Visst blev dom fina?

Nja, ska jag vara helt ärlig så var jag mer nöjd förra gången när killen (vad han nu heter) gjorde naglarna på mig än vad jag är nu när en av tjejerna gjorde dom. Haha, stackarn jag måste nog vart den jobbigaste kund hon haft på bra länge då jag klaga så mycket att hon fick göra om flera naglar för att jag skulle bli nöjd. Men hallå ni måste ju förstå mig också, jag menar inte fan tänkte jag punga ut 580 spänn för nått som jag till och med hade kunnat göra bättre själv. Men det blev ju bra till slut dock vart jag lagom sur över att jag fick sitta av säkert över en halvtimma mer än vad jag egentligen skulle ha behövt om inte hon hade klantat sig, Dahhh! Men nu har jag testat att gå till en tjej också. Det var faktiskt en brud som tydligen visste vem jag var på en fest nyligen som sa att tjejerna skulle vara duktigare än killen på det stället då hon också hade vart där och gjort sina naglar. Tyvärr kan jag då inte hålla med men visst är det mycket möjligt att hon fick en av dom mindre klantiga tjejerna eftersom att dom trotts allt är en 8-9 stycken som jobbar där och så killen då förstås.

Älskar er /
/MissDynamite



Morgon...!

Fan vad vädret suger men vi ska nog vara glada över att det inte regnar iaf. Jag är faktiskt lite piggare idag än vad jag var igår men ska jag vara ärlig så har jag ingen som helst aning om vad som händer här idag för det. Måste till Marko lite senare så mycket vet jag för jag glömde min laddare där igår och nu känner jag mig helt handikappad utan telefon. Igår kväll satt jag hemma i min ensamhet och vila, det tänker jag inte göra ikväll igen.
Älskar er /
/MissDynamite

PMS...eller nått!

Nej jag har inte PMS även om man skulle kunna tro det. Vakna nog bara på fel sida och nu är jag dessutom en hel halvtimma sen till parkeringen så pricken över I:t skulle nu vara om jag har fått parkeringsböter. Well, det här får kinesen råda bot på om bara Marko man skynda sig lite vore ju toppen...

Älskar er /
/MissDynamite

Idag kommer regnet som en våg...

Igår var det strålande fint väder och idag öser regnet ner, borde man ens vänta sig nått annat av den svenska sommaren? Det är torsdag idag iaf och alltså torsdagskväll så vi får hoppas att det lugnar sig lite till ikväll annars kommer inte jag utanför dörren. Annars har jag inga större planer för dagen. Jag är ju hos Marko nu (kom hit igår kväll) så vi kanske drar till kinesen och käkar sen och kanske Nelly och kollar men annars typ inget speciellt.
Asså fan vad jag är trött på blogg.se nu funderar starkt på att byta till typ Finest.se eller nått, Blogg.se har ju för fan inga funktioner överhuvudtaget vilket försvårar bloggandet avsevärt, BUHU!

Älskar er /
/MissDynamite

God morgon...!

Vet ni vad? Det är strålande fint väder ute och jag är hemma hos mina föräldrar vilket också innebär att jag har en hel gräsmatta helt för mig själv. Nu ska jag ut i solen, det kanske kommer upp nått inlägg lite senare men jag lovar absolut ingenting.

Älskar er /
/MissDynamite



Jag på MQ i Varberg...

Bilder från gårdagen...!

Vad vill ni att jag ska blogga om idag? Vill ni att jag ska blogga om att jag klev upp skit tidigt i morse för att infinna mig på vårdcentralen klockan 08.45 eller om att jag sovit sedan jag kom hem från läkaren för att ja typ var och är skit trött? Kan det bli nått intressant inlägg om det tro? Njae knappast, men att jag nu fått ihop ett inlägg går ju inte att förneka och dessutom bjuder jag ju på bilder från gårdagen då jag och Marko var i Varberg så det blir väll bra eller hure?

Älskar er /
/MissDynamite


Hela engagemanget som ni ser ovan är gjort på små kaktusar...



Utsikten från ingången till Fästningen...


Föresten nämnde jag att dagen avslutades med att jag plumsa i vattnet hoppande från sten till sten...


Läskig tunnel inne i Fästningen...


I ett av rummen som tunneln ledde ner till. Buhu, vad läskigt jag var faktisk lite rädd...

Varberg är ju så jävla fint...!











Vi hade iaf tur med....

