Fult upp hela helgen...

Hela helgen har verkligen varit proppfull av diverse händelser som hindrat mig från att blogga tidigare, men nu så. Det började ju med flytten i fredags som nu ju redan vet. Höll på och flytta hela dagen men jag somnade sent på natten ändå och igår gick jag upp tidigt med så jag var lite halvsleten hela dagen igår. Dock hann jag med en hel del ändå. Träffade en supersöt kille, som jag tillbringa hela dagen med. Senare på kvällen bar det av till Emily där vi gjorde oss i ordning för kvällen. På köpet fick jag även träffa hennes päron, vilket var riktigt roligt. Hade ju inte träffat dom tidigare men jag måste säga att jag gillar dom, riktigt trevliga var dom också.

När vi väl var klara tog vi en taxi ner till stan, där det röjdes rejält under hela kvällen ända in på små timmarna. Oftast brukar jag vara riktigt pigg på kvällar och nätter och därmed brukar utgång över en helgen ine vara något större problem, brukar tom orka sitta vid datorn ett par timmar efter krogen. Fast riktigt så blev det inte inatt, då jag istället knapt hann innanför dörren innan jag stupade i säng. Och dagen idag har varit den seeeegaste på bra länge, men men imorgon hoppas jag på att nya uppgifter kommer in så jag får nått vettigt gjort. Ha det gött;)

Älskar er /
                /MissDynamite
 



Partybrudarna är på G;)



Gårdagens PartOutfit... (väldigt dålig bild tyvär) 


Flytt på G;)

Puh, vad vi har slitit idag. Vi har verkligen kämpat hela dagen med flytten, men det har gått bra. Allt är flyttat till den nya lägenheten nu och dessutom lite halvt i ordning. Men det tog verkligen på krafterna. Så just nu sitter jag här med en PowerKing och samlar krafter för att orka epilera det andra benet, den ena benet är ju redan klart. Puhh jag är som sagt helt slut efter idag.

Älskar er /
                /MissDynamite


0090529

Åhh vad fint väder det ser ut och bli idag, känns som den riktiga sommaren är på väg. Hade gärna legat i solen och latat mig hela dagen, om det inte varit så att jag lovat Emily att hjälpa henne med flytten. Så nu är det brottom om jag ska hinna till besiktningen till den nya lägenheten. För den ska jag vara med på innan vi börjar bära över en massa grejer till det nya. Men som sagt nu är det brottom, nu måste jag iväg, hörs sen;)

Älskar er /
                /MissDynamite


HOT!.!.!

Två smällar i en!
Ok jag älskar verkligen skor, och inte hade jag haft nått emot att stoppa mina tossingar i dessa. Gladiator och "klacklöst", det säger ju sig självt, That's HOT.

Älskar er / 
                /MissDynamite
 

Silver Multi Strap Gladiator Sandal Platform Wedge

Dessa bland många andra hittar du på www.amiclubwear.com ... HOT, HOT, HOT!!!

Ny frilla...

Vad tycker ni ska jag klippa mig så här?
Älskar er /
                /MissDynamite


ariri-is-a-cockatoo.jpg

 Visst är dom lika? ;)

090528

Gud vad skönt, nu har jag äntligen fått all min tvätt tvättad, nu ska den bara strykas också, men och andra sidan är det ingen brotska. Annars har Emily vart här fram till nu. Vi har suttit och pysslat eller jag har iaf försökt pyssla men det gick inte alls för min del idag, tyvärr. Har verkligen ingen inspiration alls, men men.

Älskar er /
                /MissDynamite


Möe med det praktiska nu...

I vanliga fall hatar jag att tvätta på morgonen men jag tänkte jag skulle få det gjort innan Emily kommer. Tror hon skulle komma runt ett tiden och då har jag ju ingen större lust att springa upp och ner för och hämta och hänga tvätt. Vad gäller vädret här idag kan jag säga att det suger rejält, tydligen har det regnat hela natten och inte har det slutat än. Skulle ju egentligen behöva gå till Lidel med men jag tror inte jag gör det i det här regnet. Kan ju lika gärna ta det imorgon, så kan jag och Emily dricka Power King istället för miXXed up även fast att miXXed upen är godare, men ändå. Men nu får ni ha det så bra så ska jag försöka vakna till liv, det tar ju ett tag för mig som ni ju redan vet.

Älskar er /
                /MissDynamite


Skönt med vila...

