En halvt lyckad kväll

Oj, vad trött jag har varit idag, har typ inte gjort annat än sovit. Men och andra sidan var det ju till största delen en lyckad kväll igår. Va ju ute och festa med Mia och kom väll inte hem fören typ fyra, halv fem imorse. Men som sagt kvällen var lyckad, förutom att det visserligen blev lite väl mycket fram på småtimmarna.
Allt va som en lyckad utekväll ska och brukar vara fram till typ halv två, då stack Mia hem och jag stannade kvar. En halvtimma senare ringer hon mig och ber mig komma hem till henne. Så jag skyndade mig och observera då att jag halvsprang i tio centimeters höga klackar. Jag hade redan fått ett hum om vad det rörde sig om men jag var ju inte helt säker så jag var ju tvungen att skynda mig. Väl framme möts jag av värsta kalabaliken. Dock var det inte som jag först hade trott, och tur är väll det. Men det blir ju så i sådana situationer att man helt enkelt förbereder sig på det värsta. Så vad ska man säga spriten är ju tillgänglig för oss alla, dock är det inte alla som ska/bör bruka den. Så skulle väll jag vilja uttrycka mig i en enkel mening. Men nåja nog med tragik, nu vet ni ju iaf orsaken till dagens dåliga uppdatering. 


The Bitch is back


Vitt linne- Björn Borg, Svart tröja- Hust, Halsband och Väska- Saddler, Skärp- Tiger of Sweden, Byxor- Sant Tropez, Skor- Blink, Skarf- vet ej. Jackan är min underbara granne Ullas egna disign.

En lite närmare titt på jackan får ni lite senare. Förhoppningsvis redan ikväll:)
Älskar er/ MissDynamite


Jag är ju så kreativ;)

Jag har faktiskt vart vaken sen nio imorse, har dock inte hunnit blogga för jag har haft så mycket annat roligt för mig. Dagen började med en damsugning som visserligen inte var så roligt men nödvändigt. Därefter gick jag ner på stan och mötte upp Emily. Vi började ju naturligtvis dagen med en lunch på kafé Pause. Som vanligt blev det bakpotatis med skagenröra. Det är ju så gott ju:)




Jag på Pause:)



Emily på Pause. De hon har på taldriken är muma det:)

Sedan vart det shopping. Massor av shopping, dock var det inte jag som shoppa. Jag var så duktig så jag köpte ingenting men Emily däremot shoppa massor. Det nämligen så att hon behövde köpa lite presenter, närmare bestämt två presenter.  Men eftersom hon inte riktigt visste vad hon skulle köpa så fick jag vara med som nått slags shopping råd. Men det gick ju bra. Vi, eller hon kom fram till att hon skulle låta mig sätta min kreativa sida till och därmed sätta ihop en present själv. Så vi gick runt i affärerna en sväng här på stan och köpte lite grejer jag ansåg behövdes sen gick vi hem till mig. Naturligtvis tvingade jag ju inte henne och köpa nått men som smakråd gav jag henne en hel del bra ideer, säger hon iaf. Nåja väl hemma hos mig blev det dock lite stressigt, även fastän hon inte åkte härifrån förens alldeles nyligen. Hursomhälst har nu här det det jag fick ihop av dom grejerna hon köpte. Stenar hade jag redan hemma så det behövde hon inte köpa. Men resten av prylarna inhandlades idag, och visst blev det bra?



Lyckta med Sia ljus.
Här behövdes inte så värst mycket kretivitet. Det vara bara till att sätta in ljuset i lycktan och sätta fast det med lite häftmassa, (så att det står stadigt i transporten). Sedan tog jag cellofan och knöt det silvriga bandet runt, så var det klart. Är dock mycket finare i verkligheten då jag inte fick till någon bra bild här.


Shampange glas som dekoration.
Här behövdes ju dock lite mer kreativitet. Började med att göra i ordning glasen, dvs hälla i glasstenarna, "isen" och slutligen dekorera med en jordgubbe ovanpå. Därefter satte jag fast glasen på tallriken med häftmassa. Det är bra att göra speciellt om det som i det här fallet ska transporteras en bit. Men eftersom att häftmassan syntes så väl under glasen så fick jag sätta ännu mer häftmassa runt hela kanten på glasbotten och därefter trycka fast dom svarta små stenarna hela vägen runt om. Det döljer häftmassan under glasen. Sedan hällde jag i de svarta stenarna runt om glasen för en finare effekt. Det ska se ut som att glasbotten är lite nergrävd. Därefter fyllde jag på hela tallriken med svarta stenar och placera jordgubbarna där ni ser dom på bilden. Slutligen hällde jag på ytterligare med lite glasstenar över hela dekorationen för en mer festligare look.
Låter kanske enkelt men det kan jag lova att det inte var, då det var ett evigt pillande med alla småstenar som skulle dölja häftmassan. 



Så här såg det ut när det var klart. Fast jag råkade vända dekorationen fel så jordgubbarna hamna på andra sidan vilket ju inte är meningen. Men visst blev det fint?
 


Vill ha!!!

Dom här hade ju passat alldelles utmärkt i min fina skohylla:)


Dianas önskan är min lag;)

En riktigt slö hemmadag har det vart idag. Visserligen har jag väll pluggat lite och så har jag ju vart ute med Litta så klart men annars har det ju inte vart så mycket mer. Tänkte jag skulle visa er hur mina skohyllor som jag tjatat om under så lång tid ser ut. Var ju ett tag sedan jag satte upp dom nu men Diana har verkligen tjatat hål i huvet på mig om att hon vill se hur hyllorna ser ut. Då menar hon alltså att jag ska lägga ut bilder på bloggen. Hon är ju så nyfiken...hihi Men jag har ju inte fått till några bra bilder i och med att hallen inte är så bred. Detta i sig innebär ju att alla hyllor inte får plats på en och samma bild. Så därför valde jag att lägga upp två bilder. Men jag lovar det är mycket snyggare i verkligheten. Älskar mina skohyllor:) Men nu har ju Diana fått sin önskan uppfyld, och är Diana glad så är jag också glad:)

Här måste jag även tillägga att jag verkligen trodde att jag hade fler skor än så här. Det såg ju så mycket mer ut när det bara låg här i hallen, helt i oordning. Men mer än så här hade jag tydligen inte:( Så nu blir det till att köpa nya skor så jag kan fylla upp mina hyllor som jag kämpat för så:)

 



På den här väggen har det tidigare alltså hängt en hatthylla som jag nu tagit bort på grund av skohyllorna. Så nu blir ju nästa projekt som jag inte kommit igång med ännu att bygga mig en "klädhängare" för jackorna. Anledningen till att jag inte bara köper mig en vanlig klädhängare är för att jag inte tycker om att ha saker som miljoner andra människor har. Så jag har köpt grejerna för byggprojektet, men jag har ännu inte kommit på hur jag ska göra för att få ihop det. Men jag jobbar på det. Klädhängare ska då hänga på andra sidan dvs mitt emot skohyllorna som ni ser här:)

Älskar er:)


En rejäl frukost

Oj vilken rejäl frukost, och jag som i vanliga fall aldrig äter frukost. Men nu är jag mätt ett tag framöver. Frukosten bestod av två mackor och en smoothie gjord på nerfrusen mango och ananas på burk. Till det så la jag även till ananas och mango juice. Riktigt gott blev det. Fast nu ska jag nog vila lite, blev väldigt trött efter allt jag nyss fått i mig. Sen när jag vilat klart ska jag plugga. Så nu vet ni det;)



Riktigt god frukost:)


Kvällspromenad

Nu är jag hemma från vår långis som vi brukar ta så här på kvällarna. Så nu blir det ingen mer utgång fören imorgon. Men och andra sidan är det ju bara bra att jag slipper gå ut nå mer med Litta för jag har ju en del att göra. Jah eftersom att jag försov mig även imorse så får jag ju göra det som inte blev gjort då över natten. Jag mår ju mycket bättre nu och dessutom är jag ju utvilad så nu lär det bli mycket gjort inatt. Snart ska jag ta och hoppa i duschen sen ska jag plugga. Efter plugget kanske det blir nått mer blogginlägg annars ska jag lägga mig och läsa. Får väll se hur det blir men nog ska det bli grejer gjorda här iaf:)

Ha det mina små älsklingar:)


Trött och dålig

Idag har jag tillbringat hela dagen i mysklädseln. Jag är så himla trött och inte känner jag mig bra heller. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Men nu är jag iaf vaken och hungrig dessutom, så nu ska jag laga mig lite kvällsmat hade jag tänkt. Sen måste jag även plugga lite ikväll, och naturligtvis ta en promenad med Litta. Tänkte jag skulle till badhuset en sväng ikväll med men tror inte det blir något av det när jag mår så här. Nej jag tror kvällspromenaden men Litta får räcka för ikväll. Bara det kan bli mörkt ute snart det här äckliga vädret tar död på mig. Har vart mulet och äckligt hela dagen:( Nåja nu ska jag laga till lite mat så jag får nått i magen.

Härs senare:)


Fika

Så nu är Marco hemma i Borås igen. Prata med han för någon timma sedan, för att höra hur resan hade varit. Men det hade tydligen itne vart några större problem. Bra det, nu kan jag andas ut och vara lugn.
Annars har jag umgåts med Emily idag. Vi startade med en fika på kafé Pause. Emily åt nån sallad medan jag åt en jättegod kladdkaka. De va allt mumma de, har vart sugen på kladdkaka sedan imorse ju. Nåja efter kladdkakan så gick vi hem till mig. De brukar oftast bli så när jag är med folk att vi hamnar hos mig eftersom att jag bor mitt i smeten. Men och andra sidan gör det ju inte mig nått. Fast jag måste säga att jag har lite dåligt samvete för att jag inte vart och hälsat på Emily än. Det är nämligen så att hon har flyttat till en ny lägenhet för ett tag sedan, och jag har inte vart och hälsat på där än. Jag vet inte ens vart den nya lägenheten ligger. Vilket ju kan vara en fördel om man nu ska hälsa på någon.
Nåja väl hemma hos mig satt vi och snacka om att inget som vi brukar göra. Naturligtvis såg vill till att även den här gången fylla askkoppen full...hehe Dock får ni inga bevis på detta idag. Men jag tror jändå att ni tror mig, ni fick ju se hur det såg ut förra gången så. Runt femtiden skulle Emily  hämta ut ett paket här i stan sedan skulle hon traska hemåt. Så jag tog med min Britta och tog följe med Emily en lite bit... De va väll snällt av mig, tycker ni inte det?...hehe Näe gud vad trött jag är kommer nog ta hela veckan att vila upp sig efter igår. Fast nu ska jag nog göra mig lite mat. Behöver även lägga mig och vila en stund efteråt skulle jag tro.

