Nu fortsätter sommaräventyret;)

Visserligen har jag ju lovat bilder rån semester och det ska bli, jag ska lägga ut dom så fort jag hinner. Grejen är ju bara den att jag inte hinner, det händer ju en massa saker här. Det är ju som sagt inte så lätt att både hinna leva sitt liv och hinna skriv om det samtidigt. Fast nåja det är ju ingen katastrof fastän att det lutar åt det.


Igår hade jag tänkte mig en hel lugn kväll, dock blev det inte som jag hade tänkt mig. Det började soft framför datorn och så men det slutade inne i stan med världens huvudvärk. Till en början hade jag visserligen inte ont i huvudet men fick det efter två timmars på Tonic. Resten av dagen idag har jag bara sovit för jag har verkligen mått skit hela dagen. Fast nu blir det sängen snart för imorgon bär det av hem till K-hamn. Måste kolla påsten och titta till så att allt står rätt till där hemma. Men i och med att jag inte har någon dator där hemma än så hörs vi när jag kommer hem till päronen igen.

Älskar er /
                /MissDynamite


Vad tycks?

Det råka visst till att bli en riktig lååång vila, och nej jag är inte nyvaken fastän att man skulle kunna tro det. Jag slumrade ju till lite innan men så har ja jobbat med. Jag har slitit som en djur i trädgården;) Eller kanske inte riktigt men jag hjälpte till att bära tegelstenar då mamma hade fått för sig att göra ett blomställ av dom. Riktigt fint blev det faktiskt, eller vad säger ni?


Älskar er /
                /MissDynamite



Ser ni hur jag riktigt sliter?



Mami fixar till det så som hon vill ha det...



Och verket, vad tycker ni?


Det tar ju ett tag att etablera sig på riktigt...

Men nu så har jag etablerat mig här hemma, det tog ju ett tag men vad gör man. När man kommer hem och man varit bortrest så finns det ju alltid så himla mycket man ska göra och fixa och det tar ju tid. Igår tex var jag hos mormor på förmiddagen, och på tal om det så kommer ju mina kusiner hem idag, dom bor ju också i Anderstorp så mormor passar deras hund medan dom är borta. Igår var jag även inne i stan en sväng och hos Mattias. Det är ju torsdagskvällarna i stan nu på sommaren och så även igår men jag var inte där. Jag orkade inte men Mattias var nere igår kväll efter att jag hade åkte hem, får höra med han sedan hur det var och ifall det var lika mycket folk ute på natten som på kvällen. Fast vet ni vad? Nu tänkte jag gå och lägga mig, har ju en hel det allt göra egentligen men vi får se vad det blir när jag sovit på saken... hehe

Älskar er /
                /MissDynamite


Borta bra men hemma bäst:)

Åhh, ni ska bara veta vilken skön känsla det är att få komma bort lite men ännu skönare är det att få komma hemma. Visserligen är jag inte helt hemma ännu då jag för tillfället är hos mina föräldrar men det känns ändå som hemma. Att jag dessutom inte har allt för långt in till Borås stad och mina gamla vänner gör ju inte saken värre direkt. Borås är med andra ord som mitt andra hem fastän att jag bor 240km norrut. Så nu vet ni som inte visste det redan att jag nu är hemma, fast egentligen kom vi ju faktiskt hem redan igår kväll.


Vad gäller hemresan i övrigt har det gått relativt bra om man bortser från att bokningen av hotellet i tisdags kronglade till situationen och slutligen löste sig:) Men nog om det nu ska jag ta och vila lite sen ska jag packa upp.

PS: Kika in lite senare för all del så lovar jag att bjuda på lite bilder fran Bosnien och annat smått och gott:)

Älskar er /
                /MissDynamite


En liten raport fran Bosnien;)

Jah, igar var det verkligen hur varmt som halst sa igar var vi naturligtvis i Djungeln och badade, verkligen hur mysigt som halst. Jag ligger ju mestadels i solen hela dagarmna sa nu har jag fatt lite farg pa kropen ocksa, underbart ju.

