STOP!

Jag pluggar så...



Älskar er /
             /MissDynamite

Min dag…!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp idag. Dels så vaknade jag en hel kvart för sent imorse så jag fick springa till tåget helt osminkad. Förstår ni att jag gick ut osminkad, det händer ju inte! Väl på universitet sprang jag in på toan fort som fan för att spackla på det allra nödvändigaste som jag i farten hade lyckats plocka ner i väskan.

På universitetet har vi nu börjat en ny kurs så första mötet med läraren i den kursen var alltså idag. Jag har ju hört en hel del negativt om just den läraren då alla tidigare elever han haft säger att han är helt pantad, men han verkar ha helt koll på läget. Är det inte typiskt att så fort en lärare har koll och vet vad han håller på med när han undervisar så är han pantad enligt majoriteten elever. I vart fall fick jag ett mycket gott förstaintryck av honom. Jag beundrar folk som har koll och inte enbart svamlar om en massa oväsentliga ting, sen kvittar det för mig vad de är till yrket.

En traditionell vända på stan med min trogne följeslagare Madde blev det efter föreläsningen. Var inte hemma förrän halv fem och tror ni inte att hissjäveln hade stannat! Flyförbannad ringde jag efter fastighetsskötaren som fixade hissen på nolltid. Men jag fick ändå brottom till spinningen efter att ha suttit en stund hos grannen. Svettig som fan blir man, I LÖVE IT!

Väl hemma ringer det på dörren och jag har en gråtfärdig granne på dörren.

Värt att veta är att min granne är en äldre dam i 70års åldern som jag kommer ytterst bra överens med eftersom att hon är lika jävla mycket bitch som jag och ni ska veta att vi bitchar har en stark dragningskraft till varandra.

Nåväl, då hade hissjäveln stannat för andra gången idag!

Åhh, jävlar vad förbannad jag var. Inte fan fungerade larmknappen som ska koppla oss till larmcentralen i Karlstad heller så jag fick ringa ett annat jävla larmnummer och jag fick då prata med nån jävla skåning som bräkte i örat på mig! Inte nog med att han bräkte hål i huvet på mig i säkert en kvart jag fick dessutom själv ringa fastighetsskötaren på hans hemnummer. Vad fan har dom en larmcentral för om vi hyresgäster ska ringa hem till vår fastighetsskötare och störa så här sent en fredags kväll. Åhh, jag blir så förbannad!

Men nu ska hissen vara fixad. Men låt mig gissa att den stannar minst en gång under morgondagen också… Det här betalar jag alltså hyra för, det är ju för fan inte klokt!

Älskar er /
             /MissDynamite

 


Det här är ju inte klokt...!

- Ser ni vad klockan är eller...?

- Och jag är liksom vaken än!... HJÄLP!


Jag menar hallå liksom jag är väll en nattmänniska om nån men vad fan jag måste upp tidigt imon, till universitetet. Ah, men tänk vilken tur att jag är så himmla smart dels så studerar jag vid Universitetet och dels så har jag redan laddat upp med två energidrickor så att jag klarar dagen imorgon... JAG E JU SÅ SMART!

(Ehh, har jag sävat rätt nu tro?)...HAHAHA

Ja, just det! Jag har ju liksom slutat med energidrycker, men de här små energikickarna inköptes faktiskt in i förebyggande syfte...hihi Jag tänkte ju liksom aldrig dricka dom, vad får er och tro att jag skulle göra nått så dumt...Thihi

Älskar er /
             /MissDynamite

Kärlek...!

                             

Väska i tyg med kedja i metall från Chanel ca 22 110kr, sandaler från Jil Sander ca 10 830 och halsband från Hermès ca 9743kr... I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

Den moderna Askungen…!

                          

                          En väldigt enkel men ack så fin vårkampanj hos Hermés… I LÖVE IT!
               
Älskar er /
               /MissDynamite


Saker och ting börjar röra sig...!

Vaknade ganska sent i vanlig ordning och nu tänkte jag ta och plugga lite. Annars har jag vart nere hos grannarna dvs farbror blå och hälsat på en sväng, satt väll där en timma skulle jag tro. Sedan har jag vart in till Ulla och skruvat ihop ett bort och nu ska jag som sagt plugga.

Älskar er /
             /MissDynamite


Helt ärligt...!

Ni skulle bara veta vad dyrbar min tid är just nu. Vet inte om jag har berättat det men jag fick ju en tenta redan i måndags men saken är den att jag inte ens tittat på den, ska göra det nu tänkte jag.

- Hör och häpna, den ska vara inne imorgon!

- So what!

- Jag klarar mig i alla lägen, är ju trotts allt MissDynamite!

Annars har MissDynamite även hunnit med ett aerobic pass idag. Har ont som fan i magmusklerna sedan Coren igår fast det var inte det som var fel idag. Nej, jag tycker inte om hon som leder aerobic passet. Det är nått som inte stämmer eller så är hon bara kass, vad vet jag. Tänker inte gå på det mer så det får bli spinning nästa onsdag istället.

Älskar er /
             /MissDynamite



Gissa Orginalet...!

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om att dom som säger att platån gjort sitt för den här gången kan slänga sig i väggen. Nått som jag fortfarande står fast vid. Modellerna på catwalken går nämligen fortfarande stadigt i sina skyhöga klackar + platå.


Kan ni gissa orginalet nedan?

Älskar er /
             /MissDynamite


Artikelbild

                                                                    Hmm?

Kan nu tänka er…?

Hissjäveln har stannat… IGEN! Senast den stod var igår… Hallå liksom vi borde fan få avdrag på hyran så ofta som hissjäveln står här. För jag menar betalar jag 3300kr för min lilla etta så ska jag fan i mig har en fungerande hissjävel också. Ahh, jag blir så jävla trött på det här!

Träningsvärk har jag också! Allt ska tydligen vara åt helvete idag. Träningsvärken beror dock inte på att hissen stannat utan på att jag först var på spinning en timma och sen på Core en timma igår. Jävlar, ni ska veta vad Core är jobbigt. Ja, det är tom jobbigare än att spinna i en timma fastän att det inte ser så ut.

Nåja, nu ska jag käka, vila och sen plugga...

Älskar er /
             /MissDynamite


Värsta snöstormen…

När jag för en liten stund sedan vaknade kunde jag skåda värsta snöstormen genom mitt sovrumsfönster. Underbart med snö men det är ju inte så att jag tänker gå ut i onödan idag. Tänkte ta och springa ner till posten så fort jag vaknat till liv. Jag har ju ett paket liggandes här hemma som jag ju ska posta… ThingThing

Älskar er /
             /MissDynamite


Frustration...!