  


Emili med paketet i högsta hugg;) På höger sida syns även en liten bit av Britta.


Tuff natt

Marco åkte för en liten stund sedan så nu är det ensamt här igen. Har vart helt underbart att ha han här, han är ju så go jue. Massa mysig är han med. Men nu är jag jäkligt trött. Vi har umgåtts hela natten så det blev ju inte många timmars sömn inatt. Runt tre timmar skulle jag gissa på, (fattar inte att jag fortfarande lever). Men jäkla vilken vart det blev här imorses. Först hoppa Marco upp ur sängen och tyckte att det var för ljust ute. Sen tjura jag över att han väckte mig. Därefter kom ja gpå att tågtabellen är helt fel. Jag hade kollat på hur tågena härifrån går på en söndag och inte tisdag. Så det blev fel. Men i hopp om att han ändå ska kunna vara framme i Borås vid tvåtiden så ringde jag SJ. Men nej det gick inte, så nu kommer han vara framme vid fyra istället, - OBS!, mitt fel...hihi Nåja han kommer ju fram iaf. Tänk att ha han här en dag till, haha jag skulle verkligen vart DÖD då. Vi har ju så mycket att prata om ju.
Nu tänker jag nog gå och lägga mig en stund. Ska ut med Britta om 30min och sen ska jag fika med Emily vid två. Så det är rätt mycket just nu, iaf nu när jag är i det här tillståndet... Jesp 




Marco på Blå Valvet med en macka i handen:)


Här är jag på Blå Valvet med min mat.




Visst ser det gott ut men så himmlans gott var det inte. Faktiskt första och sissta gången jag äter frukost här.



Så här död är jag efter allt för få timmars sömn:(


Myspys

Så nu har vi vart ute med Litta, så nu ska hon inte ut mer förens imorgon. Jag har nyligen duschat och nu är Marco och duschar så nu ska det myspysas framför burken lite. Sedan blir det sängen, Marco är väldigt trött. Dessutom ska vi upp tidigt med. Hans buss går vid elva imorgon och jag är ju verkligen inte vad vid att gå upp så tidigt så visst kommer det bli lite kämpigt. Jah för vi ska ju hinna umgås lite imorgon med:) Men och andra sidan kan jag ju sova när han åkte hem. Så det borde ju inte vara några problem. Kanske får ta Britta imorgon vid nio tiden med för Ulla mår inte alls bra. Men det är ju som sagt imorgon för nu ska det bara mysas massor:)



Jag i min myspysklädsel:)


Kort uppdatering

Vad ska jag säga Marco tycker inte om att jag sitter vid dator och bloggar hela tiden. Men personligen anser jag att jag måste hålla mina läsare uppdaterade så här är en lite uppdatering. Fast egentligen har det ju inte hänt så mycket mer än att vi nu sitter och funderar på om vi ska hyra film eller inte innan kiosken här nere stänger. Snart måste vi även gå ut med Britta och jag lyckas väcka Marco vill säga.


Här sitter jag och bloggar...



Och här sover Marco i soffan.


Hejsan

Nu så är Marco äntligen här. Åhh jag som längtat så, de knappt så jag fattar att han är här. Fast just nu pratar han i telefon så jag tänkte jag kunde blogga lite. Skriva lite om vad vi gjort under dom här timmarna han vart här. Fast det är ju inte så mycket egentligen. Vi har bara vart och käkat, handlat och vart ute med Britta. Vi käkade den gudomliga bakpotatisen som dom har på kafé Pause. Bakpotatis med skagenröra och en massa sallad, muma. Sen har vi vart iväg till coop också, köpte cola och godis. Så nu blir det massa mys ikväll:)



Marco är inte särskilt glad över att få va med på bild idag...hehe



Bakpotatis med skagenröra de muma de;)


God morgon

Jah, för mig är det ju morgon nu då jag försov mig. Meningen va väll att jag skulle gå upp klockan 10.00 men gud vad svårt det var att gå upp så tidigt. Så jag stängde av klockan och somnade om. Inte ens Diana kunde väcka mig då han skicka ett sms straks innan 10 och gav mig order om att gå upp...haha

Men nu är jag ju vaken. Har just snackat med Marco, så nu är han på väg hit. Han sitter på tåget till Herrljunga nu:) Sen har jag även hunnit med att käka frukost. Jah det blev en sån där hemmagjord yoghurt. Den här blev dock ännu godare än den igår, för idag skippa jag skogsbären och juicen och la i lite socker istället. Mycket godare blev den. Fast det beror nog på att den smakade mer rabarber, och jag är ju helt galen i rabarber. Fast nu har jag inte mer tid till att snacka om min frukost. Har nämligen massor att göra innan Marco kommer. Som att stoppa mina tossingar i ett fotbad:) Sen måste jag även stryka en massa kläder:(
Men vi hörs:)



Dagens frukost och världens godaste hemmagjorde yoghurt:)



Världens goaste säng som jag hade problem med att lämna idag:(
Mina fina påslakan är ju jätte sköna dom också. Dom fick jag av Diana i 21års present:) hihi


Nu är det inte långt kvar

Näe för snart gäller det, snart är Marco här:) Gud vad glad jag är över att han ska komma. Har saknat han massor sedan jag åkte från Borås typ. Men och andra sidan saknar jag ju alla mina vänner i Borås. Saknar er massor ska ni veta. Annars har jag försökt hinnna med så mycket som möjligt idag. Mest städat, plockat, diskat, tvättat mm men ändå det känns skönt att det är gjort nu iaf. Jah jag har tom vart så upptagen med allt att jag glömt att äta så nu har jag gjort min egen yoghurt. Yoghurten gjorde jag på frysta rabarber och skogsbär, hemmagjord citronglass och lite ananas juice. Detta hälde jag i en mixer och jah visst ser det gott ut:) Frågan är vad det smakar nu bara...hehe



Nu ska jag äta, för jag är hungrig:)


Få ett gratis exemplar av Vecko Revyn

Gå in på blondinbella.se och beställ ditt egna exemplar av Vecko Revyn, om du redan inte har ett vill säga;)
Själv så läser jag inte längre Vecko Revyn men gjorde det väldigt flitigt då jag var yngre. Men eftersom att det nu är gratis så har även jag gjort en beställning som jag hoppas kommer innom kort:) Det var ju så himmla länge sedan jag ens höll i den tidningen. Så vem vet det kanske skett stora förändringar:)
Pöss


Massa tvätt:(

Oj, nu är jag väldigt trött. Jah har vart vaken sen klockan 8.00 imorse då jag boka en ny tvättid igår som jag gärna inte ville missa idag. Igår skulle jag ju ha tvättat men jag försov mig.Eller jah jag orkade helt enkelt inte gå upp så tidigt som klockan 8.00 på morgonen, halvbakis som jag var. Som tur var fanns ju en tvättid ledig imorse som jag bokade in igår och ännu mer tur var att jag orkade gå upp idag. Men och andra sidan var jag ju inte bakis heller. Var ju inte med ute och festa igår. Så nu är jag klar med tvätten iaf:) Sen är jag jävligt sur med. När jag kom ner till tvättstugan imorse så hade dom som tvättat igår inte gjort rent efter sig alls. Det finns nämligen någon i huset här som inte gör rent efter sig. Men fan vad bra dom är på att skita ner. Vi vet inte vilka eller vem detta är men nog jobbar vi på att ta reda på det. Ni får ursäkta mig om jag klagar men jag har fan i mig städat nog efter andra idag. Så nog är jag sur över att folk inte kan städa undan i tvättstugan när dom vart där och skitat ner. Nåja tvätten blev ju ren iaf, dock är ju inte allt torrt eftersom att det var något fel på torkskåpet. Har sprungit upp och ner hela förmiddagen här nu så jag har inte hunnit med så mycket mer. Naturligtvis har jag hunnit äta med, och för ovanlighetens skull har jag även gjort maten själv. Men disken får stå ett tag nu. För diska orkar jag inte göra förens jag vilat upp mig. För vila är just vad jag tänker göra alldeles nu.