Annars har vadret idag varit knas, imorses var det verkligen hur fint som halst och nu regnar det fast det ar fortfarande sa varmt har attt man haller pa att do. Det ar alltsa inte som i Sverige att sa fort regnet faller att det blir kallt, utan varmt. Bla fan nu ar jag trott pa all varme har nu vill jag hem till svala Sverige igen... Men snart sa, nu ar det inte langt kvar:) Pa mandag beger vi oss hemat.

Hm imorse var vi i Brod, handla det sissta och sa, nu sitter jag i Derventa och ska vall snart ner pa stan for att traffa min lille kusin som jag inte traffat sen forra aret. Annars maste jag ha ta pa en ca 10mark = ca 60kr sa jag kan kopa ett ansiktsskum till. Var ju nyligen nere och kopte tva ansiktskramer men inget skum for pengarna rackte ju som sagt inte.

Naja nu vet ni lite om vad som hander...

Alskar er /
                /MissDynamite

Isolering;)

Nae det ar vall inte nagon riktigt isolering jag pratar om, den ar ju inget i jamnforelse med den tiden innan sommare da jag bara satt och pluggade 24/7 men anda. Har inte gjort nagot vettigt idag, bara legat innomhs och seeegat. Ar ju sa javla varmt har att man verkligen tappar orken till att gora nagot overhuvudtaget. Sakert runt en 40 grader har det vart idag, men njaja imorgon ska jag forsoka fa mer gjort. Tankte dra till "Djungeln" imorgon, tankte bada och sola lite snart aker jag ju hem dessutom sa det galler ju att passa pa nu medan man kan.  For jag antar att vadret i Sverige ar lika trakigt som jag lamnade det for lite drygt tre veckor sedan. Naja nu ska jag ta och gora lite annat.

Alskar er /
                /MissDynamite

24h...

Snacka om att det hant mycket nu, tanka sig at det kan handa sa mycket pa knapt 24timmar. Det borjade faktiskt redan inatt da mamma inte madde sa bra och fick aka ambulans till sjukhuset i Doboj. Fast nu ar laget mer eller mindre under kontroll. Annars har aven jag vart i Doboj idag, eller narmara bestamt i "Djungeln". Har aven brant mig rejalt och drabbats rejalt av solsting, jah jag tror faktiskt att det haller i sig an. Just nu sitter jag pa internet caffet fast jag ska vall hem om en kvart eller natt for som sagt jag kanner mig fortfarande javligt yr och konstig. Men med tanken pa att det idag vart narmare en 40 grader sa kanske man inte bor vara forvanad. Naja, nu ska jag dra iaf...

Alskar er /
                /MissDynamite

Droppen som fick bagaren att rinna over...

Jah, vad ska man saga droppen jag pratar om ar den som fick mig att branna mig rejalt idag, har ju varit i Djungeln idag:) Rikt med folk var det idag med, kanske inte sa konstigt med tanken pa att det vart narmare 35grader idag och imorgon blir det annu varmare. Men jag tanker da fan inte ge mig jag SKA bli brun nu det sissta, fast just nu ar jag enbart ROD och ont som fan gor det ocksa. Men vad fan gar det egentligen? Jag ar vall knappast den som ger mig i forsta taget, det vet ju ni som kanner mig...heheh

Sa forutom att jag just nu siter har rod som en raka kan jag aven beratta att jag igar blev sjuk av nagon anledning. Jag lag bara i sangen igar och madde skit, trakigt men idag mar jag hur bra som halst. 

Foresten ni vet dom vita byxorna som jag designat helt sjalv? hehe jah dom har ju trasat sonder annu mer nu av sig sjalva och ni ska bara veta vad snggt det ar nu med den vita fargen mot min rakroda kropp... hahaha Jag lovar att jag ska ta ett kort sa fort jag kommer hem sa lagger jag upp det sen nar jag kommer tillbaka till Sverige. Jah, snart ar jag ju hemma igen, vi aker ju harifran om exakt fem dagar, ska som sagt bara fa lite farg pa kroppen. Jag har ju inte fatt det annu da jag inte direkt orkat sola, har ju haft fult upp med att besoka alla affarer ju, fast nu ar jag ju pank, tyvarr:) Har bara nagra fa saker kvar att inhandla sen ar jag PANK pa allvar... heheh tur att man aker hem snart annars hade det vart riktigt illa... hehe Sa nu vet ni de mina kara lasare:)

Ok, nu var jag dessutom tvunden att byta internet cafe ocksa for pa det andra caffet var tangentbordet helt javla knas. Alla bokstaver var typ omkastade huller om buller sa da menade dom pa att man skull gissa sig fram, for ja jag klagade. Annars vor det ju inte jag eller hure... hehehe:(  FAN!