Vädret tänkte jag just skriva men vi hade det verkligen hur underbart som helst i Varberg och jag och älsklingen (Oj, jag menade såklart Marko) bråkade inte en enda gång, nästan. Dagen bjöd på riktigt soligt väder och det lär ju ha varit mer än 19 grader som väderprognosen utlovat men sådana missar (från deras sida) tackar vi för. Ohh, nämnde jag hur underbart mysig dagen har vart med en massa promenerande hit och dit först på fästningen och dess musser sedan i stan för att avslutningsvis vandra hand i hand längst med havet. Mysigt men nu är vi båda helt slut så nu ska vi se vad som finns på tv:n.

Älskar er /
/MissDynamite

Soljakt...!

Att vädret ska vara så himla knepigt i detta avlånga land är ju liksom inge konstigheter vilket i sin tur också innebär att vi ju är soltörstiga. Personligen solar jag solarium ett par gånger i veckan för att vara fin men inte fan är det kul att bara sitt inne för den sakens skull heller så därför ska jag och Marko ut på soljakt idag. Vi hoppas på att väderprognosen håller vad dom lovat alltså hela 19 grader och ytterst lite moln. Vi ska alltså till Varberg.

Älskar er /
/MissDynamite

Mina gyllene skor...!

Som jag i tidigare inlägg nämnt så glor folk på mig bara jag typ kliver utanför dörren vilket i och för sig inte stör mig det minsta, älskar ju uppmärksamheten. Inte heller är jag särskilt förvånad över att folk numer glor lite extra när jag går på stan i mina gyllene skor men är dom verkligen så unika? SVAR: Ja, det är dom därför tänker absolut inte avslöja någon som helst info om mina Lacoste skor mer än att dom är just från Lacoste. Men snäll som jag är tänker jag iaf ge er en lite närmare titt innan dom ska med mig ut på en liten runda på stan.

Älskar er /
/MissDynamite



Visst fan är jag en sann materialist och dessa små raringar är min största kärlek hittills här i livet...;)

Regnet det öser ner...

Solen går (ej) opp och ner...! Nåväl, det är verkligen skitväder idag så troligtvis händer det inget speciellt idag. Visserligen är ju dagen som gjord för nätshopping men det har jag ingen större lust med så jag kanske drar in till stan lite tidigare eller varför inte Gbg när jag ändå är i farten? Marko slutar ju inte förrän vid 20.00 så jag har ju tid på mig om man säger så.

Älskar er /
/MissDynamite

Ovanlig lördag...!

Jag sitter ju liksom hemma och glor på tv:n med en massa godis och chips i knät. Det är ovanligt, riktigt ovanligt! Men ska jag vara ärligt är det helt jävla underbart att bara sitta hemma och göra minsta möjliga. Jag får väll lov att säga att jag inte är det minsta orolig för att missa något på stan ikväll, bara skönt att slippa.
Annars har jag mått ganska skit hela dagen så det har inte hänt nått speciellt under dagen då jag sovit mest. Jag vaknade upp hos Marco där jag nu bott sedan jag kom från Kristinehamn typ, körde han till jobbet och åkte hem till mina föräldrar där jag befinner mig just nu. Det var typ hela min dag... Vad har ni gjort hela dagen?

Älskar er /
/MissDynamite



Vad gör jag hemma vid den här tiden egentligen...?

Jah, just nu bloggar jag men det är ju liksom fredag. Visst fan borde jag vara ute och röja men helt ärligt så är det faktiskt fredag i Borås vilket också innebär att det typ ekar på varenda gata i stan. Visst kan man höra ett gäng fjortisar hojta till då och då men det är också allt. Ingenting för mig med andra ord. Dessutom är jag fett trött då jag vart i farten mer eller mindre hela dagen. En runda på stan och fika med pappa, manikyr och shopping men som att det inte vore nog så ringer Mattias och vill köra ett film maraton. Självklart ställer man ju upp men det fick räcka med en och en halv film för min del för visst fan behöver även en Dynamite som mig lite vila emellan varven.

Älskar er /
/MissDynamite



Bjuder på en bild från gårdagen...

Ärenden på stan...!

Bjuder på en dagens outfit så länge...

Älskar er /
/MissDynamite


Ännu en TORSDAG i mitt älskade BORÅS...!

