Känner mig ur form...!

Att vara hemma känns underbart men fan vad jag sover, antagligen fortfarande trött efter resan. Är fortfarande jävligt trött så jag ska bara ta en sissta titt på insändare som jag skriver åt en kompis och sedan ska jag sova igen. Det bär ju av mot Halmstad tidigt imorgon bitti med pappa, kommer nog ta halva dagen sedan ska vi troligtvis in till Gbg jag och Marco:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Vilken miss…!

Spanade in vårens nyheter på stan idag och jag måste erkänna att jag missat en hel del modetrender som kommer. Att jag har öga för sånt är ju bara att inse så därför tänkte jag göra en guide någon dag framöver över vårens hetaste trender. Nu ska jag dock skriva en insändare åt en kompis men visst är det inte självaste fan att folk inte kan sköta sin skolgång själva...hehe

Älskar er /
             /MissDynamite


Så här ligger det till…!

Tåget var en och en halv timma sent igår så jag åkte busstaxi nästan hela vägen från K-hamn till Borås, perfekt! Det är ju SÅ mycket bekvämare än tåget fastän att jag hade SÅ trevligt sällskap den lilla sträcka som jag faktiskt åkte med tåget. Sen gick ju killen visserligen av i Skövde men vad gör det när han ändå pluggar på Universitetet i Karlstad och dessutom fick jag ju hans nummer;) Det innebär att jag kanske hör av mig någon dag så kanske vi ses igen. Jah, man vet ju aldrig med MissDynamite;)

Fort som fan gick jag till pizzeria Tellus (stans bästa pizzeria) när jag väl anlände till min älskade stad. Jag var ju för fan helt utsvulten då jag helt hade glömt att äta igår. Nåja, fick ju träffa Marco en sväng sen med innan pappa kom och hämtade mig. Nåväl, nu ska jag ner till knallen en sväng…

Älskar er /
             /MissDynamite


Bloggtorka…!

Det har varit bloggtorka här nu i ett par dagar och dessutom har jag haft mycket plugg men nu så är jag äntligen tillbaka, jag förstår ju att ni saknat mig;) Slocknade ganska tidigt igår efter att ha skottat ner all jävla snö från min balkongen och sedan vaknade jag halv fyra inatt och kunde inte sova mer. Men och andra sidan har jag ju hunnit packa och så inatt, perfekt! Om ett par timma åker jag ju mot mitt älskade Borås, I LÖVE IT!

Inatt hann jag dessutom ta igen en massa missade glamourama avsnitt, I JUST LÖVE IT! Jag vet att många jämför Glamourama med The Hils men tro mig Glamourama är mycket bättre än the Hils. Hatar verkligen The Hils!

Älskar er /
             /MissDynamite


Hallö blöggen…!

Alla rätt på matteprovet, och ni säger att jag ljuger när jag säger att jag är bäst, haha. Det här borde ju vara bevis nog, haha.

Älskar er /
             /MissDynamite


Sugen på en kaloribomb någon…?

Bacon Cheese Turtleburgers eller kaloribomben, kalla det vad fan du vill men burgaren i sig består iaf av köttfärs, toppad med cheddarost och bacon och varmkorvar. Sugen? Nej, knappast men det mest skrämmande är dock att det verkligen ser ut som en riktig (grillad) sköldpadda.

Älskar er /
             /MissDynamite


                 


The botten is nådd…!

Hade tänkt att jag skulle träna innan så jag gick till spinningen men det gick bara inte, kroppen verkar ha fått nog nu för den vill verkligen inte mer så nu säger den ifrån. Ni ska tro att sånt här gör mig fly förbannad men tyvärr verkar det inte finnas mycket jag kan göra mer än att avboka alla spinning pass jag bokat in denna veckan. Ska försöka plugga lite nu om jag får det för MissKroppen. AHH, VAD FAN ÄR DET HÄR! The botten kan väll inte vara nådd redan?

Älskar er /
             /MissDynamite

                 

                       Det här måste få ett slut snarast annrs blir även jag hårlös...!


EMO varning...!

Om du inte redan är emo så är det dags att bli det nu då Lady Gaga lanserar sin egna klädkollektion. Spana in EMOT på bilderna nedan…

Älskar er /
             /MissDynamite

            
         
         

                       Det stavas EMO! Skulle du verkligen vilja klä dig så här?


God morgon bloggen…!

Ja, jag vet vad klockan är men jag har just vaknat. Mår inte särskilt bra idag heller som ni förstår, men det är inte det att jag är sjuk. Nej, jag bara känner mig allmänt trött och har typ ont i hela kroppen. Vet inte riktigt vad det är men men…

Älskar er /
             /MissDynamite


                 


Fy vad dålig jag känner mig…!

Har visserligen varit i skolan innan idag men sedan jag kom hem har jag bara legat i sängen, mår inte alls bra och fryser gör jag också.

Älskar er /
             /MissDynamite

                  


Fick hem ytterligare ett paket i fredags…!

Jag bloggade ju om två paket som jag hade fått hem i fredags men glömde helt bort att blogga om det tredje som jag hämtade ut på OKQ8? Jag säger ju att det är rena julafton varje dag för MissDynamite men ni tror ju mig inte, hehe. Nåväl, det är ju upp till er. Men iaf låg det en Mary Kay remover i det tredje paketet som jag fick hem i fredags, I JUST LÖVE IT! Jag menar visst har jag inte använt mig av Mary Kay på många år men jag har lite smått börjat beställa hem produkterna nu för det finns verkligen inget bättre märke än just Mary Kay. Produkterna håller verkligen det dom lovar, du får ett strålande resultat och det bästa av allt är att de inte kostar mer än vilken annan hudvårdsprodukt som helst. Som sagt MissDynamite JUST LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

Mary Kay Makeup Remover - NY


God morgon bloggen…!

Har ni sovit gott? Det har jag men jag har ju vart vaken ett tag nu så jag har hunnit kolla på film och vara ute på en långis med Litta. Vi har ju så himla fint väder ute. Annars händer det inte mycket mer idag så räkna med en hel del bloggande och skvaller;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Föresten...!

Igår fick jag ju som sagt hem två paket direkt i brevlådan, det här låg i paketen...!

Älskar er /
             /MissDynamite


                     

                                        
                                               

                                    

Zinkorol motverkar dålig andedräkt och MissMarch är filmen jag ska kolla på ikväll...



Hjälp oss att lösa gåtan…!

Många är det som slaviskt följer Kissies blogg men få av oss är det som verkligen har koll på vad som sagts och inte sagts. Personligen är jag den som har stenkoll;)

Så för bara några dagar sedan färgade Kissies sitt sönderblekta hår till brunt vilket säkerligen fått många av oss att fundera över ifall Kissies nu tänker lämna Sverige för gott, inte minst med tanken på att hon idag reser till Gran Canaria. Vad jag personligen tycker om hennes nya hårfärg kan vi låta vara osagt men fortfarande är det ingen Big Deal. Jag menar Blondinbella färgade ju även hon håret i brunt för ett X-antal månader sedan men återgick sedan till sitt blonda hårsvall kort därefter. Med andra väl valda ord är detta INGEN BIG DEAL!

Poängen här är dock att när Blondinbella färgade sitt hår i brunt så var det ju så himla fel och fult för att man enligt Kissies inte skulle vara brunett i ett land som Sverige. Detta trotts ett oerhört högt invandrarantal som vi faktiskt har i landet. Men här har vi också yttrandefrihet, och tur är väll det för Kissies (och min) del men skillnaden på henne + många andra och mig verkar vara att jag står för exakt vad jag säger. Så vad tror ni tänker Kissies lämna oss för gott nu när hon reser till Gran Canaria eller snackar hon bara skit som vanligt?