Kvar på dagens göra lista är:

*Diska
* Plugga
*Städa

*Blogga

*Stryka och plocka i ordning den rena tvätten

*Försöka mig på en om installation av min Handi (Elektrisk almanacka)



All tvätt jag slitet med hela förmiddagen:) Men nu är det allt rent;)



Disken jag måste ta itur med sen:(


Kreativitet;)



Idag har jag alltså även vart kreativ och gjort denna fina prydnad. Använd det gamla ljuset och fatet som stått på samma plats sedan tidigare och gjorde om lite. Men visst blev det fint ändå:) 

Epilering

Ja, just nu har jag tagit en paus i min epilering. Jag använder mig nämligen inte av rakhyvlar utan av en epileringsapparat för att få lena ben. För er som inte vet vad en epileringsapparat är för något kan jag tala om för er att det är en liten maskin som drar ut hårstråna från roten. Det gör naturligtvis lite ont men efter några gången känner man knappt av smärtan. Delvis så beror det ju på att känseln försvinner i och med att man genom att använda sig av denna metod förstör hårsäckarna. Då hårsäckarna inte längre är lika starka som dom tidigare vart försvinner också känseln. Sedan är det ju en ren vanesak också, man vänjer sig helt enkelt. Men hur som helst tycker jag att detta är en jättebra metod, då benen håller sig fina och lena mycket längre än om man skulle använda sig av en rakhyvel. Så nu vet ni vad jag häller på med. Fast nu ska jag fortsätta med epileringen och sedan efter att jag tagit en dusch ska jag smörja in mig med mitt Home Spa Body Butter med doften av mango och papaya. Den doftar gudomligt gott och gör huden mjuk och len:)
 


Här är jag och min epileringsapparat:)



Mitt underbara Body Butter gör huden fin och len. Dessutom luktar den gudoligt gott:)




Kanske en dålig ursäkt

För som vi ju redan vet så bloggade jag ju inget igår. Men det har ju sina orsaker då jag faktiskt vart i full fart hela dagen igår. Jag fick ju till att börja med upp mina skohyllor igår då vakmästaren var här och hjälpte mig upp med dom. (Lovar att jag ska visa er hur det ser ut senare.) Sedan hade jag lite ärenden att göra på stan, va även på systembolaget. Sedan blev det konsoler över som jag var tvungen att springa tillbaka till affären med och lämna tillbaka. Brandkåren har även dom vart här igår då det brann på tredje våningen. Så då va hela byggnaden full av brandrök. Men det gick bra, de va ingen som kom till skada iaf. Sedan kom ju Mia och vi skulle ut med hunden, då fastna jag i hissen här. Så tog det väll ett tag men sen fick dom ju ut mig. Till slut kom ju jag och Mia ut som ni redan vet, och kvällen blev ju väldigt lyckad. Men och andra sidan förtjäna vi det med tanken på allt obehagligt som hänt tidigare under dagen. Så nu vet ni det, kanske tycker ni att det är en dålig ursäkt. Vad vet jag, men en ursäkt är det iaf.

Pöss på er så hörs vi senare:)


Rolig gårkväll

Jah igår va jag och Mia som sagt ute och röjde. Riktigt roligt hade vi verkligen. Ikväll kanske det blir utgång igen fast med Emily mm. Fast det får vi se, för som det känns nu så orkar jag verkligen inte göra någonting idag. Skulle ju tvättat imorse vilket jag inte orkade heller. Men men nu är det bakisfrukost som gäller så får vi se vad det blir av dagen sen:) 



Här är min bakisfrikost. Den är inte särskilt nyttig men ack så god:)


Godmorgon

Anledningen till att jag inte bloggade nått igår kommer jag att tala om för er imorgon för att just nu är jag inte tillräckligt klar i huvet för det. Jag har nämligen vart ute och festat med min underbara väninna Mia. Vi hade verkligen skit roligt ska jag tala om för er. Först var vi lite hemma hos mig och drack. Till en början drack jag bara cola för mina mediciner bör ju egentligen inte blandas med alkohol överhuvudtaget. Men eftersom att jag tidigare idag vart och gjort lite ärenden på stan, däribland vart på systemet och köpt vin till Mia så köpte jag även två cider till mig själv. Men jag började inte dricka förens efter nio någon gång. Jah för jag ville spara det roliga till sist eller vad man nu säger. Och eftersom att jag var tvungen att gå ut med hunden vid nio så tog jag det efteråt. Riktigt kul kväll blev det iaf. Det var tom roligt att fastna i hissen, fast de klart med min klaustrofobi fick jag ju naturligtvis lite panik. Jag menar hissen här i huset är ju inte världen största om man säger så. Så där satt jag och min lilla vovve och vänta på att någon som kunde hjälpa oss skulle komma. Men det gick ganska fort. Så vi kom ut iaf.


Efter vi hade vart ute med hunden så satt vi här hemma hos mig ett tag till, drack och gjorde oss i ordning. Sedan bar det av till Ankaret. Men där var det inte så jätte kul. Eller det blev ju det sen men då ville Mia dra till Mastis så jag hade inget annat val än att följa med. Just när dom börjat spela bra musik på Ankaret men men. Vi hade kul på Matmagasinet med. Vi drack, dansa, va ute och rökte om vartannat. Precis som en perfekte utekväll ska vara. Och då menar jag verkligen perfekt. De nämligen så att en utav oss party pinglor har en tendens att bli för full ibland. Men ikväll gick det hur bra som helst. Så kvällen var verkligen lyckad. Så tack Mia för denna underbara kväll, jag hade verkligen skit roligt och hoppas att du med hade det. Åter igen tack älskade vän:)



Är hon inte sötast i världen? Hon ser så oskyldig ut på den här bilden.



Men där bedrog ni er allt, med vinflaska i högsta hugg är hon inte lika oskyldig längre...hehe



Här är hon extremt glad över att vara på Ankaret. Hmm hon tycker ju inte ens om Ankaret...hehe



Här är vi i full gång, verken vi eller fotografen kunde sitta still till musiken på Masti. Så därav den suddiga bilden. Men visst syns det väll att vi hade kul ändå;)



Här försökte vi sitta still. Men av bilden att dömma var detta ett misslyckat försök...hehe



Men efter allt kul så blev Mia väldigt trött....



Och somna så vi fick gå hem helt enkelt. Men gud vilken rolig kväll det va, får vi allt göra om snart:)

Pöss


Kort inlägg om min långa dag

Har inte hunnit blogga idag men det har ju sina orsaker. Uppdaterar er imorgon för ikväll är det enda som gäller FEST!!!

Japp jag och Mia ska ut på krogen ikväll, så passa er Kristinehamnare;)

pöss


Diana var är du?

Så här ligger det till. Jag har ring och ringt och ringt, men inget svar har jag fått. Var håller du hus?

Snälla ring mig om du ser detta:)


Nåja i övrigt har dagen idag vart bra. Jag har just käkat så nu är jag jätte mätt. Räkmacka blev det, muma:) Fart nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett. Jah tror jag börjar lida av kronisk huvudvärk eller nått åt det hållet. Har haft ont i huvet flera dagar i rad nu:( Men hursomhälst hoppas jag att den snart förvinner för jag måste plugga ikväll:) Sen måste jag upp tidigt imorgon då vaktmästaren ska komma förbi någon gång under morgondagen:) Hyllplanen ska ju upp nu för er som lyckats missa detta...hihi
pöss


Tjenamors

Vaknade rätt tidigt idag faktiskt, runt tio tror jag. Brukar ju ställa klockan på elva men av någon anledning (som jag nu inte minns) så stälde jag klockan på tio. Nåja jag har fått en hel del gjort iaf. Dels har jag ju gjort en massa försök att få tag på syon i skolan. Detta dock utan vidare resultat, men ändå. Sedan har jag även vart på coop och köpt nya konsoler och därmed även ringt till vaktmästaren som lovade att komma imorgon och hjälpa mig med att sätta upp mina hyllplan. Så förhoppningsvis har jag mina hyllplan uppe imorgon:) Ska bli väldigt skönt att få upp dom så jag kan släppa detta projektet och gå vidare med kanske ett nytt. Nåja har även vart och handlat mat. Eller jah inte mat direkt, jag har ju massor i frysen men dricka iaf. Och lite sånt som tagit slut. Så nu har jag ont i ryggen då jag bar ahh jag vet inte hur många lite mer jag bara dom i en ryggsäck på ryggen. Men det gick ju bra nu är jag ju hemma. Tänkte jag skulle vila nu en liten stund, vilket jag ju tror att min rygg verkligen behöver. Sedan ska jag väll göra inordning nått att äta och så kanske jag även orkar mig ut på stan igen. Har en hel del ärenden kvar och göra nämligen så desstumer jag hinner idag desstu bättre är det ju. Men det får vi som sagt se ifall jag orkar, jag har ju så himmla ont i ryggen nu ju:S


Mitt i natta

                   

Så nu har jag vart ute och nattvandrat igen. Som jag tidigare skrev så var det ju meningen att jag skulle pluggat lite innan jag gick ut. Men så blev det dock inte, då jag fick ett samtal under tiden. Samtalet var visserligen kort men ahh gud vad ont i huvet jag fick. Jag blev väldigt upprörd av detta samtal och då jag blir så upprörd då händer det ofta att jag får spänningsvärk. Men nu så har det gått över helt plötsligt. Det räckte tydligen bara med en nypa frisk luft så:) Nåja nu ska jag ta mig en dusch och sen får det väll bli lite plugg. Jah eftersom att det inte blev det när det var tänkt menar jag. Och för er som sover nu vill jag önska en god natt:)
Natti natt

                    


Dagens outfit:)



Linne- Björn Borg, Bolero- J.lindberg, Jacka- FjällRäven, Väska- Saddler, Jeans- Crocker.
Skorna är från en liten affär här i Kristinehamn som jag inte mins namnet på just nu:)

Onsdag:)

Jah idag är det faktiskt onsdag vilket innebär att jag vart i skolan. Jag är ju i skolan varje onsdag nu ett tag framöver då jag har förberedelser inför högskoleprovet. Idag gällde det matte. Kul tyckte jag, jag har ju alltid vart bra på matte så varför inte. Men jäklar vad svårt det var. Eller jah svårt, jag har ju det inte bakhuvudet någonstans. Det gäller ju bara att ta fram det. Men samtidigt så har jag ju inte haft matte som ämne nu på ahh säg en 3år så visst har man glömt en hel del.
Neh men det här ska nog gå bra det här, gäller ju att vara optimist:)

Annars så har jag även vart på det som dom kallar för "bild och form" i skolan. Där lagade jag några av mina gamla smycken som tidigare vart sönder men är jättefina. Eller jag lagade tre och tillverkade ett. Men ett utav dom jag lagade hade inte hunnit torka när lektionen var slut så det fick ligga kvar till efter lovet. Annars är jag väldigt nöjd med mitt verk, och nu längtar jag tills på måndag efter lovet så jag kan gå dit igen och fortsätta med att tillverka nya smycken. Det är faktist jätte roligt när man väl kommit igång, och har man dessutom en inspirationsbok till hands är det ju ännu bättre. Här är neda kan nu kolla på det jag pysslade med innan idag. Nu ska jag plugga lite innan nattpromenaden med Ulla och Britta. Men vi hörs efter 00.00 :) pöss



Nu kan jag börja andvända mitt fina älsklingsarmband eftersom att jag nu lagat det:)



Samma sak gäller dessa örhängen. De är ett av mina favoriter som jag inte kunnat andvända på ett bra tag. Men nu är dom hela igen:)




Här är mitt halsband som jag gjorde idag. Fast bilden gör verkligen inte halsbandt rättvist då det är mycket finare i verkligheten.


