...

Åhh, nu är jag äntligen utvilad och tanken är väll den att jag inom kort ska göra mig lite mat och sen ska jag plugga. Vill ju gärna inte sitta med det här arbetet på torsdag kväll eftersom att det ska vara inne på fredag och det verkar va ganska kompliserat. Ganska mycket och göra som ni märker;)

Älskar er /
           /MissDynamite

Så här ligger det till...

Nu har skolan dragit igång på allvar och därför hinner inte jag blogga lika mycket nu som förut. Jag ska försöka ha igång bloggen parallelt med pluggandet men jag sitter för det mesta bara hemma och pluggar om jag itne är här i skolan då förstås. Har lektion om en kvart men när jag kommer hem tänkte jag ta och lägga in bilderna från helgens partande. Det blev verkligen en riktigt lyckad kväll in fredags måste jag få låv att medge;)
Har inte så mycket mer att informera er om just nu men titta in lite senare som sagt så ska ni få ta del av bilderna från i helgen;)

Älskar er /
             /MissDynamite


090925

Har haft sån jävla huvudvärk hela dagen och inte har det gått över än. Som ni redan märkt har jag inte bloggat heller vilket i sin tur beror på att det inte funnits nått att blogga om idag. Var på universitetet en sväng, men eftersom att vi inte hade någon föreläsning idag så åkte jag hem ganska tidigt, betala bara kåravgiften och fixa lånekort. Så nått vettigt har jag ju gjort iaf. Ska ta och lägga mig en stund nu igen så kanske huvudvärken går över snart eller iaf till ikväll eftersom att det är inflyttningsfest hos Semlan:)

Älskar er /
           /MissDynamite


Puhh!!!

Vilken jobbig dag det har varit, men och andra sidan har jag fått en del uppklarat. Har fått tvätten tvättad vilket innebär att jag har en massa rena kläder nu och behöver därmed inte springa ner på stan i ren panik över att jag inte har nått att ha på mig. Har varit på OKQ8 också och hämtat mina böcker som kommit, perfa;) Nu gäller det bara att komma igång med pluggandet också, och det är inte alltid det lättaste...hehe

Neh hörrni nu blir det ner och hämta tvätten och sen nana, ska ju upp tidigt imorgon:)

Älskar er /
           /MissDynamite



 

Dagens HIT;)

Helt klart bästa låt jag hört på bra länge;) Lyssna och njut;)

Älskar er /
           /MissDynamite




Ison & Fille - Jag skrattar idag


090924

God morgon

Har just fått i mig frukosten som jag i vanliga fall inte brukar äta, men jag vart riktigt sugen idag. Har inte gjort mig iordning ännu men snart så, måste ju till skolan. Personligen tycker jag att det är himmla onödigt med tanken på att jag bara ska vara där i en timma, men ändå. I övrigt har jag en hel del att göra idag, måste ringa en massa samtal och så måste jag tvätta. Hade ju egentligen tänkt gå på dansenkursen som en kille på skolan anordnar men jag tror inte jag hinner det kom jag på nu med tanken på tvätten, sen måste jag få tummen ur och plugga lite också. Men nu ska jag göra mig iordnin och sen till skolan:)

Älskar er /
           /MissDynamite

Vickan gär en Britney!!!

Visste ni att det fanns en tid då Britney Spears flacha upp hela härligheten så fort hon gick utanför dörren? Det var roliga tider det men nu gör Vickan det samma. Vickan är i mina ögon den mest orginella kändisen i kändisvärlden men hur orginelt är det att göra en Britney egentligen? 

Vickan är RIKTIGT HOT och Brittan är inte ens i dagsläget i närheten av Vickans sköna stilkänsla.

Att Vickan ärlskar fashion är välbekant för oss alla, här är hon på Londons Fashion Week. Jag verkligen älskar Vickan och henes dyra lyxiga liv och klädsel därtill, MEN!!! Är det inte lite väl mycket hud och lite väl lite tyg? Klänningen hade kanske passat bättre att svepa om sig en varm sommardag på stranden:) Eller vad säger ni?

Älskar er /
           /MissDynamite

wenn25834772.jpg
 
OBS!!! Vickan gör en Britney!!!



Droppen som fick bägaren att rinna över...

Droppen är att jag inte får på mig min Fonorina jacka och nej det beror inte på att den är trasig eller nått sånt utan på att den numer är för liten. PANIK!!! Åtgärder måste vidtas och att köpa en ny jacka är ingen lämplig sådan. Alltså finns det bara ett allternativ som återstår och det är att gå ner i vikt, fortare än kvikt. Att köpa en ny jacka är för det första oekonomiskt och för det andra osunt. KILONA MÅSTE BORT!!!

Ni som känner mig vet hur jag blir utan mat (vansinnig), till er andra kan jag bara vädja om att inte stå ivägen för mig... haha

Tänkte jag skulle ta och visa er vilken jacka jag pratar om, (för det är inte FjälRäven som jag köpte förra året), men eftersom att jag just nu sitter hos Semlan så kommer den upp senare ikväll eller förmidligen imorgon (beroende på när jag kommer hem)

Älskar er /
               /MissDynamite

Mario Winans!!!



Vissa låter väcker minnen vare sig man vill det eller inte... *snyft, snyft*

HOT!.!.!

Själva outfiten är riktigt HOT, och för att heta Paris Hilton får man väll säga att det var en riktig fullträff. Men personligen tycker jag att denna outfit skulle vart lämpligare till Halloween eller nått åt det hållet;)

Älskar er /
           /MissDynamite


wenn2186960.jpg

FAN!.!.!

Ja, nu är ett utav dom två paren jag tänkte beställa slut så nu tänker jag itne beställa några alls. Sur och trött är vad jag är och det är inte någon vidare bra kombination. Så inte verkar det bli några barn gjorda här inte. Tycker iaf att Mel B fått på sig en jäkligt HOT outfit iaf...