Nyvaken efter en timmas vila, men den vilan var jag verkligen välförtjänt av. Har nämligen varit i farten sen klockan åtta imorse, och det började med min vanliga vakningsprocedur, som i vanlig ordning tog ca en timma. Sedan var det dags för mig att göra mig i ordning för klockan elva hade jag ett möte inbokat. Mötet i sig tog inte mer än en halv timma men det gick bra, väldigt bra. Hade även lovar Emily att hjälpa henne och packa idag, så efter mötet bar det av hem till henne. Kan ni tänka er vad vi packade, ända fram till halv sex, inte undra på att man är helt slut nu. Men iaf nu dröjer det ända fram till fredag innan hon ska flytta, så dit ska jag då och hjälpa till. 

Annars vet jag inte riktigt vad som händer mer ikväll, tror det blir film efter efterlyst. Eller så blir det tidigt i säng, njah vi får se. Ha det fint...

Älskar er /
                /MissDynamite
  



Emily gör rent spisen....



Medan jag packa...



Och packa...



Sedan gick vi över till vardagsrummet...



Men det slutade så här... Jag i soffan och Emily i sängen. PUHH!!!


Fri vecka... hela veckan;)

Ringde till skolan innan så nu vet jag att jag inte får några nya uppgifter förrän på måndag. Jävligt dåligt måste jag säga, men och andra sidan får jag ju lite tid för mig själv utan en massa läxer att göra. Därmed kommer det definitivt bli en hel del bloggande med, databeroende som jag är.

Förövrigt blev det ju ingen myskväll med Monica igår, jag fick mysa med mig själv istället. Fast det gick ju så bra de med, det var ju tom så det var planerat. Dock hann jag inte allt igår så det blir till att göra det idag istället. Fast nu först ska jag äta för nu är maten klar:)
 
Älskar er /
                /MissDynamite


Tjejkväll;)

Mina planer på att ha en helkväll för mig själv blir det inget av med, inte ikväll iaf. Jag hade ju tänkt att jag skulle ta och pyssla om mig själv lite nu när jag inte har några läxor, men så blir det alltså inte. Nä, istället ska jag umgås med Monica som är här nu, hon ska tom sova här. Tänk så mysigt, en tjejkväll för oss själva. Neh, nu blir det lite tjejsnack, hörs sen:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Rena terapin...

Har suttit i flera timmar med pysslandet nu, men det har gett resultat. Emily drog nog vid en fyra tiden men jag fortsatte fram till nu och två armband blev det. Nedan följer dagens åstadkommande...

Älskar er /
                /MissDynamite



Det här armbandet gjorde jag till Ulla...



Och det här gjorde jag till mig själv.


I'm back efter lite ledighet i helgen...

Tog lite ledigt nu i helgen för att sitta och plugga, för det är det enda jag gjort i helgen... PLUGGAT

Annars idag har jag varit nere en sväng på stan och mött upp Emily, och nu sitter vi här och ska väll antagligen snart påbörja en liten pysselstund. Vet inte riktigt vad det kommer bli men något blir det väll allt. Annars så kommer jag nog sitta och pyssla hela dagen och/eller pyssla med mig själv. För det känner jag att det har jag inte gjort på väldigt länge. Men det blir det idag då jag inte har något plugg kvar, skicka ju in det jag hade i morse. Får hoppas jag får nytt imorgon trotts att min lärare tagit ledigt denna vecka. Fast det är ju inget som ska behöva gå ut över mig och mina studier, så imorgon ska jag ringa och skälla på dom. Så nu vet ni det;)
Har föresten fått i mig världens godaste frukost som Ulla gjorde till mig imorse... muma de;)

Älskar er /
                /MissDynamite




HOT!!!...

Inburade fötter är riktigt HOT i sommar...
Besök Brandos.se...



Som ni antagligen redan vet älskar jag ju skor, och i sommar är det extra HOT med inburat, I LÖVE IT.

Underbara dag...

Visserligen har det ösregnat innan men nu skiner solen igen och vädret har bättrat sig. Annars har jag städat lite här hemma, och nu har jag tänkt att ta itu med garderoben. Sen har jag ju mina två kapitel att jobba med, men jag är nästan klar och min jävla lärare är ju ledig nästa vecka så nu tvingas jag ju också till ledighet i nästa vecka. Därmed får jag alltså desto mer och göra de två sista veckorna, inte så kul dock. Men nu är det bara att knipa igen så väntar Bosnien snart:) Åhhh vad jag längtar, men snart så... Ha det så bra nu så hörs vi:)

Älskar er /
                /MissDynamite


En väldigt enformig dag...

Måste erkänna att det är oerhört enformigt att sitta i soffan med datorn i knät från morgon till kväll. Jag har ju inte ens hunnit blogga något, har ju bara varit en massa plugg. Fast nu så är jag nästan klar, så jag blir nog helt klar imorgon. Om jag inte tar ledigt förstås, och det kanske jag gör för det är ju fredag och nu har jag ju suttit flera dagar och bara pluggat. Var dock tvungen att ta ett litet avbrott innan idag och gå ut med Litta. Var ju inte en allt för lång promenad men den dög. Så imorgon blir det mer plugg, eller så blir det nått helt annat bara för att få bryta av och ta en paus.