Det är så oerhört frustrerande att inte kunna ge er läsare det ni vill ha, alltså svar på tal. Men saken är faktiskt den att jag har oerhört mycket att göra just nu. Hemtentan är ju hel klart det viktigaste men vidare har jag en massa andra saker för mig också. Tro inte att ni är mittpunkten i mitt liv för det är ni verkligen inte!

Älskar er /
             /MissDynamite


Betydelsefull upptäckt…!

I helgen uppmärksammades allt för många fulla brudar ute på krogen i UGG:s. Dom var med andra ord inte enbart fulla utan även fula. För jag menar inte fan går man ut på krogen i UGG:s som ju är en varm och fin sko i vanliga fall, jah om dom är äkta förstås. Men tyvärr kunde det även där ganska snart konstateras att det som dessa miffobrudar hade på fötterna inte var i närheten av äkta UGG:s, och detta trotts att jag släppt in blod i alkoholomloppet;)


Åhh, jag blir så arg på er fattiglappar som inte har råd. Jag menar varför försöker ni ens härma en dyr stil? Det syns ju så jävla väl att det är fejk, fejk, fejk och vad fan tänker ni när ni går ut på krogen i fejk - UGG:s? HJÄLP! Är min första tanke! Inte i förstahand för att Ugg:sen är fejk utan för att man på krogen ska vara finklädd fattig eller miljardär, det kvittar. Ugg:s är fint och riktigt HOT men snälla inte ute på krogen! Ugg:s är ju så vardag det kan bli! Så för att sammanfatta det hela råder jag er fattiga som rika (utan stil) att införskaffa ett par finskor, med eller utan klack omedelbumms!!!


Älskar er /
             /MissDynamite


                     

                       Varm och fin sko, men inte ute på krogen!!!

När det blir liiite för mycket…

Det har varit lite för mycket av det goda på senaste. Fyra dagars festande har resulterat i att jag just nu sitter i skolan helt död. Saken är den att jag inte ens sitter på lektion fastän att jag egentligen borde. Det är nämligen så att min snälla lärare tror att jag sitter och läser engelska just nu, fast det vet ju både ni och jag att jag inte gör. Men vad fan man fyller ju 22 bara en gång i livet…hehe. Har en jävligt lååång dag framför mig men så fort jag kommer hem ska jag sova ett par timmar innan det blir dags för träning. Det har ju liksom varit för mycket av det goda på alla plan.

Älskar er /
             /MissDynamite


Snart...

Johan Falk börjar snart vilket innebär att jag inte kommer blogga mer idag så ni vet det...

Älskar er /
             /MissDynamite

Gårdagens...!



Frillan framifrån...



Bakifrån...



Sminket, är ju så MissDynamite... Som ni ser har jag här andvänt mig av tre olika skuggor alltså silver, rosa och lila + stenar:)



Skuggorna vad såklart väldigt skimrande... JUST LIKE ME;)

Älskar er /
               /MissDynamite


Igår åt vi tacos!!!

På den tiden då jag bodde i Borås åt vi tacos ganska ofta jag och mina kompisar. Naturligtvis var det ju jag som oftast för att inte säga alltid anordnade tacos sammanträdena. Nåväl, det jag försöker komma fram till är att jag inte käkat tacos på jävligt länge och att jag varit sugen i säkert ett halvår. Nu har jag dock förätit mig och mår illa av bara tanken på tacos…haha
Gött var det iaf…

Älskar er /
             /MissDynamite

                   

                                 Ni ser ju vad glad jag är i väntan på käket...


Bilder från i fredags...

Av någon anledning blev det inte så många bra bilder tagna denne helg men här kommer några iaf...

Älskar er /
             /MissDynamite


                      

                     Dålig DJ betyder dålig musik men vad fan jag hade ju kul ändå;)

                       

                                                      Gullig som jag är...

                                                 

Lyser jag upp hela stället här i tröja fån Pudel, harembyxor från BikBok, klackar från Kroatsien och en massa smycken såklart...


Min frilla i fredags...

Älskar min frilla som jag hade i fredags, den slår ju tom Lady Gagas konstigheter...;)

Älskar er /
             /MissDynamite


                 

                 

 


Sleten som få...

Nu sitter jag här åter i min ensamhet och är hur sleten som hälst. Tänkte ta och sova lite nu så ska jag städa sen.. Fler bilder från fredagens och gårdagens utgång kommer senare. 

Älskar er /
             /MissDynamite

                 
                     

                                          Älsklingen och jag på Mastis igår...

Oerhört roligt kväll...

Skriver mer om gårdagens kväll när Madde åkte hem för nu ska vi käka lite och se på film, såklart:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Impuls!!!

Nu drar vi ut en sväng, jag och min trognde kamrat Madde;)

Älskar er /
             /MissDynamite

Haha, ser ni vad klockan är?

Ja, och sanningen är den att vi faktiskt vaknade nyligen. Tror inte jag skrev nått om det igår men det blev iaf utgång igår. Det var visserligen inte så mycket folk ute men vad fan gör det jag fick ju dansgolvet för mig själv, I LÖVE IT!

Utöver att vi bara sovit så blev det även en sväng bort till Sara och så har vi käkat tacos. Mycket mer än så har det inte varit idag.

Älskar er /
             /MissDynamite


10 VÄLBEHÖVLIGA PLASTIKKIRURGISKA INGREPP!!!

Jag tål henne inte, därför har jag inte velat skriva verken det ena eller det andra om hennes tio nyligen genomförda plastikkirurgiska ingrepp. Människan var ju så jävla ful innan dessa välbehövliga ingreppen. Något som var extra störande var den där jävla fula hakan som alltså hindrat mig från att se The Hills överhuvudtaget. Nåväl, hon har plastikkirurgin att tacka för sitt nya snygga utseende.

Dock spelar det ingen roll hur många yttre förändringar människa gör eller kommer att göra för plastikkirurgin har ännu inte kommit så långt att den kan tillföra en ointelligent människa fler hjärnceller. Jag menar det finns ändå en hel del om Heidi Montage som kommit ut i media och som hon faktiskt gjort som tyder på bristande intelligens. Ok, vid det här laget vet ni väll vad jag tycker om ointelligenta människor… *BLÄ…*

Älskar er /
             /MissDynamite
  



Heidi Montage från 2006... Utan bröst och med mega haka...



Nu kanske jag kan sluta störa mig varje gång jag ser henne... Det har verkligen skett en förbättring!