Älskar er /
           /MissDynamite

wenn2575678mb.jpg

Hade inte haft nått emot att storsa runt på stan i denna outfit;)


Kan jag skylla på en jobbig dag???

Jag hinner ju knappt komma hem förrän jag sitter framför datorn och shoppar. Kommer ni ihåg att jag fick hem två par skor förra veckan? Jah, nu har jag hittat två par till också från Nelly.se som jag starkt fundera på att beställa hem.
Onödigt som fan jag vet men dessa är verkligen skitsnygga, är på rea och kostar därmed 100kr (precis som dom andra två)och lägg även till att jag nu har gratis frakt i 14dagar. Det är 200kr, det är ingenting men frågan är vart ska dom få plats? Kanske borde lägga ut lite saker på tradera så att jag blir av med sånt som bara ligger här och aldrig blir andvänt. Nah, har jag tid med sånt? Ska ta mig en funderare, så kanske det blir nått av det innom snart framtid iaf;)

Älskar er /
           /MissDynamite





Va???

Just nu sitter jag på lektion och har i uppgift att reflektera över dagen... Hm, vad finns det att reflektera över är ju min det första som dyker upp i huvudet på mig. Jag är för det första inte ett skit intresserad över klimatet och för det andra tycker jag inget viktigt har frammkommit under dagen. Alltså för att sumera det hela så har detta varit en riktigt meningslös dag, precis som dagen igår. Det possitiva är att jag om en timma är hemma och ligger i min sköna säng, eller jag är hemma iaf. Har en hel del att ta itu med idag så sängen lär det nog inte bli någonting av förrän ikväll.

Älskar er /
             /MissDynamite


Måste iväg men jag bloggar mer sen;)

Nyligen kommit hem från skolan och är hur sleten som hälst. Tänkte ta och skriva lite om demokratidagen som pågått hela dagen på min skolan men grejen är den att jag måste skynda mig iväg och handla så att jag har det överstökat när jag väl kommer hem. Har nämligen skjutit upp det här med handlandet i evigheter, så nu är det väll påtiden skulle jag tro.

Älskar er /
           /MissDynamite


TRÖTTER...

Så vet inte riktigt vart jag ska börja men denna helgen har ingenting blivit som planerat. Men det gör inte så mycket, (förutom inbrottet hos min granne, det var som sagt jävligt onödigt vem det än var). Trött som fan är jag iaf, var och fikade med Rana innan jag tog bussen ut till Madde igår. Tog mig hela 40min att ta mig ut dit, men det var det värt. Visst var jag redigt sleten även igår men det var skönt att bara softa och ta det lungt. Ohh ni ska bara veta vad Madde är snäll. Igår gjorde hon kladdkaka för att hon vet hur mycket jag älskar kladdkaka. Åhh, den var så mumma. Tror faktiskt tom att jag ska fråga om receptet och kanske försöka mig på att göra en hemma också. Sedan åt vi även taco som jag typ inte ätig hemma sen förra året. Är ju så himmla tråkigt att göra iårdning och äta själv... BLÄÄÄ

Nåväl pizza går väll bra, men den gör jag ju inte iårdning själv även om jag går och köper den själv. Sedan äter jag ju upp den själv också och det är det jag just precis har gjort. Va länge sen jag åt pizza, och snart blire poppcorn till någon film om det går någon bra ikväll.

Bilder, har jag dock inga att visa upp verken från gårdagen eller dagen idag och detta trotts att jag fick agera fotograf en bra stund innan idag. Bilderna är nämligen till Maddes blogg så ta er en titt där för all del;)

Älskar er /
           /MissDynamite


Trevlig runda på stan annars...

Annars hade jag och Madde en väldigt snabb och/men trevlig runda på stan igår. Vi tog en Lunch och sen gick vi i lite affärer. Själv hann jag inte shoppa alls mycket under den korta tiden medan Madde shoppade loss som bara den. Nåväl fick min brunkräm iaf och det var väll den som var absolut viktigast eftersom att min gammla tog slut helt igår kväll.

Men ni ska bara veta vilka komplikationer det var innan jag köpte brunkrämen, hela tre prover fick jag med mig. Jag gick tillbaka två gånger för att slutligen köpa den plomberad ifall det skulle vara fel och jag skulle behöva lämna tillbaka den... Hahah snacka om komplikationer...

Älskar er/
          / MissDynamite



Lunch på stan med Madde:)



Mina tre prover och brunktämen som jag köpte... 455kr



Äta bör amn annars dör man...



Fast så mycket mat var det inte, mest bara massa onyttigt...



Sedan köpte jag även ett glasögonfodral på Lindex också... Halva priset ca 30kr


Hoppas ni hade jävligt roligt...

För det här var så jävla onödigt... Min granne har haft inbrott, eller försök till inbrott heter det kanske, men lika jävla onödigt anser jag att det är för vad fan ska dom in till henne och göra. Vi är hlt äkra på vem som gjort det också men tyvärr finns det inga bevis för det, och det värsta av allt är att personen i fråga bjöd upp sig själv hem till mig. Jah, vad ska man säga, taskigt läge. I övrigt var kvällen igår riktigt rolig. Borde taoch städa upp lite här nu men det får vänta tills imorgonför nu ska jag ta och vila lite sedan ska jag behe mig till Nykroppa där Madde bor.

Älskar er /
           /MissDynamite


Min kväll är sabbad...

Men kul har jag, orkar dock inte fixa till bilderna så ni får se dom precis som dom är;)

Älskar er /
           /MissDynamite











Wihoooo...

Åter igen jag... Älkskar er /
                                             /MissDynamite

Invigning!!!