Alskar er /
                /MissDynamite
  

Saftiga skvaller...

La Toya: "Michael blev mördad". Foto: Scanpix

Spekulationerna kring Michael Jacksons död den 25 juni fortsätter. I en intervju med News of the World hävdar Michael Jacksons syster La Toya att hon tror att the King of Pop blev mördad - för sina tillgångar.

Spekulationerna kring Michael Jacksons död den 25 juni fortsätter.

I en intervju i tidningen News of the World hävdar Michael Jacksons syster La Toya att the King of Pop inte dog en naturlig död.

- Michael blev mördad. Vi tror inte att det bara var en person inblandad i mordet. Det var snarare en sammansvärjning, för att komma åt Michaels pengar. Michael var värd mer död än levande, säger hon enligt News of the World.

La Toya anser att brodern var omgiven av människor som isolerade honom från den övriga Jacksonfamiljen och försåg honom med tunga läkemedel. Narkospreparatet Diprivan hittades i stjärnans hem efter dödstillfället.

Na vad tror vi om detta? Sant eller falskt?


Haj;)

Hm, vet itne riktigt vad jag ska skriva om dagen. Det har liksom inte hnt sa varst mycket alls, har typ bara varit hemma och deeegat. Vi skulle egentligen till badhuset i Doboj (Djungel) fast det blev inte sa for det va alldelles for kallt idag. Visserligen har vadret varit hur fint som halst och over 20grader varmt men det kommer bli annu varmare fran och med imorgon. Sa det kanske blir Djungln imorgon, vem vet.

Foresten nu kom jag pa vad jag gjort idag, jag har ju stadat jue:) Nu ser mitt rum ut som ett RUM och ingen svinstia, kanns hur bra som halst:) hehe

Bilderna jag lovade skulle komma upp idag blir detine heller nagot av da jag inte lyckats koppla in den i datorn:( Sa det far vanta. Fast nu far ni ha det sa br for nu ska jag ner och kaka nagonting.

Alskar er /
                /MissDynamite

HOT.!.!.!.

Okey enligt min personliga smak ar ju dessa klackar inte sarskilt snygga i sig dock kande jag att jag var tvungen att papeka en viktig detlg pa dessa klackar som bara ar sa HOT, namligen dess rammar som det garna far vara lite gummi i jah typ "resar", sant man satter i midjan pa vissa plagg ni vet. Ett par av skorna jag kopte idag innehaller denna ljuva tetalj, har haft pa mig dom hela dagen idag sedan inkopet och maste saga de att dom ar hur skona som halst:) I Love It!

Alskar er /
                /MissDynamite


SeeeeG;)

Ok, nu kan man bara snacka om att vara uttrakad. Jag har namligen gatt igenom alla dessa bloggar, finnas inte mycket annat och gora. Jag orkar ju inte direkt ga ut idag efter alla schopping...heheh jag vet att det inte later som mig, men vad fan sa ligger det till iaf;)

Alskar er /
                /MissDynamite

1.KENZA

2.❤Foki❤

3.Paulina - You name it !

4.NINA - THIS IS WHO I AM ♥

5.~ Egoinas Värld ~

6.E S T H - beautiful disaster

7.Vendela

8.Minna Hokka

9.☆.♥ Leia ♥.☆

10.KAJSA HOLM

12.Randys

13.Perspektiw - Mitt liv igenom en kam...

14.Liindhas- bloggen om sanningen.

15.Ab imo pectore

16.FASHIONSTARS

17.MITT LIVSVERK - HOCKEYFRUGA

18.Caroline, LINA FRANKღ

19.ERIK'S BLOGG

20.Linda-


HOT.!.!.!