Åhh, så himla skönt med sovmorgon

Eller jah sovmorgon men jag vaknade faktiskt nyligen... Underbart! Nåväl, vad gäller dagens planer ser det faktiskt inte ut att finnas några. Det jag vet är att jag ska träna runt en halvsex och så att Madde kommer hit ikväll. Vi ska nämligen ut och göra stan lite osäker;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Hej, det är jag som är trötter...

Fyfan, jag har bokstavligen sovit hela dagen. Tror jag ska ta och plocka undan lite här, beställa pizza och sätta mig och kolla på filmen jag fick igår. Fast det fråga om jag ens orkar det så trött är jag... Men jag måste ändå ner till Jonas och köpa mig en Cola iaf... Utan cola dör man så enkelt är det bara...

Älskar er /
             /MissDynamite


Ny dag nya tag!!!

Madde är redan här och groggen står redo, dags att sätta fart med andra ord.

Älskar er /
             /MissDynamite




Skål, och...



Välkomna!!!



Dags för smörgåstårta... Hoppas det smaka-(de)



Nykommern från Turkiet, stackarn håller på tt frysa ihjäl...hehe



Det börjar gunga...





Det börjar flumma...



Min födelsedags present från Jonas videobutik nedanför mig... Wiho!

SKÅÅÅÅL och VÄLKOMNA!!!!!!

Måste sova ruset av mig innan anda skiftet börjar imorgon...

Älskar er /
             /MissDynamite


Dålig uppdatering…

So what! Jag vet att ni saknat mig men jag har faktiskt ett liv att ta hand om också. Ett liv betydligt mer meningsfullt än ert, alltså my perfect life …DAHHH

Nåväl, det har inte hänt så mycket idag ändå. Var ju i skolan och fick presenter av Madde som ni ju redan vet. Sedan har jag städat som en idiot här hemma så nu är det ta mig fan kliniskt rent. Har även ätit smörgåstårta och pimplat cider hela dagen. Nu tar jag en PowerKing emellan så att jag inte somnar men snart ska det fortsättas…Thihi

Älskar er /
             /MissDynamite

                

Åh, vad jag älskar paljetter... Och så fick jag ett par öronhängen som jag titta på ganska länge.

                 

En film fick jag också... Har inte sett den ännu men det verkar som att det är en film i min smak... I LÖVE IT!




Idag är ingen vanlig dag…

För idag är MissDynamites födelsedag… HURRA HURRA!

Idag blir jag hela 22år gammal… FAN vad gammal! Jag tror tom jag såg en ny rynka i spegeln imorse! HJÄLP, jag är gammal! Det kan va inbillning men jag tror ta mig fan inte att det suttit där förut…HAHA

Nåväl, just nu sitter jag på lektion. Ja, mina engelska lektioner går till att blogga, måste ju passa på att göra nått vettigt undertiden jag sitter här liksom;) Åh, jag är så glad idag för idag är en sån dag då jag får dricka precis hur mycket cider/cola och röka jag vill. Hallå, jag åt tom frukost idag;)

Fast det får jag imorgon också iof för då är jag helt ledig och så kommer Martina till mig också. Ska träna imorgon med vilket jag inte ska idag men ändå.

Vidare ska jag även visa mina presenter jag fick av Madde tidigare idag… Wihoo och ThingThing!

Älskar er /
               /MissDynamite


Think Pink!

pink008

pink005

pink004

pink006

Jag älskar verkligen rosa och har gjort det i alla tider…
Fan tänk om det ändå kunde bli vår/sommar snart så man kan sätta lite färg på tillvaron…

Älskar er /
             /MissDynamite


Den som säger att platån gjort sitt för den här gången kan slänga sig i väggen...

Älskar er /
             /MissDynamite

             
                     

Morgon blöggen

Ska jag vara ärlig så är jag inte riktigt vaken ännu fastän att jag suttit av två lektioner. Två matte lektioner för att vara exakt, imorgon har jag matteprov och så fyller jag ju år såklart;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Hallå alla glada…

Tänkte bara informera om att jag snart ska iväg på spinningen. Som jag tidigare berättat har jag ju påbörjat min återförvandling till mitt vanliga jag vilket alltså betyder att jag måste gå ner i vikt. Min viktökning har ju som jag tidigare nämnt varit ett försök till att smälta in bland alla fula människor runtomkring mig. Dessvärre har jag då inte lyckats eftersom att jag fortfarande sticker ut med min snygghet bara lyser igen. Men tur är väll det med tanken på att jag ju inte är särskilt ledsen över mitt misslyckande. Att jag misslyckats med att bli lika ful som ni är ju bara ytterligare ett bevis på att jag faktiskt har diagnosen BSSS…ThingThing

Älskar er /
             /MissDynamite


Snart är det dags för Kissies...

Snart lägger sig ytterligare en vacker människa under kniven för att genomgå en liten förbättring. Läste på Kissies blogg nyligen att hennes bröst operation äger rum om 15dagar. Åhh, tänk vad spännande och tänk vad nervös hon måste vara. Jag kommer själv ihåg hur nervös jag var två veckor innan min näsoperation! Åhh, det är nästan så jag känner spänningen med allas vår kära Kissies...

Håller tummarna  för att allt går som det ska nu…

Älskar er /
             /MissDynamite


Akon - Lonely

Lyssna på den här låten och ta dig en funderare, I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

             

Jag är inte lat!

Men när det är så här slappt som det är på KPS så blir man ju förslappad tillsammans med de övriga eleverna på skolan. Man följer liksom strömmen detta trotts att jag personligen är jävligt bra på att sticka ut. Det är just därför man antingen älskar eller hatar mig, det finns liksom inget mellanting men oavsett vad så I DON’T GIVE A FUCK!

Ni ser ju vad jag tar åt mig… NOT!

Nåväl, har suttit av halva dagen nu och inte gjort ett piss, dags för matte snart.

Älskar er /
             /MissDynamite


Cat woman...

Den här bilden är HOT!
PS. Spana in klackarna;)

Älskar er /
             /MissDynamite


                 

                          Cat woman ger sig ut på farliga höjder... Så HOT!

Hjälp!!!

Ser ni vad klockan är? Jag vaknade liksom nyligen! Hela dagen är ju förstörd!
Ahh, jag är så arg på mig själv! 

Blir väll så när jag släpper in folk här mitt i nätterna, men men.

Älskar er /
             /MissDynamite


Så här ligger det till…

Jag har haft besök hela natten så jag är trött och seeeg och därför tänker jag gå på ännu en dejt med min kära, älskade kudde:)

Älskar er /
             /MissDynamite

                                


Inspirerande make up inför party kvällen…

Älskar er /
             /MissDynamite



                                     


Med hammare och spik...