Ska snart iväg till bussen men först måste jag bara medela att det idag är invigning av mina nya gula skor:) (Få se hur länge jag pallar med dom). Men skjortan är väll det största problemet just nu, den är nog lite liten för mig nu. Så jag vet inte om jag ska ha den på eller om jag ska byta till nått annat, njah vi får se.

Karlstad idag, vet itne om jag kommer köpa någon brunkräm idag. Jag hade ju sånna problem med att hitta rätt förra gången, vilket jag hoppas att det inte kommer bli den här gången. Men men annars tar jag väll bara och kollar runt idag på olika allternativ som finns och sen när jag väl bestämt mig får jag väll beställa det på nätet. Nå, vi får väll se även här.

Nu måste jag dra...

Älskar er /
           /MissDynamite


Snart gått en vecka...

Men det är väll knappast någon som klandrar mig, ni vet ju hur jag är...hehe

Nåväl det jag försöker komma fram till är att jag nu ska visa upp förra veckans fynd. Det är en verktygsförvarings väska som man har om man tex gör smycken. Men personligen tyckte jag bättre om att ha smink i den eftersom att smink är nått jag alltid har framme och en nessisär är väll kanske inte den roligaste förvarings sättet. Köpte den på Panduro för 99kr - Ett riktigt fynd ju;) Så passa på om den finns kvar.

Älskar er /
           /MissDynamite



Så här ser den ut:)
(Kanske inte så snygg till min röda soffa som är i bakgrunden men nu blev det som det blev när jag skulle ta kortet)



Och så här ser den ut innuti, snygg och smidig förvaring... Kan det bli så mycket bättre?


Vart ute och vandrat...

Vart ute och vandrat i mina nya skor. Kan knappast påstå att de va nå vidare sköna att gå i men det hade jag väll knappast väntat mig heller. Snygga är dom och det är väll det som är huvudsaken. Tänkte prova dom gula imorgon också, ska ju till Karlstad då. Annars har det inte hänt så mycker mer idag, har vart med Semlan. Kom nyss hem så nu ska jag varva ner lite sen blir det väll till att blogga lite till sen sängen antar jag, så nu vet ni det...

Älskar er / 
           /MissDynamite


MissDynamite;)

Tänk vad grejer det kan hända på bara en timma;)

Åhh, jag är så glad ni anar inte. Fick ett sms när jag satt på lektionen, ditt paket har kommit. Så det bar direkt av till OKQ8 efter lektionen där ett paket från Nelly väntade på mig:)

Åhh tänkte jag, vad spännande?



Men vad är det i?

Tro mig jag visste verkligen inte vad som var i. Jag har sagt det förr och jag säger det igen... Att shoppa på nätterna är rent av farligt... 

MEN...



... Visst var dom fina?

OCH...

Inte var dom här så pjåkiga dom heller... va?




I Löve it;) 100 spänn/st på Nelly.se, fynd ju...

Älskar er /
           /MissDynamite


En dag utan smink...

Grejen är den att jag inte tänker sminka mig för bara en timma i skolan. Eftersom att jag innom loppet av en och en halvtimma åter kommer ligga i min säng så ser jag alltså ingen mening med det. Annars har jag inga planer för dagen alls och tro mig det oroar mig. Igår höll på bokstavligen på att klätra på väggarna så det är väll bara till att hoppas på att det inte blir så idag igen... hehe

Älskar er /
           /MissDynamite


H&M!!!

Kan inte riktigt påstå att H&M är min grej. Nej, jag har alltid tyckt att H&M är rena skiten, marknadskläder (utomlands) till jävligt höga priser i förhållande till den dåligakvaliteten. Självklart köper också jag kläder på H&M ibland men tro mig det går många år emellan köpen. Men nu så verkar H&M äntligen fått in nått vettigt, hade dom bara haft skor i storlek 41 (vilket dom inte har) så hade dessa snyggingar garanterat legat i min skohylla innom kort, men men.

Älskar er /
           /MissDynamite




Visserligen är detta ett hotellrum...

Men tro mig här hade jag STOR trivts. Jag menar spana in inredningen, är den inte gudomlig? Tro mig när jag gifter mig rikt ska jag inreda mitt hem så här från topp till tå... I Löve It;)

Älskar er /
           /MissDynamite


Färgstarkt mönsterhotell

Dyr i drift?

Ja, det är jag... Pappa betalar;)

Älskar dyra prylar, och jag klär mig gärna dyrt naturligtvis går inte min dyra klädstil att kombineras med vilken billig doft som hälst, nej absolut inte. Det ska vara dyrt och jag behöver ju en ny parfym snart min VERSACE och CK börjar ju ta slut, kanske denna från Prada vore nått?

Den kommer iaf ut nästa vecka och priset på 30ml kommer till en början att ligga på 630kr för att slutligen hamna på 1055kr.

Nåväl, pappa???... thihi

Älskar er /
           /MissDynamite


Oj, vad kass jag är på att blogga...

But I'm MissDynamite anyway!

Dessutom så har jag faktiskt ett liv att sköta här på andra sidan skärmen också;)

Tänkte ta och visa bilderna som jag utlovade från helgens partande...

Älskar er /
           /MissDynamite



MissDynamite innan utgång;)



Njah det var lite tomt i början...



Jag vet att du tycker om det;)



Sedan ballade det ur rejält... hehe



Haha jag vad säger man om det här då?



Hahaha...



Sen knuffa Larsan bort mig från bänken så jag fick stå upp... hehe Sjukt galen kväll iaf;)

Är tillbaka...

Äntligen hemma, nu ska jag bara vila lite sedan ska jag påbörja städningen här. Fint väder är det ute också så inte hade jag haft nått emot att gå iklädd en skjortklänning med trekvartsärm och bara ben inte.

Älskar er /
           /MissDynamite



Här har vi en härlig autfit som jag inte hade haft nått emot att ha på mig idag.


