Gott Nytt År!

Vi är alltså lite drygt en halv timma ifrån det nya året, dags att sätta fart med andra ord. Så här såg det ut när jag för någon timma sedan påbörjade mitt firande.

Älserkar er /
                  /MissDynamite



Började lite lätt med att skölja ner snapsen med cider, så klart... 




Kvällens makeup...

MAC-2

Makeup helt i lila och  metallicfärgade läppar, inspirerat av bilden till höger… SO HOT!!!

Älskar er /
             /MissDynamite

Dags att kliva upp…

Migränen har gått över vilket känns bra. Nu ska jag bara göra mig i ordning för att sedan dra iväg till bjudningen jag ska på lite senare ikväll. Dålig uppdatering idag, jag vet. Men vad ska jag göra när huvudet håller på att sprängas?

Älskar er /
             /MissDynamite


Migrän...

Tog nyligen en Citodon och nu ska jag och min kisse sova igen, hoppas på att värken går över. Natti natti


Älskar er /
             /MissDynamite

                           

Smart är mitt förnamn…

Har nyss blivit klar med tvätten. Medan jag stod och vek kläderna slog det mig att jag skulle kunna testa att göra lite ändringar på två av mina nya tröjor som jag inhandlade i söndags. Sagt och gjort, vilket resulterade i en jävligt bra och framförallt billig investering. Jag menar till en början hade jag trott att jag hade lagt ut ca 2400 på två tröjor, men vadå kvalitén är ju så mycket bättre än på Gina liksom! Tröjorna är ju dessutom SÅ himla snygga, de går att variera och ha till precis allting.

Men det jag försöker komma fram till är att jag i själva verket gett samma summa pengar som ovan fast för fyra olika modeller, eftersom att dessa tröjor är så lätta varierade. Smart eller vad säger ni?

Älskar er /
             /MissDynamite




                          

                                                    Supersnyggt och enkelt...


Sminka dig rätt i väntan på det nya året…

MAC-2

Naturligtvis funkar röda läppar även i år men vill du vara extra chic så skippa den traditionella sotiga ögon och röda läppar makeupen och satsa istället på en makeup i lila med matchande färg på läpparna.

 
MAC-1

De metallicfärgade läpparna uppnås genom att blanda glitter/pigment ovanpå genomskinligt/färgat läppglans...

MAC-5

Amy Winehouses katt öga får du genom att lägga till lite eyeliner på tippen.

Älskar er /
              /MissDynamite


När natt blir dag och dag blir natt…

Visserligen är jag en nattmänniska i vanliga fall också men nu har jag definitivt vänt på dygnet. Jag tror inte att jag somnade förrän fyra inatt, eller säger man imorse kanske? Hur som helst är det morgon nu i min värld, ska käka frukost, sova lite till och sen ska jag städa och dona här hemma. Jag menar inte kan man väll invänta det nya året i ett stökigt hem eller?

Älskar er /
             /MissDynamite

                 

                                Klart det ska städas inför nyår;)


Jag har upptäckt en väsktjuv!!!

Visst ser det ut som att han är ute efter Mina miljoner? Lyckligtvis kom jag på han och Marko fick åka till Serbien utan Mina miljoner. Tänk vilken tur att jag kom på han;)

Nu ska jag dejta min kudde;)

Älskar er /
               / MissDynamite




I full jakt efter miljonerna;)


Fullt med folk även i Knallen…

Har just kommit innanför dörren, är hos Marko. Han åker till Serbien om ett par timmar så jag ska köra han till bussen vid tiotiden. Annars tog vi en sväng in till Knallen alldeles nyligen och jävlar vad folk! Har varit och kollat på soffor (DUVAN!) Har även käkat på MAX och nu sitter vi här och "umgås"…

Älskar er /
             /MissDynamite




Jag i väntan på maten inne på MAX...



Och så här ser det ut när vi två "umgås"...haha


WOW!!!

Nu är jag klar för att kila iväg, men först vill jag bara visa er ett par Lacoste som jag såg igår. Snacka om HOT och att de va jävligt nära att hamna i min ägo…

Älskar er /
             /MissDynamite



WOW, vilka snyggingar!!!


Gårdagens tur på stan…

Som jag tidigare sagt så tycker jag inte alls om att shoppa i Borås eftersom att det här precis som i Karlstad bara finns en jävla massa tråkiga kedjebutiker där alla fattiglappat trängs, och trampar mig på tårna. Behöver jag ens nämna att jag sällan hittar nått jag vill ha i dessa bedrövliga butiker!?!

Nåväl, igår tog jag och mami en svängom på stan iaf, och här kommer gårdagens ”fynd”…

Älskar er /
             /MissDynamite




CD - fodral X antal kr/st...



Klänningen från Cubus... X antal kronor på rean...


Söndagens shoppingtur!

Det slog mig imorse när jag vaknade att tänk om mina läsare tror att jag ljuger för dom? Tänk om dom tror att jag säger att jag vart och shoppat fastän att jag egentligen inte varit det. Jag skriver ju bara en massa inlägg om att jag varit och shoppat men det finns inget dokumenterat på vad jag egentligen köpt, alltså kan det lika gärna vara ren lögn alltsammans. Men för att bevisa för er att jag inte alls är någon lögnare kommer här söndagens inköp, i söndags var jag ju som sagt i Göteborg.

Köpte dock mest bara baskläder till ordinariepris, vad annars;)

Älskar er /
             /MissDynamite




PUDEL - ca 1000kr (Hade på mig den igår)



PUDEL - ca 950 (Har likadan i svart)



PUDEL - ca 1200kr



PUDEL - ca 1200kr



Red Issue - ca 870kr


HJÄLP! Tror ni att jag är fattig nu?

Fel av mig, förlåt! Jag menar nu har jag bloggat om mina shoppingäventyr två dagar i rad utan att blogga om vad jag egentligen köpt! Tanken slog mig att tänk om mina läsare tror att jag är fattig nu med tanken på att jag igår bloggade om klänningen från Cubus! Eller ännu värre, tänk om mina läsare tror att jag ljuger för dom. Tänk om dom fått för sig att jag skriver att jag vart och shoppat fast att jag egentligen inte varit det, att jag bara hittat på allting. HJÄLP!

God morgon föresten! (Jag har nyss vaknat)

Idag ska jag shoppa igen!

Men det här håller ju inte! Självklart vill jag ju inte att mina läsare ska misstro mig, alltså måste jag ju visa upp allt jag köpt, puhh. Aja, ska bara få i mig lite frukost så kommer både söndagens och gårdagens inköp snart. Jah, så ni inte tror att jag ljuger för er, era fattiglappar;)

Älskar er /
             /MissDynamite


(Går)dagens outfit...