Och allt är som vanligt dvs är du inte med OSS så blir det bråk. Dock fick allt ett relativt bra slut tack vare att aina kom och situationen lugnade ner sig avsevärt. Kvällen i övrigt var hur bra som helst fastän att jag mådde skit under hela kvällen. Jag hade faktiskt tänkt dricka eftersom många här i stan så gärna vill se mig packad men dessvärre avstod jag pga illamåendet. Men det var ändå ingen större fara med mig då jag ju faktiskt stod ut till halv fyra och jag mena krogarna stänger ju två här i stan, men efterfester eller bråk på stan går att hitta fram till en sju på morgonen om det är det man är ute efter. Snygga sköningar (skåningar) som försöker ragga med en till hotellet finns det också men vi avstod då vi var tvungna att gå emellan "våra" killar så att dom inte skulle slå ihjäl varandra, hehe.

Älskar er /
/MissDynamite



Jag & Roceo

Gårdagens outfit...!

Visst fan får jag av någon anledning jämt blickar på mig bara jag typ går utanför dörren men gårdagen tar ta mig fan priset. Visst var det mycket folk ute på stan igår men det betyder ju inte automatiskt att 90% av folket glor på en dvs både tjejerna och killarna. Men jag måste säga det att, I JUST LÖVE IT! Älskar att vara i centrum och jag älskar verkligen min getto inspirerade outfit från igår.
Älskar er /
/MissDynamite



Sjal (ny) - Ullared, STOR T-shirt (ny) - Modström, harem byxa (paljett) - BikBok och skorna som ju har någon månad på nacken är från Lacoste... I JUST LÖVE IT!!!

Fuck vad dålig jag är på uppdateringar...!

Men vad ska man göra när det händer så himla mycket runt om mig just nu. Shopping, shopping och åter shopping sedan är jag ju med mina vänner och festar gör jag ju själv klart också, IT'S JUST MISSDYNAMITE STYLE;) Nåväl jag tror helt ärligt att jag nu inom en väldigt snar framtid måste ta och avbryta min semester. Jag har ju aldrig någonsin sommarjobbat eller jobbat överhuvudtaget så det är inte därför jag funderar på att avbryta semestern utan snarare för att jag är så himla ivrig med att komma igång med mina studier så fort som möjligt. Måste börja leta böcker att köpa så att jag kan påbörja mina studier redan nu:)
Nåväl, idag vart jag i Ullared igen. Brände BARA 3000 spänn men jag fick ju iaf min lampa för typ 1500 som ska sättas upp omgående när jag kommer hem. Men vadå jag kom ju ganska billigt undan ändå med vad gäller lampan. Råka ju gå in i en lampaffär när jag var i Gbg med pappa senaste och självklart hängde just den lampan i taket där och visst var den till salu för BARA 4500kr. Jag menar hallå visst att man har pengarna men inte fan är man väll ändå dum i huvudet för den sakens skull, eller? Eller okey hade det inte varit så att jag hittat lampan för 1500 i Ullared bara någon dag innan så hade jag nog köpt samma lampa för 4500 för den är ju så in i helvete snygg. Ni ska så klart få sen den men inte förrän den kommer upp hemma i Kristinehamn. Annars ska ni få se resten av sakerna jag köpte idag imorgon och kanske även en massa annat som jag shoppat den senaste tiden. Fast de klart allt beror på ifall jag hinner för imorgon ska jag in till knallen/stan och shoppa. Eller jag vet inte ifall det blir så mycket shopping men jag ska iaf titta på ute möbler så jag ju längtar så himla mycket efter. Sedan ska jag sola och boka tid för nya naglar. Sedan måste jag flytta ifrån Marco nu för oavsett om ingen av oss vill inse det så har börjat gå varandra på nerverna nu. Måste ta en sväng till Gislaved med och hämta mormor, och en jävla massa annat...
Älskar er /
/MissDynamite

Bangar ALDRIG!

Självklart INTE! Jag är ju en sann partypingla och då bangar man inte så självklart var jag ju ute igår också. Saken är bara den att det typ aldrig är nått folk ute på fredagar (bara 14:isarna) och speciellt inte när torsdagskvällarna dragit igång. Men jag och Roseo tog ändå en sväng ute på stan igår dock drog vi oss till efterfesten ganska omgående när vi såg hur kass det var på stan. Kom hem vid 4 tiden så nu har jag typ nyss vaknat, sitter här och lyssnar på gamla klassiker och lilleman som påminner om den gamla goda tiden;) Puhh, vad seeeg jag känner mig:(

Älskar er /
/MissDynamite

Partyt är äver...!