Älskar er /
                /MissDynamite


Litta i det gröna gräset...


Dagens:

Dagens:

* Ringa sjukgymnasten

* Ringa samhällsläraren

* Ringa optikern

* Plugga

* Läkarbesök

* Plugga


Bara en massa plugg, plugg och åter plugg...


HOT!!!

Först och främst måste jag be om ursäkt för en usel uppdatering, jag har bara haft SÅ mycket att göra under dagen. Dels har jag vart på Lidel och handlat, köpte en del så det var riktigt tungt att bära hem allt. Två backar "miXXed up" väger ju en del, plus en massa saker därtill. Har även tvättat en massa och jag håller på och tvättar än. Riktigt jobbigt när det samlats på sig så pass mycket som det gjort. Jag borde nog tvätta oftare, men och andra sidan är det ju inte mitt fel att jag har så mycket kläder att det lätt skulle funka med att tvätta en gång i månaden utan att jag skulle behöva oroa mig för att inte ha nått rent att sätta på mig. Men nog om tvätt, mellan varven har jag också hunnit ner på stan en sväng. Min medicin håller på att ta slut så jag fick hämta ut ny på apoteket. Linser har jag också hämtat ut, så nu blir det till att byta dom imorgon och så hann jag även i på Lindex en sväng där jag köpte ett nagellack från Depend. Jag har ju varit skeptisk till detta märke, men nu har jag haft nagellackcket på naglarna i fem dagar och det har hållt sig riktigt bra. Så därför köpte jag ett nytt i denna ljuva färg. Denna färg är ju gudomligt fin, tycker ni inte det?

Älskar er /
                /MissDynamite


Kan ni gissa?

Nu antar jag att min lärare fått nog av mig. Jag var ju orolig innan idag över att jag inte skulle få några uppgifter idag, så jag tom ringde till skolan. Men nu jävlar har min lärare fått nog av mig så nu har han skickat uppgifter till fyra kapitel på en och samma gång. Så låt mig anta att han nu tror att han ska få vara i fred ett tag fram över. Snacka om att jag garvade när jag såg detta. Dessvärre kunde jag ju inte låta bli kapitlen så jag har så klart suttit hela dagen och pluggat fram till nu. Emily var ju här ett tag innan idag så då pluggade vi tillsammans en stund sedan fortsatte jag själv. Detta har ju resulterat i att jag snart är klar med kapitel 14 och 15 som i och för sig räknas som ett kapitel, men består av 30 sidor. Fast som sagt är jag ju nästan klar med det, ska bara se över det lite mer och kanske ändra lite om det behövs så att det förhoppningsvis kan skickas iväg redan imorgon. Så här är vi minsann effektiva. Dessutom tror jag säkerligen att min lärare kommer få sen en rejäl shock. Men han blir inte av med mig förrän jag har geomfört det här, det ska han ha helt klart för sig. Jag är en envis liten jävel jag:)


Imorgon kommer Emily igen, och pluggar lite med mig. Troligen blir det lite pyssel också, så att det inte blir allt för enformigt med allt pluggande. Klockan börjar ju bli lite mycket nu men förhoppningsvis så kommer jag upp i tid imorgon så jag får ringa några samtal som jag borde ringt för länge sedan. Fast det viktigaste imorgon är att jag får tag på syon på skolan och även sjukgymnasten. Jag har ju så himla ont i ryggen nu mer, tror det beror på att jag sitter vid datorn lite för mycket och sen har det ju säkerligen men min tidigare skada att göra också. Men hur det än må vara med den saken är det nu dags att sova.

Älskar er /
                /MissDynamite



Ungeför så här ser det ut hemma hos mig också just nu...


Allå eller:)

Det blev inte många timmars sömn inatt, jag satt ju med läxan halva natten. När den var klar och inskickad vart jag väldigt rastlös så jag satt och gjorde om bloggen lite. Så vad tycker ni? Den är ju långt ifrån klar men det är ju en liten bit på vägen iaf. Fast jag vet inte hur jag lyckades på överskriften genomskinlig, så det måste jag ta reda på och ändra för så ska den inte vara. Annars sitter jag här nu och väntar på att min lärare ska skicka nya uppgifter till mig så att jag har nått att göra när jag är hos Emily och hjälper henne med pluggandet. Hoppas de kommer snart bara.  

Älskar er /
                /MissDynamite


Åhh vilken lättnad...