Älskar er /
             /MissDynamite


           Ni ser ju själva och idag reser hon till Gran Canaria dessutom...!


Fler bilder från backen…!

Så här ser det ut när jag åker i backen...



För att åka pulka behöver du först och främst en pulka;)

                                   

                                          Vidare kan det ju vara bra om du får plats i pulkan...!




Sedan är det bara att åka...Wihi!

                                   
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och så här ser det ut när Madde åker i backen...




Wiiiihiiii...!
                                   

Älskar er /
             /MissDynamite


Bilder från att vi va i torpet…!



                                          Vi två;)

                                   



Kely älskar snö!

                                   

                                                              Och jag med tydligen, hehe!



Ser ni att jag har snö upp till knäna?
                                   

                                                                             Ops, vilket fall!

Älskar er /
               /MissDynamite


Äntligen hemma på Kungsgatan igen!

Visserligen åkte jag från Madde och Nykroppa för ett X-antal timmar sedan och resan hem gick hur bra som helst men sedan vart det slut på lugnet då jag haft en hel del att stå i. Bland annat har jag vart på bolaget och även på OKQ8 där jag hämtade ut ytterligare ett paket som jag hade fått. Föresten kom ju posten med två paket direkt i brevlådan till mig innan idag så visst kan min vardag liknas med någon form av långvarig julafton, men vad fan jag är ju MissDynamite. Klart som fan alla älskar mig, hehe;)

Älskar er /
               /MissDynamite 

                             


MissDynamite i backen...!

                      

Älskar er /
             /MissDynamite


God morgon…!

Frukosten är avklarad och nu ska det åkas pulka i backen. Verkligen många år sedan jag åkte pulka och visst lär jag vara för gammal för det också men nu ska det åkas iaf.

Älskar er /
             /MissDynamite


Det är sent nu…!

Så snart blir det sängen. Men innan dess ska ni såklart få se vad som låg i paketet som jag tidigare idag hämtade ut från OKQ8.

Älskar er /
             /MissDynamite

                   
                   
                                    ============================

                   


Föresten…!

Kollade även på kosttillskott inne på ICA i Filipstad och upptäckte att pillren dvs ”Rosenrot & SchiSANDRA” som jag fick hem igår och som enligt förpackningen är rena energibomben även kan bli dina för 200kr. Själv fick jag mina helt GRATIS med andra ord lönar det sig att vara MissDynamite;)

Älskar er /
             /MissDynamite

                              


Uppdatering...!

Fortfarande kvar hos Madde då jag även ska sova här inatt. Fick ju som sagt en lite guidetur runt om i Nykroppa förut och nu har jag även fått se Filipstad, ytterst mysig liten stad. Det märkliga här är att jag vet att jag aldrig varit i Filipstad förut men ändå kändes det som att jag hade varit det, vilket ju är jävligt märkligt. Nåväl, nu sitter jag och väntar på att mästerkocken ska bli klar med maten så att vi kan käka, jag är utsvulten. Vad det blir utav resten av kvällen vet jag inte ännu.

Älskar er /
             /MissDynamite


Direkt rappapport från Nykroppa…!

Efter en timma är vi nu framme i Nykroppa och jag har fått mig en guidetur så nu vet jag allt jag behöver veta om Nykroppa, bla har dom haft järnverk och syfabrik här. Imponerande! Vidare hann vi även förbi OKQ8 och hämta ut mitt paket som kommit, nice! Vad som ligger i får ni veta när vi kommer hem från Filipstad, för dit är vi på väg nu.

Älskar er /
             /MissDynamite
   

                        


Nykroppa nästa…!

Morgonen började naturligtvis med ett Rosenrot & SchiSANDRA piller som jag fick hem igår och som enligt förpackningen ska vara en energibomb. Energibomb är just vad pillret är också för jag har verkligen varit i farten hela förmiddagen och känt mig betydligt piggare än vanligt. Naturligtvis kan det vara inbillning också men jag tror verkligen att det här pillret gjort sitt. Annars har jag haft Madde här ett tag nu och vi har just käkat så snart ska vi iväg till Nykroppa där hon bor. Jag ska hälsa på och så ska jag sova över där inatt, vidare får vi se vad vi hittar på. Fast innan vi åker ska vi ner till OK där ytterligare ett paket väntar på mig. Åhh, så spännande det är ju rena julafton varje dag! Hihi

Älskar er /
             /MissDynamite


Idag har jag fått hem följande…!

* En DGEA kräm som alltså är en natt och dagkräm som tydligen ska göra hyn silkeslen.

* Ett paket Rosenrot & Schisandra  som alltså är ett kosttillskott som enligt förpackningen beskrivs som en ”Energibomb från naturen”

* Ytterligare ett kosttillskott, II Hwa koreansk ginsengekstrakt, som jag tror är väldigt likt ett preparat jag tidigare provat på...

Börjar såklart prova på mina nya produkter redan imorgon:) Kosttillskotten tänker jag dock inte blanda utan väljer ett preparat som jag börjar med. 

Älskar er /
               /MissDynamite

                        

      Gratis är gott, och vem vet den där energibomben kanske är just vad jag behöver;)



Jag överlevde…!

Spinning tar ju verkligen livet av en men jag överlevde! I och för sig råkade jag ju födas till MissDynamite så det är väll inte undra på. Jag menar det finns bara en av mig och jag genomför ALLT som jag gett mig fan på, det kan NI ge er fan på, hehe;) Alldeles straks tänkte jag avslöja vad som låg i paketen som jag hämtade ut innan idag, men först kommer här lite bilder från bowlingen och lunchen med Madde.  

Älskar er /
             /MissDynamite



                                Äkta kärlek...!

                                   

                                                                    Sten vår lärare...



Ojojoj, vilka läckerbitar va?

                                   

                                                          Just MissDynamite style... I LÖVE IT!



                                        MAT...!

                                   
                                                         
                                                               Gud, vad romantiskt...!



Paket till mig...!

Som jag nyligen nämnde så har jag alltså vart och hämtat ut paket, vad som ligger i får ni se sen. Nu måste jag vila innan jag ska på spinning.

Älskar er /
             /MissDynamite

                   

                                           Hm, vad är detta för spännande?


Sanningen…!

Som ni redan vet finns det inte mycket som kan hindra mig från att blogga så med andra ord bloggar jag mer än gärna och ofta. Men vissa dagar om idag tex bloggar jag mindre och då ljuger jag också om anledningen till att jag inte bloggat. Naturligtvis stämmer det att jag inte hunnit när jag väl anger det som orsak men orsaken till varför jag inte hunnit kan ju vara varierande och oftast osanna. Jag menar som idag tex, fastän att jag idag varit och bowlat med skolan, lunshat med Madde + vart med henne då hon shoppat samt hämtat ut paket på OK så rör det sig ändå om ett X-antal timmar som jag även borde hinna blogga på. Men nu är det så att det faktiskt finns andra saker som ligger till grund för mitt ”slarv” med bloggandet och det är framförallt mitt problem med rättsväsendet vilket alltså just nu slukar en hel del tid. Puh, gud vad skönt det känns att ha det sagt iaf…!

Älskar er /
             /MissDynamite

                       

                            Lagens högra hand, inte lika gulligt i verkligheten...!


Mycket med det praktiska…!

Har inte hunnit blogg på hela dagen då jag dels varit och bowlat med skolan, hunnit med en lunch med Madde och nu ska jag hämta ut ytterligare paket. Förstår att ni legat sömnlösa hela natten och undrat vad som legat i paketet jag hämtade ut igår, en BOMB kanske! Vem vet men ska jag vara ärlig så är era problem inte mina problem. Hoppas ni förstår poängen…! Jag måste dock medge att den luktar jävligt gött och den kommer definitivt användas flitigt… I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

                    

                   I JUST LÖVE IT...! Min nya parfym från Burberry luktar SÅ gott...!