För er söta läsare som tänkt slå klackarna i taket ikväll kommer här snart ett inlägg med inspiration som kan vara till hjälp vad gäller sminkningen. Personligen ska jag ingenstans, får väll vara nöjd med om jag hinner slappa en timma framför tv:n ikväll. Jag har nämligen just kommit halvvägs med kläderna jag håller på att stryka, men en hel del återstår. Tänkte ta och käka lite nu och sedan fortsätta…

Vidare har jag även fått upp min nya snygga fönsterlampan. Åhh jag är så stolt, jag som typ aldrig hållit i en hammare förut…thihi

Älskar er /
             /MissDynamite




                                        

Ser ni vad bra den sitter just där den sitter... Min lilla stålthet;)


Glas som syns...

I år ska sol- och glasögonen synas så låt dig inspireras...
Jag hade då med all säkerhet inte tackat nej till någon av dessa små under nedan... I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

                   

Godmorgon!

Eller vad man nu säger vid den här tiden på dygnet. Vad vet jag? Jag har iaf nyss vaknat och för mig är det alltså morgon.

Nåväl, idag ska jag fan i mig få tummen ur och stryka högen med tvätt som stått här hur länge som helst. Vidare får vi se vad som händer och sker under dagen.

Älskar er /
             /MissDynamite

                              

Det här är det första jag ser när jag vaknar på morgonen, inte konstigt att jag inte vill gå upp då... Det är ju SÅ vackert.


The botten is nådd…

Helt underbart att få röra lite på sig fastän att spinning kanske inte är det roligaste sättet att röra sig på så är det iaf effektivt för kilona. Ska jag vara ärlig så har jag inte tränat på flera år men och andra sidan har jag på nått höger eller vänster ändå lyckats hålla kroppen i trim. Men tragiskt nog har vikten ökat drastiskt sedan jag flyttade hit och började plugga.

Fast personligen tror jag inte att det är pluggets fel att jag gått upp i vikt utan hela den här SKIT stadens. Det finns ju liksom inga snygga människor här. Jag menar jag har då fan inte sett någon snygg här verken kille eller tjej så jag har väll försökt smälta in i mängden, utan vidare resultat dock. Jag kommer liksom aldrig bli lika ful som ni oavsett hur mycket jag går upp i vikt…haha

Nåväl, från och med nu lägger jag ner projetet om att smälta in ibland er alla fulingar där ute och sattsar istället på att återgå till mitt vanliga jag… Dvs till originalet MissDynamite;)

Älskar er /
             /MissDynamite


BrottomBrottom...

Hinner inte skriva så mycker mer än att jag nyligen vart på posten och att jag nu måste rusa till spinningen som börjar klockan 17.30

Älskar er /
             /MissDynamite


Inspiration får Versace!!!

Bilderna är dom senaste från Versaces vår- och sommar kollektion, så låt dig inspireras...

Älskar er /
             /MissDynamite





                    

Jag är ledig idag…

Därför har jag sovit fram till nu. Men jag får väll medge att det är så dags att stiga upp och göra sig i ordning. Måste även ner till posten och posta de silvriga stiletterna jag sålde för ett tag sedan. Vidare ska det fixas och donas här hemma. Jag menar det är ju ändå fredag och dags för fredags mys ikväll;)

Medan jag suttit här och slösurfat har jag också registrerat mig på hittabloggen.se så nu hoppas jag på ännu fler läsare. Länsarantalet har ju ökat markant sedan jag började ge svar på tal som jag slarvat med nu det senaste men håll utkik och kommentera mera! så lovar ett svar på tal redan ikväll.  

Älskar er /
             /MissDynamite


Nu är det öppnat…haha

Ni vet paketet från Hong Kong som jag fick i förrgår, det låg en telefon i. En SciPhone som tydligen är en kopia av iPhone, eller nått åt det hållet. Jag har tittat lite på den men den verkar alldeles för avancerad för mig så jag tror den kommer säljas vidare inom kort.

Men jävlar vad snygg den är. De nästan så jag vill behålla den bara för att kunna stila med den…haha;)

Älskar er /
             /MissDynamite

            

========================================================

            


MissDynamite kan själv...!

Magkort är HOT i vår/sommar så varför inte göra en egen magkort T-shirt?

Teoretisktsätt borde det ju inte vara vidare svårt att få till en sån här T-shirt helt själv eller vad säger ni? Jag menar det enda som ser ut att behövas är en t-shirt, sax, nitar/pärlor, klister och möjligen nål och tråd om man skulle vilja sy några stygn för hand för att få upp ärmarna på sidan. Svårare än så ser det väll inte ut att vara…

Älskar er /
             /MissDynamite

                 

                                        Perfekt till vår/sommar 2010...


MissDynamite är fruktansvärt trött idag...


Ytterst vackert...

Låt dig inspireras av denna ytterst vackra missmatchning...

Älskar er /
             /MissDynamite


Tänka sig att jag har sovmorgon…

Idag ska jag egentligen vara helt ledig men pga skolrådet som är klockan ett måste ändå gå till skolan. Jag är ju elevrådsrepresentant som ni vet. Lite senare idag ska jag plocka med tvätten som jag tvättade igår. Har ju liksom så mycket kläder så det kommer väll ta hela dagen att stryka allt. Ska även kolla upp när spinningen är idag… Jag menar vem vill vara ett fetto på stranden…thihi

Älskar er /
             /MissDynamite


Chanel du gör mig avundsjuk...

Det är inte mycket jag behöver men visst fan skulle jag kunna offra min högra hand för en utekväll i dessa skyhöga klackar och väska därtill... Ahh, I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamit


Nu är jag tillbaka från skolan…

Har inga särskilda planer för resten av dagen mer än att jag ska tvätta vid fyra tiden. Paketet från igår har jag heller inte öppnat ännu, gör det lite senare.

Sedan vill jag även fråga er läsare om ni har några tipps på var man skulle kunna få tag på paljettsockor som dom på bilden nedan… I LÖVIT IT!…hihih

Älskar er /
             /MissDynamite

             


Är ni trött eller?

Det är jag, så snart blire sängen för min del fastän jag sovit mer eller mindre halva dagen. Nåväl en sak har jag ju gjort utöver det att jag bara sovit. Jag har varit och hämtat ut paketet som jag inte vågat öppna ännu. Det är hårt och fyrkantigt och det har rest hit ändå från Hongkong, är det en bomb kanske! Ja, inte vet jag…
Nu ska jag sova så mysteriet med paketet från Hongkong får vi lösa imorgon…

Älskar er /
             /MissDynamite

              

                        Ser ni att det står HONG KONG på paketet?


2010:s hittills värsta retuscheringsmiss...