Nattvandring

Så nu har jag vart ute och nattvandratt igen med mina kära grannar Ulla och Britta. Det blev ju en liten runda till Statoil för att köpa cigg och mums mums som vanligt. Men nu snart ska jag sova. Har tagit mig en sömntablett så nu ska den väll börja verka inom kort:) Jag brukar ju egentligen inte sova vid den här tiden eftersom att jag hellre är upp på nätterna men i och med att jag ska till skolan imorgon så måste jag ju sova.


Innan vi gick ut idag så hann jag med att plugga lite engelska också. Så nu är jag allt förbered inför morgondagens lektion som handlar om engelska läsförståelse...haha nej det är jag inte. Jag är skit dålig på engelska men de klart lite kan jag ju. Men det ska bli bättre nu, för det har jag bestämt mig för. Och när jag bestämmer mig för nått då blir det så, finns inga andra alternativ. Jag brukar säga det att jag är inte tjurskallig, jag är principfast;) Haha


Neh natti natt kära läsare så härs vi imorgon:)


Parfym.se

Dom är snabba på parfym.se, jag satt ju här i måndags vid 05.00 tiden på morgonen och gjorde min beställning. Så när jag hade vaknat vid tvåtiden idag så hade jag fått brev från posten om att hämta ut ett paket. Självklart visste jag ju vad det var i paketet, det är ju min första internet beställning någonsin så:) Men det gick ju bra:) Lite förvånad är jag ju över den snabba leveransen, men visst är det ett stort plus på det. I övrigt är jag nöjd med varorna också. Brunkrämen är ju precis likadan som jag tidigare haft i två omgångar, så den är jag ju inte särskit förvånad över. Den vet jag ju är bra. Det som jag däremot inte visste var att maskaran var så himla bra. Jag som använt Diors smink nu ett bra tag borde ju veta att sminket är bra tycker man ju. För det är bra, det är jäkligt bra. Men ändå blir jag lika förvånad varje gång jag testar en ny produkt (från Dior) för produkterna är ju så himla bra. Samma sak med läppglansen så himla fin färgen är. Ändå gjorde jag beställningen på måfå. Jag hade ju inte sett färgen IRL och på nätet är det ju inte alls samma som i verkligheten. Hur som helst är jag väldigt nöjd med Parfym.se så visst lär det bli fler beställningar därifrån när det blir dags att handla smink nästa gång:) 



Fick inte till någon bra bild, men här är sminket jag fick hem i


Vad gör man inte för lite uppmärksamhet?



Jah nu har Lily Allen gått ut med ytterligare ett dumt uttalande. Den här tjejen är ju definitivt antingen påtänd eller bara desperat efter uppmärksamhet. Det senaste uttalandet skulle då vara att föräldrar borde uppmuntra sina barn att ta droger. 

"-Föräldrar borde säga att droger verkar kul men gör konstiga saker med din hjärna, vissa reagerar positivt, andra inte. Prova det och ta reda på vad du tycker." Ska Lily Allen sagt nyligen.


Jag menar om man säger nått sånt och dessutom går ut i pressen med det måste det väll ändå vara nått fel i huvet på människan. Och nej jag är inte emot droger, jag anser att var och en har rätt att bestämma över sitt liv och ta ansvar för sina egna handlingar. Men att blanda in barn i ett sånt här ämne är väll ändå lite att ta i. När en kändis kommer med ett sånt här uttalande måste man väll ändå vara jävligt desperat, för visst har Lily Allen tappat i popularitet jävligt mycket. Speciellt i jämförelse med för några år sedan då hon slog igenom.  
 

Jaja, så kan det va. Blir ju givetvis jäkligt irriterad men samtidigt tycker jag att det är lite kul att se kändisars desperata försök att ta sig tillbaka in i rampljuset. Nåja nu ska jag iaf göra mig i ordning för dagen. Vaknade typ nyss. Ska förmodligen käka nått med och sen iväg till OK/Q8 för att hämta mitt paket jag beställde härom natten. Måste även inhandla lite andra saker, lovade mamma att köpa handukar åt henne. Så det måste jag fixa. Men vi hörs sen mina små älsklingar:)

pöss på er


Länge leve plastikkirurgin!

                       
Så nu är programmet "Plastikdrömmar - tonåringars snabba väg till skönhet"slut. Programmet som gick på tv tre handlade om två tjejer i 16-års ålder som under en längre period haft drömmar om att skönhetsoperera sig, men nekats operation av bla föräldrar. I programmet tvingades de själva bevittna ett kirurgiskt ingrepp för att deras omgivning och de själv därefter skulle kunna göra en bedömning utifall att de verkligen var redo för det önskade ingreppet. Programmet slutade med att iaf en av flickorna fick igenom sin efterlängtade plastikoperation. Den andra flickan valde dock att avstå sitt tidigare önskade ingrepp.
 

Så det här var väll en liten kort sammanfattning av programmet jag nyligen sett. Kan säga att jag blev väldigt upprörd. Eller nej inte direkt upprörd för jag är verkligen inte emot skönhetsoperationer. Jag har nämligen själv genomgått en och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Pricis som flickorna sa i programmet så blir ju faktiskt självsynen och själförtroendet SÅ mycket bättre, eller som i mitt fall förstärkt. Så nej jag är snarare för skönhetsoperationer.
Jag menar ser man något fel (behöver inte nödvändigtvis vara ett fysiskt hinder) som man mår psykiskt dåligt av så är det för mig en självklarhet att rätta till det. Sedan är det ju bara att gå vidare. Finns ju ingen anledning att gå  och må psykiskt dåligt över nått som numer är så enkelt att ändra på. Eller jah enkelt, men har man möjligheten till det så är det ju enkelt. 

I övrigt anser jag att det inte finns någon här i världen som ska öppna käften och vräka ur sig elaka kommentarer. Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det hos sådana människor enbart handlar om svartsjuka av olika slag. Men ingen är ju perfekt så. 

Men åter till dokumentären och varför jag blev upprörd. Jag satt till en början med pankakor och sylt nämligen. Men pankakorna byttes snabbt ut mot en cigg och en lugnande. Och nej det handlar inte om någon matångest eller nått liknande som ni säkert tror nu, nej. Jag blev snarare äklad av ingreppen som visades. I vanliga fall är jag ju ingen känslig tittare men sånt här när dom skär i männskor påverkar mig nått så otroligt. Jag vet inte om det alltid har vart så här eller om det har blivit så efter min plastikoperation men nått så fruktansvärt obehag känner jag iaf.  

Men ändå när det väl kommer till kritan hyllar jag plastikkirurgin till skyarna. Tänk vad ett "litet" ingrepp kan göra en människa lycklig. Det handlar ju inte om vad andra ska tycka och tänka om en. Det är ju hur man själv mår och ser på sig själv som är det viktiga. Det är det som är lycka. Kan även säga att jag satt och lipa i slutet av programmet. När jag såg den ena flickan som fick igenom sin operation. Hon var ju så fin och så lycklig, märkte inte ens när tårarna kom.

Länge leva plastikkirurgin!!!


Nattshopping

Godmorgon, eller vad man nu ska säga. Det är ju kväll nu iof men för min del som hade svårt att somna inatt så är det väll nästan morgon då jag faktiskt vaknade precis. Eftersom att jag inte kunde sova inatt så blev det ju lite nattshopping för min del istället. Halv fyra på morgonen klickade jag nämligen hem lite smink från Parfym.se som jag hade hittat in på då. Förhoppningsvis kommer jag alltså innom kort tid att ha lite smink här hemma snart. Läste på deras hemsida att leveranstiden skulle vara 1-2 dagar då det skulle skickas redan vid fyratiden idag. Det ska bli så kul och se ifall jag gjort rätt med beställningen då det här är min första beställning på nätet någonsin.

Annars har jag väll inte så mycket mer och berätta. Ska väll försöka vakna till liv lite nu så ska jag väll ut med Britta klockan 7. Sen måste jag även iväg till affären occh handla lite. Och tänk inte ens tanken att fråga mig vad jag ska göra inatt nu när jag sovit bort hela dagen för det är just det jag funderar över själv. Men jag tror dock att det kommer bli en del bloggande faktiskt. Jah hoppas kan man ju alltid;)

Älskar er mina kära läsare


Söndagsmorgon

Godmorgon kära läsare tänkte skriva lite om gårdagen och hur min Alla Hjärtans Dag var.
Börjar väll med att tala om för er att den faktiskt gick väldigt bra (trotts att jag är singel). Den var ju naturligtvis långt ifrån den som jag fick uppleva för ca fem år sedan med ett av mina ex. Men som sagt gårdagens Alla Hjärtans Dag blev inte så tokig den heller. Alla Hjärtans Dag är ju inte enbart för kära par utan kan ägnas åt att umgås med vänner också. Och eftersom jag är singel föll det ju ganska naturligt för mig att umgås med min vän Emeli som också är singel:) 
Som två singlar hade vi faktiskt jätte trevligt ihop. Först var vi ute och gick en sväng med min lilla vove Britta i kanske en timma. Tog en snabbis till Coops hann vi med också, och därefter blev det pizza på Viking. För er som bor i Kristinehamn kan jag rekomenderar pizzan Afrikana på Viking. Världens godaste pizza med ananas, nötter,bannan, lök och jälvklart kurry på. Jag brukar ju dock beställa med kyckling på dessutom. Natruligtvis med extra allt på:) Dessutom är deras pizzor rätt så räjala så vi fick dela på en pizza eftersom att det annars blir så mycket över. Men nog tjatat om pizza nu det var iaf en jätte trevlig kväll vi hade ihop:)


Lilla hjärtegrynet somnade i väntan på pizzan...hahaha


Fina minnen:)

Nu är klockan snart halv ett och ännu en Alla Hjärtans Dag har passerat. Som så många av mina läsare redan vet är jag ju singel och har varit det ett tag nu. Men när jag vart i ett förhållande har jag aldrig tyckt att det vart nått speciellt med Alla Hjärtans Dag. Har för det mesta tyckt att det är en dag som alla affärer använder sig av för att marknadsföra sig och därmed tjäna lite extra på. Men just nu när jag är singel tycket jag att den här dagen ändå känns lite speciell. Kanske just pgv att jag är singel. Just den här dagen kopplar jag nämligen till ett av mina ex. Min första riktiga pojkvän tom. Ett förhållande på nästan fyra år som fick ett väldigt tragiskt slut (tyvärr). Kan inte säga att jag sörjer längre det var ju så länge sedan, men visst undrar jag ibland hur det hade varit om det fortfarande hade hållit i sig. I dagsläget har jag ingen kontakt med den här killen jag skriver om, dvs mitt första ex. Men ska jag vara ärlig så kan jag med min erfarenhet idag erkänna för mig själv och alla er som läser detta att dessa människor är sällsynta på denna jord.  