Ytterst frustrerande att inte kunna sova så här dags. Samtidigt är jag väl medveten om att det i vanlig ordning blir så här när jag överanstränger mig, jag blir övertrött med andra ord. För mig innebär övertröttheten att jag blir rastlös som i sin tur leder till att jag inte kan sova fastän att jag är skit trött. Nåväl, nu har jag skrivit ordet TRÖTT så pass många gånger att jag snart lär bli trött på riktigt och somna… *hoppas*

Älskar er /
             /MissDynamite



Linne - Björn Borg, cardigan - Pudel, legings - Ichi


En heldag på stan utan vidare resultat…

Visst låter det hemskt, men jag hittade verkligen ingenting. Jah, om man bortser från paljettklänningen från Cubus, men den var ju nästan gratis så den kanske inte räknas, eller?

Saken är nämligen den att jag just nu är jävligt desperat med tanken på att nyårsafton är om ett par dagar och jag har inget att ha på mig! Jag brukar ju säga att nyårsafton är för amatörer, vilket jag fortfarande står för men jag vill gärna vara fin ändå med tanken på att jag åker bort på nyår. Det kommer inte bli nått märkvärdig nyårsfirande men ändå nu har jag ju en nyårsblåsa att visa upp på nyår;)

Outfiten är dock långt ifrån fullständig så därför ska jag in till stan imorgon igen, kanske tom tar ännu en sväng in till Gbg. Nu ska jag ta mig en titt i nya H&M katalogen innan jag ska sova…

Älskar er /
             /MissDynamite


Brottom, brottom…

Nu har min mami kommit hem så nu ska vi in till stan och kolla mellandagsrean. Personligen skippar jag ju gärna rean med tanken på alla galna människor som är precis överallt, men vad gör man inte för sin mami...

Själv ska jag kolla efter en ny soffa som knappast finns på rean men jag behöver verkligen en ny. Min röda där hemma har jag snart haft i två år och jag är så fruktansvärt trött på den, så en ny är verkligen nödvändig. Kanske en grå Duvan skulle sitta fint hemma hos mig, vem vet;)

Älskar er /
             /MissDynamite


SVAR PÅ TAL!!!

Madde om Innan jag går och lägger mig...:
Det ser ut som du kokat ihop en plan? Spännande!
Sov gott!

Svar: Haha, lilla hjärtat det märks att du känner mig innan och utan;)


Malin om SVAR PÅ TAL!!!:
Jag vill ha ett bättre ;)du verkar inte förstå så mycket du, väldigt korkad iaf, för du fattar inte att det är du som förlorar på det här lilla dumma du.Fortsätt skriv du bara, jag är jätte nyfiken på vad du har för bättre svar till mig ;) Och förresten vem är "hon" då? pratar vi om samma person ens

Svar: Haha, fan vad patetiskt, hör av dig när du kommit på vem du snackar om;)


Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
Du verkar ha ändrat en hel del på den här svar på tal va. lite synd, var roligare att läsa tidigare men ja fegisar drar väl sig undan, som du gör nu.
Och du har VERKLIGEN inte koll på något utav det du säger eller skriver! Nästa gång, innan du ger svar på tal, läs för guds skull igenom allt du redan har skrivit tidigare, så att det hänger ihop!
Och håll dig till samma sak istället för att skriva helt oliga saker, väldigt frustrerande!


Svar: Hallå Malin! Ska jag vara ärlig har jag tröttnat fett på dig. Du liksom upprepar dig gång på gång, du låter liksom som när det blir hack i skivan du vet. Skit jobbigt både för mig och säkerligen också för mina resterande läsare också.

Lilla gumman, (OBSERVERA: Jag kallar dig för gumman ß hjärnsläpp), jag skiter fullständigt i vad du anser frustrerande eller inte. Att du inte har nått liv och därför sitter och läser + memorerar vartenda ord, (snacka om och ta saken på blodigtalvar), skiter jag också fullständigt i. Verken du eller någon annan ska ha koll på mig så enkelt är det, och fastän du/ni inte tror det så har jag stenkoll! Men tro mig när jag säger att jag absolut inte tänker redovisa det för dig/er.


Annika om SVAR PÅ TAL!!!:
HAHA, försöker du på ALLVAR leka cool över att du vet vilket internetbolag jag har? xD JAG DÖÖÖÖR, - du inser verkligen inte alls hur pinsamt roande du är.

Nejdå, du bara försökte intala mig att jag var längre upp i landet för någon dag sedan för det visste minsann du, påstod du. Lilla flicka, jisses...

Svar: Kul man kan roa någon iaf;) Haha, tror du på allvar jag bryr mig om du så bor i Kina?


Sophi om SVAR PÅ TAL!!!:
Det märks verkligen att du tar illa upp då du själv kommer med massa anklagelser och hot. Tänk om någon kunde ta tag i dig och skaka om dig så du fick dina hjärnceller rätt, om nu det ens går...
Men du har du någon diagnos? För allts står inte rätt till. Och en sak till du är en jävla Copycat som tar efter alla andra och KOPIERAR texter från andra och låtsas att det är du själv som skriver dom. PINSAMT!!

Svar: Haha, märks det? Det var ju oerhört märkligt för jag har sagt det förr och jag säger det igen, I DON’T GIVE I FUCK! Men tro vad fan ni vill.

FAN!
Du kompåmig, jag är avslöjad vad ska jag ta mig till? Jag kan inte fortsätta ljuga för er längre, FÖRLÅT! Återigen FÖRLÅT mina kära läsare! Men jag har diagnosen BSSS som är en YTTERST ovanlig diagnos, ca 1promille av jordens invånare har diagnosen. Fy vad hemskt att behöva bli avslöjad på det här sättet, *fäller en tår*.  (BSSS står för blond, snygg, smart och sexig;)


Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
vem vill ha en pojkvän som misshandlar?


Svar: Vilken oerhört dum fråga, jag menar formuleringen i det här fallet syftar till flera personer och jag är bara en. Alltså kan jag inte besvara frågan, men ämnet du tar upp är jävligt intressant. Jag tror jag skulle kunna skriva en hel avhandling i ämnet men det tänker jag inte göra.

Vill du mot förmodan spinna vidare i ämnet så ber jag dig avgränsa dig. Jag vill tex veta hur du definierar misshandel, är det misshandel som i  ”Jag har nyss kommit från sjukhuset kul och blåslagen fortfarande” eller ”Hjälp! Det här är misshandel, jag fick nyss en örfil av min pojkvän”. Jag anser nämligen att det är skillnad på misshandel och MISSHANDEL.