Asså allt började ju så jävla bra. Jag och Danni var här till en början och gjorde oss i ordning drog sedan ner till stan och mötte upp hennes bror på Torget (typ nygammal krog i stan) sedan drog vi till Tonic och mötte upp resten av gänget. Själv klart körde jag! Vi va typ där tills det stängde och sedan drog vi hit till Marco efter många om och men för efterfest. Nu är dock alla utkörda och vi bråkar... Vad fan äre med snubben egentligen. Ingenting har gått sönder och ingenting har blivit stulet som ju är det vanligaste på svenne festerna så jag fattar inte vad fan det finns att vara förbannad på. Ah, fan jag är SÅ jäva sur och full nu...HAHA

Älskar er /
/MissDynamite

Lyckan är fullständig...!

Regnet det bara öser ner och det är torsdag i Borås alltså torsdagskväll. Men tro mig fortsätter det ösa ner på det här viset tänker jag inte sätta min fot utanför dörren idag. Hade annars tänkt ringa in lite folk för en ute kväll på stan men som det ser ut just nu kommer det inte bli nått utav det. Puhh, vilket jävla väder om det tänker fortsätta så här blir det inget Kristinehamn nu på söndag heller:(

Älskar er /
/MissDynamite

Senaste nytt...!

Fan vad jag har slitit med städningen här hos Marco. Asså visst han har inte vart borta i mer än två veckor men tro mig på två veckor hinner jag svina till det ordentligt, hehe. Nu verkar det som att jag är klar iaf så nu sitter jag och dricker senaste nytt från coca cola nämligen coca cola cherry;) Om 50min kommer han då ska jag iväg och hämta han.

Älskar er /
/MissDynamite



Senaste nytt;)

Wihooo...! Visst fan tillhör man E L I T E N...!

Alltså helt ärligt JAG VISSTE DET! men nu är det äntligen bekräftat. SVART PÅ VITT IS THE SHIT! Fick ju faktiskt reda på det igår kväll så natten har varit ganska lång om man säger så. Jag menar jag har kommit in på Politisk kandidat och vid första urvalet dessutom, klart som fan att det skulle firas omedelbumms. Det blev som sagt ganska sent inatt men jag var ta mig fan ändå uppe innan affärerna öppnade imorse och tro mig där har jag tillbringat hela dagen. Shopping, shopping, shopping!!! JAG ÄR EN SANN MATERIALIST, JA VISST!!! Köpte dock inga större grejer idag, (gör det sen), ni vet ju lika väl som jag att jag INTE nöjer mig med vad som helst. Dock fick jag med mig en hel del saker till hemmet. Tre skit snygga påslakan set, färgglada handdukar som kommer passa perfekt till den färglada soptunnan som ska stå i badrummet, dricksglas, vatten kanna, gardiner och lite annat smått och gått köptes idag. Självklart är allt märkt (köper väll ingen skit heller…dahh). Som sagt jag köper inte vad som helst men dessvärre får ni inte se någonting av vad jag köpt idag då min dator med minneskortet i är hos Marko som kommer hem från Serbien imorgon. Nåväl näst på handla listan står en bil, lampa, köksbord, utemöbler, hyllor mm.


Puhh, shopping är verkligen ett heltids arbete. Tycker inte ni också det?


Älskar er /
             /MissDynamite


Din anmälan --> Följ anmälan

Höstterminen 2010

Aktiva meddelanden: Totalt 2 , varav 0 nya Läs mer

Handlingar mottagna: 2010-04-12
Handlingar mottagna: 2010-06-02

Antagningsresultat efter urval 1
Här ser du resultatet av senaste urval (samt eventuellt nytillkomna sökalternativ).

Kom ihåg att svara!
Du måste svara för att behålla din plats.

Har du redan svarat behöver du inte svara igen.

Om du inte lämnar något svar betyder att du tackar nej till din plats.

- Har du funderingar rörande kursstart, antagning, studiemedel mm?
- Vill du överklaga resultatet?

Ladda ner pdf-AB
Från torsdag 15 juli 2010 kan du via en länk nedan ladda ner ditt antagningsbesked i pdf-format.

Du har tackat ja till en eller flera utbildningar (vill du kontrollera eller ändra dina svar kan du göra det via knappen "Svara" fram t o m sista svarsdag)

 


SANDRA VUKMANOVIC

Anmälningsnummer:

2958647

 

Sökalternativ - Resultat

Läs mer

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

1

KAU-67667

Politices kandidat
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



DA-999



Antagen



2

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

2

KAU-67666

Personal och arbetsliv
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

3

KAU-67668

Samhällsplanerare
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

4

KAU-67665

Miljövetenskap
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

5

KAU-67654

Kulturvetenskap
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

6

KAU-67686

Socionom, Administration och ledarskap
210hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Prio