Wow...!

Jag har lyckats få igång min gamla telefon och tur är väll det med tanken på att jag tydligen hade ett paket liggandes på pressbyrån. Hade inte en aning om vad det var för paket men det visade sig vara något stort, ehem. Jah, nu ska jag in till grannen och pöffe lite så jag visar sen vad som ligger i paket…

Älskar er /
             /MissDynamite

            


Kom precis innanför dörren…!

Jag har vart på stan precis hela dagen och ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig haft så här mycket ärenden på stan, någonsin. Nu är jag dock hemma och skönt är väll det annars hade jag nog kollapsat mitt på Kungsgatan, inte bra alls. Jag menar jag har ju faktiskt annat för mig än och kollapsa lite varstans, hehe. Nåväl, mötet på sjukhuset gick bra. Vi samtalade lite om både det ena och det andra men framförallt om min dåliga rygg och att jag borde börja hos en sjukgymnast omgående, men vi får väll se när detta blir av. Sedan tog jag en semla på stan med Richardinho. Jag som inte ens tycker om semlor men det ska ju tydligen vara stans bästa.

Ehem, hur smakar semlorna på andra ställen runt om i stan om det här var stans bästa?

Nej, jag tyckte med andra ord inte om dom, fy fan vad vidrigt! Nåväl sedan var det dags att gå upp till sjukhuset igen, dock helt förgäves för inte fan fick jag någon reductil utskrivet. Jävla förmyndarskapsland är vad det här jävla landet är! Jah, reductil ska alltså enligt den här läkaren leda till biverkningar som hjärtsvikt och i vissa fall har läkemedlet tydligen också orsakat dödsfall. Jaja, vad vet jag får väll köra på detox istället!

JA, JAG ÄR SUR!

Älskar er /
              /MissDynamite



           Det här är tydligen stans bästa semla...?

                         
                                                         Oho, vilken snygging;)



                   Oh, ytterligare en snygging;)


Wiho…!

Jag har intalat mig själv att jag idag mår mycket bättre eftersom att det inte går att vara måndagssjuk på en tisdag, vilket ju också stämmer. Nåväl skolan är avklarad för idag och jag har just käkat så snart ska jag bege mig mot sjukhuset där jag ska på möte. Det blir ju dessutom ett perfekt tillfälle för mig att ta en fika eftersom att dom har så god fika borta vid sjukhuset och jag som är så sötsugen.

Älskar er /
             /MissDynamite
                                        
                                        


Visste ni att ungef 90% av Sveriges befolkning lider av måndagssjukan!

Och jag är helt säker på att jag också är drabbad då det råder någon form av måndagssjuka här hemma hos mig varje måndag! Jag går ju som i koma hela måndagarna och känner mig nere. Var bort och skulle träna för en stund sedanet men det gick inte alls så jag gick hem efter 30min, helt sjukt ju. Puh, jag verkligen avskyr måndagar, vill ntligen bara sova!

Älskar er /
             /MissDynamite


Prada lanserar två nya dofter lagom till våren...!

I år tillkommer två nya limited editions till Pradas Infusion Collection. Infusion de Turbéreuse är en blommig frisk doft av natthyacint och blodapelsin och Infusion de Vétiver har en mer kryddig doftkombination med inslag av dragon och purple ginger.

Älskar er /
             /MissDynamite

Artikelbild 
    De supersnygga flaskorna får mig att längta efter både våren och de nya dofterna...


Dåligt med inlägg…!

Blev inget mer bloggande igår då jag var till Awat en sväng och det blev ganska sent. Vi hade tänkt kolla på film men det blev inte riktigt så, istället satt vi och tjata. Nu sitter jag på lektion och tråkar men ska nog käka aldelles strags.

Älskar er / 
             /MissDynamite


Mange Schmidt är en legend…!

Jag har bokstavligen lyssnat sönder låten LEDIG av Mange Schmidt som jag bloggade om igår. Det har ju varit ganska tyst kring Mange Schmidt ett bra tag nu men den här låten är ju underbar. Medan jag lyssna på låten LEDIG kom jag dessutom att tänka på en annan låt av Mange Schmidt - ”Jag talar ut” som jag också lyssna sönder för ca två år sedan. Det var på den tiden då jag åkte in till Göteborg var och varannan dag i och med min näsoperation som visserligen blev förflyttad till Mars året därpå. Men den här låten är ju så go och allt stämmer ju. Jag menar jag köpte visserligen inga nya bröst som han sjunger om men däremot köpte jag mig en ny näsa och nu talar jag ut, haha.

Älskar er /
             /MissDynamite

            

Alla Hjärtans Dag...!

EN bild säger mer än tusen ord, här är TVÅ...!
     
          

                                  Det här är vad jag kallar kärlek utan gränser…!

Älskar er /
               /MissDynamite


Det här är min människosyn och JAGT...!

Till att börja med vill jag förtydliga begreppet människosyn som enligt Nationalencyklopedin är det samma som uppfattningen om människans grundläggande egenskaper både vad gäller möjligheter och begränsningar. Naturligtvis är det som står i Nationalencyklopedin mycket riktigt då vi människor till synes är mycket lika fast ändå så olika. Biologiskt sätt är vi alla väldigt lika men utöver dom biologiska likheterna är det framförallt olikheterna som är dom mest påtagliga. Vi ser alla mer eller mindre likadana ut när vi föds men vi föds alla in i olika möjligheter och begränsningar precis som jag tidigare nämnde. Somliga ser säkerligen dessa två faktorer som avgörande för resten av livet. Personligen ser jag det uppenbara i att begränsningarna en människa föds in i kan ställa till med problem längre fram i livet men det är definitivt inte något avgörande. Jag ser med andra ord människan som en kreativ och framåtdriven varelse som naturligtvis har med min personliga människosyn att göra. För visst är jag samtidigt medveten om att det finns dom som inte alls ser människan och människolivet på samma positiva sätt som jag gör. Dessa olikheter hos oss tror jag ligga till grund för personens egna människosyn och framförallt synen på sig själv. Därmed har vi också kommit in på det som vi kallar för Jaget och som med andra ord är en människas inre natur.


Eftersom att jag av naturen ser mig själv som kreativ och framåtdriven vill jag gärna tro att alla har lika positiva inställning till livet, samtidigt som mitt medvetande säger mig nått helt annat. Vi är alla av naturen olika, och tur är väll det med tanken på naturens lag som innebär att bara den ”starkaste” dvs de bäst anpassade överlever. Att bara den starkaste överlever betyder dock inte att de som föds in i tex dåliga förhållanden ”stupar”. Nej, tvärtom handlar det om människans egna kreativitet och förmåga till anpassning. Med andra ord kan en människa nå hur långt upp som helst i karriärs stegen oberoende av tidigare levnadsförhållanden personen i fråga fötts in i. Allt handlar alltså om ren viljestyrka som var och en av oss kan utveckla till något mycket positivt. Denna viljestyrka är dock inte lika stark hos oss alla vilket kan ses som både positivt och negativt helt beroende på hur man själv är som person. Eftersom att jag har en väldigt stark viljestyrka kan jag se det som både positivt och negativt. Negativt och nästan tragiskt är det att se och höra på en person som jag vet enbart snackar och aldrig tar tag i saken. Jag menar då jag hört personen i fråga upprepa samma visa om och om igen år in och år ut är jag inte dummare än att jag förstår att det enbart handlar om ord. Jag kan nästan känna sorg med dessa personer som enligt min mening saknar självkänsla och kraft att ta itu med problemet.