Malin om Dagens outfit...:
rysning du får nog sluta upp med att försöka posera sådär. Om UFON fanns så skulle inte ens de vilja röva bort dig, för tom dem är snyggare än dig.

Svar: Att UFON finns borde väll du veta med tanken på att du ser ett varje gång du ser dig själv i spegeln;)


åsa om SVAR PÅ TAL!!!:
dubbel moral kolla en svensk ordbok kanske du förstår...

Svar: I DON’T GIVE A FUCK, kolla en engelsk ordbok kanske du förstår;)

Älskar er/
            /MissDynamite


Inom modevärlden är det djungelns lagar som gäller…

Så låt därför MissDynamite ge dig ett par goda råd så att du inte går helt vilse i djungeln...

 

Armband, massor av armband är riktigt HOT i vår. Gärna riktigt stora och stela ska de vara samtidigt som det har blivit helt OK att bära silver och guld ihop, och när du ändå är i farten kan du lika gärna lägga till andra metaller också för i vår kan det inte bli fel.



                                                                            
                                                       
Hellre en dragkedja för mycket än en för lite, gärna väl synliga. Riktigt HOT!



Målade mönster slår stort…



Den mönstrade strumpbyxan är också den ett måste i vår. De är super HOT redan nu och de passar perfekt till ballongkjolen. För att hålla värmen nu i vinter kan du dra på ett par genomskinliga strumpbyxor under, dom syns ändå inte.



Grått är det nya svarta och ett måste i din vårgarderob!

Älskar er /
               /MissDynamite


Dagens outfit...



Tröja - PUDEL, vitt linne - Björn Borg. svart linne med nitar - Zoul, leggings - Ichi

Älskar er /
             /MissDynamite

Wips, så vart jag hemma från Göteborg…

Nej, jag har inte drömt för jag har verkligen vart i Göteborg, igen! Vet verkligen inte vad som flög i mig för tanken var ju den att jag skulle sova en stund till att börja med men så hamnade jag i Göteborg. Det blev en snabb vända dock med tanken på att jag får panik av att trängas med alla jävla människor som blivit helt galna pga mellandagsrean. Jag menar hade man inte vetat bättre hade man lätt kunnat tro att allt var gratis i butikerna, med tanken på att människorna bokstavligen slåss om varorna.

Själv tog jag det jävligt lugnt för att slippa få utbrott på någon stackare om denne av misstag skulle råka stöta till mig eller ännu värre och trampa på mig! Som tur var trampade ingen på mig men hade detta inträffat hade personen i frågan fan i mig fått veta att han/hon lever…

Nu är jag hemma iaf...

Älskar er /
             /MissDynamite



Det har verkligen kommit hur mycket snö som helst, det första jag fick göra var att få bort all snö och skrapa...


Näsan växer på Foki!



Ett ganska gulligt namn på hela Sveriges emo - representant och inspirationskälla till alla andra emos runt om i landet som det finns SÅ gott om.

Enligt vad jag tycker och står för ska var och en få bestämma över sitt egna liv och bli accepterad för det. Med andra ord accepterar jag emosarna men inte tycker jag om dom för den sakens skull.

När det kommer till Foki läste jag nyligen att emot tjänar ca 50 000kr/mån på sin blogg! Och det är väll helt OK att tjäna pengar på sin blogg, men är det lika OK att ljuga för alla tusentals läsare hon har? I don’t think so!


EMOT LJUGER OCH HON GÖR DET JÄVLIGT BRA…


Tex, förnekar emot att hon tjänar några större summor pengar på sin blogg samtidigt som hon har en jävla massa annonser på sin blogg, ja hon har ta mig fan mer reklam än föredettingen Blondinbella någonsin haft! Varför har hon det tror ni?

Och om vi nu ändå skulle utgå från att det hon säger är sant, att hon inte tjänar några större summor på sin blogg. Var kommer då pengarna ifrån? Jag menar alla måltider ute och all shopping är inga direkt gratis aktiviteter om man säger så.

För inte så värst länge sedan mer eller mindre beklagade hon sig över sin oron över att hennes ”KNAKIGA” ekonomi inte skulle låta henne åka till Thailand. Ändå verkar det som att både hon och hennes fula pojkvän kom iväg till Thailand…

Så då är min fråga:


                             Har inte din mamma lärt dig att det är fult att ljuga, FOKI?

Älskar er /
               /MissDynamite

                              

Snart växer sig Fokis näsa lika lång som Pinocchios...


Fattiga riddare är rena lyxen till frukost…

Nej, jag är inte fattig det är ni som är. Men fan vad goda mammas fattiga riddare är, speciellt med sylt, I LÖVE IT!  Annars har jag inga större planer för dagen mer än och dejta min kudde snart igen.

Älskar er /
             /MissDynamite


Innan jag går och lägger mig...

Vill jag bara påminna er om att min listighet övervinner erat förstånd;)

Älskar er /
             /MissDynamite


SVAR PÅ TAL!!!

Sophi om Bilder från middagen...:
Ja det verkar inte bättre än att du inte är omtyckt..

Svar: Nu ska vi inte dra förhastade slutsatser, vem säger att jag inte är omtyckt? Ska jag vara ärlig så tycker ju om mig själv så att det räcker och blir över;) Nått annat räknas väll inte, inte i min värld iaf.

Jag är hellre egoist än en jävla psykopat som skär sig i armarna dagligen för att dämpa ångesten över hur jävla ful du, förlåt jag menar hon är.



hemlig beundrare :D om Bilder från middagen...:
vem e hon den snygga med flätan ? ;) msn ? ;)

Svar: Låt mig anta att du menar Sanella en söt och uppkäftig brud i lyxförpackning, JUST LIKE ME!



D om Bilder från middagen...:
fan va nice bilder:) hehehhe å klappen kom hem oxå, hihihi

Svar: Med snyggingar som oss kan bilderna inte bli annat än bäst;)



Malin om SVAR PÅ TAL!!!:
Alltså att du själv tror på det där med att du tar hennes kille,var det inte som så att hon redan lämnat Jonas? Så tekniskt sätt så kan du ju inte direkt ta någons kille va. Men att du väljer att uttrycka dig så verkar som om du själv önskar att du tar hennes kille.Jag personligen tror inte på ett skit av nått du har skrivit va fan du nu heter "missdynamite" Så svara mig när du har något vettigare att svara med

Svar: Hör du ”VAD FAN DU NU HETER”! Synd att han inte slog ihjäl henne, hade jag sluppit både henne och dig nu;) Va det ett bra svar eller vill du ha ett ännu bättre?



åsa om SVAR PÅ TAL!!!:
Ska vi va ärliga så är ju ett högt läsarantal hela grejen med blogg eller hur? men du skrev till mej buhu att jag tappar dej och några läsare när jag skrev det... men nu skriver du så? .... dubbel moral...