Riktigt HOT just nu ar fransar oavsett vart de sitter, allts pa skorna, klanningen, vaskan det kvittar sa lange det ar just FRANSAR. Lagg det pa minnet for fransarna kommer sla strort framover.
Appropa fransar foresten en av mina vasker som jag kopte idag ar med fransar, I Love It;)

Alskar er /
                /MissDynamite


P.S. KOM IHAG!!! D.S.


NOT!.!.!

Ok, hur skulle nagon kunnat ha missat att jag alskar skor?
Neh, det finns liksom inte... Jag alskar alla sorters skor laga som haga... Okey jag kanske gar mer i hoga an laga periodvis och visst varker det i fotterna efter en lang dag pa stan men vad fan inte hade jag velat fodas med inbyggd klack pa foten eller vad sager ni? Ser det inte for javligt ut? *Garv*

Alskar er /
                /MissDynamite



HOT ELLER NOTT?


Annu mer Shopping;)

Jag i forra inlagget skrev jag ju att jag var helt pank och det ar jag men det berodde inte helt och hallet pa att jag var i Banja Luka igar utan snarare pa att jag idag varit pa ytterligare en shoppingrunda. Jah, nej jag har inte kopt nagon langklanning eller byxdress, tror jag skippar den investeringen overhuvudtaget. Jag menar en sadan investering bode man gjort i borjan av sommaren, nu kan det ju lika garna va enligt min mening. Fast jag tror stenhart pa byxdressen aven nasta sommar, riktigt HOT med andra ord. 

Naja, idag har jag ju som sagt varit och shoppat och det blav ju en del aven fast jag vantade mig mer. Farra aret blev det ju betydligt fler skor, atta par ar ju betydligt fler an fyra. Fast forra aret kopte jag ju inga vasker och det har jag ju gjort i ar, tva for nagra dagar sedan och sa tva idag alltsa sammanlagt fyra par skor och fyra vaskor har det blivit, sa jag ar nojd anda. 

Hm har aven fatt tag pa en kabal som behovs for att ladda over bilderna fran mobilen till datorn sa jag tankta bjuda pa lite bilder imorgon:)

Alskar er /
                /MissDynamite
 


Shopping!!!

Nu ar jag halt tottalt pank far jag vall ta och medge utan att ga till overdrift. Men dat ar da val anvdvanda deviser.
Igar tex var vi i Banja Luka och vi kom verkligen hem skit sent sa att blogga var vall inte det forsta jag tankte pa. Jag var verkligen hur trott som halst och fotterna bara varkte pa mig, snacka om att somna som en stock... hehe

I ovrigt maste jag saga att staden Banja Luka ar helt fantastiskt, staden ar verkligen hur stor som halst med gott om affarer, ME LIKE IT;) Men jag blev ju att antal tusenlappar fattigare for inte var det nagon billig stad inte. Jag menar visst har du billiga kopior har och dar men sedan har du ju orginalen som ar i samma prisklass som i Sverige. Affarer som tex Beneton.Sjalv skippade jag dock just Beneton istallet fick det bli ett par bagar fran market Voge som optiker i Sverige far satta in glas med min styrka i senare. Hm, en rosa keps med paljetter blav det ocksa samt en superfin tunika och en armlos transparant linne.

Verkligen hur mysigt som halst sa jag ar supernojd med gardagen och gardagens inkop, vanta kvar sa kommer en dagens uppdatering ocksa;)

Alskar er /
                /MissDynamite

Oboy, villket vackert vader....

Ok, nu ar jag hur glad som hals... Vet ej varfor kanska foar att jag hart ifran mina vanner i sverige, vem vet. Eller sa ar det for att jag ar i Bosnien. Naja, dagen idag har varit hur soft som halst, har enbart softat. Sen har jag aven varit i Brod hos "Aljko" och kakat varldens godaste grillspett. Nu tankte jag att jag skulle ringa min kare far sa han kan komma och hamt mig, tankte jag skulle halsa pa min kusin innan jag drar hem och nanar:)

Alskar er /
                /MissDynamite

Har hander det grejer;)

Ja, ni ska bara veta vilket liv man lever har... Softar typ 24/7... Helt underbart... Fast just nu ar jag trott och vill hem... Jag har varit pa ansiktsbehandling nyligen vilket gjort mig helt somning trotts tva FAST pa raken... For er som inte vet vad FAST ar kan jag tala om att det ar PowerKingens motsvarighet har i Bosnien. Jah, sen har jag aven vart och kopt "AFRODITA" ansikts rengoring som jag av tidigare erfarenheter vet ar javligt bra, fast det var ju ett tag sen jag andvande det rengoringsskummet sa vi far se om det fortfarande ar lika bra for mitt ansikte. Men visar det sig vara lika bra som forra gangen ska jag deffinitivt kopa mer, fast det va ju lite dyrt men men.

