Jag svär bre, jag är värd det!

Det blir ju inte så mycket bloggande nu fastän att jag fått tillbaka min dator för flera dagar sedan men helt ärligt så är jag värd att få njuta av varenda ledig minut. Dagarna dom går och jag sysselsätter mig med att festa och vara med vänner men framförallt att shoppa, I LÖVE IT! Vad mitt konto tycker om mitt shoppande är dock en annan femma. Jag vet helt ärligt inte hur mycket pengar jag spenderat nu dom senaste veckorna och inte vågar jag ta reda på det heller. Idag börjar ju dessutom rean på Julina vilket är Borås dyraste och lyxigaste butik som jag självklart ska till lite senare. Rean började ju redan klockan sex imorse men jag och Marko valde att sova ut lite eftersom att han åker ner till Serbien ikväll. Buhu, kommer sakna han:(

Funderar faktiskt på om jag kanske skulle ta och visa upp allt nytt jag köper in men jag vet inte det är ju så mycket.

Älskar er /
             /MissDynamite


Hallå raringar...

Asså vilken jävla helg det har varit, vi kommer ju liksom aldrig hem förrän halv sju på morgonen och sedan är vi döda typ hela dagen tills det är dags att göra sig i ordning på nytt för att dra ut. Men känner verkligen att man lever på både gott och ont, hehe. I fredags var jag ju som sagt på hemmafest och i lördags blev det trädgården i Göteborg. Ohh, vilken kväll och vilken musik.

Annars är jag just nu hos Marko och ska snart hoppa in i duschen. Har varit här sedan igår kväll fastän att jag varit helt jävla död hela helgen men en mysig filmkväll orkar man ju såklart med. Förresten blir det filmkväll snart igen då jag nyligen lånat två filmer av Mattias. Var ju nere på stan och shoppade lite innan idag och så tog jag en fika med Mattias på Viskan, ytterst mysigt. Annars har jag ingen koll på vad som händer imorgon mer än att jag vill in till Göteborg och shoppa men troligtvis blir det inte av eftersom att jag ju har lite annat att fixa med imorgon:( Nåväl, det får väll bli en annan dag antar jag.

Älskar er /
             /MissDynamite


Wiho!!!

Vad glad jag är för enligt statistiken har läsarantalet ökat sedan jag bloggade sist dvs för bara någon dag sedan. Nåväl, som ni förstår kommer det ju bli en hel del text framöver då jag inte har någon kamera att fota med men förhoppningsvis får jag bilderna från igår skickade till mig under dagen. Vi var nämligen ett gäng hemma hos Diana igår som grillade innan vi drog ut till öltältet. Naturligtvis vart det nyktert för min del eftersom att alkohol innehåller en massa onödiga kalorier som det inte är värt att offra sin kropp för. Grillen hoppade jag ju naturligtvis över också men det var kul att sitta med och umgås, det var ett riktigt härligt gäng.

Nu ska jag sprina iväg och sola en 30 min sedan måste jag ge mig ut på stan och leta efter nått som jag kan ha på min ikväll. Förmodligen ska vi ut i Göteborg och jag har verkligen ingenting att ha på mig:(

Älskar er /
             /MissDynamite



Jag och Erika på Park Line förra fredagen. OBS!!! Tjejen som tog kort tog verkligen hur många bider som hälst på oss men uppenbarligen så lägger dom bara upp dom absolut fulaste på hemsidan... Ahh det är ju så B!


Allo bloggen

Enligt min statistik är ni uppenbarligen helt galna i mig (vilket ju är förståeligt) så därför har jag bestämt mig för att fortsatta blogga under sommaren. Jag kommer dock inte uppdatera lika ofta eftersom det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu och naturligtvis föredrar jag ju att leva livet framför att underhålla er. Uppdatering kanske sker ett par gånger i veckan i mån av tid. Min dator är på lagning och som att det inte vore nog så har jag glömt kvar minneskortet i datorn vilket alltså innebär att jag inte har tillgång till verken dator eller kamera. Nåväl jag kanske kommer på en lösning om jag känner behovet av det.

Tills problemet är löst kan jag informera er om att jag sedan två veckor tillbaka lever livet med gott samvete då jag inte har några som helst rester kvar till nästa år, SKÖNT! Annars har dagen varit jävligt lång då jag varit på stan hela dagen känns det som, shoppat såklart och fixat manikyr.

Älskar er /
             /MissDynamite


RSS 2.0