Båda arbetena är inskickade, dvs både kap 12 och 13. Så nu vet jag inte vad jag ska göra resten av natten. Men imorgon hoppas jag på att få nya kapitel att jobba med för imorgon ska jag till Emily. Dels så ska jag ju hjälpa henne med att plugga till körkortet men mellan varven ska även jag så klart också hinna att plugga lite. Jag tycker föresten inte att jag gör annat än just pluggar, men men. (Där har vi ju dessutom förklaringen till den senaste tidens dåliga uppdatering).


Annars har ju Emily vart här idag, och konstigt nog har vi faktiskt varit riktigt sociala med varandra. Jag satt och pluggade framför datorn och hon satt och pysslade, men ändå kunde vi föra ett samtal emellanåt vilket ju är väldigt ovanligt för att vara vi. Oftast blir det ju så att både jag och hon är så pass inne i vårat pyssel att det kan gå flera timmar emellan vi säger något alls. Kan tyckas vara ett roligt (roligt = konstigt) sätt att umgås på, men det är vårat sätt iaf.

Men som sagt imorgon kommer förhoppningsvis nya kapitel jag kan jobba med, annars vet jag inte vad jag gör. 

Älskar er / 
                /MissDyanamite

  


Två nya armband...(Egen design)

Älskar er /
                /MissDynamite





WOW!!! Vilken snygging!!!

Jag är ingen bilälskare, men den här var ju helt... jah... jag har inte ord för vad den är. Men den är en design av Coco Chanel, rymmer tre personer och ska locka till sig modemedvetna kvinnor och män.
Tror ni den lyckas uppfylla det målet?

Älskar er /
                /MissDynamite



Vet ni att det är fult att ljuga?

Ändå så ljög jag om att det skulle bli en lugn kväll igår. För det är det sista man skulle kunna kalla gårdagskvällen för, den blev minst sagt helgalen. Dessutom var det en massa folk ute så det hela blev hur roligt som helst. Innan vi drog ut hann jag dock göra klart två armband som jag sedan hade på mig under kvällen, och dom höll sig hela båda två. Annars måste jag göra er besvikna och tala om att det inte blev några bilder från gårdagen då vi som sagt var helt uppe i att roa oss, att ta bilder glömdes bort totalt. Nåja det kommer bilder på armbanden sen iaf. Dagens innehåll kommer att bestå av en massa plugg då jag ju har en hel del att plugga. Media handlar det här kapitlet om vilket ju inte borde vara allt för svårt. Men vi får se, ha det perfa så länge.

Älskar er /
                /MissDynamite


Lugn fortsättning...

Det har minst sagt varit en lugn dag idag och så kommer även kvällen att fortsätta. Har nyligen varit på Mastmagasinet och käkat tacos buffé. Fy fan vad gött det var, inte undra på att jag knapt kan andndas nu. Fast det lägger väll sig snart, hoppas jag. Annars är väll tanken den att vi nu ska fortsätta pyssla en stund framöver här nu och när vi tröttnat på det blir det väll antagligen film och myspys framför Tv:n. Hoppas ni också får en jätte mysig kväll...

Älskar er /
                /MissDynamite



Ankan som skrämde slag på Emily;) Den värpte ägg men sånt förstår inte Emily. Hon var nämligen helt säker på att den försökte smitta ner henne med fågelinfluensan.



Emily på ute serveringen...



Efteråt tog jag mig en cider, vilket inte är helt fel efter maten.


You kiss me...lalala

Mötet idag gick hur bra som helst, nu vet jag hur jag ska gå vidare i det här ärendet . Så nu känns allt perfekt, eller väldigt bra iaf. Det är ju inte direkt världens roligaste ärende men nu har jag fått tips och råd om hur jag ska gå vidare så det var ju bra. I helgen blir det till att jobba med det och sen till att ringa massa samtal på måndag. Fast nu är Emilieba här så nu blir det till att pyssla en massa. Älskar att pyssla ju... Tänkte jag inom snar framtid ska visa upp alla mina verk som jag samlat på mig sen vi började med denna verksamhete.

Älskar er /
                /MissDynamite


Åhhh, så myspys...

Dagen i Karlskoga med Emily har varit helt underbar. Vi lunchade, gick runt i affärer och avslutade med en fika på ett jätte mysigt ställe. Kommer inte riktigt ihåg vad stället hette men det får verkligen ett plus för inredningen som tillförde en riktigt mysig stämning samtidigt som kladdkakan var så himla kladdig och god. Himla myspys, vi var inte hemma förrän klockan sex, så nog var vi trötta när vi kom hem. Jag var till och med så trött att jag slumrade till i ett par timmar. Men samtidigt är det ju förståerligt med tanken på att jag gjort en så kallad EEG- undersökning det första jag gjorde när vi kom till Karlskoga. Undersökningen tog visserligen inte allt för lång tid, men jag tyckte ändå den var jobbig och väldigt krävande.