Vad gäller viljestyrkan i sig är jag helt övertygad om att det finns en oerhört stark koppling till Jaget som genom hela livet förändras och formges av den närmaste omgivningen och dess kultur. Med andra ord tror jag på ett slags inre essen bestående av tankar, känslor, föreställningar och synsätt som följer oss från födseln in i döden, dvs Jaget. Jaget i sig består av olika lager så som den fysiska naturen och andligheten, men hur var och en av oss ser på dessa så kallade lager och hur dessa klassas beror helt på den enskilde människans religion, kultur och människosyn i övrigt. Personligen gör jag ingen som helst särskildring mellan verken den fysiska naturen eller andligheten. Jag väljer ändå att tro på en andlig existens och själavandring just för att jag vägrar tro på ett slut efter döden. Här måste jag dock medge att min tro och medvetenhet krockar då jag även anser att teorin om att själen, jaget och kroppen är av en och samma substans låter mest rimlig. Mitt medvetande är med andra ord kopplat till kroppen och den obalans i min kropp som skapar känslan av medvetna känslor, vilket också är märkligt i sig. Jag menar tänk om allt bara är en illusion av en värld som egentligen styrs av något helt annat, tänk om allt bara är en inbillning i sig. Kanske är hela min tillvaro bara en dröm eller är hela mänskligheten utsatt för bedrägeri av något som vi inte vet namnet på? En sak är då säker och det är att tvivel i sig inte går att betvivla, det är våra tankar och tänker vi så finns vi. Medvetenheten är med andra ord idéer som föds i Jaget. Tar vi ett nyskapat foster som exempel är detta foster ytterst outvecklat i början, men fostret vidareutvecklas och dess allt mer komplexa hjärnstruktur byggs med tiden upp. Nästa steg i utvecklingen är basjaget som samordnar alla kroppens delar men basjaget utvecklats till kärnjaget som i sin tur tynar bort med tiden och blir till rester som lagras i våra minnen som blir självbiografiska. Kort sagt kallar vi gamla erfarenheter för medvetande som i själva verket är en biologisk konstauktion.

Nu när jag ändå är inne på konstruktion kan jag lika gärna ta upp dagens tekniska konstruktioner som inte helt omöjligt kan leda till att Jaget stundvis försvinner och med tiden kommer nog dessa stunder bli allt längre och längre. Ta bara ett spel som Nintendo Wii där spelaren lever sig in i spelet i den grad att denne upplever den virtuella kroppen som sin egna. Vilket med andra ord innebär att spelaren antagligen styr jaguppfattningen så att denne upplever att han/hon befinner sig i spelet fast verkligheten är en annan.


Det är också ytterst troligt att Jaget på samma sätt som i exemplet ovan går förlorat hos sektmedlemmar. Jag är dock medveten om att skillnaden på spel som Nintendo Wii och olika sekter inte går att jämföra men jag vill ändå påstå att principen är den samma när det kommer till det förlorade jaget som i bästa fall går att återfinna även hos en före detta sektmedlem. För som sagt finns det vissa samband mellan viljestyrka, medvetenhet och Jaget med starka kopplingar till varandra och medvetandet i sig är tankar och funderingar kring saker och ting som ens närmaste omgivning satt i rörelse.

Älskar er /
              /MissDynamite


Visste ni föresten att...

Lady Gaga kommit ut som barbie docka?

Älskar er /
             /MissDynamite


      

      
 
      

      

                                 Likt eller inte, vad säger ni?

HOT or NOT!

Det är upp till er att avgöra huruvida ni anser denna maskeradförklädnad snygg eller inte, men förhoppningsvis håller ni med mig om att det ser för jävligt ut. Personligen förstår jag inte alls hur denna människa tänker – om hon tänker. Allt handlar ju uppenbarligen om uppmärksamhet! Men det kan ju också vara ett försök till att påverka alla finniga människor och deras självkänsla. Jag menar oren hy är enbart eklig och inget man gärna visar upp om man inte råkar kalla sig för Lady Gga då förstås. Eller har jag missuppfattat något?

Jag kan vidare tänka mig att inspirationskällan i det här fallet varit träsktrollet i Pirates of the Caribbean dvs Stellan Skarsgård i rollen som Bill Turner.

Älskar er /
             /MissDynamite



                                                         Ser ni liketerna?







Idag vill jag vara LEDIG, LEDIG, LEDIG!!!

     

Gårdagens…!

Uppdateringen igår var verkligen skit kass, I KNOW! Men jag tänker då inte be om ursäkt som alla andra bloggare gör, tycker det är löjligt. Jag menar visst är det kul att roa folk som inte har något egna liv och som alltså sysselsätter sig med att läsa om andras, men helt ärligt jag bloggar inte enbart för att roa er. Det skulle liksom aldrig fall mig in!

Dessutom var gårdagen verkligen super körig. Jag menar dels så hade jag inte sovit mer än ett par timmar natten till igår, ändå var jag uppe super tidigt för att infinna mig på universitetet i tid. Väl där var jag hyperaktiv då jag på bara några timmar hade fått i mig ca 7 energidricker. Visserligen är jag inte dummare än att jag förstår att så mycket energidricka inte är bra men vad fan jag kan ju inte sitta och sova på föreläsningen, hehe.

Utöver föreläsningen så hade vi även seminarium som enligt min personliga åsikt gick skit för mig. Men tydligen sa jag något om sekter som blev till en jävligt HOT diskussion efter att alla hade framfört sin mening gällande ämnet vi egentligen hade seminarium kring.
Det var väll också det som tog upp mig ur skiten…Wiho! Jag vet inte hur många gånger mitt namn nämndes i klassrummet och jag fick ordet varannan gång för att försvara mig, perfekt! Nu har ju till och med läraren som vi bara träffade för andra gången lagt mitt namn på minnet. Sen om de tär bra eller dåligt vet jag inte. Men en sak är då säker och det är att jag syns och jag hörs vilket alltså också måste innebära att jag finns;)

Annars mådde jag inge vidare bra igår så det blev tidigt i säng för min del.

Älskar er /
             /MissDynamite


Det är åt helvete...!

Har inte orkat blogga på hela dagen som ni märker, berättar mer imon.

Älskar er /
             /MissDynamite

Jag pluggar...!

Uppsatsen ska in imorgon och seminarium på det, jag har knappt börjat så...



Älskar er /
             /MissDynamite

Svar på tal...!

D om Jävligt snabb leverans hos Telenor!:

vilket nr...de finns inget.

hallå mali...saknar dig

Svar: Saknar dig med mali! Mitt nya nummer är 0708779393, ring mig:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Jävligt snabb leverans hos Telenor!

Beställde ett nytt simkort till min nya telefon hos Telenor igår eftersom att jag inte får igång min gamla telefon, den utan laddare. Värt att tillägga är att Telenor är jävligt snabba med sina leveranser med tanken på att beställningen gjordes igår och kortet kom idag med posten. Det som återstår nu är en sväng mer till Pressbyrån för att ladda på kortet så att jag kan ringa och smsa med det sen. Problemet är dock att jag inte har någon att verken ringa eller smsa till då alla telenummer är kvar på det andra kortet. Så därför har ni här mitt nya nummer: 070-8779393.

PS: Jag vet att många av er nu sitter och tycker att jag är en jävla idiot som lägger ut mitt nummer på nätet. Men saken är den att detta endast är en nödlösning och numret kommer inom kort att upphöra i vilket fall som helst.

Älskar er /
             /MissDynamite
                          
                       

                                             Snabb leverans hos Telenor...!


Just MissDynamite style…!

Jag har världens bästa engelska lärare! Vi har gjort upp om att jag inte behöver närvara på lektionerna så länge jag lämnar in mina uppgifter vilket passar mig alldeles utmärkt! Så idag var jag inte alls länge i skolan. Jag lämnade bara in dom senaste uppgifterna, fick nya och sedan tog jag och Madde lunch. Jag gick alltså från lektionen innan det ens börjat, PERFEKT!