Så varför tog det slut då undrar ni säkerligen nu.


Jah vad ska jag säga, alla är vi ju inte lika råsnälla av oss. Att han ens stod ut med mig under så lång tid som nästan fyra år förvånar mig nått enormt. Hade jag kunnat vrida tillbaka tiden så hade jag aldrig behandlat han som jag gjorde. Visst vårt förhållande hade kanske inte hållit i sig ändå. Men det hade förhoppningsvis inte fått ett sånt kallt slut som det faktiskt fick. Troligen hade jag inte heller haft lika dåligt samvete varje gång jag tänker på han. Det hade nog inte gjort lika ont i mig som det gör nu. Och Alla Hjärtans dag är definitivt en sådan dag som jag tänker på han väldigt mycket. Men efter som att det nu har gått ett par år sedan vi gjorde slut har jag ju naturligtvis gått vidare och söker fortfarande den stora kärleken. Men när jag tänker tillbaka på oss, på han, vet jag vad jag inte visste då. Vad äkta kärlek är och att man ska vara rädd om den när man väl hittar den. Men det visste jag ju inte då, så nu har jag bara mig själv att skylla.
Han var en sån där kille som älskade att pyssla om en. Han köpte gärna blommor eller en liten "överraskningspresent" bara för att just överraska. Som sagt han var världens underbaraste pojkvän, den bästa jag haft i hela mitt 21åriga liv faktiskt. Och det finns en speciell händelse som jag alltid, varenda Alla Hjärtans Dag kopplar till just honnom. Vem jag än är med, om jag har kille eller ej spelar ingen roll. Tankarna på de underbara stunderna med honnom kommer upp i huvet oavsett. Det är precis som att små hjärnspöken dyker upp i huvet på mig varje Alla Hjärtans Dag och påminner mig om Alla Hjärtans Dag för ca fem år sedan, då var jag 17år.

Vi hade efter många om och men lyckats få lägenheten för oss själv. Hans lillebror hade till en början envisats med att han minsann visst skulle va hemma just den dagen men efter lite mutor gav han slutligen med sig. Kommer inte exakt ihåg hur det var just den dagen och vad det var vi kom överrens om. Men jag vet att jag kom på kvällen, kanske runt sjutiden. Det var mörkt iaf, och jag var jäkligt sur när jag gick till honom från stationen. Han bodde ju inte långt från stationen iof men eftersom att jag hade satt på mig mina nya stiletter med en minst tio cm klack hade jag ju fått lagom ont i fötterna bara av att sitta i bussen med dom. Och inte nog med det så kom han inte och mött mig heller.

Men när jag väl kom dit kan man snacka om att blev paff. Låt mig säga att jag rätt så omedelbart glömde bort både stiletterna och smärtan dom orsakat mig.

Tänk er en avlång hall. Längst med den avlånga hallen är det på båda sidorna utspritt breda rader med röda rosblad. Bland rosbladsraden stor stearinljusen på rad med jämna mellanrum och gav ett svagt ljus till den nedsläckta hallen.
När jag såg detta försvann helt plötsligt all irritation över skorna jag satt på mig , och jag blev helt rofylld inombords. Det var som att lugnets ande själv flugit i mig.
Inte så konstigt kanske med tanken på den välkomnande miljön och självklart min (på den tiden) stora kärlek ståendes i andra änden av hallen. Här kan man snacka om att vara chockerad...hehe

Men så småningom släppte väll chocken och vi kunde börja äta. Åhh jag kommer så väl ihåg att vi åt räkmackor på det där sättet som jag tycker så mycket om. På bordet stod en vas med två röda rosor i och bredvid stod två paket som givetvis var till mig.

Till efterrätt hade han köpt kakor i hjärtformar men Sylvester och Twity på baksidan av formarna. För er som inte visste det så var jag galen i just sylvester och Twity på den tiden. Åhh jag tycket det vad så gulligt så jag tom har kvar en av formarna än.
                                    
Därefter satt vi kvar en stund vid matbordet och jag fick öppna mina paket. Jag gav även han min Alla Hjärtans Daggåva vid den här tidpunkten. Jag trode ju att det var slut på myset här jue. Men nejdå det var det inte.

Han hade även hyrt en romantisk film som vi sedan satt och myste framför.

När filmen sedan va slut tog han fram en present till som stod jämd bakom soffan. Oj vad förvånad jag blev. Men sen fick jag sitta i soffan själv ett litet tag då han stack in på toaletten. Jag undrade ju givetvis vad han höll på med eftersom att jag tycket att det tog lite väl lång tid där inne. Men så visade det sig att han hade gjort i ordning ett bad åt oss. I vattnet flöt det runt massa rosafärgade hjärtan som så småningom smälte och färgade vattnet helt i en mörkrosa/ljusröd nyans. Vi låg kvar länge kommer jag ihåg, tom så länge att vattnet hann och bli så kallt i två omgångar så vi fick fylla på med mer varmvatten. Riktigt myspys.

Klockan hade nog vid det här laget hunnit att bli rätt mycket skulle jag tro. Men tro mig jag var i sjunde himmelen eller kanske åttonde vad vet jag. Underbart var det iaf och jag ville verkligen inte därifrån. Men allt har ju ett slut som man säger. Trodde jag;)


För när jag väl kom in i sovrummet vart det massa tända ljus överallt i hela rummet. En röd ros i sängen och massageolja....


Resten får ni ju gissa er till. Men den här underbara kvällen vill/kommer jag minnas resten av mitt liv. Det är det bästa som någonsin hänt mig om man ser till romantiken överlag i mitt liv. Synd bara att jag inte insåg hur underbar denna människa var just då. Nu är det ju tyvärr försent:(



"När den här rosen dör, dör min kärlek till dig" (rosen är i plast)...
Så nog var det allt en bra lögn det där.


Happy Valentin's Day




Självklart bloggar jag på natten som vanligt så visst är jag lite sent ute men ändå. Bättre sent än aldrig som man brukar säga:)

00.00

Klockan är 00.00 och det innebär att alldeles straks är det inte fredag den trettonde längre. Konstigt nog så har inget oturligt hänt mig alls idag. Jag har ju i och för sig försökt att göra minsta möjliga idag men ändå. Förutom att fästena till mina hyllor/plankor visade sig inte passas och att jag nu har huvudvärk så har dagen vart hur "turlig" som helst... hihi Gud vilken tur jag måste ha:)


02.54

Jag tänkte berätta lite om hur gårdagen vart och vad jag gjort. Eftersom att jag pratade i telefon till typ fyra på morgonen så gick jag ju inte och la mig förens klockan var fem. Så jag sov väll till en två på eftermiddagen skulle jag tro. Efter många om och men steg jag väll dock upp så småningom och gjorde mig i ordning för dagen. Hade läkartid idag klockan 15.15 med så jag fick ta en taxi till Marieberg för att hinna i tid.
Det hela gick väll ganska fort så jag fick vänta en hel timma på att bussen skulle komma. Fast konstigt nog gick tiden väldigt fort. Kan även tala om för er att jag vid den här tiden var nått så fruktansvärt hungrig. Tror nog aldrig jag kommer glömma just den här hungerkänslan.

Sen vid en kanske sjutiden kom min väninna Mia. De va ju ett tag sen vi sågs nu så det var riktigt kul och se henne faktiskt. Men nej, det är inte Mia som är orsaken till att jag är uppe så här dags. Utan snarare min granne Ulla som kände för en promenad straks efter 00.00 tiden. Så vi tog en promenad runtom här i stan. Sen gick vi till Statoil och köpte oss ett paket mums mums och cigg. Därefter gick vi hem igen och mums mumsen var minsann riktigt goda saka jag tala om för er. Fast nu är jag så trött att inte ens mums mumsen lockar mig längre. Nej nu vill jag bara sova i min goa säng som ropar på mig.

Natti Natta


Tycker Mia ser väldigt rolig ut på den här bilden. Tror hon typ fått för sig att kryka ner i påsen eller nått liknande... hehe


Visst är det en provokation

Har ju inte bloggar på ett par dagar nu av den enkla anledningen att jag inte hunnit. Jag har haft en massa andra saker för mig, några mer krävande andra mindre. Men hur som helst är jag nu tillbaka. Under dom här dagarna jag inte kunnat skriva har jag nämligen pluggat väldigt mycket. Distansen har nu dragit igång på allvar. Dessutom så har jag pluggat lite "allmänt" försöker förbereda mig inför högskoleprovet. Nej tro inte att det går att förbereda sig inför detta prov, för det gör det inte. Men det finns en hel del gamla högskoleprov på http://www.studera.nu/ som man kan göra. Mest för att få känna på hur provet går till, och kanske för att förbereda sig på hur man bör tänka osv. Hur man ska göra för att uppnå bästa resultat helt enkelt. Sen kan man ju även göra som jag har gjort, dvs att anmäla sig till en kurs där man förbereder sig inför högskoleprovet. Dessa kurser hålls lite varstans som tex folkhögskolor och gymnasieskolor. Så nu vet ni lite om högskoleprovs förberedelserna och varför jag inte skrivit dom här dagarna.