Det går ju till så att personalen kopplar dig till en apparat med hjälp av elektroniska "ploppar" som sätts fast på olika ställen i huvudet med hjälp av nått klet. Under hela tiden ligger man still på britsen medan "plopparna" mäter av spänningen i hjärnan. Det jobbiga här är just det att man efter en viss tid ska flåsa i tre minuter, sedan ska man titta och blunda med jämna mellanrum, blinkande ljus i ögonen ska man stå ut med också. Så jah, jag resultatet av undersökningen blev huvudvärk, som tur var gick den över ganska snabbt. Så det blev en massa mysig dag på stan till ändå:)

Och snart blir det sängen för imorgon måste jag upp tidigt igen då jag ska på ett möte som börjar klockan elva. Men förhoppningsvis hinner jag ju blogga lite innan mötet, men det får vi se imorgon.

Älskar er /
                /MissDynamite



Emily i bussen på väg till Karlskoga...



Efter att de elektroniska "plopparna" tagits bort blir man så här snygg i håret.



Mumma vad gått det var på kina:)



Så här ser jag ut när jag är mätt och belåten:)



Dags för rökpaus...



Och vila;)



Kladdkaka är mums, mums...



SÅ söt!
Håller ni inte med om det?


Klockan må va mitt i natta men...

Men än är jag vaken, faktiskt lite beroende på att mitt liv fungerar bäst så just nu, då jag oftast gör sånt som hör vardagen till dagtid och pluggar nattetid, sover gör jag när jag hinner. Nåja, jag borde egentligen sova nu för imorgon väntar en riktigt lång dag. Detta i sin tur innebär att jag förmodligen inte alls kommer att uppdatera, så därför gör jag det nu. Imorgon bär det nämligen av till Karlskoga för min och Emilys del. Jag ska ju på en EEG- undersökning som tar runt en timma att göra och sen är det tänkt att vi ska utforska Karlskoga lite. Måste erkänna att själva namnet Karlskoga låter som om det vore värsta hålan eller tom nått i stil med en liten stig ute på landet. Men saken är den att jag tror att det finns en hel del att utforska, då jag åkt igenom Karlskoga vid två tidigare tillfällen som jag nu gör min bedömning på. Hoppas nu bara att min bedömning stämmer överens med verkligheten.

Älskar er /
                /MissDynamite


En sån härligt underbar dag...

Har varit uppe sen tio imorse då jag pluggade lite, är faktiskt klar med kapitlet nu men jag har inte skickat in det än. Ska nog skicka in det ikväll, när jag får lite tid för mig själv. Annars har jag varit på stan med Madde och käkat på Japansk-Koreansk restaurang, ett nytt ställe vid namn Sun-Ran. Vet inte riktigt om det var riktigt nått ställe som jag kommer att besöka igen då maten inte föll mig i smaken alls. Men och andra sidan så överlevde vi, både jag och Madde;) Sen blev det även en sväng till Mazzarin innan klockan blev två och det var dags att gå iväg till optikern. Där tillbringade jag en hel timma så här kan vi snacka om att jag nu fått en extremt noggrann synundersökning. Men nu ska jag umgås med mina vänner som är här.

Älskar er /
                /MissDynamite



Mmm, Madde avnjuter maten;)



Till synes var maten helt ok, smaken var dom ett kapitell för sig.


Önskelista från Topshop.com


Tänk er dessa ljuva skor med en enkel svart/vit outfit och med skärpet i midjan... LÄCKERT!!!

Nej jag har inte gett upp bloggandet...

Men däremot har jag haft fullt upp. Blev väckt av Emily imorse det första jag blev, så jag har varit vaken sedan halv elva i förmiddags, de ni. Hon satt väll här till halv fem skulle jag tro och därefter har jag vart nergrävd i mina böcker. Imorgon blir jag nog helt klar med kapitel tolv som jag få se över lite mer sedan ska jag påbörja nästa kapitel. Men jag ska också va med Emily och Monica och så ska jag även ner till optikern klockan två. Utöver det är det en hel del andra småsaker jag måste fixa nere på stan. Dessutom ska det solas och badas på kvällen också så nu har ni fått hela uppdateringen av hur min morgondag ser ut;)

Älskar er /
                /MissDynamite


Vet ni vad jag har gjort hela dagen? Eller halva iaf;)

Jag vakna ju vid ett ju, men därefter har det hänt massa braiga saker, eller iaf nödvändiga. Tex så har jag lagat mat och städat. Jah, för en gångs skull måste ju någott ovanligt hända i mitt liv också. För ni som läser bloggen ofta vet ju att detta numer är en väldigt ovanlig förekomma här hos mig. Men och andra sidan får man ju ha lite överseende med att jag ju faktiskt pluggar en himla massa. Så idag kände jag att jag var tvungen att ta en lite paus från plugget och istället göra lite annat vettigt också. Så nu har jag gjort det, så nu kommer resten av dagens innehåll bestå av massa plugg och så har jag tänkt att pyssla om mig själv lite. För just nu ser jag verkligen ut som en plugghäst som aldrig någonsin ens kikat upp ur sina böcker, som hindrar hennes väg till spegeln...