Nåväl, vi åt på kinesen och tog sedan en vända på stan, väldigt mysigt. Tydligen är det 75% rea på Metro så självklart var vi in en sväng, men i vanlig ordning föll inget mig i smaken. MissDynamite är ju som ni redan vet väldigt kräsen av sig. Men utöver det så har dagen hittills varit hur mysigt som helst. Nu är jag då visserligen jävligt trött så det blir väll till att vila en stund och sedan plugga, plugga och åter plugga. Ska ju vara klar med uppsatsen imorgon och jag har ju knappt börjat på den. Är det inte SÅ MissDynamite style? Hehe, men de löser sig, det gör det alltid, om man är MissDynamite vill säga;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Idag har jag återigen mycket att stå i…!

Dels så ska jag ju snart iväg till skolan för att lämna några papper. Sedan blir det lunch med Madde, (jag är utsvulten), och så antagligen en liten runda på stan också. Måste även göra klart arbetet idag eftersom att det ska in imorgon, tror inte jag hinner med spinningen idag:(

Älskar er /
             /MissDynamite


Stressigt värre = dålig uppdatering…!

Men jag menar jag är ju jävligt framåtdriven när jag väl kommer igång med något jag verkligen brinner för. Visserligen finns det massvis med olika benämningar på det jag valt att kalla framåtdriven, tex stönig som man säger här i Värmland. Personligen väljer jag dock ordet framåtdriven för att det har betydligt bättre klang än det värmländska stönig. Visst kan denna egenskap ibland kännas som ett handikapp, men ska jag vara ärlig älskar jag denna egenskap över allt annat, just för att den gjort mig till den jag är idag. Jag ger aldrig upp!

Däremot kan jag ibland känna förakt för människor som inte tror på sig själv. Jag menar tror du inte på dig själv kan du lika gärna gräva din egna grav, då kommer liksom ingen annan att tro på dig heller.

Nåväl, om någon råkat missat det så är det just nu skolan och träningen JAG prioriterar. Men jag måste säga det att det är en jävla massa plugg dom packar på oss vilket alltså för bloggens del innebär att jag har mindre tid med den. Tränar gör jag ju visserligen också varje dag men det är ju bara en timma om dagen, ibland två men vad fan min kropp och hälsa är jävligt mycket viktigare än skolans pappir och för att inte tala om er och bloggen…HAHA, nu var jag allt spydig igen va?;)

Älskar er /
             /MissDynamite


                           


Sista lektionen för idag…!

Just nu sitter jag här och bloggar fastän att jag egentligen har engelska, men vad fan det gäller ju att utnyttja tiden rätt.

Älskar er /
             /MissDynamite


Exotisk Smoothie...!

Verktyg som behövs:

Mixer, juicecentrifug, vass kniv

 Ingredienser som behövs:

  • ½ ananas (eller 3dl ananasjuice)
  • 1 mango

 Arbetsbeskrivning:
Skala ananasen och pressa den till juice. Skala och dela mangon. Mixa juice och mango till en slät smoothie. Klart!

Tips:

För att ta bort blasten från ananasen höll ananasen och vrid blasten. Hur lätt som helst!


Älskar er /
             /MissDynamite
                       

                      


Ytterst frustrerande…!

Dels så har jag fortfarande inte fått igång min telefon och dels så fuckar blogg.se. Annars sitter jag här nu med min smoothie i handen och tar igen mig efter ett ytterst jobbigt spinning pass + core.

Vad gäller smoothien som jag just nu sitter och smuttar på så är det ett nytt recept som jag testat och det smakar faktiskt riktigt bra:)… I JUST LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite


Pluggar...!


Flaskan eller modellen som göra kampanjen…?

I den senaste kampanjen för Chanel är Sigrid Ågren ansikte utåt för märkeskedjan. Frågan är vad som gör just denna kampanj så oerhört lockande, är det modellen, parfymflaskan eller photoshop?

Parfymen heter i vilket fall som helst Chance Eau Tendre och lär lukt gudomligt gott.

Älskar er / 
            /MissDynamite


Artikelbild

                                                      Sigrid Ågren för Chanel...!


Stella McCatneys senaste kampanj...!

Kampanjen är ju gudomligt vacker och för att inte tala om klänningen i sig …I LÖVE IT! Får dessutom lov att medge att det finns risk för att tom jag som inte gillar klänninger eller kjolar överhuvudtaget kommer att gå med sånna här ljuvligheter i sommar för som sagt I JUST LÖVE IT! 

Älskar er /
               /MissDynamite

     Artikelbild


God morgon bloggen…!

Visserligen har jag nyligen kommit hem från skolan men det känns inte som att jag vaknat förens nu därför blir det ju morgon för mig. Eftersom att det inte blir någon fika med Sara idag som planerat så ska jag plugga istället, ikväll ska jag på spinningen också. Måste säga det att det känns som ett handikapp att vara utan telefon…BUHUH

Älskar er /
               /MissDynamite


Drömmer om fina lååånga naglar...!

  

Älskar er /
             /MissDynamite

Fan…!

Det här är ju för fan helt otroligt! Jag får verkligen inte igång telefonen, har letat överallt efter den andra laddaren men utan vidare resultat. Hur fan ska detta gå nu! Ahh, jag är så jävla arg! Jag var inte ens på spinningen idag bara för att jag letade efter den där jävla laddaren som jag aldrig hitta... Ah, vad arg jag är!!!

Sara om du läser detta och jag inte hör av mig imorgon så vet du varför.             

Älskar er /
             /MissDynamite


Nae, nu jävlar…!

Matematiken är väldigt enkel när det gäller mig. Det finns två alternativ antingen tar man mig för den jag är eller så drar man åt helvete, väldigt enkelt. Men tråkigt nog verkar ju inte alla ha fattat detta och jag måste förtydliga mig ytterligare vilket är fruktansvärt frustrerande. Somliga försöker tom ändra på mig vilket är ytterst påfrestande. Jag menar försök inte ändra på mig du vet så väl att jag ändå bara ställer till med ett helvete och det är väll onödigt. Personlighetskränkning är vad det är och innan veckan är slut ska jag ha en ursäkt, vill du verkligen utsättas för denna förnedring? Nåväl, samtidigt är jag ju jävligt glad över att du gav dig på just mig och inte nått emo som skulle skärt armarna av sig för det du just uttalat.

Får se hur jag ska gå vidare i ärendet imorgon men just nu har jag lite andrabekymmer. Jag menar dels så har min ena laddare till mobilen gått sönder medan min andra försvunnit. Vidare funderar jag på ifall jag verkligen ska träna ikväll med tanken på att jag har lite annat att göra.

Jaja, hur det blir lär vi ju få se.

Älskar er /
             /MissDynamite


Hot med The Locals Firms benvärmare!

Den här trenden kommer jag definitivt anamma  i vår… I LÖVE IT!

Älskar er /
             /MissDynamite

tlf22


Dagens outfit...!

                

          Linne - BjörnBorg, skjorta - NK, jeansleggings - GinaTricot, skor - CAT

Älskar er /
               /MissDynamite


Sugen på kolhydrater…?

   Sitter just nu och dreglar över dessa super söta muffins, dom ser ju gudomligt goda ut.

           

Hmm, undra hur många kalorier en sån innehåller? Säkert allt för många för att jag ens ska få titta på dom...


                         

                     HJÄLP! Jag tittade på dom har jag gått upp i vikt nu…!

Älskar er /
             /MissDynamite

             


Dagens önske outfit...!



Jeans - VeroModa, 499kr
Topp - Chique.se, 379kr
Skor - ToppShop
Kavaj - Only, 459kr
Väska - Friis & Co, 529kr

Älskar er /
               /MissDynamite

Exakt en vecka kvar till Alla Hjärtans Dag…!