För risk att somna igen...

Nåväl nu sitter jag med en PowerKing och lyssnar på musik. Balkongen är öppen och släpper in kylan men jag måste ju vakna till liv på nått sätt. Kort dag idag har bara matte och engelska och ett möte med kuratorn däremmellan, perfa ju;) Sedan måste jag hem och städa:(

Men iaf sminket jag tänkte beställa igår existerar inte längre, Dior har väll antagligen kommit ut med en ny serie vilket innebär att den gammla serien inte existerar längre, verkar inte som så iaf. Så nu innebär detta för min del att jag inte har nått smink tills jag har hittat en ny nyans som matchar min, men men.

Ska plugga lite sen också, åhh jag längtar tror jag kommit på vart jag ska hitta mitt material till arbetet som ska göras;) Hoppas bara att det funkar nu, annars är jag rätt körd.

Älskar er /
           /MissDynamite



Just MissDynamite;)

090914

Neh ni anar inte vad jobbig dagen har varit idag, helt fruktansvär. Börja tidigt och sluta sent en måndag, kan det liksom bli värre? Trode aldrig jag skulle komma hem, men det gjorde jag. Annars har jag bara sovit sen jag kom hem och shoppat lite då. Så nu är två par skor från Nelly innom kort påväg hem till mig hoppas jag:) Fast nu blir det sängen innan jag deckar här...

Älskar er /
           /MissDynamite


Seegis;)

Har varit otroligt seeg idag, inte bakfull utan seeg. Var ju ute och festade igår med Madde och självklart blev det ju en hel del bilder också men dom får ni ta del av imorgon för som sagt jag är väldigt trött. Tänkte jag skulle ta och sova snart då jar har skola imorgon men först ska jag ta och shoppa lite. Har redan köpt böcker och nu tänkte jag beställa hem lite smink kanske:) Men vi höres imorgon:)

Älskar er /
           /MissDynamite

Kvällens planer...

Har faktiskt hunnit med en hel del idag redan, eller redan klockan e ju fem snart men ändå. Har plockat lite här hemma och strukit kläder, sedan har Rana (tjejen jag träffa på bussen hem i tordags) varit här. Sedan gick hon och då kom Madde. Just för tillfället sitter vi och förbereder vi oss för kvällens utgång men ska antagligen ner till Coop snart. Även Rana ska med ut ikväll så vi ser verkligen framemot en riktigt trevlig kväll alla tre. Vet inte riktigt vad det blir än men vi har tänkt och börja på Billen. Så nu vet ni de, ni ska få se kvällens Outfit lite senare också...

Älskar er /
           /MissDynamite

Min syn på människan...

Jag skulle vilja påstå att jag i min människosyn är väldigt liberal av mig. Jag menar människan är född fri så varför ska det inte få förbli så livet ut? Joh, för att farbror staten säger det, vårt samhälle säger det, socarna säger det.

Fast nej nu ska jag inte prata politk utan min syn på människan och min extremt jobbiga dag. Under dom här dagarna som jag varit hemma har jag helt förträngt det som hände på vägen hem hit i lördags, men imorse när jag såg tågen vid station var det jävligt jobbigt. I korta drag kan man säga att något snille stod på rälsen när jag satt på tåget hem i lördags. Det var någon som helt enkelt ville ha ett säkert kort in i döden, och det får man väll säga att personen i frågan också fick. För er som inte visste det så stannar inte tåget bara för att det finns mindre hinder i vägen, och även om hindret skulle vara av större slag så har inte tåget någon möjlighet att stanna då bromssträckan är alldelles för lång. Kan ni då tänka er vad ett X200 gör men en människa som hamnar under det. Fy vad hemskt och se, stackars lokförare hur kan dom leva ett normalt liv efter ett X antal sådanna händelser? Tror ni inte att det är rejält psykisk påfrestande?

Min syn på människan kan tyckas ganska konstig då jag anser att var och en har rätt till fullständig frihet eller iaf i de mån detta går att uppnå. På samma sätt anser jag att en människa äger rätten att bestämma över sitt liv saker som tex vad personen i fråga vill jobba med, vart denne vill tillbringa semestern osv, men också om den vill vara i livet eller inte. Men för att avsluta detta nu så kan jag kort säga att jag med andra ord inte har något som hälst medligande gentemot personen som tog livet av sig i lördags utan gentemot föraren som tvingades se allt utan att kunna göra något. Jag blev så ledsen när jag stod på stationen imorse, jag gråter inte ofta men tårarna kom. Det var som att lokförarens röst från i lördags sattes på repit i mitt huvud, gud vad hemskt.

Nåväl hade en kort dag i skolan idag då vi slutade redan vid tolv men själva dagen blev inte så kort då jag, Madde och Sara tog en trip på stan i Karlstad och var alltså inte hemma förrän sex. Köpte en verktygs väska på Panduro som jag ska ha som sminkväska, fast den får ni se imorgon. Men mycket mer än så köpte jag faktiskt inte, fast egentligen var jag ju bara på jakt efter några böcker.

Sedan jag kom hem har jag varit och handlat också annars har jag bara legat i soffan och latat mig framför datorn/tv:n, snacka om myspys:)

Älskar er /
           /MissDynamite



Massa muma en ensam kväll som denna...


Doktorn hävdar att jag är helt frisk:)

Och jag hävdar att det måste vara något fel i huvet på han för hur kan jag vara frisk när jag mår dåligt? Hade jag varit frisk hade jag ju inte sökt hjälp eller hur? Jag har helt ärligt talat svårt att begripa det här men tror dom på fullt allvar att människor frivilligt går dit för att dom tycker det är kul?  