Anm kod/Utb

UG-MV

Urval

Ant i UG

7

KAU-67687

Socionom, Socialpedagogik
210hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet,
Karlstad
Grundnivå



-



Struket



-


Alternativet är struket p g a att du redan är antagen till en utbildning med helfartsåtagande för aktuell termin

Förekommande urvalsgrupper

DA - Direktantagning

HP - Högskoleprov

 

Meddelanden

Meddelanden för KAU-67667, Politices kandidat

·


Välkommen till Politices kandidatprogrammet! Första kursen på programmet är Statsvetenskap A, KAU. För information om kursstart, litteraturlista, kursplan och kontaktuppgifter m.m., klicka på länken nedan och ange anmälningskod  http://www.student.kau.se/kurstorg/

Meddelanden från Karlstads universitet

·



Varmt välkommen till Karlstad och Karlstads universitet. För att underlätta din studiestart har vi på följande sidor samlat ihop den viktigaste informationen för dig som valt att förändra framtiden vid Karlstads universitet: kau.se/ny-student

Senast uppdaterad: 2010-03-30

Kontakta studera.nu

 


LYSSNA!!!

Förstår att många av er inte förstår ett ord av denna låt men LYSSNA! Låten passar så in i helvete bra just idag då jag har fett ont i huvudet och om någon undrar vad aspirin är så äre ju typ Alvedon.

Älskar er /
/MissDynamite


Läggdags...!!!

Kan man väll lugnt säga för det här är ju trotts allt Borås. Hade vart en annan femma om det vart GBG men jävlar vilken kväll alltså, slår fan i mig till och med dom senaste gångerna i Götet. Här känner alla apan fastän att apan inte känner någon typ och då äre ändå JAG som är apan, I JUST LÖVE IT!!! Tack allesammans för en underbar kväll/natt och även ni killar som böjd på fajt föreställningen vid Södra Torget tack så mycket. Äre så att ni i fortsättningen också behöver en domare som mig så äre bara att ni hör av er, matchen var som sagt vääääldigt underhållande tills ainan kom och förstörde allt sammans mitt i tredje ronden dårå, hehe. Nu måste jag sova innan jag röker upp dom få cigg jag har kvar:(

Älskar er /
/MissDynamite


Inne på Tonic var det ett jävla drag. Äre löningshelg eller?

Ändrade planer...!

Det blir inget party i GBG ikväll... SKÖNT! Däremot ser det ut att bli hemma fest...WIHOOO! Nu när man kommer in på alla krogar så blir det ju nästan aldrig hemma fester längre. Möjligtvis i Kristinehamn då krogarna där stänger tidigt men och andra sidan är det ju bara amatörer som festar i Kristinehamn. Kanske därför jag typ aldrig är ute där längre...hihi Nåväl, hemma fest vare dock inte hos mig utan på Norrby dvs andra sidan stan så jag ska köra. Japp, det blir nyktert för min del ikväll som det liksom varit i tre månaders tid nu...hehe Men nej jag har inte blivit nykterist men tycker fortfarande inte att det är värt att offra sin kropp och bli fet genom att hälla i sig en massa feta kalorier i flytande form då. Om två timmar kommer mina brudar hit så ska vi börja lite smått göra oss i ordning och så...

Älskar er /
/MissDynamite

Eh, äre morgon eller?

Slog upp ett öga och kikade ut genom rummet, slog igen det och slog upp andra, kika ut, slog igen båda och fundera lite, LEVER JAG? Sen var jag vaken...Wiho! Är trött som fan men vaken;) Tror det är fint väder ute så jag vill helst till sjön för sol och bad men undra om någon är vaken? Vågar jag ringa? Väcker jag någon nu så är jag ju så gott som död. Kanske lika bra och dra till Nelly ändå, måste ju ändå ha en party outfit för ikväll....hehe

Föresten kvällen kvällen/natten igår var hur härlig som helst men vänta er inga bilder. Jag köpte ju en så fin liten party väska i Ullared i måndags men tro mig det är inte mycket som får plats och knappast ens min lilla kamera...hehe Ikväll blire Götet igen men vi ska va här hos Marco och förfesta först så vi får hoppas på att det blir några bilder ikväll istället;)

Älskar er /
/MissDynamite

Kära blogg godnatt!!!