Svar: Nae, men lilla Åsa vad glad jag blir av att se dig igen. Jag som trodde du lämnat oss för all framtid;D Väldigt intressant det här inlägget synd bara att jag inte förstår ett skit av vad du vill ha fram;)



Annika om SVAR PÅ TAL!!!:
Pinsamt att du verkar tro på det där själv.
// Annika, FORTFARANDE Malmö-bo (om jag flyttar, I let you know, I promise!).

Svar: Tänk vad lite Jack – Daniels gör med minnet, hur kunde jag missa att du har telia2;)
PS. Flytta var fan du vill jag är inte din överförmyndare, hade jag däremot vart det hade jag med all säkerhet sett till att det vart lite ordning på dig…

Älskar er /
             /MissDynamite


Bilder från middagen...



Jag och min mami...



Sanela och Diana...





Papi och vinko...



Diana...



Vilar "kulan" efter middagen...



Sanela och några till...



Mina julklappar...



Där det låg en film med hjärtan på, och ett spakit:)

Älskar er /
               /MissDynamite

Dagens outfit...

Har nyligen kommit hem från en jätte trevlig middag som anordnades av Diana och hennes familj. Verkligen super mysigt och kul att umgås, hon är ju alltid så glad och rolig. Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer men här kommer dagens outfit och så kommer det bilder från middagen senare också:)

Älskar er /
              /MissDynamite



Tröja - Hust, skjorta - ColourClub (NK), jeans - Crocker, skärp - Tiger of Sweden 


Tidiga mornar är det värsta jag vet…

Egentligen ville jag bara tala om att det snöar och att det börjar bli brottom. Vi ska snart iväg till Gnosjö och jag har typ knappt vaknat! Dags att sätta fart med andra ord!

Älskar er / 
             /MissDynamite


Sömnlösa nätter

Ska jag vara ärlig är jag skittrött men jag kan inte sova av någon anledning. Kanske är jag övertrött, jag brukar bli så här rastlös då.

Hur som helst fördriver jag just nu tiden med att läsa olika bloggar som jag låter mig inspireras av. Fast nu ska jag nog försöka sova iaf...

Älskar er /
             /MissDynamite

   


SVAR PÅ TAL!!!

Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:

Är du helt säker om det är rätt person som skrivit alla dessa inlägg?Jag kan ju i alla fall garantera dig att du är helt ute og cyckler!Och det du har skrivit där om att du struntet i ho,verkar int som det,iom att du lägger all din tid på att spåra Ip nr. I fortsättningsvist så tror jag heller inte att detta har något med en kille att göra eftersom du inte skrivit eller lagt ut någon bild på den så kallade "killen" du tar. Sedan är detta såhär att det du har gjort med att lägga ut IP nr anses som större brott IOM att detta enbart är polisgöra. Sedan bryter du även mot laget genom att lägga ut namnet när det väl handlar om något sådant .
Detta är inget illa Menat mot någon utav er flickor men jag arbetar själv inom kommunen och kan detta därför är det smartaste ni kan göra är att lägga ner allt.Du verkar själv väldigt desperat och kan inte försvara dig själv utan hota(väldigt dålig ide)



Svar: Ja, jag är helt säker på att många INTE alla inlägg kommer från en enda person. Personen i fråga anklagar mig för att jag tagit hennes så kallade pojkvän ifrån henne, patetiskt! Men så ligger det till!


Nej, jag har vettigare saker för mig än att ”spåra” IP nummer hit och dit. Tro det eller ej! Anledningen till att jag ens orkar ge svar på tal är för att ni läsare verkar tycka att det är kul då läsarantalet stigit markant den senaste tiden. Ska vi va ärliga så är ju ett högt läsarantal hela grejen med blogg eller hur? Sen om ni skriver snälla eller elaka saker i kommentars fälten det intresserar mig ytterst lite, för att inte säga inte alls.


Sen vill jag göra klart för er alla att jag även fortsättningsvis inte kommer att lägga ut bilder på killarna jag dejtat/dejtar och kommer att dejta pgv att även jag har ett privatliv som jag vill hålla för mig själv.


Vad gäller snuten ger jag mig gärna inte in i någon diskussion om vad dom gör och inte gör, för vad jag vet gör dom inte ett jävla skit! Så vad är det som egentligen är polisgöra?


Vad fan är det du säger HOTAR JAG!? Här har jag dessvärre ingen kommentar men ett tipps är att du går tillbaka och kollar gamla kommentars fälten så får du själv se vem som hotar vem, alltså innan du börjar döma folk till höger och vänster.   

Älskar er /
             /MissDynamite


En orginell julklapp...

Kom nyligen på mig själv med att jag inte orkar ta kort på alla julklappar från igår så jag tar kort på den mest originella klappen. Det vill säga min fina, nya, rosa resväska som är så MissDynamite den bara kan bli, I LÖVE IT.


Älskar er /
             /MissDynamite





Jag har länge velat ha en ny resväska då den gröna gått sönder lite varstans och dessutom är den ju inte MissDynamite för fem öre. Den nya rosa däremot är så MissDynamite den bara kan bli, I LÖVE IT!


Nykommen hem!

Har varit på middag hos mormor där (nästan) hela släkten samlats. Verkligen hur mysigt som helst!

Älskar er /
             /MissDynamite



Från vänste: Min lille kusin, hans mamma, min morbror och så min papi och mami så klart....



Min andra kusin:)


Jag är kär i en bög!

Okey inte kär som i kär! Men kär som i jag älskar bögar i största allmänhet och Amir är en av dom. Som ni vet tycker jag ju om allt som är gulligt/sött och bögar brukar ju va gulliga/söta i största allmänhet.

Vad gäller gaybloggaren Amir kan jag ju inte låta bli att beundra hans gulliga sätt att uttrycka sig och skriva inlägg på. Som häromdagen läste jag ett inlägg där han ber om ursäkt till en tjej som hans mormor skällde ut för att tjejen i frågan följde efter honom och hans mormor. Jag menar är han inte världens gulligaste?

Älskar er /
             /MissDynamite


Men ge mig kraft...

God morgon! Ligger fortfarande i sängen men kan inte sova:( Vad passar då bättre som underhållning om inte att läsa Kissies och Dessies bloggar eftersom jag ibland kan tycka att det är kul.