Men visst tycker jag att det är lite roligt också att några av er upplevt mitt uppehåll som någon form av provokation. Naturligtvis vart det ju inte min mening att framkalla nått sånt men ändå. Idag har jag nämligen fått tre samtal av min kära läsare och väninna Diana som läser regelbundet i bloggen.  Första samtalet var mer "hur är det med dig, har det hänt nått" stilen. Andra samtalet var "Du, du vet om att din blogg inte uppdaterats på ett tag nu va" "Du förstår har du skaffat blogg får du ju uppdatera lite oftare" stilen. Tredje samtalet var det en väldigt irriterad Diana som ringde och beklagade sig över hur irriterande det var att ingen uppdatering sker trotts klagomålen.


En annan som också ring och beklagat sig över min dåliga uppdatering är Marco. Han beklagade ju sig i och för sig inte lika mycket då han ringde endast två gånger idag, men beklaga sig över samma sak båda gångerna.


Så vad ska jag säga?
Förlåt för provokationen...hehehe;p


En rolig dag:)

Då var man ensam återigen igen då, men gud vad glad jag är. Nej inte för att jag är ensam utan för att jag tillbringat en stor del av dagen med min underbara väninna Emili. Vi har som sagt umgåtts hela degen i princip och gud vad roligt vi haft det. Vi gjorde i och för sig inget speciellt, vi bara umgicks, tog en sväng i affärerna här på stan, käka bakpotatis på ett av fiken osv. Kommer inte ihåg vad fiket hette nu men jäkligt god bakpotatis hade dom iaf:)

Efter maten gick Emili och köpte sig en kaffe på pressbyrån och tog med den hem till mig. Det är nämligen så att Emili vet att jag är jäkligt snål med mitt kaffe så därför tog hon och köpte eget...hahaha
Nej men i och med att jag inte dricker kaffe själv så har jag ju heller inget sånt hemma. Så nu vet ni det om ni någon gång kommer och hälsar på mig...Ta med eget kaffe för nått sånt har jag inte att bjuda på...hehe
Cola däremot har jag jämt så dricker ni cola kan ni va lugna det bjuder jag mer än gärna på:)

Därefter gick vi återigen hem till mig och snacka lite skit som vi brukar göra. Rensa igenom lite av min garderob gjorde vi med. Eller jah hon satt i soffan och tala om för mig vad som skulle slängas, sparas och vad som möjligen kunde säljas på en kanske kommande bloppis.

I övrigt så har jag även vart i skolan idag en lite sväng innan Emili kom. Har nämligen vart och hämtat en bok som jag behöver till mina samhällstudier på distans. Så nu ska det börja pluggas massor:)
Här är några bilder från dagen:)



SÅ SÖT HON ÄR:) Här står hon i kassan och och ska köpa sexiga underkläder;)



Här sitter vi på fiket och käkar bakpotatisen som var så himla god. Ni Kristinehamnare kanske tom vet vilket fik det är;) I så fall vill jag tippsa om bakpotatisen där:)



Här är dagens outfit Glasögon Quno Kvist, Linne Björn Borg, Kofta Zoul, väska Saddler och leggings i svart lack.



Här sitter hjärtegrynet i soffan hemma hos mig och tar sig en cigg:)



Jah, vad ska man säga vi röker flitigt;)


Kallar dom det för underhållningsprogram?

Eller vad fan hon nu heter. Alltså okey visst är hon snygg men också en vanlig hora i mina ögon. Råka bläddra igenom kanalerna här nu och hamna så klart framför MTV där de självklart visar just det vidriga programmet, just när jag sitter och bläddrar. Vet inte vad det är för avsnitt jag kollar på eller nått om programmet i allmänhet. Har ju bara sett det nån gång sådär och läst om det har jag väll med gjort i och med att jag älskar skvaller. Men för fan det hon håller på med är väll ändå och ta i. Hånglar med allt och alla som är där och talar om känslor. Herregud vad vet hon om känslor när hon i nuläget har känslor för tre personer, (säger hon iaf i detta avsnittet). Men ändå kommer det väll antagligen ännu en inspelning nästa säsong. Hon filmar ju dom här avsnitten på löpande band och hittar ny "kärlek" varje gång. Herre min gud är det någon som förstår sig på det här programmet? Eller är det meningen att man inte ska förstå utan bara titta för underhållningens skull? Ahh och så klart för att hon ska tjäna en liten slant på det hela med så klart. Vart är världen på väg någonstans? Nej jag är ingen konservativ person som tycker att allt va bättre förr. Nej jag är snarare tvärtom, jag är för att utvecklingen ska framåt och inget annat. Men vadå? Horor har ju funnits i alla tider, och det här verkar ju vara den nya sortens horor. Och visst inget mig emot, att horor existerar gör mig inte ett smack. Det som däremot gör mig jävligt irriterad är att det här ska va något slags underhållnings program. Skillnaden från förr är väll den att vi tidigare visste om att det här hon håller på med existerade men vi tvingades ju för fan aldrig att kolla på det. Okey tvingas är väll kanske fel ord. Självklart har man ju möjligheten att stänga av eller byta kanal. Men vad fan att någon ens kan komma på nått sånt här och sedan kalla det för underhållningsprogram. Det är ju enligt min mening rena vansinnet jue. Jag skulle nog vilja definiera "programmet" som den nya versionen av mild porrfilm.
Nä fan jag skulle kunna spy på henne rakt av. 
Skulle någon av er vilja vara med i detta såååå underhållande program?



Nå håller ni med mig i mina åsikter och det jag har skrivit eller är jag helt ute och cyklar?


En sån underbar dag:)

Ja, idag är Sandra väldigt glad. Jag har fått mycket nyttigt gjort idag och så har jag såklart träffat mina vänner från skolan. 

 
Tog mig en sovmorgon som vanligt. Sovmorgonen var tänkt till 11 idag men den blev dock avbruten redan vid halv elva då min kurator från Borås ringde och ville snacka allvar med mig. Nyvaken som jag var bad jag henne dock att återkomma...haha Vad snopen hon måste ha blivit... Hur som hälst försökte jag att vakna till liv därefter. Käka lite frukost och ringde upp syon, som lyckligtvis hade blivit frisk och va på skolan idag. Så vi bokade in en tid klockan ett så nu verkar det dom att allt är som det ska. Förberedelserna inför högskoleprovet börjar nu på Onsdag, klockan ett ska vi va där. Dessutom verkar det vara högtid att anmäla sig till högskoleprovet nu så man inte missar detta. 
Vad gäller mina två ämenen som jag läser på distans så är det som jag trode dvs att jag enbart behöver läsa ett utav ämena på distans. Vilkat jag också fortsättningsvis ska göra, ska bara medela min lärare i svenskan att jag slutar.
Sen har jag även vart på jakt efter boken i samhäll och nu har jag hittat den:) Ska till skolan imorgon igen och hämta den bara.

"Sen kan jag börja plugga så det ryker om det:)"
 
Annars har dagen vart toppen hittils. Fick ett halv sönderrivet brev idag av brevbäraren men de va ingen större fara med det. Gick ju och se vad det stod så:) Brevet skulle ju dessutom bara skrivas under och skickas tillbaka så det gick så bra så:) Sen träffade jag en massa kompisar på skolan. Tog en cigg med Mårten som i övrigt var min elevskyddsombuds kompanjon då jag väl gick på skolan. Träffade bla Alex på skolan... hehe han e så go han. Tjata hål i huvet på mig gjorde han men de vell hans sätt att visa sin glädje eller nått, vad vet jag. Nu ska jag iaf in till Ulla och ta mig ett bloss. Sen ska jag ta itur med alla papper som jag fått av syon och även kanske göra min anmälan till högskoleprovet. Jah vem vet...hihi

pöss på er



Här är jag ute i kylan:) Ser ni nu vad bra min kära jacka kom bra till andvändning nu när det är snö ute och allt;)



Här står Mårten ute och röker i rökkuren.



Nja visst blev den lite suddig men visst syns det att det är jag och Alex iaf:)



Alex fick börja med att spränga:)



Dålig förlorare som jag är var jag ju fast besluten att jag skulel vinna, dock blev det tyvärr inte så:(


Söndagsmys:)

Idag är det söndag, eller det va det iaf innan klockan slog tolv. Har inte gjort så mycket idag mer än sovit. Skulle ju göra en massa saker men tyvärr har jag sovit bort hela dagen, då jag vaknade runt femtiden. Självklart var jag ju vaken däremellan men i stortsätt har jag sovit hela dagen.

Men tv mys blev det iaf, med mig själv naturligtvis. Filmen jag såg på gick på 3:an vid nio tiden. Tror den heter The Break Up, en romantisk film från 2006. Filmen gör jag en recension på imorgon dock för just nu är jag alldeles för trött för det. Under filmens gång tog jag mig ett fotbad, vilket va underbarat.


Det här bestå min söndagskväll av. Tända ljus, fanta och poppcorn:)




Här är fotfilen jag andvänder mig av numer. Den är verkligen bra och kommer från Biolage.



Så här ser baksidan ut med en vanlig fil på...


Hej:)

Eller godmorgon kanske man bör säga. Vaknade ju nyss så för mig är det ju morgon. Jag (som många andra) gillar ju att sova ut på mornarna så jag brukar vakna vid den här tiden. Inte enbart idag för att det är söndag utan annars också. Och nej det är inte för att jag inte har någon sysselsättning utan för att jag bestämmer mina arbetstider själv. Jag pluggar nämligen på distans och det går till så att man studerar hemmifrån, vilken tid på dygnet man vill.
Tycker det är så himla skönt att det finns sådana möjligheter då jag gärna är uppe halva nätterna och gör det jag ska. Jag får ju inte så mycket gjort på dagarna, och finns det nått jag hatar så är det tidiga mornar. Vet ine riktigt varför det är så men troligen är det för att jag är så himmla ljuskänslig. Så när det börjar mörkna ute känns det som att jag bara fylls med nya krafter. Annars går jag mer eller mindre runt som en levande död på dagarna.  
Men det jag inte får gjort på dagentid gör jag istället kvällstid:) 

Men nog om det nu.