Här är ”Alla Hjärtans Dag” gåvorna som jag skulle vilja ge till mig själv. Jah, jag menar varför vänta på att någon annan ska ge mig något jag ändå inte vill ha när jag ändå skämmer bort mig själv bäst… I LÖVE IT!

Älskar er /
             /MissDynamite

      

* Supersöt kuvertväskan från Friis & Co till ett pris på 899kr beställer på Nelly.se
* Stiletter från Love Label kostar endast 399kr och beställs på Bubbleroom.se
* Romantisk linne från By Malene Birger kostar 1499kr och finns på Nelly.se
* Kavajen kostar 399kr och är av märket Renee, finns att beställa på Chique.se
* Underkläder får Hanky Panky eställer du på Nelly.se till ett pris på 748kr
* Halsband från Erica Weiner Jewelry kostar 699kr och finns på Nelly.se

                                                                                                                       ThingThing!


MissDynamite är SÅ nyttig;)

Brukar aldrig äta frukost så här på morgonkvisten men idag var jag allt lite sugen så det blev en härligt uppfriskande smoothie!

En Ananas och apelsinsmoothie blev det som förhoppningsvis ska pigga upp mig lite också:)
 
                   

Verktyg som behövs:

Mixer, citruspress, vass kniv

 Ingredienser som behövs:

1 apelsin
½ banan
100g ananas (gärna färsk, men det går även bra på burk)

Arbetsbeskrivning:
Pressa apelsinen till juice. Skala bananen och ananasen och dela i bitar. Mixa frukterna med juicen till en slät smoothie. Servera gärna med ett par isbitar.

Älskar er /
             /MissDynamite


Wiho…!

Äntligen är jag vaken! Ja, jag har sovit fram tills nu, så himla skönt att sova ut ibland;) Förstår att ni saknat mig era losers men som ni vet är jag ibland i stort behov av min skönhetssömn. Frågan är bara vad jag ska göra inatt, blogga kanske? Visst skulle ni tycka det var ytterst trevligt att vakna upp på morgonen och upptäcka en massa nya blogginlägg på missdynamite.blogg.se? 

Annars har jag den senaste tiden fått kritik på olika håll gällande just mitt blogganda. Folk har nämligen synpunkter om både det ena och det andra ändå har jag fått betydligt fler läsare sedan jag ändrat mitt bloggande. Man kan inte vara alla till lags mina kära vänner, men och andra sida är jag ju knappast känd för att vara någon annan till lags överhuvudtaget. Min klassföreståndare menar till och med på att jag är ”kärringen mot strömmen” vilket jag inte tänker säga något om.

Nåväl, om ni nu är så jävla missnöjda med mitt bloggande varför läser ni min blogg då? Tror ni att ni skulle kunna göra det bättre än MissDynamite? Ni förstår väll själva att jag inte tänker vara er till lags om det är så att det inte passar mig men kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska ändra på så kanske jag gör det.

Älskar er /
             /MissDynamite


God morgon bloggen…!

Jag är nog inte riktigt vaken ännu men hoppas att ni är det eftersom att jag trotts allt tänkt blogga lite. Vad ni gjorde inatt vet jag inte men och andra sidan skiter jag i det också. Själv satt jag uppe till halv fyra inatt och skrev ner en massa tankar kring arbetet som ska vara klart tills på fredag. Men är det inte självaste fan att så fort man lägger sig så kommer dom riktigt bra tankarna upp i huvet på en och hindrar mig från min skönhetssömn. Inte undra på att jag har rungar under ögonen när tankarna inte låter mig sova ifred. Med andra ord är det nu bäst att det här arbetet blir bra annars blir jag arg.

Älskar er /
             /MissDynamite


Puhh, jag är helt slut…!

                        

En bild säger mer än tusen ord, och eftersom att jag just nu är helt slut så låter jag bilden ovan tala...


Älskar er /
             /MissDynamite


Svar på tal…!

eLi  ([email protected]) om Det har varit en lång dag...!:
Hej, vad tycks om Acnes vår skor? :)

Svar: Ja, frågar du mig ser dom för jävliga ut. Dom lila var ganska coola iof men dom bruna förstör ju helt klart hela konceptet.



Skon är inte särskilt orginell ens i svart...            Dom lila är ändå ok...


           

 Dom bruna är så fula att dom förstör hela konceptet och ändå är dessa tre skor likadana...

Anonym om Nu har jag lagat mat och ätit…!:
mogul dobit recept od tog jela.-)))

Svar: Nej, du kan inte få receptet då receptet är ytterst hemligt...*HAHA*

                      

 Någon som tydligen tycker det är kul att driva med min ytterst avancerade matlagning...HAHAHA


Ops I Did It Again…!

Hoppas dock inte att jag krossat era hjärtan i allt för många bitar, jag råkade nämligen fastna i källaren fastän att jag lovat "Svar på tal". Tänkte att jag skulle ta och försöka skapa lite ordning där. Nåväl, måste snart ner igen…!

Älskar er /
             /MissDynamite

       

Alla dessa elakheter…!

Lova mig att ni inte blir ledsna nu, men ska jag vara helt ärlig så har jag sluta läsa era elaka kommentarer för lääänge sedan. Därför har jag verken lagt till ”svar på tal” som ny kategori eller ens skrivit några svar på tal överhuvudtaget, men samtidigt så får ni faktiskt ha i baktanke att jag tröttnar jävligt fort vilket jag också informerat om tidigare.

Nåväl, fick iaf nyligen syn på alla era elaka kommentarer och kände att jag faktiskt också måste få försvara mig lite. Så håll utkik ”Svar på tal” kommer snart…!

Älskar er /
             /MissDynamite


                         

Hmm, varför är dom så elaka mot mig? Fattar dom inte att jag blir ledsen och att jag gråter mig till sömns om nätterna...;) *HAHAHA* 


Tidigt hemma iaf...!

De väll det enda som är det possitiva med dagen, jag är fortfarande lack med andra ord. Annars har jag ju en hel del kläder som behöver strykas och som jag tänkte att jag skulle börja ta itu med nu. Här kommer dagens outfit också.

Älskar er /
             /MissDynamite

                

Dagens outfit består av rosa linne - Vero Moda, tröja i spets - GinaTricot, jacka - Fornarina, leggings - GinaTricot och skor från CAT


Vad fan jag gör här...!

Sitter just nu på Universitetet och undrar vad fan jag göra här! Vi har blivit lurade! Saken är den att förra gången informerade våran lärare oss om att det är obligatorisk närvaro idag men inte fan har vi någon lärare. Hur ska dom dom då kunna kolla upp att vi som verkligen är här har varit här idag? Ja, jag vet itne jag är iaf jävligt lack på att jag kommit hit för en liten skitgrej som jag lika gärna kunnat göra hemifrån!
Berättar mer sen, måste kila.

Älskar er /
             /MissDynamite


De vart inte min mening…!

Råkade slumra till lite efter det sista inlägget och när jag sedan vaknade fick jag brottom. Spinningen börjar ju visserligen vid fem och jag vaknade fyra men jag behövde ju ett rouge så det blev en sväng förbi affection först. Mitt rouge är ju helt slut så jag tänkte att jag köper väll vilket skit som helst bara jag har ett, men så visade det sig att dom hade Shiseido! Helt ärligt jag visste verkligen inte att de sålde så dyra märken någonstans i den här hålan men tydligen så gör dom det. Så det blev ett Shiseido såklart och en toning som jag ska sätta i alldeles straks.  