Men vad fan jag kan återigen inte låta bli att störa mig på att dessa två härmar varandra till max. Jag menar gör man ett inlägg om mode så är det ju knappast konstigt om någon annan hunnit före med samma/liknande inlägg men vanliga inlägg om vardagliga saker borde ju inte vara så svårt att göra originella. Kolla in dessa två nästintill identiska inläggen, så tråkigt och läsa om samma hela tiden:(

Älskar er /
             /MissDynamite
                                                                                                                                                                 

Inlägg nummer 1:                                                                                                                                    


Mitt jul-Minus


Snö blasket inne i stan! Usch!

Hatar ni också det? Ni vet inne i stan så smälter ju snön mycket snabbare för att det är så mycket bilar osv? Så blir man helt blöt om fötterna och får använda tjocka sockor + UGGS, och även fast man gör det så blir sockorna blöta och skorna blir förstörda! SÅ VIDRIGT

Skrivet 2009-12-23 - Klockan 22:17:55

                                                                                                                                                                    


Inlägg nummer 2:                                                                                                                                       

Julens minus!



Allt slask! Visst är det fint med snö men alla skor blir ju mer eller mindre förstörda..! Riktigt synd faktiskt! Får nog ta och köpa nya shepards till nästa år, don’t you agree..? Ytterst synd..


Skrivet 09-12-24 - Klockan 13:00

                                                                                                                                                                    

PUHH!!! Fan vad tråkigt att läsa samma inlägg två gånger på två olika bloggar. Finns det verkligen inget mer orginellt att skriva om Kisseis?


SVAR PÅ TAL!!!

Anonym om Hur har ni det?:
kan du ta bort mitt IP-nummer från ditt inlägg nedanför om svar på tal? det är fortfarande olagligt

Svar: Visst jag kan ta bort ditt IP nummer. Det spelar liksom ingen roll om jag så tar bort hela ”svar på tal” inlägget med tanken på att det är ett gammalt inlägg som alla redan läst. Men saken är den att jag skiter både i dig och ditt IP nummer egentligen, det gör med all säkerheten snuten också ska du se;) Det jag ville påvisa med det här var/är att du inte är anonym, INGEN ÄR ANONYM LÄNGRE!!!

Vidare är det inte heller konstigt om jag anser att du är mytoman. Jag menar du skriver under namn som Lisa, Karin, Kajs och jag vet ej fan vad samtidigt som JAG KAN SE DITT IP NUMMER. Jag ser att samtliga inlägg kommer från en och samma plats på karta vilket man då med arselet kan räkna ut att det är en och samma person som skriver. Så visst förstår jag att det måste vara pinsamt för dig att bli uthängd på det här sättet där vem som häst kan läsa allt, det hade jag med tyckt.

Man ska vi prata om lag hit och dit ber jag dig omgående sluta trakassera mig och framförallt sluta hota mig. Att jag tar din kille ifrån dig är inte det minsta olagligt att du hotar mig däremot är det.

I ett föregående inlägg undertecknat IVANA med samma IP nummer som detta inlägg (så klart) skrev du följande
"och bättre kommer det INTE att bli, det kan ju JAG lova dig från och med NU!!!!!!! =D=D" vilket jag tar som ett allvarligt hot. IP numret säger att båda inläggen kommer från en och samma dator i Degerfors;)


Annika om SVAR PÅ TAL!!!:

Alltså, jag vetefan vad ni små flickor bråkar om. Men du ska ju knappast komma och lära andra att de ska skriva korrekt svenska, för din är så usel att din svensklärare måste ha mardrömmar!? "Byxer" och "dom" är två bra exempel på detta... Jisses människa, sluta att våldta språket!

Sen, vem är beroende av vem? De/hon som läser din blogg (du har väl en blogg för att man ska läsa den eller har jag missuppfattat grejen?) eller du som försöker hänga ut dem hela tiden? Vilket jag må säga, är rätt töntigt gjort av dig. Är du nu så mycket mer mogen än dem så bevisa det?

Samt att om du nu är så duktig och har "folk som spårar ip" (ofta, bara polisen kan se exakt vem som har ett visst ip-nummer) så borde du veta att hänga ut ip är olagligt.

Alles für mich. Guten abend min vän, hoppas du hittar något vettigare än detta att lägga din tid på, för du är helt ute och cyklar just nu.

förresten så heter jag Annika, är 18 år och bor i malmö. Nu slipper "ditt folk" spåra mig, bra va?

Svar: Kul med läsare ända nere från Malmö:) Är du i Västerås och hälsar på någon över jul nu eller?;)

Älskar er /
             /MissDynamite

 

 

 

 

 

 

 

Annika om SVAR PÅ TAL!!!:

Alltså, jag vetefan vad ni små flickor bråkar om. Men du ska ju knappast komma och lära andra att de ska skriva korrekt svenska, för din är så usel att din svensklärare måste ha mardrömmar!? "Byxer" och "dom" är två bra exempel på detta... Jisses människa, sluta att våldta språket!

Sen, vem är beroende av vem? De/hon som läser din blogg (du har väl en blogg för att man ska läsa den eller har jag missuppfattat grejen?) eller du som försöker hänga ut dem hela tiden? Vilket jag må säga, är rätt töntigt gjort av dig. Är du nu så mycket mer mogen än dem så bevisa det?

Samt att om du nu är så duktig och har "folk som spårar ip" (ofta, bara polisen kan se exakt vem som har ett visst ip-nummer) så borde du veta att hänga ut ip är olagligt.

Alles für mich. Guten abend min vän, hoppas du hittar något vettigare än detta att lägga din tid på, för du är helt ute och cyklar just nu.

förresten så heter jag Annika, är 18 år och bor i malmö. Nu slipper "ditt folk" spåra mig, bra va?

 

Svar: Kul med läsare ända nere från Malmö:) Är du i Västerås och hälsar på någon över jul bara eller?;)


Hur har ni det?

Med tanken på att alla julklappar är öppnade och Kalle Anka är slut borde väll julen också vara slut nu eller? Visar vad jag fått senare.

Älskar er /
             /MissDynamite


Känner ni till den gammala Nordiska folktron?

Om inte kan jag tala om för er att julafton och julnatten enligt den gammla nordiska folktron omges av magi och skrock, så till exempel:
  • sägs bland annat djuren kunna tala.
  • ska gårdstomten till exempel ha lite av risgrynsgröten utsatt till sig. Får han inte den kan han bli svår att tas med under det kommande året.
  • likaså är det bra att sätta fram öl på bordet till änglarna, så kallad änglaöl.
  • den som får mandeln som finns i gröten blir först gift.
  • helst ska ljusen brinna hela natten, annars förebådar det dödsfall.
  • att under julnatten återvände de dödas själar till sina hem varför man satte fram mat åt dem.

Det finns också vidskepelse som säger att man på olika sätt kan se sin tillkommande under just julaftonskvällen, bland annat om man tittar i två speglar, en bakom sig och en framför sig. Den tillkommande kan också speglas i en vattenkälla.