Eller morgon eller vad man nu ska säga vid denna tidpunkt på dygnet. Har ju inte bloggat på ett par dagar men kan nu uppdatera er om att jag enbart legat i solen från morgon till kväll vilket ju inte är nått att blogga om egentligen. Om ni nu undrar varför jag bloggar så här sent eller överhuvudtaget är uppe så här tidigt så beror det på att jag just vid denna tidpunkt har fett ont i fötterna efter en lång men ack så rolig natt i Gbg. Att jag är hemma så här tidigt (brukar aldrig vara hemma förrän halv sju annars) så beror det på att vi va på en salsa klubb. Alltså en klubb där enbart latinamerikansk musik spelades och visst var det trevligt. Folk drack och alla var glada, trevliga och det syntes verkligen hur kul dom hade det. Perfekt stämning och inte som på dom vanliga krogarna där folk tillåter sig bli odrägliga bara för att dom dricker, svenne fasoner är var det är. Men helt ärligt jag är nog mer svenne än vad jag vill erkänna för jag kände mig helt främmande där fastän att jag ju inte tycker om odrägliga människor på krogen i vanliga fall men nu var det nästan som att det var just det som fattades. Nae vet ni vad nu har jag fett ont i fötterna och är minst lika trött och snackar desto mer skit så vi tar det här imorgon...
Älskar er /
/MissDynamite

Allt du behöver för att överleva en svensk sommar...!


Ingen solbränna utan solkort = SVENSK SOMMAR!!!

Älskar er /
/MissDynamite

Ulla red till Ullared...!

Ulla red till Ullared...!
Synd bara att man inte heter just Ulla. Ja, eftesom att jag ju tycker bra mycket bättre om att driva med mig själv än andra. Men men lite får man ju allt tåla! Det blev dessvärre inget bilköp idag men här har ni lite av det jag fyndade i Ullared i måndags. Sedan är det väll onsdag idag? Det är med andra ord en hel vecka sedan jag färgade håret hos frissan men som jag pga tidsbrist inte visat er ännu, men ta det lungt det kommer det också inom
Synd bara att man inte heter just Ulla. Ja, eftesom att jag ju tycker bra mycket bättre om att driva med mig själv än andra. Men men lite får man ju allt tåla! Det blev dessvärre inget bilköp idag men här har ni lite av det jag fyndade i Ullared i måndags. Sedan är det väll onsdag idag? Det är med andra ord en hel vecka sedan jag färgade håret hos frissan men som jag pga tidsbrist inte visat er ännu, men ta det lungt det kommer det också inom kort;)
Älskar er /
/MissDynamite

Min senaste hobby är inte billig;)

Skarf, buster och en rosa fiberpläd som kommer passa utmärkt i min NYA soffa...

Närmare bild på bustern...

Liten Chanel inspirerad party väska, så att jag slipper låna Erikas...

Har inget emot feta människor så länge jag slipper vara en av dom därför tänker jag hålla koll på vikten med stil under hösten som kommer...

Sommaren och värmen kan såklart denna fläkt råda bot på. Det är nämligen så att hemma i Kristinehamn har jag en bedårande lägenhet med en bedårande balkong med sol från morgon till kväll som det dessvärre inte är så kul att sitta och plugga i under dom varmaste vår/höst dagarna... Därför har jag införskaffat mig en fläkt, dubbel så dyr än den vanliga vit klassikern men 1000 gånger snyggare;)

Nödvändigheter fick jag också med mig hem, dessvärre är detta långt ifrån allt men låt mig anta att ni inte är intresserade av vad jag köpt för färg på mina strumpor...:P

Ärligt talat...?

Helt ärligt är det någon vaken vid den här tiden nu när det är sommalerighet och allt? Eller kan det vara så att det bara är jag som tagit det här med sommarledigt så bokstavligt? Dom flest sommarjobbar väll nu under sommaren eller hure? Well, inte jag eftersom att jag ju är ledig vilket ju också innebär att jag nu spenderar pengar på heltid;) Hur som hälst idag är det tänkt att jag och pappa ska till Göteborg och titta på nån liten fin kärra åt mig. Får väll se vad det blir för något om det nu blir nått vill säga men tanken är ju att jag innan sommaren är slut ska ha något att driva runt i. Känner inte direkt någon stress över mitt bil köp eftersom jag ju faktiskt har hela sommaren på mig att leta och undertiden så har jag ju mammas bil...Hihi

Älskar er /
/MissDynamite



Nått sånt här? -Ja tack pappa...*Blink, Blink*

Wihooo! Mina nya leksaker har kommit!!!