Nåväl, tänkte att jag skulle ta och skriva de där citaten nu så att det blir klart till imorgon. Jag har läst ut boken och markerat det jag tyckte verkade intressant då jag läste boken men nu så här i efterhand vet jag inte vad jag tänkte när jag läste och markerade. Så där har ett problem uppstått, men som vi alla vet är ju problem till för att lösas. Dock har jag bara en timma på mig då jag vid sjutiden tänkte gå ner till Billen. Träffade en tjej på bussen hem idag som verkar jätte trevlig så vi bestämde att vi skulle ta och ses runt sjutiden. Så nu äre brottom...

Älskar er /
           /MissDynamite

HOT!.!.!

Kan inte påstå att jag vet någonting om bilden eller ens vem som är på bilden, det jag däremot vet är att hela outfiten är gudomlig. Titta på färgerna, titta på mönserkombinationen och en massa kedjor till... Kan det bli mer RÄTT än så här i höst?

Älskar /
       /MissDynamite


al_5517da2b67824e6e9e274095.jpg

Dagens upplägg...

Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt varit vaken sen klockan åtta imorse och anledningen till att jag sitter hemma och inte i skolan är den att jag ska till farbror doktorn lite senare. Visserligen har jag endast en lektion idag men den ena läkartiden råkade bli inbokad just på lektionstiden, taskigt läge men va ska man göra. Tänkte ta och vila lite nu för som sagt jag har varit upp sen klockan åtta imorse...

Älskar er /
           /MissDynamite


Kvällens...

Nyligen hemkommen från Billen där vi suttit ett par timmar. Inte för att det egentligen var meningen att det skulle bli så här sent men riktigt roligt var det iaf. Satt där och kolla på hur dom spela, tjata lite och umgiks, riktigt roligt att spana in folk tycker jag. Annars har det inte hänt så mycket mer, jag e skit trött och skit seeeg men antar väll att jag får sitta uppe ett par timmar till och läsa. Så nu vet ni...

Älskar er /
           /MissDynamite



Så här såg jag ut på Billen idag... Bild tagen av min personliga fotograf Semlan;)

Dagens...

Jag fattar inte vad det är idag men jag har känt mig så himmla konstig, de väll inget återfall av lugninflamation hoppas jag. Äter ju pecilinkur så det borde det ju inte vara men man vet ju aldrig, den här sjukdommen kommer och går som den vill verkar det som.

Nåväl har vart i skolan idag, slutade vid tolv så Madde och jag tog en sväng på Thi. Här måste även påpekas att det INTE går bra och säga Kina för enligt Madde är det väldigt noga att man säger Thi, hehe och jag vet inte ens om det stavas så. Men iaf gott som fan var det, och dom grillade kyklingvingarna är helt gudomliga. Sedan tog vi en sväng på stan och sedan upp hit.

Boken som ska vara utläst till på fredag har jag tre kapitel kvar sen är jag klar med den. Fast nu ska jag snart ner till Billen (biljarden nedanför mig) och träffa Semlan och Björn.

Älskar er /
           /MissDynamite



Madde och jag på Thi innan idag:)




Fullt upp;)

Slutade redan vid tolv idag och efter lektionen åkte jag raka vägen hem till min tvätt. Sedan visade det sig att jag inte hade något tvättmedel så då bar det av till Coop. Håller fortfarande på med tvätten men det är det sissta nu och jag har tid till kl 20.00 så jag kan ta det lungt nu. Skulle egentligen behöva städa och plocka lite här eftersom att det ser ut som fan men boken ska vara utäst till på fredag så det är väll bara till att sätta igång nu. Tänkte varva ner lite först dock men sen så;)

Älskar er /
           /MissDynamite


MissDynamite;)

Av någon okänd anledning vaknade jag långt innan klockan ringde idag, men det gör inget för nu hinner jag ju blogga på morgonen. Har ju haft planer på att göra det förr och tom startat datorn men inte hunnit. Har världens klädångest idag då jag verkligen inte vet vad jag ska ha på mig. Sen inte nog med det så börjar jag bli trött nu, tror jag får ta mig en PowerKing snart och må bra. Nåväl här kommer bilderna från gårdagens lilla tripp till Karlstad.

Älskar er /
           /MissDynamite



Nu åker vi!!!



Semlan tar ett bloss på vägen;)



Sedan blev det hambörgare på MAX...



Dom andra;)


Vilken dag...

Fattar inte att jag fortfarande sitter vaken efter att ha haft fullt upp hela dagen. Var i skolan fram till två, hann knappt innanför dörren innan det var dags att dra till Karlstad med Semlan mm. Den lilla vändan till Karlstad var inte så värst liten med tanken på att jag inte kom innanför dörren förrän kl:19.00. Men kul hade vi, tog lite bilder också som ni ska få se imorgon. Annars har jag bara sovit sen jag kom hem och läst boken som ska vara utläst till på fredag, men det går bra nu jag börjar få flyt i det hela, perfa ju;)

Älskar er /
           /MissDynamite

De var inte meningen...

Att laga mat är bland det tråkigaste jag vet, men istället för att tina mat ur frysen så stekte jag till lite "allt i ett" som jag sällan misslyckas med...



Kommer ni ihåg proverna som jag fick i fredags på NK?



Just nu sitter jag iaf med masken, alltså den längst till höger som det står 5min på och ser ut som nedan:)



Jag har blivit utlovad "mirakelprodukter" av expediten på NK så nu hoppas jag verkligen att de gör mirakel för jag har verkligen fått problem hy nu och värre lär det bli när vintern kommer (brukar va så iaf)...

Nu blir det till att tvätta av masken och sedan blir det poppcorn till filmen som går på 5:an:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Snart blire till att hoppa in i duschen...

Har dammsugit och plockat lite så nu är jag helt slut även om jag är lååångt ifrån klar. Men jag tror bestämt att det får räcka för idag. Tänkte snart ta och hoppa in i duschen och sen sätta mig och läsa eller kolla på film. Det borde ju gå nått på tv:n annars? Nåväl, kom på att jag inte hade visat upp min skinnjacka som jag köpte för ett tag sedan så därför kommer den här nu...