Älskar er /
                /MissDynamite




Det här är den bästa hemma gjorda mat jag vet, reseptet lyder följande: Man tager det man haver och öser ner det i stekpannan;)


Vet ni va?

Det blev inget plugg för min del igår. Istället satt jag framför tv:n och kollade på Da Vinci koden som gick på 6:an. Jag bara älskar den filmen, den blir ju bara bättre och bättre ju fler gånger man ser den. Riktigt skönt att för en gångs skull bara få slappa framför tv:n och göra mer eller mindre ingenting. Fast och andra sidan så blir det ju desto jobbigare idag, då det blir desto mer plugg. För jag vill ju gärna kunna skicka in båda arbetena redan imorgon vilket jag satt upp som mål. Sen ska jag även hinna röja undan lite här. Annars så har jag väll inte fler måsten än så idag. Håll tummarna nu för mig att jag hinner göra klart allt tills imorgon så att jag kan skicka in allt som jag tänkt mig.

Älskar er /
                /MissDynamite


Loppis är väll inte min grej helt enkelt...

Var ju på loppisen som Mazzarin här i stan anordna men dessvärre hittade jag ingenting. Köpte visserligen lite snören men de va ju inte på själva loppisen utan inne i affären som de brukar va. Så nu kan vi med säkerhet säga att loppis inte är min grej. Men iaf när jag kom hem efter loppisen gick jag och la mig igen så jag somnade om och vaknade typ nu. Satt nämligen uppe till klockan fyra igår och gjorde läxa, och när jag var klar med den så började jag pyssla och då är det ju svårt att slita sig. Men det blev ett par örhängen och ett armband iaf. Armbandet tycker jag dock blev lite väl enkelt så det klassar jag som "inte klart än". Örhängena är däremot helt klara och supersnygga.
Annars så kommer resten av dagen bestå av plugg, en massa plugg och förhoppningsvis lite pyssel också.

Älskar er /
                /MissDynamite



Visst bler mina öronhängen fina?



Snören som troligen kommer bli till armbans innom kort...


En riktigt mysig dag på stan...

Inte för att Kristinehamn är någon stor stad men i vanlig ordning så gick jag och Madde igenom alla affärerna som finns här. Det gör vi jämt, fast oftast köper jag ingenting. Det är nämligen inte riktigt min typ av kläder i affärerna här. Fast det är ju alltid kul att kolla runt, vem vet en dag kanske man hittar någonting. Men så var inte fallet idag. Däremot kanske jag hittar någonting imorgon då Mazarin (pysselaffären) anordnar en loppis imorgon. Inte för att jag är så mycket för det där med begagnade ting men är det böcker och pyssel tillbehör så ska det nog gå bra, ifall jag nu hittar nått jag vill ha vill säga.  
 

Annars så har vi förutom en runda på stan även hunnit med en fika och så har vi suttit här och pysslat lite. Åhh, jag tycker att det är så himla roligt med pyssel. Så jag satt kvar och pysslade även efter att Madde åkte hem, så nu är jag klar med ett jättefint armband. Måste säga det att jag är riktigt nöjd med det jag lyckats åstadkomma idag. Fast nu tror jag nog att jag måste ta och plugga lite.

Älskar er /
                /MissDynamite



Visst blev det ett fint armband?


Nu är det morgon í min värld...

Jah, fastän att majoriteten av Sveriges befolkning redan arbetet av halva sin arbetsdag så har jag nyss klivit upp ur sängen. Kan inte direkt påstå att det finns några speciella planer för dagen. Men vid två ska jag ner på stan och träffa Madde. Vi ska till Mazarin en sväng då Madde antagligen ska köpa lite pysselgrejer, själv har jag ju en massa redan. Hmm troligen blir det en fika på stan också.

Annars har jag även ringt till www.tre.se idag och lyckas få hela 40% rabbat på mina samtalskostnader. Detta innebär för min del att jag nu ska få betala 350 kr/mån istället för 599 kr/mån, inte illa;) www.tre.se är ju så himla bra, dom har alltid bra erbjudanden. Inte undra på att jag hålt mig till www.tre.se i över två år. Varför byta ut något som redan är perfekt, liksom. 