Vet ni vad som kom i brevlådan idag? Yes, två nya bankomatkort som tydligen kom med posten idag. Hehe, vad för leksaker trodde ni att jag mena egentligen? Iaf jag såg det inte förrän nu då jag ju sovit hela dagen men fattar ni vilken lättnad? Jag har liksom inte haft något bankomatkort på flera dagar och visst har det hänt att jag åkt iväg till affären för att köpa bara nått litet och sedan stått där utan ett fungerande bankomat kort. Pinsamt, men vad ska man göra? Det är ju liksom bara och köra hem igen och hämta kontanter. Men som i Ullared igår tex då är det ju lite väl långt för att "bara" köra hem igen. Som tur var glömde jag ju inte ta med mig kontanter och inte tappade jag heller bort plånboken då min älskade Diana hade tänkt för oss båda och tagit med sig en oerhört smidig axelbandsväska med blixtlås på, tack så mycket hjärtat. Jag menar gud vet vad annars som hade hänt, det tog ju liksom inte mer än en kvart sen var ju min handla lista borta, haha. Men det gick bra ändå, kommer nog åka tillbaka någon dag snart för att köpa ytterligare saker och en svindyr (speciellt med tanken på att det ju faktiskt är Ullared) men ack så fin taklampa, JAG ÄR KÄR!

Om ni undrar varför mina bankomatkort varit avspärrade ett tag så beror det alltså på att jag i förra veckan tappade bort inte bara bankomatkorten utan hela plånboken då jag lagt plånboken på motorhuven och kört iväg. Fick hämta ut plånboken dagen efter hos polisen och allt var kvar,hehe. Går ju liksom aldrig runt med kontanter på mig men mina parkeringspengar dvs hela 36 kronor (mynt) fanns kvar i plånboken;). Korten spärrades omedelbart av då jag ju faktiskt upptäckte att plånboken var borta nästan med det samma. Vi körde till och med tillbaka hela vägen för att leta men då hade någon redan tagit den. För min del är ju faktisk plånboken ingen större förlust då jag ju helt ärligt vill ha en ny men snälla ge fan i mina leksaker, alltså jag pratar om korten era perversa svin;D

Älskar er /
/MissDynamite




God morgon...? Vad är klockan?

Är vaken nu iaf och migränen är nästan borta, SKÖNT! Jävla knepigt väder vi haft idag. Det är ju ingen sol ute och jag menar det är väll ändå sommar fortfarande och min solbränna måste ju bättras på oavsett. Ska ta och smörja in mig med Niveas carotene sun lotion som jag köpte igår och dra till solariet. Så jävla fult med alla jävla blekfisar ute i vårt avlånga land. När man är ute och ränner som jag gör just nu så ser man en hel del knepigt folk men blekfisarna som tror dom är snygga är nog värst, tur man inte är en av er.
Älskar er /
/MissDynamite

En bild säger mer än tusen ord...

Jävlar vilken migrän jag har idag. Har inte orkat ta mig upp ur sängen förrän nu men helt ärligt vet jag inte varför jag ens gick upp. Ska lägga mig igen...
Som ni vet var jag ju i Ullared igår men köpte inget speciellt. Kanske tar och visar upp det jag mot alla odds fick med mig hem.
Älskar er /
/MissDynamite

Söndagar...!

Jag hatar verkligen söndagar i vanliga fall men nu när jag är ledig så kvittar det vad det är för dag då jag ju är ledig i vilket fall som helst. Annars har jag absolut inte gjort något vettigt överhuvudtaget idag. Diana var ju här en stund förut och fick sig en privat modevisning som ju självklart bestod av mina absolut senaste inköp med mig som modell, naturligtvis;) Utöver det så har jag inte ens solat idag då det ju faktiskt vart riktigt målnigt trotts att termometern visat på en 30 grader. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske jag orkar blogga mer men om inte så hörs vi på tisdag för imorgon ska jag och Diana till Ullared och kolla läget;)

Älskar er /
/MissDynamite

Lördag kväll...!

Tror helt ärligt att detta är min första helg på hela sommarlovet som jag faktiskt sitter hemma, fyfan vad SKÖNT! Vet inte riktigt vad det blir av kvällen men jag är bra mycket piggare nu än vad jag var igår vid den här tiden så vi får se. Kanske kan avnjuta någon bra film i min ensamhet;) Nu ska jag avslöja vad som döljer sig i Fornarina påsen och alla andra påsar från shoppingen igår, men Fornarina påsen först...
Älskar er /
/MissDynamite



Dessa två linnen är från Fornarina och ska alltså bäras lager på lager men kan också bäras var för sig då de inte är ihopsydda, 659kr.



Fram...



Bak...

Också två linnen som kan bäras var för sig från Fornarina, 599kr.