Älskar er /
           /MissDynamite



Snygg va?


Åter till fredagen...

Blev ju som sagt inte långvarig i Gbg, jag hade ju lovat Marco att luncha med honom på Kina. Blev dock ingen lång luch heller då jag hade lovat min gammla flamma att ses lite senare på kvällen. Efter att ha gjort mig iordning väldigt snabbt bar det av mot Kinna där han bor. Inte för att det har varit nått känslomässigt mellan oss på bra länge men tänkte ändå att det kunde vara skoj att träffas efter så lång tid som gått sedan vi sågs sisst. Ja, och visst var det trevligt att sitta och snacka gammla minnen, kolla film och kela lite. Han har ju världens kelsjukaste lille vove och just den hundrasen är jag ju störtförälskad i, så nog var det mysigt alltid. Eftersom att jag kom dit ganska sent blev jag ju kvar där över natten och åkte alltså hem tidigt igårmorse. Packade och åkte hem hit till Kristinehamn, kom fram sent igårkväll vilket var väldigt skönt. Annars hade jag ju fått sitta på tåget i flera timmar idag istället, och det hade jag ju inte orkat. Nå väl nu ska jag sova en lite en stund...

Älskar er /
           /MissDynamite



Myspys framför tv:n



Världens sötaste Hera;)



Sen på kvällspromenaden blev jag nerdragen i diket... Vad ska jag säga, JAG ÄR VAN:D


Fredagens outfit...

Så här såg jag ut när jag åkte till Gbg i fredags...

Älskar er /
           /MissDynamite



Linne- Björn Borg, Bollero- J.Lindberg, Jacka-Stories by rikkemai , Jeans- Killah och skafen är från ett oänt ställe....


Vart va det nu vi slutade i fredags?

Sisst jag skrev var ju i fredags och då skulle jag ju till Göteborg. Den egentliga anledningen till att jag åkte till Göteborg var ju den att jag hade tid hos min kirurg på ArtClinic. Dock blev besöket instält då dom ringde från kliniken precis i samma stund som jag kom fram. Men det fanns ju inte mycket annat att göra, väntade tills affärerna öppnade tog en sväng om där och sen hem igen. På NK smink blev jag tippsad om att prova rengöring från ett japanskt märke som jag aldrig hört talas om men som tydligen ska vara väldigt bra. Shiseido heter märket som jag fick lite prover på och som jag tänkt testa redan ikväll eller kanske redan nu...

Älskar er /
           /MissDynamite




Ska tydligen vara väldigt bra... Någon som provat?


Mitt resultat i förhållande testet...

Maybe baby

Om du satsade allt skulle du nog klara av ett förhållande, men tänk efter noga innan du ger dig ut på marknaden, för där ute är de hungriga! Men om du verkligen gillar personen, kört hårt! ..på alla vis

Älskar er /
              /MissDynamite

Bloggfri helg...

Var verkligen inte min mening att sluta blogga när jag just hade kommit igång så bra. Sedan kan jag heller inte påstå att jag har någon vidare bra ursäkt heller, för det har jag inte. Men och andra sidan varför ska jag ursäkta mig? Ni trodde väll att jag bloggar för eran skull så va? Jag menar visst är det kul att folk läser det man skriver men hallå seriöst jag tror inte jag kommer bli den nya BlondinBella och inte har jag det som mål heller. Däremot anser jag att bloggandet är ett skitbra sätt att bearbeta saker och ting på, dessutom har jag aldrig varit bra på att föra dagbok. Det har liksom inte varit min grej, blogga funkar dock. Ok, tänker ni vilket skitsnack, ännu en som går i BlondinBellas fotspår!!! Tro vad ni vill men då ska jag ta och informera er om att jag väldigt länge tom lååångt innan blogg och blogg.se fanns andvänt denna metod som bearbetning. För låt mig gissa att bilddagboken och liknande sajter inte kunnat undgå någon.

Nåväl, efter denna helg har jag en hel del som ska bearbetas men det får bli imorgon det för just nu är jag så himmla trött att jag funderar på att hoppa i säng ganska så omedelbart.

Älskar er /
           /MissDynamite


TickTack...

Har faktiskt riktigt brottom nu. Bussarna till götet går visserligen två gånger i timman men den bussen jag måste med för att hinna till kliniken går om en stund. Alltså har jag riktigt brottom.

Neh vi hörs sen jag hinner inte skriva mer nu...

Älskar er /
           /MissDynamite


Kom ihåg att INGEN är perfekt...

Inte ens våra kära kändisar är helt perfekta, och ibland tvingas även dom ta till olika medel för att förbättra både det ena och det andra. Men frågan är hur sunt denna modärna teknik är med tanken på det ideal som skapas. Jag menar om ett sådant ideal skapas att inte ens kändisarnas miljoner kan uppnå det hur i hela friden ska då vi vanliga hederliga svenssons klara oss?

Oftast är dessa små förändringar inte alls märkbara men här har ni några av dom kanske mest märkbara skjusteringarna hittils...

Älskar er /
           /MissDynamite



Färgad hy kan inte bli vit (Om man inte heter Jekson i efternamn)










Platt rumpa eller inte platt rumpa, här är det antingen eller som gäller. Dock inte för Vikans del...

Tydligen...

Kan vad som helst bli till smycke nu för tiden. Här har vi två exempel på hur armband kan se ut.

Älskar er /
           /MissDynamite


Verktyg som berlocker...

Eller varför inte bestik när vi ändå är i farten;)


Kommer ni ihåg?