Annars igar var jag pa ett stall ett par timmar harifran, Predor tror jag det heter. En underbar liten stad med massa affarer att besoka, tro mig nar jag sager att benen till slut vek sig under mig. Jag gick och gick hela dagen och anda blev det bara tva vaskor. Visserligen skulle det ha blivit tva till men jag orkade inte ga tillbaka och kopa dom, och inte kunde jag kopt dom pa en gang for nagra pengar hade jag inte. Naja, jag hittar nog deras motsvarigheter som jag klan investera i istallet;)
FAN att jag inte kan lagga upp bilder har annars hade ni kunnat fa se dom nu pa en gang, nu far ni vanta tills jag kommer hem...hihi

Vad galler Beograd som vi skulle till nasta vecka kan jag saga att det inte blir nagonting av det. I forrgar holl vi aterigen pa att inte bli inslappta i landet da vi va i Kroatien. Snutarna vid gransen holl pa att kronga nar vi kom och likasa i forrgar, anda var det samma javla snutar som stod vid gransen men men for att inte hamna i den situationen igen sa skippar vi Beograd detta aret. For aven om vi inte behover passera samma landsgrans sa maste vi ju anda passera en grans fast at andra hallet.

Naja jag har iaf httat en massa skor som jag vill ha och ska kopa lite senare. Fast den har gangen kommer jag och mamma ta taxi over gransen for att slippa fler problem.

Har aven hittat en skit snygg byxdress, vet inte om jag har skrivit om det tidigare men byxdress ar ju bara sa HOT. Jag vet att jag ar dalig pa att modeblogga men lat mig anta att ni inte missat byxdresstrenden fastan att jag inte skrivit om den... hihih

Alskar er /
                /MissDynamite

Hallo eller;P

Gud vad grejer det har hant sedan sisst, skulle nog ta evigheter att beratta om allt.

Kan ju borja med att vi nastan holl pa att inte komma in i landet overhuvudtaget da dom skickde tillbaka oss och ett par svenskar till vis gransen. Fast av nogon anledning slappte dom in oss vid andra forsoket, fast bara oss vad som hande med dom andra svenskarna vet jag inte. Naja, nu har vi ju varit har ett par dagar sa jag och mamma har redan hunnit fa en nya frisyrer och harfarger sa klart. Har anen fott mina naglar fixade och bade franska manikyr och pedykyr, vilket kans hur lyxigt som halst. Lagg da till att jag valde franska manikyr med neonrosa tippar, verkligen hur snyggt som hest.

Just de jag har aven fott mina ogonbryn plockade, nagra kilon extra och lite farg pa kroppen fick jag idag da vi var i Doboj dvs aventyrsbadet, "Djungeln".

Hmm imorgon ar det mondag, vet inte riktigt vad som hander da men vi far vall se. Jag ar javligt shopping sugen nu da jag inte shoppat nagot alls har. Har ju en massa nytt visserligen da jag shoppa i Boras innan jag akte men anda. Ni vet vall att jag varit pa jakt efter en langklanning under en langre tid? Har finns hur manga och snygga som halst, jag vet verkligen inte vilken jag ska kopa for alla ar verkligen hur fina som halst. Hmm, jah jag tror jag far bestamma mig ganska snart sa jag hinner andvanda den innan jag aker hem till Sverige. Jag vet inte hur vadret ar for tillfallet men av lang erfarenhet vet jag att et ar valdigt opalitligt. Naja nu ska jag hem och sova, jag ar verkligen hur trott som helst...

Hur har ni det dar hemma foresten?

Alskar er /
                /MissDynamite


RSS 2.0