Älskar er /
             /MissDynamite


Jag önskar er alla en riktigt...

LandJulhälsning
Albanien Gezur Krislinjden
Argentina Feliz Navidad/Felices Pascuas/Y feliz año Nuevo
Belgien Vrolijk kerstfeest (flamländska), Joyeux Noël (franska)
Brasilien Feliz Natal/ Boas Festas/Feliz Ano Novo
Bulgarien Tchestita/Tchestito Rojdestvo Hristovo
Chile Feliz Navidad/Felices Fiestas/Y un feliz año Nuevo
Danmark Glædelig Jul
Esperanto Felic^an kristnaskon
Finland Hyvää Joulua
Frankrike Joyeux Noël
Grekland Kala Christouyenna
Hawaii Mele Kalikimaka
Indonesien Selamat Hari Natal
Island Gledileg Jol
Israel (hebreiska) Mo'adim Lesimkha
Italien Buon Natale/Buone Feste Natalizie
Japan Merri kurisumasu
Jugoslavien Cestitamo Bozic
Kina (mandarin) Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan
Kina (kantonesiska) Gun Tso Sun Tan'Gung Haw Sun
Korea Sung Tan Chuk Ha
Kroatien Sretan Bozic
Lettland Priecigus Ziemassvetkus
Litauen Linksmu Kaledu
Makedonien Sreken Bozhik
Nederländerna Vrolijk Kerstfeest
Norge Gladelig Jul/God Jul
Peru Feliz Navidad
Polen Wesolych Swiat Bozego Narodzenia
Portugal Feliz Natal/ Boas Festas
Rumänien Sarbatori Vesele
Ryssland Pozdravljaju s prazdnikom Rozjdestva alt. S Rozjdestvom / S Rozhdestvom Kristovim
Serbien Hristos se rodi
Slovakien Sretan Bozic/Vesele vianoce
Spanien Feliz Navidad
Storbritannien Merry Christmas
Sverige God Jul
Tjeckien Vesele Vanoce
Turkiet Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun
Tyskland Fröhliche Weihnachten
Ukraina Srozhdestvom Kristovym / Z Risdrom Kristovin
Ungern Kellemes Karacsonyi unnepeket
USA Merry Christmas
Vietnam Chuc Mung Giang Sinh
Österrike Frohe Weihnachten
Arabiska I'd Miilad Said Oua Sana Saida/Idah Saidan Wa Sanah Jadidah
Afrikaans Een Plesierige Kerfees
Afrikaans Gesëende Kresfees
Esperanto Gajan Kristnaskon
Hindi Shub Naya Baras
Latin Natale hilare
Walesiska Nadolig Llawen

Älskar er /
               /MissDynamite
 

   

Brådis...

Är riktigt stressad nu med tankan på att jag måste ner och hämta pizzan och sen iväg och plocka upp Marco på Hulta där han står och väntar, det är brådis med andra ord.

Älskar er /
             /MissDynamite


Ditt andra skin!

Det kan väll knappast ha undgått någon att ett andra skin just nu är väldigt HOT. Frågan är hur just du bär ditt andra skin?

Älskar er / 
             /MissDynamite



Som klänning?



Som byxer?



Som kjol?



Eller som jacka?


SVAR PÅ TAL!!!

Ivana om SVAR PÅ TAL!!!:
Du Sandra, jag hatar å få höra saker från annat folk, men nu har jag sätt detta, och jag tycker just nu bara synd om dig själv, för drömma kan du ju iaf, det bevisar du ju nu, Att Jonas älskar dig, jaa du, jag säger inget för du är så jävla dum och blåst och det är bra att du färgar håret blont för du kan stå för det din blåsta jävla hora!

tror du att jag inte har kontakt med Jonas eller, ahah DU SKÄMMER UT DIG SJÄLV JÄVLA IDIOT!!!
hahahaha jag skrattar åt dig, och jag har läst hela din jävla blogg, och nej jag har ingen anledning att skriva annat namn, men som du själv nu lär ha märkt så ar du fan i mig HATAD din hora, och bättre kommer det INTE att bli, det kan ju JAG lova dig från och med NU!!!!!!! =D=D

Och att du tröttnar, NEJ TROR INTE DET VA!!
Roligt liv du har och jag håller med de andra, din jävla misslyckade riks hora!!
Gå och ta livet av dig :D




Svar: JAH, DÄR FICK JAG DIG! Visste väll att det var du som låg bakom alla elaka inlägg. Du är så jävla blåst ditt svartsjuka patrask fattar du inte att alla IP nummer går att spåra?  Jag har folk som spårar varenda IP numer och dom allra flesta kommer från Karlstad dvs från ditt jobb, ett kommer från K-hamn.

Eh, nej jag vet att du inte har kontakt med Jonas och även om du har det tror du verkligen han berättar om alla nätter han tillbringar hos mig? I don’t think so!

Klart du har läst hela min blogg du är ju för fan besatt av mig, du skickar ju minst fem/sex kommentarer om dagen. Inbilla mig inget annat!

Får jag bara fråga hur det känns att vara mytoman?
Vilka andra?
FATTAR DU INTE ATT DU INTE ÄR ANONYM BARA FÖR ATT SKRIVER SOM ANONYM? Du har fortfarande precis som alla andra ett IP nummer som går att spåra!
Du har varit avslöjad ett tag nu men jag har inte velat säga nått för det har ju faktiskt varit kul. 

Nummer 1: Lär dig korrekt svenska så vi andra förstår vad du vill ha fram. Nummer 2: Jag är hellre en rik hora än ett fattigt patrask.

Fortsättningsvis svarar jag på det jag anser väsentligt, men fortsätt du kommentera. Kommenterar du riktigt mycket kanske jag anställer någon som är betydligt mer rapp i käften än vad jag är som kan svara på dina inlägg, jag börjar ju som sagt tröttna rejält på dig!

Älskar er /
               /MissDynamite

            


Julklapps tips!

Imorgon är det som vi alla vet julafton och förhoppningsvis är alla julklappar köpta och inslagna. Men om så inte är fallet kommer här den perfekta lösningen på problemet. Jag menar vem skulle inte bli glad av att få dessa små söta julmuffins från Candycakes.com inslagna i ett paket?

Den perfekta lösningen är med andra ord att ge bort ett gulligt och självklart juligt bakverk i julkapp;)
Lycka till allesammans:)

Älskar er /
               /MissDynamite

                         

Julmuffins någon?


SVAR PÅ TAL!!!

Anonym om BIG NO NO!!!:
har du lagt ned svar på tal??????????????