Dom här, som jag köpte i Bosnien förra året? 
                                                            Eller dom här från i år?
                                                                                                        

Nu har jag lagt märke till att flera riktigt dyra modekedjor börjat sattsa på just denna klackform. Personligen älskar jag denna klackform då den är helt underbar att gå i och inga större bekymmer för fossingarna heller. Perfekta skor till både vardags och fest, ME LIKE THAT;)

Älskar er /
           /MissDynamite


 
                                                                                                     Vit sko: Acne 3000kr
                                                                                         Flätade detaljer från DoG 9400kr
                                                                                                     Render: DoG 7950kr
                                                                                            
 Värt att poängtera är att även kändisarna fastnat för denna typ av skor.

                                                                                                   

Föresten...

Är det någon av mina läsare som har provat det här rouget från CD? Jag tänkte att jag innom snar framtid skulle ta och investera i detta supersöta rouge men frågan jag ställer mig är hur fungerar den där söta lilla puffen? Blir det verkligen rätt mängt rouge eller finns det risk att man får för mycket? Som ni ju kanske märker är jag alltså skeptisk till puffen som medföljer rouget. Jag menar vad är det för fel på en gammal hederlig puderborste? Men nåväl troligen hamnar den här söta lilla sak i min nessisär ganska snart så då får vi väll se ifall den får hiss eller diss.

Älskar er /
           /MissDynamite



Puffen, Hiss eller Diss?

Nu så...

Kommer antagligen inte kunna sova på hela natten då jag faktisk vakande nyligen. Men och andra sidan så gör det inte så mycket, har nämligen hunnit med en sväng till biblan där jag lånade boken som ska vara utläst till nästa fredag. Med andra ord kommer jag sitta upp ganska länge och läsa. Samtidigt måste jag ha i baktanke att jag måste upp tidigt imorgon då jag har tid på ArtClinic redan klockan tio på morgonen. För er som inte vet vad ArtClinic är så kan jag tala om för er att det är kliniken där jag gjorde min plastikpoeration förra året i Mars. Ett år har nu alltså gått och jag har fortfarande problem med både andning och sår. Sedan kan det ju också bero på att jag för tillfället är så pass sjuk, men för att vara på den säkra siden bör det kollas upp ändå. 

Så imorgon åker jag och pärlan in till stan, sen tar jag tåget till gbg. Föresten nu är Pärlan helt frisk, och jag tre tusen fattigare men det käns skönt ändå. Vad har ni haft för er idag?

Älskar er /
           /MissDynamite
 


Fan vad svårt det ska vara...

Men efter många om och men fick jag en tid på vårdcentralen. Tänk att man ska behöva bråka med personelan där för att få komma fram till en jävla läkare, det e ju helt sjukt ju. Och sen ställer dom sig frågan varför folk självmedicinerar. Är inte svaret på den frågan ganska självklar? Tänk att vuxna människor ska tvingas ha överförmyndare, precis som att vi inte skulle klara oss själva utan statens pekfinger. Ett jävla socsamhälle är vad det är, att dra alla över en och samma kam är målet som vi inte är särskilt långt ifrån. Ohh, jag blir så förbannad över socarnas "-Alla ska med" och likgiltigt skitsnack. Vadå alla ska med, vart ska ni?

Ja, för jag ska inte med någonstan...
Se mig som den enskild individ jag är, med mina 21år behöver jag ingen ölverförmyndare. Men tack för omtanken, låt mig va fri!!! 

Frihet det är allt, har jag inget frihet är jag riktigt fattig...

Nåja, klockan tio fick jag tid iaf så jag ska vell göra mig iordning snart så jag kommer fram i dit. Annars måste jag även ta en sväng till bibblan och förhoppningsvis så finns det nått solarie som är ledigt så jag kan lägga mig och sola en stund. Så nu vet ni hur dom närmaste timmarna i mitt liv ser ut, ha det;)

Älskar er /
           /MissDynamite                                


Natti natti...

Har legat i sengen hela dagen och slösurfat, men det är inte det lätaste må ni tro. Nopp snarare tvärt om då jag för tillfället är hur trött som helst. Så snart blir det till att stänga av datorn och nana. Har en hel del att stå i imorgon, eller iaf en hel del som jag ska försöka ta itu med om jag mår bättre. Men det få vi se imorgon, vem vet jag kanske är frisk som en nåtskärna imorgon (HOPPAS:). Ska nana nu...

Älskar er /
           /MissDynamite


Snacka om superlyckad lyckad outfit...

För att inte tala om harembyxorna...

Älskar er /
           /MissDynamite

Foto:

HOT!.!.!

Louis Vuitton slår inte två utan tre fluger i en smäll på senaste modevisningen, mönstrat, lårhögt och plattå= REALLY HOTT!

Älskar er /
           /MissDynamite


 

Hottare än så här blire inte;P

Tänk vad knas...

Att en praktisk sak kan vara snygg och praktisk samtidigt, det där begriper jag mig inte på. Här är iaf en väldigt snygg och praktisk läslampa som jag hittade när jag slösurfade innan. Tror den skulle passa perfekt i min lilla sovalkov i det lilla hörnet precis till höger om fönstret. Ja eftersom att jag inte har någonting i sovalkoven förutom min säng och inget mer vore det kanske trevligt att få in nått mer och framför allt få in ljus. Annars går det ju inte att visstas där på kvällarna för att det är så himmla mörkt. Nåja praktiskt och snyggt var det ja;) En vit skulle jag nog vilja ha...hihi

Älskar er /
           /MissDynamite



HoT!.!.!

Gummistövlar är höstens måste, riktigt HOT med andra ord. Tänk er in i skjortklänning, knästrumpor och gummistövlar, nu när vinden blåser kall kan det vara lämpligt med en skinjacka också. Men visst låter det riktigt HOT ändå va?

Älskar er /
           /MissDynamite

Artikelbild

Massa tankar gör en riktigt förvirrad...

