Tror ni jag blir en bra framtida politiker?

Politiker lovar ju en massa saker (framförallt socarna) och efter valet blir ytterst få löften till verklighet så varför inte. Jag är ju faktiskt enligt egen bedömning och andras också för den delen rätt bra på att snacka just skit. Det finns till och med dom som hävdat att jag med mina argument skulle utan några större problem kunna sälja hundbajs om jag så skulle känna för det. Dock tror ju jag personligen inte på denna affärside så jag skippar nog gärna den. Skämt o sido men helt ärligt så höll jag faktiskt på att glömma bort gårdagens löfte om att informera er ifall jag byter blogg. Nu har jag iaf bytt blogg till missdynamite.devote.se och till och med informerat er om detta så visst fan är jag moderat ändå. Jag menar visst går det lite trögt fram men visst håller ju mina löften trotts allt;)  

Älskar er /
             /MissDynamite
 


Guess what…!

Jag åkte aldrig till Gislaved för att hämta kissemissen då jag fick ett samtal av mami att dom hämtar honom på vägen hem. Åhh, snart kommer min kissemisse hem, har ju saknat han så…

Men vet ni vad jag kom på? Joh, som jag sa innan så har jag ju varit rätt upptagen nu i veckan och även förra veckan och då har jag ju bland annat shoppat men det och andra sidan är ju inget ovanligt. Det som däremot är ovanligt är att jag inte handlade i dom vanliga butikerna som jag brukar handla i utan inget mindre än just…hör och häpna… H&M som jag typ inte vart inne i på flera år. Men helt ärligt dom har ju faktiskt fått in lite fina grejer nu som visserligen (av erfarenhet) kommer gå sönder inom kort men därför har jag ju en överenskommelse med mig själv om att absolut inte köpa något över 150kr om jag verklige inte måste det. Vad tror ni ligger i påsen?

Älskar er /
               /MissDynamite



Hjälp!!! Handlar verkligen MissDynamite på H&M...!


Ja men då tycker jag ju verkligen du ska blogga så alla får veta hur de går med dina ögon :)

Svar: Njoh, visst skulle jag kunna göra det men då blir det ju antagligen som i sommras väldigt glest med inlägg men och andra sidan så får ni ju följa med mig (the star;) in i min vardag. Hur den ser ut nu när jag är halvblind vet jag ju dock inte. Förr var den fullspäckad med både det ena och det andra men vad fan gör man när man är blind?
-Shoppar?
-Blind?
-Går det ens?
-Blogga?
-Njoh, visst kan jag väll få till ett och annat inlägg om dagen men problemet med mina ögon skapar yrsel och illamående fastän att jag sitter med datorn ytterst korta stunder åt gången. Så vi får väll helt enkelt stå ut med få och korta inlägg. Förmodligen lär det ju bli så att jag bloggar om händelser i eftehand om jag nu inte ångrar mig igen och slutar blogga vill säga;)

Neh, nu ska jag till min mormor i Gislaved som varit så snäll och passat min kissekatt hela denna och förra veckan då mina föräldrar varit i Bosnien och jag vart upptagen med en massa annat. På vägen ska jag också försöka hinna hämta ut min nya iPhone 4 som kommit på posten. Sedan borde jag nog se till att köpa ett skal till den också eller vad säger ni?

Älskar er /
             /MissDynamite

blogg torka el fullt upp i skolan??

Blogg torka?
Jah, först och främst kanske man skulle börja med att förtydliga själva begreppet "blogg torka" som alltså är synonymt med brist på ideer. Man har alltså inget att blogga om men ändå fortsätter man med inlägg som kan handla om allt ifrån vad man ätit till frukost till vad man ätit till kvällsmat. Det där är dock inte min melodi och det vet ni;)
- Nej verkligen inte, men själva tanken har dock vart att jag ska sluta blogga helt efter att mina universitet studier påbörjats. Problemet är bara att universitet studierna nu är i full gång och vi har redan blivit indelade i grupper, fått dom två första uppgifterna och tentan är väll någon gång nästa vecka skulle jag tro. Visst låter det underbart;) Ändå sitter jag i Borås men som jag skrev i inlägget från 2010-08-06 så håller jag på att bli blind och jagar nu efter någon som kan sjukskriva mig. Nej, jag vill egentligen inte ha någon sjukskrivning då jag känner mig fullt frisk men ibland får man ändå acceptera att saker och ting är som dom är, dock har jag otroligt svårt för det men så är det. Men nu till saken. Enligt ögonläkaren i Karlstad så har näthinnorna på båda ögonen rört på sig vilket orsakar dubbelseende som egentligen inte är något dubbelseende utan snarare en enda stor utsmetning av allt man ska försöka fokusera på. Detta i sin tur leder till yrsel och illamående förutom smärtan i ögonen som gör det helt omöjligt för mig att kunna ta mig igenom ens en tidningsartikel ännu mindre 15 böcker på ca 350sidor var på en termin. Ett sånt här syn fel är tydligen mycket ovanligt i min ålder men går att återställa med en operation som troligtvis kommer att utföras i Örebro då remiss nu ska vara skickad dit.
Nu åter till att besvara frågan. Troligtvis kommer bloggandet från min sida att läggas ner helt men är det så att jag börjar igen men byter blogg så kommer info att komma upp här.

Älskar er /
/MissDynamite



blogg torka el fullt upp i skolan??

Hmm, en sån här filosofisk fråga kräver ett filosofiskt svar så låt mig återkomma...;)

Älskar er /
/MissDynamite


VS



RSS 2.0