Efter lunch ska jag ringa en massa samtal så jag får ordning på saker och ting, sen ska det pluggas. I övrigt kommer hela min helg att bestå av en massa plugg då jag bestämt mig för att lämna in två arbeten redan på måndag. Ett är iof redan halvklart medans det andra inte ens är påbörjat. Så nu gäller det att ligga i;)

Älskar er /
                /MissDynamite


Ohh jag vill så gärna också ha en sån fin tattuering...

Kändisar älskar tatueringar!

Nyanställd?!?!

Du lyssnar på Stevie Wonder
(Det är din första dag på det nya jobbet och allt är underbart...)






Efter 3 månader ...

 
Du lyssnar på HOUSE
(Du har så mycket att göra så du vet knappt om du kom nyss eller ska gå hem...)





Efter 6 månader
...


Du lyssnar på Heavy Metal
(Din arbetsdag börjar kl 08:00 och slutar kl 20:00...)




Efter 9 månader
...


Du lyssnar på Hip Hop
(P g a all stress har du ökad i vikt, och är hård i magen ...)





Efter ett år...


Du lyssnar på GANGSTA RAP
(Du har glömt hur "en bra dag" är och du överlever på kaffe...)





Äntligen, efter 2 år...


Du lyssnar på Techno
och du har blivit lite...lite till...komplett... vansinnig!


Usch, idag regnar det...

Och det ogillas starkt, men och andra sidan har jag en del att göra idag så egentligen gör regnet inte mig nått. Fast det är ju ändå tråkigt väder, det går det ju inte att sticka under stolen med. Annars har jag stora planer för dagen. Har ju lovat Emily att hjälpa henne att städa hennes förråd, så runt ett tiden bär det av till Emily. Senare ikväll så ska vi också iväg till badhuset och simma, förmodligen ska vi sola också. Fast nu ska jag plugga i ett par timmar så att jag förhoppningsvis kan skicka in arbetet idag. Jag har ju typ bara fem fråger kvar att ta itu med så är jag klar sen:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Nyduschad plugghäst...

Som är helt slut i både kropp och själ. Har ju vart på badhuset med Emily och simmat, riktigt skönt och väldigt ansträgande. Måste ju erkänna att konditionen inte är den bästa. De var ju bra länge sedan jag var och simmade, Med all säkerhet över ett år sedan. Men optimist som jag är trodde jag att jag kunde simma 20 längder i samma tempo som förut. Det misslyckades totalt får jag väll säga. Istället fick jag ont i magen med illamående därtill. Jag mådde så illa att jag tom tvivlade på ifall jag skulle klara av att sola efteråt. Men nu mår jag bra och solningen gick också bra så det var nog bara överansträngning det hela berodde på. Så imorgon kör vi igen, dock inte i samma tempo för jag vill inte må dåligt igen. Annars kommer resten av kvällen att bestå av massa plugg, plugg och åter en massa plugg;)

Älskar er /
                /MissDynamite
   


HOT!.!.!

Gladiatormodellen håller i sig även i sommar. I och med att modellen redan förra året blev riktigt HOT, kommer det nu i år modeller med både, klackar, kilklackar, nitar och fransar. Och det är även i år HOT för den modemedvetne att stoppa tosingarna i. Personligen tror jag inte att jag kommer investera i några nya gladiatorer i år eftersom att jag har mina från förra året. Dom är importerad från Kroatien redan förra året, men lugn modellen kommer till Sverige i år.
Så för min del känns det lite onödigt, men för er som tänkt investera i nya sommarskor, satsa på gladiator stuket. Det kommer stort i sommar och är därmed riktigt HOT även i år.

Älskar er /
                /MissDynamite


HOT, HOT, HOT....och åter HOT!


Dagens nyheter är här...

Äntligen morgon, har en massa att plugga idag innan jag ska iväg och simma med Emily senare ikväll. I övrigt blev det ju inget bloggande går bla pgv att jag satt i bloggmöte hela dagen igår. Jag och Emily satt och bolla bloggidéer, gjorde upp scheman och så pyssla vi lite emellanåt naturligtvis. Det blev lite av varje men det blev mycket gjort så nu har jag massa nya idéer om vad bloggen i framtiden kommer att handla om. I övrigt så jobbar jag även på att skapa ett nytt utseende till bloggen. Jag försöker göra detta helt själv men naturligtvis har jag ju redan fått lite hjälp att komma igång. Men som sagt det är mycket att göra idag, och jag ska börja med att plugga.

Älskar er /
                /MissDynamite



Nä nu jävlar har jag slitit som ett djur...

Med läxan alltså, så nu ska den bara granskas och skickas in. Men först ska jag koppla av med lite pyssel är det tänkt. Måste även börja på ett projekt som jag länge tänkt göra, men det har inte blivit av. Har redan lyckats få påminnelse om det. Men det är ju inte alltid lätt att få tiden till att räcka till, tyvärr. Föresten vad tycker ni om mina byxer som jag gjort slitningarna själv på? 