Måste säga det att jag är hur glad som helst att jag köpte ett Shiseido den här gången och inte det vanliga Dior som jag brukar göra. För enligt information jag fått på NK:s sminkavdelning i Göteborg så ska Shiseido vara mycket bättre än Dior. Shiseido sattsar enligt den här informationskällan ytters lite av sina tillgångar på reklam, istället går pengarna till vidareutveckling av produkterna. Dior däremot ska alltså satsa stora summor på enbart reklam vilket alltså enligt källan resulterat i en försämring av produkterna. Till saken hör också att båda dessa produkter ligger i samma prisklass, dom är svindyra båda två…I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

                       


Nu har jag lagat mat och ätit…!

Det blev falukorv och makaroner och jag lovar mami jag stekte korvarna helt själv i min NYA stekpanna, haha. Ni förstår jag hade ett sjuk samtal med mami igår, hon undrade om jag använder min NYA stekpanna. Ja, mami jag använder min NYA stekpanna. De liksom inte så att vi som bor här lever på luft!

Viktigt att påpeka att stekpannan är NY eftersom min mamma menade på att jag inte behöver någon NY stekpanna eftersom att jag ändå inte lagar någon mat. På bilden nedan har ni iaf bevis på att jag använder min NYA stekpanna. Dessutom stekte Madde kyckling i den för typ två veckor sedan så den är visst använd.

Älskar er /
             /MissDynamite

               

                           Min NYA stekpanna används visst så de så...


Vill man vara fin får man lida pin…!

Som alla borde känna till vid det här laget är Posh är en riktig fashionista som sällan, för att inte säga aldrig syns i annat än skyhöga stilletter. Men allt har sitt pris! Viktoria har nämligen fått lida i flera år av smärta och kramper kring knölarna vid stortårna. Dom senaste dagarna har fashionistan till och med setts vanka runt i flip flops, därför har nu spekulationer kring en nödvändig operation spridits.                   
                          
                          
                                         
              Ungerfär som dessa

                                         
I LÖVE IT! MEN ALLT HAR SOM SAGT SITT PRIS!

Därför har jag numer ytterst sällan skyhöga klackar som jag gärna hade förr. Inte för att mina problem är ens i närheten lika alvarliga som hos fru Beckham men för att problemen mycket väl skulle kunna bli tom allvarligare då jag gått upp i vikt.

Sanningen gör ont mina kära läsare, men är man fet ska man nämligen inte gå i klackar.

En fet människa förstör nämligen klackarna inom loppet av bara några dagar beroende på att vikten tynger ner. Vissa feta människor envisas ändå att gå i klackar, det kan inte jag göra med tanken på att mina klackar kostar för mycket för att förstöras inom loppet av några dagar. Förutom att klackarna blir helt totalt förstörda så ser det också för jävligt ut när en fet människa går i klackar då kroppshållningen inte är som den ska för att det ska se snyggt ut. Dessutom förstör båda dessa faktorer dvs tyngden och kroppshållningen ryggen utav helvete.

Att vara överviktig är inte sunt, att dessutom tvinga på sig klackskor med övervikt därtill kan få alvarliga konsekvenser i form av bla ryggproblem sen får ni tycka vad fan ni vill om det här inlägget. Själv är jag inom loppet av ett halvår nere på min normal vikt vilket alltså innebär att snart går jag återigen i mina älskade stilletter;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Nyvaken...!

Nyvaken sitter jag här och funderar på ifall det verkligen är värt att gå till skolan idag. Jag har bara en lektion som börjar klockan elva men det kanske är lika bra att gå på den lektionen. Ett som är säkert är att jag kommer få ploga mig fram i snön…!

Älskar er /
             /MissDynamite

                  

                     Snön ute på min balkong, ser ni hur mycket det är eller?


Det har varit en lång dag...!

Har en hel del att stå i imorgon också, därför ska jag sova nu... NattiNatti!

Älskar er /
             /MissDynamite


En timma kvar till träning…!

Fortfarande jävligt trött och seg men det går väll över när spinningen sätter fart om en timma. Måste även hinna iväg till Coop och göra mig av med en massa pant som jag har liggandes här hemma. Annars glömde jag berätta att jag tidigare idag fyndade billiga ljus, 10kr/st. 

Älskar er /
             /MissDynamite


              

                Tyckte dom vita ljusen med glitter va hur fina som hälst...
Tror jag får ta en vända till i den affären snart... Dom hade en massa billiga dekorations prylar...I LÖVE IT!


Jag talar sanning även när jag ljuger...!

Kommer inte ihåg vad teatern hette men den handlade i vart fall om rättvisa och om hur pass rättvist samhället och världen globalt sett egentligen är eller inte är. Känner igen mig som fan i handlingen! Men jag menar visst kan man tycka att det är fel att världen är så pass egoistisk som den är men samtidigt vet jag ju att jag med all säkerhet är en av världens mest egoistiska personer. Jag är inte egoist i den bemärkelsen att jag är snål eller att jag inte hjälper andra om jag kan, men jag ser klart till mig själv i första hand vilket jag tycker att även alla andra ska göra också. För jag menar den som inte älskar sig själv kan inte älska någon annan heller, så enkelt är det. Jag vet att mina kompisar kan tycka att jag är pest och pina när jag börjar mitt predikande om självkänsla och välmående men tro mig det är inte för min skull jag predikar. Jag skulle lika gärna kunna hålla käften för jag mår bättre än ni någonsin kommer att göra och jag älskar mig själv och min misse mest i hela världen. Ändå håller jag aldrig käften och det är för att jag anser att det inte finns någon anledning att gå omkring och må dåligt verken för er eller mig själv.

Visst kan det vara jobbigt att leva ibland, men då har du bara två alternativ. Antingen tar du livet av dig eller så ser du till att ta dig upp ur skiten fortare en kvickt. Tro mig jag vet vad jag snackar men det sist nämnda alternativet passade mig betydligt bättre än det första under den period i mitt liv då jag inte mådde särskilt bra. Vad som gick snett då vet jag nu men det är inget jag tänker ta upp här och nu men ni ska inte tro att ni är ensamma och ni ska framför allt inte ge upp, för det löser sig, det gör det alltid!

Nej, fan det va ju det där med predikandet men vem vet  jag kanske borde satsa på en karriär i psykologbranschen, hehe. Nej, men som sagt jag säger vad jag tycker och det spelar ingen roll om mina så kallade vänner vänder mig ryggen efter ett tag. Jag får ju hoppas på att någonting av det jag sagt gått in i skalen på dom iaf.

Men som sagt teatern var jävligt bra. Efter teatern bjöd Ricardinho mig på lunch på Cafe Paus fastän att vi innan teatern tog en fika mittemot Saga teatern. Det blev det perfekta avslutet innan han skulle tillbaka till skolan och jag skulle hem.

Älskar er /
             /MissDynamite


                      

Semlan kommer du ihåg när vi åkte runt hela jävla Borås i ett försök att få tag på en sån här...? Haha, det var tider det. Lite drygt ett halvår senare har jag nu fått tag på en... I LÖVE IT!


Vilen överraskning…!

På vardagarna när jag har skola brukar jag ju inte skriva tidigt på morgonen då jag ändå brukar få tid till det vid halv-tio-rasten eller på engelska lektionen. Men idag vart det lite annorlunda då jag helt hade glömt bort att hela skolan skulle till Kristinateatern. Som tur var hade jag matte innan annars hade jag blivit sur över att jag först gått till skolan och sen till teatern som alltså ligger på samma gata som jag bor på. Nåväl, berättar mer om teatern sen… Den var verkligen skit bra...

Älskar er /
             /MissDynamite

                

Dagens outfit: mössa - Bianco, jacka - Fjällräven, väska - Saddler,vantar - Cubus, jeans leggings - Gina, skor -CAT


Är på spinning...!

Älskar er /
             /MissDynamite


Tvättar…!