I Burberrys senaste vår- och sommarkampanj poserar ”Harry Potter”- stjärnan Emma Watsons med sin lillebror Alex. Bilden innehåller dock ett STORT retuscheringsfel!

Älskar er /
             /MissDynamite



Som ni ser har Emmas högerben olycklitvis helt retuscherats bort...


Mer Chanel…

Bilderna från Chanels omtalade vår- och sommarkampanj läcker nu ut en efter en, här kommer de senaste läckorna.

Älskar er /
             /MissDynamite



TjaTja...

Åter hemma efter ett par timmar i skolan, tillbringar ju sällan mer tid än nödvändigt i den miljön liksom. Ska jag vara ärlig så gillar jag ju skolan men hatar skolmiljön, där har vi alltså problemet. Nåväl, städa och plocka står överst på dagens göra lista fast först ska jag ta och vila lite. Jag tror fan jag kollapsar snart, liksom.
Tydligen har jag också ett paket som väntar på mig på posten som jag ska hämta ut lite senare, men som sagt vila först och främst.

Idag provade jag på den kommande trenden klackskr i kombination med mjukisbrallan. Riktigt bekvämt, verkligen!... I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

               
 
                               Mjukisbrallan + Klackskon = <3


Chanel is HOT!!!

Det behöver ju inte ens vara original, jag menar det mesta som symboliserar Chanel funkar ju faktiskt. Nåväl, att det är HOT visste ni väll redan men inte visste ni väll att de uppmärksammade tatueringarna från Chanels vår- och sommarvisning kommer att kunna köpas på ark med 55 olika gnuggis-tatueringar...?

Neh, jag tänkte väll det…:P

Älskar er /
             /MissDynamite


           

Tatueringarna finnas ute i butik från och med 1:a mars och priser kommer att ligga på 650kr...


Återigen ber jag om ursäkt…

Som ni redan vet har jag varit uppe sedan kvart i fyra imorse utan någon som helst vila. Morgonen började ju med att jag gjorde mig i ordning och packade in det sista i bilen som jag satt i omkring en tre timmar. Tog upp sakerna till lägenheten bytte om och åkte iväg till skolan som jag satt i tills fyra innan idag. Åkte hem, var in till grannen en sväng och sedan har jag försökt få lite ordning här hemma men av resultatet att döma har jag inte kommit vidare långt, eller vad säger ni?

Älskar er /
             /MissDynamite





Som sagt jag håller på att packa upp...


När allvaret drar igång...

Allö blöggen, har varit upp sedan kvart i fyra och nu sitter jag i skolan med mer energi i kroppen än någonsin. Tänk vad en shot Burn och en Redbull kan göra kroppen nytta.

Älskar er /
             /MissDynamite


Hallö bloggen...

 Ville bara medela att jag just nu sitter i bilen påväg hem...

Älskar er /
             /MissDynamite


Snart klar med packningen... SKÖNT!!!

Men och andra sidan va det inte det jag skulle tala om.
Nej, jag skulle bara tala om att vi haft besök här i dag, nämligen två rymlingar...
Dom hade tydligen rymt ur hagen hos grannen på andra sidan vägen... Två riktiga busfrön hade vi på besök iaf:)

Älskar er /
             /MissDynamite




Jag beklagar dagens urusla uppdatering…

Saken är den att jag haft virus i dator som tagit hela dagen för pappa att få bort men som förhoppningsvis nu är borta. Jag får även hoppas på att datorn inte är lika seeeg längre...hihi

Nåväl, jag har ändå haft fullt upp hela dagen!!! Dels så håller jag ju på och packar inför hemresan imorgon och dels så håller jag på med förberedelserna inför en ny försäljning på Tradera. Jag har ju fått sålt min grovt stickade Diesel tröja och de silvriga finskorna så nu är det dags återigen att lägga ut nya saker till försäljning.

Älskar er /
             /MissDynamite

                               


Shopping!!!

                    

                     

                      Överdel 499kr och underdel 249kr på rean båda från Adidas...

                    

                                                      Underdel Nike 350kr



                                   Nederdearl från Sunshine 149kr/st på rean...

Älskar er /
             /MissDynamite




Höga som Eifeltornet...

Är dessa underbara burskor från YSL, I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

                   

                    


Sådär, nu e jag hemma….

Det gick väll fort för att vara jag? Jag menar i vanliga fall stannar jag ju mer än gärna kvar tills affärerna stänger, hihi. Nåväl, det blev lite mer än bara en kylmatta som fick följa med mig hem idag. Men vad det blev få ni se lite senare för nu ska jag ta och vila lite eftersom att jag inte mår så bra. Så länge får ni nöja er med dagens önske outfit.

Älskar er /
             /MissDynamite



Byxor - Acne (1500kr), väska - Fris & Co (649kr), cardigan - Ted Baker (1499kr), öronhängen - Mi Lajki (499kr), armband - Cornelia (599kr) och skor från Givenchy


Jag fungerar inte som jag brukar den här tiden på dygnet…

Nej, det är alldeles för tidigt för mig. Men saken är den att jag ska in till stan en sista gång och kolla läget, mha tag på en kylmatta också. Vidare får det väll bli en tripp i affärerna också sedan måste jag hem och packa så jag får med mig allt. Självklart kommer jag försöka blogga så mycket jag bara kan idag under dagen vilket jag ju lovade redan igår.

Nedan kommer gårdagens inköp…

Älskar er /
             /MissDynamite



Harembyxan är HOT i vår/sommar!



Scrapbooking har väckt mitt intresse...



Köpte en kapsyliknande skål att ha ljus i...



Och en liten lyckta att ha på balkongen tillsammans med den stora jag köpte nyligen...


Det blev en sista tripp in till Göteborg…

Första tanken var ju att jag skulle ta mig en sväng på stan eftersom att jag är ute efter en kylmatta och lite annat smått och gått, men så hamnade jag i Göteborg istället. Självklart kunde jag ju inte låta bli eftersom att jag så gärna vill ta mig en sista titt i dom lite roligare affärerna som inte finns i verken Borås eller Karlstad. Ni vet såna där affärer man gärna inte går in i om man inte vet att man faktiskt har råd. Jag menar där finns ju så mycket som tom jag skulle kunna offra min högra hand för, hehe. Men dessvärre blev jag riktigt besviken eftersom att det nästintill var tomt i de lite mer exklusivare affärerna som alltså inte fått in något nytt ännu. Riktigt tråkigt men jag fick ändå med mig lite grejer hem vars innehåll ni får se imorgon.

Älskar er /
             /MissDynamite


TjaTja bloggen!

Tänkte dra in till stan en sväng nu, så vi får helt enkelt höras när jag kommer hem...