Tre bas linnen från Peak Performance, (grå + rosa = 500kr/st) (svart = 400kr) <--- Lös ekvationen;)



Enkelt baslinne med djup V-ringning och spets från Mango typ 150kr på rean



Magkort vit tröja typ 70kr (på rean) från Mango


35 graders värme...!

Termometer i bilen visade idag på hela 35 graders värme och då anser jag att det inte finns någon anledning att sitta inne och blogga. Som ni förstår blev det ju ingen shopping heller då vi dvs jag och mami istället valde att åka till mormor i Gislaved där vi åt en massa vattenmelon, såklart. Hela dagen igår och idag har jag endast levt på vattenmelon då jag omgående måste gå ner dom där tre kilon jag lagt på mig sedan jag lämnade Kristinehamn. Det blir ju svårt att hålla vikten när man flänger runt överallt, festar hela nätterna igenom och har världens bästa kines i stan. Ändå vill jag påstå att det här är livet, FUCK KRISTINEHAMN!

Älskar er /
/MissDynamite

Titta...!

Har kollat igen påsarna från igår och det var väll inget speciellt i men kolla vilken cool påse man fick inne på Fornarina. Imorgon blir det mer shopping...Wihooo!

Älskar er /
/MissDynamite


Jag ljuger så bra...

Somnade i solen så jag har inte ens hunnit titta i påsarna från igår, men det är ju så varmt och gott i solen och jag måste ju jobba på min solbränna och eftersom att jag dessutom ska tillbringa hela sommaren i Sverige måste jag ju passa på att sola när vädret lämpar sig för det. Dessutom blir det shopping imorgon igen så jag vet inte riktigt om jag hinner sola imorgon fastän att vi blivit utlovade fint väder imorgon igen. Nu ska jag kika i påsarna;)
Älskar er /
/MissDynamite

Jag lovar...

Att jag ska visa upp allt nytt jag köpte igår men saken är den att det fortfarande ligger i påsar på golvet och jag har inte ens orkat titta i påsarna ännu. Men som ni antagligen redan vet så har jag inte gjort annat än just shoppat dom senaste veckorna vilket alltså innebär två saker, dels att allt det nya blir gammalt över en natt eftersom nytt kommer till hela tiden och dels innebär det också att jag ju så länge kan visa upp något annat, något relativt nytt;)

Här kommer bättre bilder på det "nya" jag hade på mig igår...

Älskar er /
/MissDynamite



Vit tunika från Yumi 799kr


Converse 699kr

Väska från Tom&Eva 1000kr




Ringarna är från olika ställen och kostar mellan 99kr till 280kr


Nu ska jag ut i solen och bli brun(are), ni kan ju läsa min blogg så länge.... Löve you!!!

Visst var det varmt igår...!

Idag ska det tydligen bli ännu varmare vilket innebär att jag SKA sola ute. Det blev ju inget solande igår då jag istället hamnade i Göteborg med min mami, Göteborg = SHOPPING! Fråga mig dock inte vad jag köpt för jag lyckades göra av med flera tusen på bara några timmar. Lägger upp allt nytt sen men tills dess får ni nöja er med gårdagens outfit.

Älskar er /
/MissDynamite



Gårdagens outfit bestod av en blandning av nytt/gammalt samt billigt/dyrt: Diadem - Glitter, Tunika - yumi, Jeans - Gina Tricot, Leggings - Lindex, Skor - Convers och väska - Tom&Eva

Det är tråkigt att sova, äta, skita ensam...!

Klockan är snart ett och jag sitter i min ensamhet och bloggar = INGET LIV!

Men snart eller rättare sagt om en tio dagar kommer Marko hem från Serbien igen och då är allt förhoppningsvis som vanligt igen men tills dess ska min kära gamla blogg få underhålla mig och jag er;) Tänkte att nu när jag har all tid i världen så kan jag ju lika gärna ta och blogga lite, jag har ju faktiskt saknat bloggandet lite.
Föresten ska det tydligen bli väldigt varmt imorgon vilket ju är bra då det för min del innebär en möjlighet till att slå två flugor i en smäll, jag menar dels så slipper ju solariet och sparar pengar samtidigt vilket ju är perfekt;) Sedan måste jag också ta itu med en bunt viktiga papper som samlats på en hög i mitt rum, viktiga papper är ju så viktiga och tråkiga. Men om allt går som planerat dvs om jag inte sticker iväg på någon shoppingrunda istället så kommer ni kunna följa mig under hela morgonagen här på bloggen.
Älskar er /
/MissDynamite

RSS 2.0