Igår var det ju lördag och för min del innebar det en lugn hemmakväll:) Några av mina kompisar skulle dock ut och festa och ville då ha med mig men den notan va inte jag med på så jag stanna hemma som tänkt mig från första början.
Sen om dom va ute utan mig det vet jag inte men det lär jag ju få reda på senare under dagen antar jag.

I övrigt har jag inte tänkt och lämna lägenheten mer än nödvändigt, dvs förutom om jag måste. Jah ni vet ifall ciggen tar slut så jag måste springa ner och köpa nya (tur att kiosken är precis utanför mig:). Sen kanske jag tar en sväng med Litta (grannens hund). Men i övrigt har jag bara tänkt att va hemma.
Jag har ju till största delen fått ordning i lägenheten nu. Så dagen idag kommer att gå åt till att plugga.
Sen har jag en massa pappir att ta itu med och så kanske jag får lite tid över till att sy nått:) Jag tycker ju så mycket om att sy när jag får tid till det. Men bara om det blir tid över för ikväll blir det filmkväll har jag bestämt:) Dock har jag inte riktigt bestämt vad det blir för film men det får jag se när det blir aktuelt. 
Och på tal om film så har jag även tänkt filma min lägenhet idag. Vet inte ifall det blir nått av det men jag ska försöka iaf.

Mja nu ska jag försöka käka lite frukost och så får vi se vad det blir sen:)
kram på er


Hej mina kära läsare:)

Nu vill jag börja med att än en gång be om ursäkt för den dåliga uppdatering. Men som ni vet så har jag ju en del och göra här hemma nu när mami lämnat mig:( Jah och igår sov jag dessutom bort hela dagen då jag inte alls mådde nått vidare bra. Men efter att ha sovit bort en hel dag var jag bra igen:) 

Senare på kvällen var jag ute en sväng med några vänner. Tyvärr blev det inga bilder. De nämligen så att igår blev det ingen förfest utan direkt utgång, vilket ju blev ganska sent då. Jag kände i och för sig inte för att gå ut alls men eftersom att jag hade lovat dom dagen innan så följde jag med ut ändå. Drack inte så mycket dock, två cider och en drink, jag blev bjuden på. Egentligen borde jag skippat drinken med tanken på mina mediciner jag äter. Men som man brukar säga så är det ju lätt att va efterklok. Innan utgången igår så hade jag påbörjat min grundliga städning här hemma. Observera då att klockan va närmare elva. Men då det var fredag igår antog jag att det var ok att dammsuga så sent. Jag menar min dammsugare låter betydligt mindre än vad mina för- och efterfester gjort hittils. Det har ju vart en hel del både för- och efterfester här hemma hos mig:)
Men nu hör ni nu ska jag försöka vakna till liv här och kanske tom försöka få nått gjort idag:)




Ja oj ja, här vart det inte vidare nyktert. Men det blev en bild på mig iaf på väg upp i hissen:)
Hade på mig kortärmad från Filippa K, Väst Cream, Jacka Fornarina, Skärp Tiger of Sweden och jeans från Replay.


Ensam igen:(

Pappa var ju här en sväng idag och hämta mami, så nu är jag ensam igen:(
Tråkigt tycker jag i och med att jag vill ha min mami här. Vi har ju så skoj tillsammans. Specielt när hon sitter och läser sina romaner och jag stör henne var och varannan minut:)

Men för att se det från den positiva sidan så kan jag ju iaf börja röja undan lite här hemma nu. För det går ju inte när mami är här. Nej för lägger jag en sak där den ska va så är den inom loppet av nån minut flyttad till ett annat ställe, och det går ju inte för sig. Saknar min mami iaf:(


Så det va vell det absolut tråkigaste som hänt idag. Annars har dagen bara gått åt till o tvätta en massa kläder eftersom att jag inte tvättat på evigheter, känns det som iaf. Fick boka in dubbla tvättider för att det va så himlans mycket tvätt. Herregud jag visste inte ens att jag hade så här mycket kläder. Men men nu är det klart iaf. Nu ska allt bara strykas och läggas in i garderoben, för just nu ligger allt bara i soffan.


Sen måste jag nog städa lite här med för imorgon kommer det antagligen folk hit. Nej det blir förmodligen ingen större fest som det brukar va här. Men det blir vell till att några kompisar som jag inte sett på ett tag kanska kommer över en stund och då måste det ju se lite städat ut iaf. Men jag kommer nog få hålla på hela natten om jag ska få undan all tvätt till att börja med...haha


Annars har jag nyligen kommit hem från stan. Eller asså jag bor ju i stan men nu är jag hemma så att säga. Hade inte tänkt och lämna lägenheten idag överhuvudtaget just för att det är en sån jäkla röra här och för att jag så gärna vill få i ordning allt. Men så ringde gulliga Emili och undra om jag hade tid och ses en stund. Och de vell klart jag hade det. Så vi tog en fika här nedanför på Blå Valvet. Jag, Emili och Björn. 

Efter fikat gick vi runt en sväng på stan, och nu är jag hemma igen:)
Men de va riktigt trevligt faktiskt. Har ju inte sett dom på evigheter ju.

Om man nu kanska skulle börja ta itur med städningen:)



Innan mami lämnade mig idag så hade hon gjort ännu mer matlåder till mig:) Det är köttfärssås som jag älskar så mycket... Mums

 

Jag och Emili på stan... Självklart ska jag ju fula mig så fort kameran kommer fram, men ni som läser regelbundet är vell vana vid detta nu antar jag;)



Mina två gullungar, Emili och Björn:)


Massa pappir;)

Hej mina kära läsare. Jag vill börja med att be om ursäkt för dagens dåliga uppdatering, men det blir ju lätt så då en massa andra viktiga ärenden ska utföras. Har visserligen inte gjort mycket mer idag än och suttit just vid den här dator. Dock har jag inte haft tid för nått bloggande då jag har pluggat lite istället, eller jah kollat på det som ska göras iaf.
Jag började ju på folkhögskola här i Kristinehamn för ett halvår sedan där jag skulle läsa upp två ämnen. Utöver det var jag tvungen att läsa en profilkurs. Dvs läsa nått bara för sakens skull så jag får ihop mina poäng och därmed kan få ett omdöme att söka vidare på sedan. Men eftersom att studierna enligt min mening inte gav mig nått så hoppade jag av straks efter jul. Min lärare var naturligtvis väldigt besviken och så men jag som gått samhäll/samhäll, är ju van vid mycket plugg. Jag gick klart mina tre år på gymnasiet och jag fick mitt slutbetyg, (slutbetyg får alla som klarat av programmets kurser).

Men här på den här folkhögskolan känns det som att jag bara suttit av ett halvår, det händer ju ingenting. Det gör mig galen när saker och ting segar ut eller som i det här fallet att det absolut inte händer någonting. Hur som helst har jag ju hoppat av och nu har jag börjat plugga på distans,vilket ju känns mycket bättre. Meningen är då att jag ska läsa upp två ämnen.

Men så titta jag på mina slutbetyg av en ren slump idag. Eller egentligen va det inte av någon vidare slump utan av den anledningen att jag måste ta en kopia på betygen och skicka iväg dom till min advokat imorgon. Men hur som helst så tittade jag igenom betygen och det visade sig att jag läst ett utav ämnena i ett halvår utan att behöva det egentligen i och med att jag redan har behörigheten i ämnet. Här kan man snacka om att vara arg. Dom har alltså lastat på mig en jävla massa ämnen att läsa som jag egentligen inte behöver någon behörighet i . Herregud vad tror dom egentligen att jag har brist på fantasi så jag inte kan planer min fritid själv? För de väll ändå läxarna man får ta itu med på fritiden. Gah nu är jag arg, väldigt arg.


Visst förstår jag hur skolan tänker också. Jag menar för att få ett omdöme måste man ju gå ett visst antal timmar i veckan. Så visst har jag förståelse för det. Men hur i helvete ska en lärare kunna ge ett omdöme på sina elever när det inte händer nått på lektionerna? När det snackas enskilda personers "privatliv" och liknande på lektionstid? Säg mig vad ger det mig? Och hur kunde jag stå ut ens ett halvår? Inte undra på att folk inte går klart sina utbildningar om detta förekommer på fler skolor runt om i Sverige. Vilket det ju antagligen gör. Och nej nu menar inte jag dom utbildningar där gruppsykologi och liknande ingår, där man ibland får tillfälle att ta upp exempel ur en enskild persons liv. 

Kan ni dessutom förstå att skolan dessutom får bidrag för mig? För att jag sitter av ett år där utan någon som helst framgång? Och inte bara jag utan även andra som verkligen vill lära och få ut nått av tiden på skolan. För nej det är inte bara jag som känner som jag nyss beskrivit. Det finns några fåtal till som faktiskt håller med mig i mina tankar angående skolans såkallade undervisningar. Dock är det ju inte alla som gör det. För utan att gå till angrepp mot någon särskild så är min slutsatts av den här tiden jag tillbringat på skolan att dom flesta bara sitter av tiden, oftast för egen "vinning". Om man nu kan kalla det så. Jag vet ju (eftersom jag fått det bekräftat) att många går för att ha nått att göra på dagarna, eller bara för att få någon form av bidrag. Men inte är det många som har nått mål, som att gå klart och söka vidare som det borde vara. 