Älskar er /
             /MissDynamite


Blev U-hamn för min och pappas del idag…

Det var kallt, svettigt och blött men visst fan var det kul. Jag har ju inte åkt bräda på flera år så självklart åkte jag ju inte lika bra som förr i tiden men taktiken satt fortfarande i. Kan ni tänka er att jag tom hade glömt av hur man stiger på liftarna, haha. Nåväl, nu har jag ont i varenda kroppsdel, hoppas jag hinner vila lite innan Diana kommer.

PS. Såg en kändis i backen... Skriver mer om det sen.

Älskar er /
             /MissDynamite
                        
                       
                          
                                                  Jag och papai i backen...

                       
                                      
                                                   Jag, vem annars liksom?
                                                   
                       

                                                         Njut av utsikten...;)


Kom ihåg var du läste det först!

”Varför inte slå två flugor i en smäll? ” är ett gammalt blogginlägg där jag skriver om vårens kommande trend nämligen mjukisbrallan. Gå gärna tillbaka och spana in hela blogginlägget som är skrivet 091205.

Självfallet var jag i början lite osäker på ifall denna trend verkligen skulle nå Sverige med tanken på att majoriteten i Sverige faktiskt är rädd för att sticka ut. Att klackar i kombination med mjukisbrallan sticker ut kan ju inte ens jag som gillar att sticka ut förneka. Men nu är det ändå bekräftat, mjukisbrallan är vårens STORA trend. Personligen tror jag dock inte att den kanske allra vanligaste kombinationen kommer vara just klackar och mjukisbrallan ihop MEN helt klart är att var och varannan svensk kommer bära mjukisbrallan med eller utan klackar i vår. Och med tanken på bekvämlighetsgraden finns det tom risk för att folk inte kommer vilja bära annat än just mjukisbrallan kommande säsong.

Personligen är jag ändå helt säker på att iaf jag så fort jag får möjlighet kommer testa på den lite mer udda
kombinationen, det är ju MissDynamite!

Älskar er /
             /MissDynamite

                   
                   

 

Plaggen ovan är ur Ashish kollektion för Topshop som kommer till butik den 3 februari 2010.


SickSack banden är tillbaka...

Kommer du ihåg sicksack banden från skoltiden? Nu är de tillbaka iaf enligt YSL:s visning för våren 2010. Antagligen är jag en av dom väldigt få som kommer välkomna tillbaka dessa sicksack under med öppna armar, men visst fan sitter det bättre än hårbandet.

Älskar er /
             /MissDynamite



Godmorgon...

Är återigen på väg till backen. Den här gången ska pappa med så förmodligen blir det bilder tagna idag också. Nu hinner jag inte skriva mer, tyvärr.

Älskar er /
             /MissDynamite


Ekonomiska kristider och desperation hör ihop!!!

Uppenbarligen är det så även i kändisvärlden med tanken på att var och varannan Hollywood-kändis numer släpper sin alldeles egna klädkollektion. Ska vi vara ärliga så är inte kändisarna här i Sverige mindre desperata. Jag menar se bara på BlondinBella och Kenza och vem vet kanske tom jag blir lika desperat en vacker dag;)

Hur som helst senast ut i Hollywood är Lindsay Lohan med sin andra kollektion leggings. Kollektionen innehåller X- antal olika modeller med allt från cut out- leggings till blommönster och fransar. Spana själv in kollektionen nedan…

Älskar er /
             /MissDynamite





                 
   
                 
 
                  
                     
                                

                 

                 

                  

                  

                                                             HOT or NOT?


Ännu mer nyheter från Topshop

I vår kommer den brittiska modekedjan Topshop ha en del gästdesigners däribland svenska Ann-Sofie Back som alltså nu släpper sin tredje kollektion för Topshop. Kollektion består av sex olika plagg och släpps i butik idag dvs den 6 januari 2010.
Älskare er /
                /MissDynamite






Dagens önskeoutfit …



                                                    +
                                     

T-shirt från Acne - 650kr, Jeans från Acne – 12295kr, skor från Dolce Vita– ca 1600kr samt väska från Brocker – 249kr + en massa armband i olika metaller till.
Just det på bilden kommer från J DAUPHIN och kostar 1499kr


Älskar er /
             /MissDynamite


Ändrade planer...

Med tanken på all snö som kommit inatt ser det inte ut att bli nått av mina planer idag heller. Snön når en liksom upp till knäna och jag har ingen större lust att köra några längre sträckor i det här vädret. Tanken just nu är att jag ska ta och vila lite och sen åka till backen. Vilken backe jag ska åka till vet jag inte riktigt ännu. Jag har nämligen två backar att välja på dvs antingen backen i U-hamn eller Hestra.

Älskar er /
             /MissDynamite


Gårdagens fynd...

Jag och mami var ju som ni redan vet en sväng på stan igår och hälften av det jag fick med mig hem har ni ju redan se så nu kommer andra halvan av det jag köpte igår. Fan snart är det måndag igen och då bär det av mot Värmland vilket inte alls känns bra. Jag menar visst har jag haft det kul där och träffat en masa underbara människor och så men visst fan är stället för litet för MissDynamite.

Älskar er /
             /MissDynamite



Köpte en sol som jag ska hänga på väggen någonstans där hemma...



En lyckta att ha ute på balkongen...



Och en fönsterlampa att ha i fönstret, såklart...


Jag behöver min skönhetssömn…

Dessvärre blev det inget av dagens planer då jag istället somnade direkt efter senaste inlägget. Min diagnos BSSS kräver sådana här åtgärder ibland vilket även ni borde förstå. Jag menar att vara så här snygg som jag är kräver ju en del ansträngning fastän att det är ett fantastiskt genetisktarv egentligen.

Problemet är att jag inte har den blekaste om vad jag ska göra inatt, för inte lär jag ju kunna sova. Får väll bli till att blogga och hoppas på att jag orkar ta mig upp i tid imorgon. Hoppas bara på att snöstormen ger sig så jag kan ta mig in till stan till att börja med. Sedan får vi ju se vilket håll det bär av mot, Göteborg, Jönköping eller backen i Hestra är det jag kan tänka mig som sysselsättning för morgondagen.

Håll ut en liten stund till så ska jag lägga upp resten av gårdagens fynd...

Älskar er /
             /MissDynamite

                            

                                                   MissDynamite... Vem annars?


Dagens planer...

Snart är jag klar för ännu en shoppingrunda. Jag vet inte riktigt ännu åt vilket håll jag ska men det jag har att välja mellan är ju Jönköping, Göteborg eller Borås. Troligtvis åker jag inte till stan först och sen till Göteborg, jag menar det finns ju IKEA i Göteborg också.