Sitter just nu och slösurfar på nätet, vet itne riktigt vad jag letar efter men antagligen vet jag när jag väl hittar det. Annars har det inte hänt så värst mycket sen sisst. Har vart på Willys med mamma och köpt en massa godis, coca-cola, Ben o Jerrys och såklart Sofis mode. Nu uppfyller jag med andra ord alla kraven som en riktig sjukling. Neh, fan har faktiskt ångest borde egentligen vara i skolan nu. Mår jag bättre lite senare så kanske jag orkar mig ner till bibblan, borde låna boken som ska vara utläst nästa fredag om jag inte mins fel.

Vad gäller det där viktiga samtalet som jag skulle ringa kan jag säga att det gick bra. Fast nu är jag ännu mer förvirrad, och de knas. Jag brukar ju inte låta mig påverkas när jag verkligen vet vad jag vill och i det här fallet är det just så men ändå funderar jag över det hon sa. Hon påpekade min ålder ett flertal gånger men sa också att om jag verkligen vill och brinner för det här så var jag så välkommen så. Så jah jag har en hel del att fundera över, ska jag eller ska jag inte? Varför funderar jag över det här ens när jag innan jag ringde det här samtalet var så himmla säker? OK, för att sammanfatta det hela:
-Något känns inte helt rätt...

Älskar er /
           /MissDynamite


Efter många om och men...

Visade det sig att jag satt på rätt tåg och inte nog med det, jag kom hem. Datorn dom nästan med en gång när jag satte mig på tåget och inte fanns det något jack så att man skulle kunna ladda. Visst det kanske klassas som lyx men första klass på ett X2000 tycker man borde ha det oavsett vad det klassas som.

Vad gäller hälsan kan jag tala om att inga större förändringar har skett. Tänkte jag skulle ta och vila lite nu så att jag är något klar sen när jag ska ringa ett mycket viktigt samtal.

Älskar er /
           /MissDynamite

WoW!!!

Riktigt, riktigt HOT är Sara Jessica Parker i den här outfiten. Väldigt enkelt och really HOT!!!

Ni skulle egentligen fått se den redan igår när jag satt på tåget till Borås men tyvärr dog datorn:(

Älskar er /
           /MissDynamite


wenn-sjpsc1.jpg

Mellanlandning;)

För en liten stund sedan mellanlanda jag här i Hallsberg, låter inte så stort men tågstationen är faktiskt riktigt stor. Så stor att jag höll på att gå vilse och jag trodde tom att jag skulle missa tåget även fastän att det är 40min väntetid här. Jag höll med andra ord på att gå vilse. Men nu så har jag hittat spår två och sitter alltså och väntar på tåget, (hoppas bara att det verkligen är spår två som X2000 kommer in på). För ska jag vara ärlig är jag lite osäker. Nu ska jag in i kiosken här bredvig och köpa mig en cola så jag har nått att dricka på tåget, kanske borde köpa nått och käka med för jag har inte käkat på hela dagen. Nåja vi får se vad det blir, hörs snart.

Älskar er /
           /MissDynamite


Nog för att badräkten är jävligt snygg...

Och den sitter verkligen som juten på henne men vad jag kan tyda av bilden så är inte Jordan på någon strand precis. Nog för att hon är min stora idol och jag verkligen avgudar hennes utseende och klädstil i allmänhet, men här har hon allt gått lite väl långt i sin utstyrsell. Sorry Jordan det här blir ett STORT NOT.

Älskar er /
           /MissDynamite


wenn2468700.jpg

Ja eller vad säger ni?


Tågresa...

Har nyss kommit på tåget och svetten bara rinner av mig, jag har feber. Egentligen vill jag bara hem, ligga i sängen och drömma mig bort. Men icke sa Nicke, istället ska jag sitta på tåget i flera timmar innan jag är framme i Borås strags innan nio. Där kommer pappa och möter mig, men innan dess så har jag ett ex antal tåg och bussbyten. Är det inte underbart det här?... NOT

Men vad har jag för val egentligen? Att antigen sitta hemma i K-hamn eller hemma hos päronen, oavsett vad så måste jag ju till Gbg på fredag och det blir en lika lång resa oavsett hur jag gör. Fan jag har så ont i huvudet, jag kan inte tänka klart... Nåväl hoppas ni mår bra iaf

Älskar er /
           /MissDynamite
 


Ingen lek...

Neh, det är det verkligen inte. Jag är sjuk riktigt sjuk, kan bara inte få in det i skallen, jag som i vanliga fall aldrig är sjuk. Tro mig så här hegig har jag inte varit på bra länge och det är inte det minsta kul. Men inget ont som inte för nått gott med sig, och det är att jag redan vid femtiden åker till Borås. Det är alltså ett par dagar tidigare än beräknat, men och andra sidan hade jag inte med i beräkningarna att jag skulle gå och bli sjuk det första jag bli.

Men iaf packat och plockat iordning har jag gjort, informerat mina lärare att jag är sjuk idag, hämtat ut skorna hos skomakaren och pantat en hel svart sopsäk med pantflaskor. Med andra ord dricker jag mycket cola, hehe. Tror jag ska ta och vila lite nu...

Älskar er / 
           /MissDynamite


Kan det vara svininfluensan tro?

Nej, troligen är det nått annat mindre ofarligt virus. Men ni ska veta att det är nog jobbigt som det är ändå, vill inte va sjuk, inte nu. Nåja somnade rätt tidigt igår med både feber, hosta och allmänt ont i halsen. Jag mådde verkligen skit igår och inte mår jag bättre nu. Funderar om det är värt att gå till skolan idag eller om jag ska ta tåget hem till päronen redan idag. Jah, så att det åtminstone känns som att jag får nått vettigt gjort. Fast först ska Semlan flytta ut och jag ska städa här.

Älskar er /
           /MissDynamite

RSS 2.0