Har tvättat sedan klockan tolv och jag är alltså helt slut. Jag hade ju iof en hel del som skulle tvättas men ska det verkligen behöva ta på krafterna på detta viset.

Jaja, jag måste skynda mig ner till tvätten igen:(

Älskar er /
             /MissDynamite


Blondinbella du är ingen designer…!

Vissa människor får dom mest konstigaste idéerna för sig vilket oftast resulterar i en ytterligare bekräftelse på att en människa inte kan vara bra på allt. Jag menar den som har sett Blondinbellas klädkollektion Classified som hon tjatat om i hundra år kan väll knappast påstå något annat. Den ser ju för jävlig ut rent ut sagt, helt totalt misslyckat!

Jag menar tjejen är knappt 20år och hon designar kläder som möjligen skulle falla min mormor in i smaken. Det kan man väll knappast kalla lyckat med tanken på vilken målgrupp hon egentligen vänder sig till, nämligen flickor i tonåren.

Ett tipps till Blondinbella och alla er andra runt om i vårt avlånga land är att hitta något ni verkligen är bra på och satsa fullt ut på det istället för att sysselsätta er med en massa saker som ni är halvbra eller rent usla på.

Älskar er /
             /MissDynamite

        


Joy Gryson för MCM...!

Väskan är designad av Joy Gryson som i samarbete med MCM nu släpper väskan ”MCM New York”. Väskan är fruktansvärt söt ändå klassisk och uppdaterad med diverse detaljer, I LÖVE IT! Originalet finns inte att få tag på i Sverige men man kan ju alltid låta sig inspireras och vem vet snart kanske Gina butikerna är fulla av kopior;)

Älskar er /
             /MissDynamite

                             


Who...!

Som ni vet har jag suttit isolerad med tenta hela helgen så därför ligger jag lite efter med viktiga händelser inom modevärlden. Låt mig tex gissa att ingen av er missat att den årliga ELLE- galan hölls i fredags. Jag tänkte inte skriva så mycket mer om galan eftersom att alla andra bloggerskor redan gjort det, däremot tänkte jag ställa frågan vem av följande två bloggerskor var snyggast klädd?

Älskar er /
             /MisDynamite




                                                   Blondinbella ELLER Kenza???


Jag har försovit mig…!

Brukar aldrig försova mig i vanliga fall men idag gjorde jag det då jag antagligen glömde ställa klockan igår. Hur som helst har jag nyligen vaknat men tänker ändå inte gå på engelskan som är nu klockan elva. Stor mening att gå dit för att sitta och läsa bloggar som jag ju i vanlig ordning gör på engelskan. Nej, jag får helt enkelt säga till engelska läraren att jag ”jobbat” hemma. Jah, det låter ju bra iaf!

Älskar er /
             /MissDynamite


Mitt i natten...!

Klockan är mitt i natten och att det är en vardag imorgon men nattmänniska som jag är sitter jag fortfarande vaken. Men det gör ju inte så mycket eftersom att jag inte har någon vidare jobbig dag framför mig imorgon, slutar ju redan vid tolv.

Annars är ju den här tiden på dygnet den bästa för att dekorera och elda rökelser vilket jag just håller på med, vaniljdoften gör mig dock fruktansvärt trött så det får nog bli sängen snart.

Älskar er /
             /MissDynamite

                     

Väldigt enkel men ack så fin dekoration att ha på bordet... Ser ni vad fint det blir med det smälta stearinet runtomkring ljusen.


Du skämde ut dig Kissies...!

Just nu sitter jag fastklistrad i soffan och kollar på Aschberg på Kanal 8. Kissie har just visat sig men ska jag vara ärlig har jag ingen aning om vad fan hon gjorde där i soffa egentligen. För inte fan sa hon särskilt mycket och det lilla hon sa visste vi ju redan. Neh, men låt mig gissa att hennes uppträdande ikväll var ytterligare ett pr-trick.

Jag sa ju tidigare att jag skulle se programmet för att Kissie skulle tala om Stockholms modevecka som började idag. Mode är ju mitt stora intresse så inte fan var det för Kissies skull jag kollade men jag tycker inte hon va nå vidare bra, hon liksom tillförde inget nytt.

Jag menar man behöver inte vara nått geni för att konstatera att legginsens nästa steg i utvecklingen är detaljprydda leggings, vilket Kissie iof missade att poängtera. Det hon däremot nämnde var att leggingsen håller i sig ett tag till. Så vi får väll tacka för upplysningen kära Kisse men jag hade väntat mig lite mer oväntad information från Sveriges största bloggerska som du är så himla noga med att poängtera i var och varannan mening. Lyssna på mig istället och skit i vad Kissie säger så håller kommer du hålla måttet även i vår...

      

Leggings med detaljer på från Vila...

Overall talades det också om i programmet. Men för fan säger jag då, det heter byxdress och ja den sitter fult på fula människor men det här är heller ingen ny information. Byxdressen är ingen modenyhet i vår.

               

Det heter Byxdress...!

Att ringar och armband är HOT! är visserligen sant men fortfarande gammal info.

                          

Vidare har också kedjorna varit med väldigt länge. Ja, till och med så länge att du för ett litet tag sedan kunde fynda kedjehalsband inne på Ginas mellandagsrea. Jag menar för det första är det som finna att köpa inne på Gina inga modenyheter och för det andra så har om inte hela så iaf en 75% av Sveriges befolkning ett likadant i sin ägo.

                        

Kontentan av det jag vill ha fram är att Kisses i ett direktsänt tv-program nyligen gett oss genomrutten information om mode, och hon ska alltså vara Sveriges största modebloggerska… Hjälp!

Älskar er /
               /MissDynamite


Tillfredställning…!

Borde egentligen inte vara så svårt att uppnå för er misslyckade människor som skriver elakheter i min blogg heller. Jag menar se på mig bara jag får lite motion rinner ALLA era elakheter av mig och mitt liv fortsätter som om jag verken sett eller hört elakheterna ni önskat förmedla till mig, helt underbart! Så sammanfattningsvis hoppas jag att ni redan uppfattat budskapet att jag fulständigt skiter i meningslösa åsikter vad gäller mig and my perfect life.

Nåväl, tillfredställd sitter jag återigen hemma i soffan och funderar på hur i hela fridens namn det kunnat bli så här stökigt. Så här var det ju inte för bara några dagar sedan. I och för sig har jag i ett par dagar nu varit fokuserad till max på tentan, jag har ju knappt haft tid till att skita dom senaste dagarna.

Nu blir det Aschberg på kanal 8, Kissie ska tydligen prata om Stockholms fashion week...I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite


Jag förstår hur ni känner…

Att vara utan mig en hel helg måste ju ha känts för jävligt. Men ibland måste man faktiskt vara ego och tänka på sig själv, vilket jag gjort i helgen. För jag menar min framtid hänger på att jag klarar mina studier därför prioriterades i helgen mina studier framför er läsare. Men var inte ledsna för helt värdelösa är ni inte, även om ni inte är långt ifrån, haha.

I helgen har jag alltså slitet med en tenta som jag skickade in klockan fem imorse. HALLÅ, HÖRDE NI! Jag satt alltså med tentan till klockan FEM imorse och finputsade! Det jag kan säga om tentan är att jag redan nu att jag inte fått in alla rätt men får jag inte VG så blir jag både förbannad och besviken på mig själv. Med andra ord har jag gjort ett mycket bra arbete, alltså VG;)

Tycker ni att det är övermod?

Ja, det kanske det är men saken är den att jag vet när jag gjort något bra eller dåligt. Det här gjorde jag mycket bra vilket jag innan idag firade med dels sovmorgon fram till tio och en bakpotatis på café Paus. Dessutom var jag bara på två lektioner idag, Wiho!

Nu måste jag rusa till träningen…

Älskar er /
             /MissDynamite


RSS 2.0