Men ni får ha det så bra där ni nu är så hörs vi lite senare. Jag lovar att jag ska försöka skynda mig så att jag inte kommer hem allt för sent. Så ska jag även visa resten av vad jag köpte igår och förmodligen det jag kommer få med mig hem idag;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Dagens köp del 1...

Tyvärr har jag inte orkat fota allt jag köpt idag men det får duga så länge. Ni får ju se resten imorgon, I promise.
Nu ska jag ta och varva ner lite så kanske jag orkar fota resten av sakerna lite senare eller så blir det bums i säng, jag får se hur jag gör.

Här kommer några av sakerna jag köpte idag, lägg märke till att det är hyfsat många saker ändå med tanken på utbudet här i Borås. Många ärdessutom reanfynd vilket glädjer mig med tankan på att jag i vanliga fall aldrig ens kollar rean... Men men mer pengar över till annat;)

Älskar er /
             /MissDynamite



Leggings, spettstopp och jeansleggings från GinaTricot



Vas, rökelser, glittriga Sia kvistar och schrapprylar...
Har nämligen hört att schrapbooking är en väldigt dyr hobby så självklart måste ju MissDynamite testa på det;) ...Thihi



Hallå, har ni saknat mig?

HIHI!
Klart ni har, vem skulle inte ha gjort det liksom;)
Men tyvärr mina kära idag har jag varit upptagen på annat håll. Jag har nämligen varit på stan med mami hela dagen. Verkligen hur mysigt som helst. Köpte mest en massa saker till lägenheten men någon Duvan har jag inte hittat ännu och inte någon passande lampa till vardagsrummet heller, men vem vet jag kanske hittar en på IKEA imorgon om jag orkar ta mig dit. Åh, vet ni vad vi får ta och höras senare för nu måste jag springa iväg och köpa mig en Coca-Cola innan jag törstar ihjäl.

Vad jag köpt med mig hem får ni se lite senare, så länge får ni nöja er med dagens outfit.

Älskar er /
             /MissDynamite



linne - Zoul, skjorta - MONROW, leggings - Ichi, skor - CAT


Kissie är en riktig härmapa…

Jah, hör ni den här lilla tösen är full av bullshit att hon snart spricker!!!
Så här skriver hon i ett inlägg alldeles nyligen:

”Det finns nog hur mycket som helst som jag kan hitta på, inte bara för mig utan för er också. Ni kanske vill jag ska hålla i bloggfester..? Starta upp en butik där ni kan ha liknade kläder som jag gillar och föredrar? Att gå runt klädd som blondabella kan ju inte vara så roligt..”

Ok, jag tröttnade på BlondinBella redan förra våren. Kisse har jag inte tröttnat på ännu men nu är det bara en tidsfråga. För inte nog med att ALLAS VÅR KÄRA KISSIE ÄR FULL AV SKIT!  nu har hon dessutom börjat låta exakt som BlondinBella.

Originellt?

Nej, knappast! Och inte är det särskilt originellt att härma alla andra bloggerskor och ta våra idéer. Jag menar hallå brudar hon blir känd och rik med hjälp av våran kreativitet som hon bara rafflar åt sig utan att ens fråga. Vem fan tror hon att hon är egentligen?

Älskar er /
             /MissDynamite


Skolstart eller inte….

"Olykligtvis" har jag råkat till att bli "sjuk" så jag kommer inte vara i skolan verken idag, imorgon eller för en vecka framöver. Jag är ju liksom ”sjuk”…*host, host*

Vidare vill jag bara be om ursäkt för en dålig uppdatering igår men jag somnade ifrån allting... Men och andra sidan kan jag ju passa på att uppdatera extra mycket nu eftersom att jag ändå inte kan sova mer...

Älskar er /
             /MissDynamite



Är det verkligen söndag idag?

Det känns inte så med tanken på all ledighet som varit den senaste tiden. Jag menar dom senaste veckorna har känts som söndagar för mig. Nåväl, nu sitter jag i Gislaved hos mina kusiner fastän att jag vaknade för någon timma sedan. Saken är den att jag varit hos MR M inatt, vi spelade lite biljard och kollade film. Myspys!

Hörs senare mina kära…

Älskar er /
             /MissDynamite

                          


Åhh, våren har dragit igång hos Topshop...

Ska vi förlita oss på vad TopShops lookbook för våren 2010 säger så kommer en hel del från föregående säsong att hålla i sig...

                       

Tar vi oss en snabbtitt på dessa fyra modeller ovan märker vi att leggingsen, rosetterna, kavajen, kedjorna och platå samt skor med öppen tå är det som består. Flätan i håret, byxdressen och blommiga mönster tillkommer.

                                                             Låt dig inspireras!

Älskar er /
               /MissDynamite


Du snackar för mycket bullshit Kissie ...

Jag vann “årets kaxigaste bloggerska” på bloggawards!
Det var jag VS Katrin, jag visste helt ärligt hela tiden att jag skulle vinna och det gjorde samtliga som var på plats Fick höra i en intervju när en av dom andra som var nominerade i samma kategori sa att hon hade övat hemma på ett fejk-smalj som hon skulle sätta på ansiktet när jag vann.. Hoppas det såg förjävligt ut btw!!

                   

Ok för att hon vann men att hon ”visste” att hon skulle vinna tänker jag faktiskt inte yttra mig. Jag menar lilla Kissie får väll inbilla sig vad fan hon vill eller hure? Dock kan jag inte låta bli att kommentera detta inlägg med tanken på att det stinker om det. ”Oho, se på mig Sveriges största bloggerska liksom klart alla är svartsjuka på mig". Jah, ni hör ju hur det låt... Dahh

Ändå verkar Foki ha nått som inte du har lilla Kissie med tanken på att din blick på bilden nedan säger mer än tusen ord;) Sen kan du som sagt INBILLA DIG VAD FAN DU VILL;) 

                                

                           En bild säger mer än tusen ord och det gör Kissies blick här också;)
                                                      Hela hon stinker ju SVARTSJUKA!!!

Älskar er /
               /MissDynamite


SVAR PÅ TAL!!!

Issa om Dagens outfit...:
Vilken FLOPP!! Det är verkligen kaka på kaka. Usch..

Svar: NEXT!!!



Madde om Inom modevärlden är det djungelns lagar som gäller…:
Gillade verkligen mina ben den kvällen! Glad att jag kom på att jag kunde ta mina mönstrade strumpbyxor över mina silvriga strumpbyxor!

Svar: Mönstrade strumpbyxor är riktigt HOT just nu och som det ser ut lär trenden hålla i sig även i vår.



Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
ja klart det är skillnad på grov misshandel och en enkel örfil, men för mig är det inte okej att bli slagen på något sätt av sin pojkvän. varför "sno" en sådan pojkvän? :P

Svar: Bra då är vi överens så långt! Vidare anser jag att det finns de tjejer som förtjänar att bli slagna. Det du verkar ha missat här och som inte heller lagen tar hänsyn till är att det finns fysiskt och psykiskt våld. Skillnaden på dessa två är att det fysiska våldet syns utanpå även om det så bara vore en liten örfil medan det psykiska våldet inte alls syns på samma sätt fastän att det oftast är tusen gånger värre för personen i fråga.

Det fysiska våldet står oftast en man bakom medan det psykiska våldet mer är kvinnans sätt att utöva sin makt. Det psykiska våldet är betydligt värre än en futtig örfil!!! Därför anser jag det helt OK att den som blivit psykiskt misshandlad under en längre tid äger rätten till självförsvar, även om det så rör sig om fysiskvåld.



Anonym om Brottom, brottom…:
Jag säger bara, skaffa dig svensk lexikon det här börjar bli pinsamt nu, "duvan"?? DET HETER DIVAN!!

Svar: Haha, duvan är tobak på bosniska fast U:et uttalas som ett O. Behärskar man båda språken någorlunda så märker man också hur fel det låter. Det låter nämligen minst lika fel som din svengelska gör i en engelsmans öron, så tro inte att engelsmännen inte skrattar åt din svengelskan.

Eftersom att jag inte behärskar bosniskan så värst bra försöker jag ofta förbosniska många svenska ord just för att jag inte kan dom på bosniska. Med andra ord sa jag duvansoffa till min mamma istället för Divan för jag tyckte att det lät bra. Men självkart visste min mamma inte vad exakt jag menade utan tyckte bara att det lät dumt, (vilket det säkert gjorde), och började garva så att det inte gick att få stopp på henne.

Så nu vet du varför det heter Duvan och inte Divan i mitt vokabulär. Men det är väll din lilla hjärna för efterbliven för att förstå eller har jag fel?



Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
jaa du lilla gumman ditt så kallade BSSS diagnos kan ju VERKLIGEN diskuteras, för naturligt "blond" är du ju inte =/..hmm.."snygg"hahahaha säger jag bara, sexig set ordet borde du inte ens få använda, och jag är faktiskt jätte imponerad att du ens kan ordet smart ;)

Svar: Finns liksom ingenting att diskutera eftersom att jag har intyg på det;)

Vad gäller min hårfärg så nej naturligt blond är jag INTE, (tack och lov!). Jag menar det går ju inte vara plastic fantastic och samtidigt ha diagnosen BSSS där B står för blond;)



Anonym om Näsan växer på Foki!:
Men gud du kopierar ju nästan helt inlägg som andra skrivit... kom på nått eget!

Svar: Haha, jag har inte kopierat någon annans inlägg och skulle jag nu ha gjort det, vad ska du göra åt saken?



Madde om Fullt med folk även i Knallen…:
Nu är det sådär igen att du inte fått några kommentarer, tråkigt! Jag vet att du vet att de heter Divan, men du skriver Duvan för att du längtar så efter Duvan-huset i Karlstad!:)
Här har jag hittat en divan som skulle kunna passa dig, men vi får nog möblera om för att den ska få plats.
http://www.furnituredlight.se/shop/?artnr=514.4240

Svar
: Här har vi en tjej som känner mig in- och utvändigt, tack för att du finns gumman:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Amatörernas afton var igår!!!

Alltså är det dags för oss andra att andas ut. Kom igen amatörernas afton är ju faktiskt bara en gång om året, såklart JAG klarar det här. Nu tycker jag vi ser framåt! Jag är nämligen helt övertygad om att år 2010 kommer bli ett bedårande år. Så nog med predikan till alla er amatörer där ute.

Jag ser iaf framåt och själva tanken på att det är 365 dagar kvar till nästa år glädjer mig stort. Jag menar det är ju ändå hela 365 potentiella party tillfällen, vem blir liksom inte glad av en sån tanke?

MissDynamite är dyr i drift det vet ni ju redan, men inte visste ni väll att även mina tankar kostar money. Jag menar har man redan nu börjat tänka på att det är 365 potentiella party tillfällen i år bör man också redan nu fundera på att införskaffa sig iaf ett par nya party klackar. Fastän att jag har så många vore det ju inte helt fel med dessa som är så snuskigt lika dom jag bloggade om för ett tag sedan under rubriken ”skyhöga klackar och priser därtill”.

Älskar er /
             /MissDynamte

 

Dessa små raringar kostar ca 1000kr på NK i Gbg...

                      
Medan dessa raringar från Giuseppe Zanotti ligger på hela 5048kr...


                                                             Vilka väljr ni?


Några bilder från igår;)



Min mami och papi...



Me, såklart;)



Hungrig som en varg...



Fast jag var mest törstig;)



Fågelskrämman kom lite sent men vad gör det... hehe



Han kom ju i tid till spelet...

Som gick ut på att alla som ville var med köpte klappar för en viss summa. Klapparna lades i en korg. Väl vid bordet gick tärningen runt tills alla klappar i korgen var slut, slog man 1 eller 6 fick man välja ut en klapp ur korgen. Sedan öppnades klapparna och vi fick slå tärning om klapparna, den som fick 1 eller 6 fick ta en valfri klapp av dom andra och så höll det på tills klockan ringde, tror den var stäld på ca 10min... Skit kul spel!



Här är klapparna som jag, mami och papi kammade hem från dom andra som alla slogs om en och samma tomte... hehe Det gäller att vara smart;)

Älskar er /
               /MissDynamite

År 2010…

Första inlägget i år alltså. Med andra ord har vi två år kvar att leva tills jordens undergång enligt filmen 2012…Haha

Nej självklart inte, det är ju bara bullshit alltsammans. Dessutom har jag bestämt mig för att jag ska leva i minst 80år till vilket alltså innebär att det omöjligt kan vara jordens undergång om två år för då är jag ju bara 24. HJÄLP! Vad gammal jag är egentligen, och en sån egoist!!!

Moahahaha!!!

Men det var egentligen inte det jag skulle förmedla. Nej, det jag skulle ha sagt var att kvällen igår blev hur lyckad som helst. Nyår firade jag med mina föräldrar hemma hos en av mammas vänner. Verkligen super trevligt med tanken på att det var fullt hus och alla var hur taggade som helst. PERFEKT!

Bilder från kvällen kommer senare, så länge får ni nöja er mer kvällens outfit.

Älskar er /
             /MissDynamite




Klänning - Cubus, Leggings - Bianco...


RSS 2.0