Svar: Nej, egentligen inte men jag tröttnar fort som sagt. Visst tycker jag att det är kul att ge svar på tal men du börjar bli jävligt långrandig. Du ältar samma sak om och om igen! Du försöker få det att se ut som att alla mina läsare hatar mig genom att skriva massa anonyma kommentarer! Du presenterar dig som Lisa, Kajsa, Maria och jag vet ej fan allt precis som att jag inte kan se IP numret du skickar från.

Som du vet är jag ju väldigt upptagen och har egentligen inte tid med dig, och nu när jag vet vem du är tycker jag inte att det är lika kul längre. Glöm inte att Jonas älskar mig, bara mig och inte dig…hihi

Älskar er /
             /MissDynamite


Dan före doppare dan;)

Sista paketet är inslaget och jag kan andas ut vad gäller den saken. Samtidigt slog det mig när jag stod vid köksbordet och slog in alla julklappar att jag ju inte har köpt någon julklapp till Marco, HJÄLP!

Funderar på om jag verkligen orkar åka in till Knallen idag men det verkar som att jag måste det. Annars händer det inte så värst mycket just nu mer än att jag sitter och mumsar på knäckäpplen som jag fick med mig från Liseberg i måndags, muma.

Älskar er /
             /MissDynamite



Sissta paketet:)



Knäckäpplen från Liseberg, muma:)


Sömnlöshet…

Jag kunde inte somna inatt, och så här dagen före julafton har jag en massa saker att ta itu med. Jag ska tex in till knallen en sväng, det ska handlas mat, till Gislaved en snabbis och så ska jag till Marco ikväll. Det blir en del som sagt, och så ska jag blogga också så klart.

Älskar er /
               /MissDynamite


BIG NO NO!!!

Efter att ha sett dessa bedrövliga skor inne på Din Sko igår är jag fortfarande i chocktillstånd. Här har vi alltså beviset på att det ibland kan bli lite väl mycket, för inte har väll någon kunnat missa att platå och stövlar med höga skaft är inne? Knappast, men ibland kan det som sagt bli lite väl mycket.

Älskar er /
             /MissDynamite



Sko från Din Sko 399kr fast personligen hade jag inte velat ge ens en krona för dom...


Snart är det jul i vårt hus...

Då har jag köpt nästan alla julklappar då, bara inslagningen kvar. Blev tyvärr inga julklappar till mig själv idag eftersom att det var så himla mycket folk. Jag hade ju visserligen tänkt kolla runt lite i affärerna och framför allt MQ och den nya skoaffären som öppnats i knallen men det var ju så himla mycket folk. Jag har lite lätt klaustrofobi vilket innebär att jag får panik i små utrymmen, (utom hissen hemma för den har jag vant mig vid), och av att ha folk för nära. Det spelar alltså ingen roll om jag så bara står i kön i mataffären och någon står för nära kan jag lätt få ett vredesutbrott, typ.

Det jag försöker komma fram till är att jag inte alls hann med att gå i några affärer idag. Däremot hann jag träffa Marco över en cigg eller två, vidare skickade han iväg mig för att köpa någon hästsalva som jag ännu inte vet om jag köpt rätt och så hann jag köpa den sista julklappen. Perfekt!

I våran familj har aldrig mängden julklappar räknats utan innehållet! Alltså desto dyrare innehållet är desto bättre, håller ni inte med? Hehe…

Älskar er /
             /MissDynamite



Just me and my love;)


När ska det ske?

Som ni märker har jag fortfarande inte kommit iväg till stan ännu, så jag tänkte ändra om planerna lite. Jag är nämligen fortfarande skit trött och inte riktigt vaken ännu så jag går och lägger mig en stund igen så får vi se om jag kommer iväg då jag vaknar. Det är ju bar några julklappar (till andra) det rör sig om så inte vill jag påstå att jag har allt för brottom...Hehe

Älskar er /
             /MissDynamite



Min kisse är inte heller riktigt vaken ännu...


Så söta grisar!

Som ni redan vet fick jag ju tag på TVÅ julklappar igår och resten var ju förstås ”julklappar” till mig själv…hehe

Dessa supersöta grisar tex, som egentligen är julgranspynt var jag ju bara tvungen att ha. Fast jag har ju naturligtvis inte tänkt ha dom som julgranspynt utan som prydnad året om. Vi får väll se vad det blir av detta fast jag tänker mig mer en dekoration på fat, supersött ju!

Älskar er /
             /MissDynamite



Två små söta grisar:)


God morgon!!!

Nyvaken sitter jag här och funderar över dagens kommande händelser. Jag har nämligen inga som hälst planer för dagen, förutom att jag måste in till stan och kolla efter julklapp till papi. Men utöver det har jag inga andra planer. Kanske ska kolla efter en julklapp till mig själv också, har fått syn på ett par skor från Din Sko som jag sett att Kenza också har. Dom skorna fick mig tom att gå in på Din Sko igår trotts att jag i vanliga fall aldrig ens funderat på att gå in på Din Sko. Jag tänkte faktiskt köpa dom men det som hindrade mig var just att de var från Din Sko vilket är det samma som BILLIG SKIT! Men jag funderar fortfarande, kanske hamnar dom i mina skohylla innom kort ändå. Den som lever får se;)

Älskar er /
             /MissDynamite



Dessa underbara skor funderar jag på att införskaffa mig, Kenza har ju likadana;)


home sweet home!!!

Äntligen hemma efter en långt dag i Göteborgstad! Och det blev verkligen så mysigt som jag hade hoppats på med både shopping och en sväng på Lisseberg.

Vad gäller julklapparna kan jag fortfarande inte bocka av mer än två stycken så jag får ta mig en sväng på stan imorgon utan att för den sakens skull åka in till Göteborg, igen.

Fan vad jag hatar hela grejen med jul. Jag menar jag vet ju redan med mig att jag suger på att köpa till andra så varför försöker jag ens? Bättre köpa till sig själv, då vet jag ju att jag får det jag vill ha, moahaha!

- Egoist?

- JAVISST;)

Fast nu ska jag sova!

Älskar er /
             /MissDynamite


Lissebergskaninen hälsar oss varmt välkomna, så sött ju:)



Alla eller iaf många träd på Lisseberg är ordentliget upplysta under jul...



So cute...



Getter?



Rudolf med röda mulen!?!



Just me;)



Snälla tomten!?!



Hela dagen var helt underbar men det var jävligt skönt att få komma hem ändå...





Tröstshopping!!!

Här om dagen gjorde ni ju mig så ledsen med era elakheter att jag tvingades till tröstshopping. Här kommer några av de saker jag köpte här om dagen. Dyr i drift minst sagt;)

Älskar er /
             /MissDynamite




Stickad grå tunika från Hust - 1100kr...