Älskar er /
                /MissDynamite



Är ju inte klar med slitningarna som ska gå ända ner, men visst blir det snyggt;)


Underbara måndagar...

Idag är det måndag vilket innebär att en ny vecka är påbörjad. Därför tänker jag sätta igång med alla MÅSTEN. Fast just nu är ju Therese här men snart ska vi in till Ulla och säga hej, sen ska jag plugga. Tänkte skicka in arbetet idag fastän att jag inte fått några nya arbetsuppgifter än. Men det kanske kommer in lite senare, vem vet. Hoppas på det iaf...

Älskar er /
                /MissDynamite

 


Ännu en av dom mest meningslösa dagar i mitt liv...

Eller egentligen är det ju inte meningslöst att för en gångs skull få vila ut sig ordentligt. Dessutom har Emily och Therese nyligen varit här. Men alla tre var bra dragna idag så det blev mest bara till att sitta framför tv:n och slöa. Troligtvis kommer kvällen att fortsätta så för min del också, har inga större planer på att göra några omfattande ansträngningar ikväll. Slappa och blogga och kanske plugga lite om jag orkar det sen. Så nu vet ni detta.

Älskar er /
                /MissDynamite


Gårdagens utgång blev bara SÅ lyckad;)

Vilken lyckad kväll det blev igår, verkligen. Först bar det av till Statt sen Ankaret för att sedan återvända till Statt igen. Emily följde dock inte tillbaka till Statt, utan valde att åka hem istället. Men jag stack tillbaka till Statt där jag fortsatte att roa mig med dom andra. Sjukt roligt var det och bra musik att slå klackarna i taket till. Det blev dessvärre inga bilder från gårdagen av någon okänd anledning men här kommer en mindre lyckad bild på gårdagens outfit.

Älskar er /
                /MissDynamite



Jacka- egen design, Byxer- egen design, Linne- JC och skor lånade av Emily


HOT!.!.!

Party är riktigt HOT, och det är just det som händer ikväll. Det blir Party alltså, förmodligt Statt och Ankaret. Men just nu sitter vi och softar här, drar väll vid elva tiden skulle jag tro.

Älskar er /
                /MissDynamite



Miss Sexy laddar upp inför kvällen;)



Herr Fredrik laddar han me;)



Sara, jah hon målar naglarna hon...hihi



Tha gang...



Här laddas det för fullt;)


En sån underbar dag...

Har nyligen haft besök av Therese, Madde och en tjej från Stockholm vid namn Sara. Lite tjejsnack är ju aldrig fel snarare tvärtom. Samtidigt har jag tagit itu med tvätten här hemma så nu är även det avklarat, underbart. Men nu är jag ensam igen, så nu ska jag ta itu med en massa andra viktiga saker. Få se hur mycket jag hinner för ikväll blir det antagligen  utgång. Sara och hennes kusin kommer upp lite senare så det ska bli kul. Ser ju verkligen framemot att träffas igen då vi inte setts på väldigt länge. Ha det fint nu så hörs vi lite senare...

Älskar er /
                /MissDynamite



Therese sitter i soffan och softar... Visst ser hon ut att trivas?...hehe



Madde ser väll ut att trivas hon med... eller?



Men Therese bytte plats av någon anledning...



Sara och Therese.... Och en MASSA tjejsnack;)... De mys de, jag lovar...hihi



HOT!.!.!

Färgen på naglarna ska just nu vara så iögonfallande som möjligt. Det har jag säker redan nämnt i något föregående inlägg. Men en liten påminnelse skadar ju inte... VÅGA MERA;)

Älskar er /
                  /MissDynamite
 
Grammy No Shows
 rihannaturkos2rihanna-mtv-vma-2007-kopiera


1 Maj demonstration...

Demonstrationståget fick dock gå utan mig. Jag har nämligen haft fullt upp med att ligga på balkongen och sola, superskönt ju. Men jag måste säga det att det märktes rejält på demonstrationståget att jag bor i en moderat kommun. Med det vill jag alltså säga att demonstrationståget var på tok för kort, dock fint att se att något händer. Jag stor på balkongen och kolla ut när det kom iaf.

Hmm annars så har jag nyligen fått i mig världens godaste måltid, nämligen räkmacka. Det behöver ju liksom inte vara så omständigt, man tar ju det man haver som man brukar säga. Dock är majonnäsen en väldigt viktig ingrediens för att få till en riktig räkmacka... Mumma va det iaf.


Annars så blir det väll till att slappa framför tv:n ikväll, tror iaf inte att det händer så mycket mer. Ska dock försöka komma ut och gå lite vid en nio tiden, fast innan dess så har jag en hel del annat att ta itu med.


Älskar er /
                /MissDynamite

RSS 2.0