Och tror mig jag vet vad jag snackar om. Jag har inga sociala problem som att komma i kontakt med människor. Dessutom är/ var jag med i skolrådet där jag även utsågs till elevskyddsombud i början av höstterminen. Så jo jag har bra kontakt med många på skolan, och dom jag inte har daglig kontakt med har jag antagligen pratat med någon gång under den här tiden. Jag menar skolan är ju inte allt för stor för en sån som mig:) 

Neh nog om det, massa pappersarbete har det vart idag iaf. Jah ni vet, läsas igenom, tolkas, godkännas, tänkas igenom igen och slutligen skrivas under och slutligen läggas ner i ett vitt kuvert och limmas igen. Hade massa såna papper och ta itu med idag, vilket naturligtvis tog på krafterna. Jag är visserligen inte klar än med alla papper då vissa måste kopieras och så men imorgon ska jag förhoppningsvis få iväg dom:)

Sen har jag även vart i skolan en lite sväng. Går ju där två timmar i veckan fortfarande:) Gud vad alla mina gulliga kamrater var glada och se mig:) Alla som jag inte sett på länge kramade mig och undrade var jag hade tagit vägen. Men nu har jag lovat dom inklusive min lärare att jag ska komma på fredag iaf. Ska bli skoj, då blir det även fika med gulliga Madde:) 
Pöss på er:)


Förutom den lilla svängen jag tog till skolan har jag suttit här hela dagen:)


00.13

... Så nu ska jag sova. / Natti natta


Righteous kill

Nu är filmen slut, och jah den var riktigt bra faktiskt. Det blev en thriller från -08, Righteous kill heter den. Handlar om två poliskollegor (huvudrollsinnehavarna: Al Pacino och Robert De Niro) som jagar brottslingar. Men alla brottslingar som gjort  sig skylldiga till brott har friskänts i brist på fullständiga bevis, och dessutom bra advokater på det. Helt plöttsligt dyker en seriemördare upp och mördar en efter en av de brottslingar som nu går fria. Det dröjer inte länge förrens kolegerna runt omkring börjar misstänka att seriemördaren är en utav dom. Däremot finns ingen direkt misstänkt ibland dom. Var och en gör vad som står i deras makt för att skydda sig själva från misstankar samtidigt som de alla vill ha tag på seriemördaren. 



Righteous kill


Dagens

Så nu har jag ätit världens godaste risotto med fylld kyckling. Vet inte riktigt vad den är fylld med eller hur man tillagar det hela men väldigt gott är det. Efter som att jag inte är någon vidare bra på mat lagning så gör min mami matlåder åt mig som hon fryser in. Jah en jäkla massa mat blir det när hon är här och kylskåpet är fullt som bara den enligt min mening. Grejen är den att jag inte äter så värst mycket när jag är själv, dessutom gör min medicin att jag oftast inte har någon matlust alls. Men det bryr sig inte min mami om för här förbereds det för kristider...hihi


Här är dagens matlådor som ska frysas in:)


Tänkte fråga vill ni att jag lägger ut recept på de olika maträtterna hon gör åt mig?
Neh nu ska jag se film:) kram


Jag är vaken:)



Mami försöker väcka liv i mig, men jag är ju vaken:) Syns inte det?...hihi

Äntligen hemma:)

Oj, jah idag har det faktiskt hänt en hel del. Eller jah jag har äntligen kommit hem iaf, och nu är mami här med:) Hon ska ju som sagt vara här nu ett par dagar innan pappa kommer och hämtar henne.
Tror hon är kvar här tills på torsdag och jag är så glad över att ha min kära mami här, även fast det inte är under någon längre tid så ändå:) Hade ju vart roligare om min mami hade kunnat stanna längre iof.

Hur som helst har vi hunnig med en hel del idag, men och andra sidan är det ju inte så konstigt med tanken på att pappa väckte hela huset klockan fyra. Trodde han drev med mig igår men nej, klockan fyra var det väckning hemma hos oss.

Bilen var så klart fullpackad även denna gången. Den har ju vart det alla andra gånger pappa kört upp mig hit men den här gången gick det faktiskt utan att vi höll på och ta livet av varandra. Eller iaf utan bråk, vilket ju va väldigt märkliget:)


Nu sitter jag och bloggar lite och mamma sitter och kollar på nån film hon hyrde på pressbyrån innan när vi va ute och gick med Britta. Britta är min underbara grannes hund som jag kommer väldigt bra överens med. Vi älskar varandra och det märktes verkligen idag då hon stormade in i lägenheten här och välte omkull mig på golvet samtidigt som hon pussa massor på mig. Gud jag blev så glad när jag överöstes med massa pussar. Djur har en förmåga och ge så mycket tillbaka när dom väl tycker om någon/något. Det vet ju alla ni djurägare.


I övrigt så dagen gått åt till att handla massa mat, och packa upp sakerna här. Dock har vi inte packat upp ens hälften av alla grejer här. Jag har ju som sagt fått med mig en helt del saker hem så bilen var ju full när vi åkte innan idag, och mer kommer på torsdag:) Men mina hyllor kommer jag inte kunna visa upp förens nån gång nästa vecka, tyvärr. Det är nämligen så att det sitter ett elskåp precis ovanför där hyllorna ska hänga så det får vaktmästaren här på området hjälpa mig med att få upp. Men han hade ju då inte tid förens i nästa vecka:( Väldigt tråkigt tycker jag då jag hade tänkt mig att visa upp min lägenhet för er så fort jag kommit i ordning. Vilket ju går ganska snabbt, men nu pga hyllorna så kanske jag får vänta med att visa er. Eller så visar jag bara upp hallen lite senare. Nåja får väll se hur det blir, men nu ska jag nog snart sova. Är verkligen trätt efter en sån här ansträngande dag.


Väldigt suddig bild pga det dåliga ljuset, men här har vi minsann en som inte tänkte gå upp klockan fyra på morgonen bara för att pappsen ville ha upp oss:)


Nämde i nått tidigare inlägg att jah hade handlat en massa saker till hemmet. Har ju inte hunnit packa upp nått än men är iaf gulliga muggar med lock att bevara bumullstuffsar och annat smått i:) Har en till sån där mugg men frågan är var...hmm

Men nu är det natti natti som gäller för min del:)


Klart;)

Jah nu är allt klart, färdig packat:) Det är en hel del faktiskt. Jah jag kom hit för två veckor sedan med en reseväska. Men nu är hela bilden full och dessutom kommer pappa få ta med resten av grejerna när han komme rupp och hämtar mamma för allt kommer inte få plats nu:(

Men ändå gud vad jag är glad, imorgon ska jag hem, äntligen. Fast de klart jag kommer sakna mina vänner här, mamma och pappa och så klart min kisse miss. Älskar ju min kisse miss. Men nåja hem, hem, hem nu iaf, tänka positivt är bra inga negativa tankar nu när jag ska hem och allt. Det värsta är väll kanske att min pappa har fått för sig att han vill åka klockan 4. Jah just de KLOCKAN FYRA. Så nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig överhuvudtaget... hmm vad tycker ni? Ska jag eller inte?


I övrigt har dagen vart, förutom stressig så väldigt skojig. Jah jag tog en paus i packningen innan och åkte en sväng till Diana. Va inte där så värst länge men gud vad roligt vi hade det. Jah vi va hos en av hennes kompisar (som jag inte minns namnet på). Men iaf där satt vi och tjata lite, beställde pizza, käka och så det sista spelade vi lite Wii.
Jah och vi hade skit sköj. Det roligaste va nog då han vi va hos skulle visa mig hur jag skulle göra när vi spela tennis och jag gjorde som han fast jag råka träffa mitt glas med cola som stod på bordet. Och all cola som fanns i glaset åkte ut på golvet och mattan och jah ni vet. Så det fick vi torka upp samtidigt som jag trode vi skulle garva ihjäl oss alla tre...hehe jah fan vad vi garva.

Sen var jag tyvärr tvungen att åka hem igen för jag hade ju inte packat klart då:( Fast nu har jag det och det är jäkligt skönt för om fyra timmar är jag på väg hem:)

Diana är nyvaken, då jag veckte henne när jag kom:)

En nyvaken (väldigt bakis) Diana vägra vad med på kort. Men jag fick henne allt:)

Här tror hon att hon ska dölja baksmällan med sminket...haha lycka till;P

Diana tror att sminket hon kletar på ska hjälpa mot baksmällan... hmm
Jag tror inte det hjälper vad tror ni?

Vi två:)

Här kom hon med okså... hihi Ser ni så söt hon är?...

Diana och hennes kompis

Här sitter dom i soffan och kollar på handboll eller vad det nu är för nått, fotboll kanske. Vad vet jag...hehe

Tråkigtg:(

Gud vad tråkigt jag hade det just då. Men jag fick roa mig på mitt egna lilla vis:)

Wii!

Sen spela vi tennis, och jag välte ut mitt glas med cola:D

Storstädning på G;)

Jah här va det storstädning på G;)

Min resväska:)

Resväskan jag kom med för två vecker sedan är proppfull. Men packad och klar:)

Grejer som ska med till Kristinehamn:)


Utöver resväskan och det som redan är nerpackat i bilen så ska även dessa saker med. Nåja får vell se vad som får plats nu om ett par timmar:)

Men ha det nu så gött mina underbara läsare så hörs vi monorgon så fort jag har tid och blogga:)
pöss på er


Panik!!!

Imorgon lämnar jag Borås för ett tag framöver och beger mig hemåt till Kristinehamn. Det ska faktiskt bli skönt att få komma hem nu efter hela två veckor hos päronen i Borås. Fast de klart nu när pappa kör upp mig så kommer även mamma följa med och stanna i ett par dagar:) Så kommer pappa och hämtar henne sedan.

I övrigt är det en väldigt trött söndag. Eftersom att jag nu ska åka imorgon borde jag ju packa och städa här men jag är så himlens trött. Vet inte vad det beror på, om jag kanske håller på och bli sjuk eller vad det kan va. Skulle iof inte förvåna mig om det vore min tur nu när både pappa och mamma vart sjuka... Jag som vanligtvis aldrig blir sjuk.


Hm njae nu ska jag väll vila lite sen får jag nog sätta igång med och packa iaf så päronen inte åker utan mig imorgon;P  

Ha det så bra så länge så hörs vi snart:)


RSS 2.0