Leggings - 249.50kr/st



Tröja - Pudel - 950kr

På väg mot nya äventyr…

Jah, då var vi på väg mot Göteborg hela familjen. Först blir det lite shopping och en rundtur i Göteborgsstad, idag måste jag köpa julklappar också. Jag har inte köpt en ända julklapp ännu! Fast de klart desto mer julklappar har jag ju köpt till mig själv dom senaste dagarna, I LÖVE IT!

Sedan blir det Lisseberg för hela slanten, fast det är inte förrän ikväll då det blir mörkt ute. Lisseberg är ju som finast på kvällen då allt julpynt tänds. Ah, håll tummarna nu för att det blir en riktigt mysig familjedag.

Älskar er /
             /MissDynamite




Idag har jag på mig Linne från Zoul, min nya Kofta från Hust, nya leggings från ICHI, nya MC- kängor från CAT, väska från Saddler och sjal som jag lånat av mami...


BOTTENSLATTEN HAR TYDLIGEN STIL HÄR I BORÅS!!!

Var ju som ni redan vet på förfest igår innan vi drog ut på X&Y och tro fan att mina skor var borta när vi skulle gå därifrån. Är det inte självaste fan att det ska vara så jävla svårt för folk att skilja på MITT och DITT!!!

 

Först blev jag jävligt förbannad, men sen kom jag att tänka på att jag ju faktiskt gjort en jävligt god gärning, helt omedvetet. Jag menar tänk på den stackars fattiga jäveln som tvingats stjäla ett par gamla, svettiga skor av en eller en annan anledning.

 

Stackars fattiga jävel! Därför tänkte jag först göra en god gärning då jag gick ut med att ”hittelönen” för den som återfinner mina älskade CAT är 400kr. Inga stora pengar men för den fattige är det mycket pengar.

 

Men när jag vaknade imorse kom jag på att jag ju är mycket smartare än så, därför åkte jag tidigt in till Göteborg för att inhandla ett par nya likadana CAT som jag blev av med igår.

Nu ska jag snart sova så att jag är utvilad tills imorgon då jag återigen ska in till Göteborg. Först lite shopping och så sedan ska hela familjen gå på Lisseberg.

Älskar er /
             /MissDynamite



CATERPILLAR - 1740kr,

Det som skiljer dom gammla från dom nya är att dom nya förmodligen är lika obekväma som dom gammla var när dom var nya. Eftersom att jag köpte dom utan att prova först så antog jag att dom är lika stora i storleken som dom gammla därför köpte jag med en extra sula också...



Återkommer snart...

Jag vet att jag lovat er ”svar på tal” idag men jag har precis kommit innan för dörren, så troligtvis kommer det inatt. Jag har ju trotts allt fått in några roliga kommentarer som jag längtar efter att få svara på, men jag får se om jag orkar de ikväll. Det är ju trotts allt JAG som bestämmer här och INTE ni.

Älskar er /
             /MissDynamite


Dagen efter…

I vanliga fall har jag och mina vänner alltid askul när vi är ute och festar men det var som att det inte var meningen att jag skulle gått ut igår. Dels för att jag var allmänt trött och irriterad på allt och alla och dels för att den privata festen vi var på ballade ur totalt. Slutligen kom farbror blå och vi stack därifrån fortare än kvickt, inte för att jag/vi hade gjort nått men för att det kändes bäst så. En snabbis till Tonic fick oss att inse att det inte var nått för oss så allt sammans slutade vid stängningsdags på X&Y. Hade jag bara inte vart så jävla trött så hade kvällen helt klart blivit bättre trotts att mina skor försvann på förfesten!

Och nej jag har inte sovit fram tills nu, jag har varit ute på äventyr sedan tidigt imorse och snart ska jag till Diana. Men jag lovar att mer information kommer både vad gäller mina fortfarande försvinna skor och äventyret jag just kommit hem från.


Älskar er /
             /MissDynamite



Erika fixar kolet till vattenpipan...


Sedan tar BOSSEN över;)



Fssten har just börjat...



Erika och någon...



Jag och någon...



Erika och samma någon som jag ckså tog kort med...



Någon gånger två;)



Alla som röker ska stå under fläkten? Jah, eller hure säger jag;)



OMFG!!! Det spårar ur nu!!!



Dom flesta hadde hinnit dra från festen innan snutpattrasken kom...



Det kom inte en utan två!!!



Nu blir det så IGEN!

Fint folk kommer alltid sent, och här är jag;) Hade egentligen tänkt att stanna hemma ikväll med tanken på all "tröst" shopping idag MEN folk är ju som besatta av mig...haha;) Folk slåss ju om att få vara där jag är, med så här är det att vara så här populär om jag är.
Ja, ni förstår alla som känner mig vet att jag aldrig är längre än ett samtal bort... Om nu bara Erika blir klar med det hon nu håller på med så vi kan åka vidare... Hehe, tänker ju inte sitta är hela natten som sagt och du nolla med dom elaka/dumma kommentarerna jag antar att du inte har nått bättre för dig ikväll så kommentera gärna!
Älskar er /
/MissDynamite

Alla dessa elakheter…

Som några av er skriver om att jag skulle vara fattig och det ena med det andra har gjort mig så ledsen (i högra ögat...haha) att jag tidigare idag ”tvingades” söka tröst på NK i Göteborg, haha. Som ni förstår har jag varit och ”tröst” shoppat hela dagen och jag har fått en massa fint med mig hem. Vet inte om jag orkar/hinner ta kort på allt idag men jag lovar att ni ska få se senare/ imorgon iaf…

Älskar er /
             /MissDynamite



Jag är helt slut!!!


By Kenza....

Med sina skyhöga klackar och klockrena stil har Kenza blivit en modeikon för många av oss. Just nu har 18 många järn i elden och hennes första skokollektion har nyligen lanserats i butikerna runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Skorna säljs även på Nelly och Brandos!

Älskar er /

              /MissDynamite



I LÖVE IT!!!


Ut på ävntyr...

Tänk att jag är uppe så här tidigt, det hade man ju inte kunnat tro. Egentligen behöver jag ju min skönhetssömn men jag tänkte ta bilen och dra ut på stan nu en sväng. Här kommer dagens outfit också...

Älskar er /
             /MissDynamite



Linne - gammalt, T-shirt - J.Lindberg, kofta - Velour, skärp - Tiger Jeans, leggings - Bianco, skor - CAT....


SVAR PÅ TAL!!!

Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
Oj skrev jag storlek 44, oj förlåt, jag menade 46-48 inte sant??;)


Svar: ha, ha, ha vad rolig du är. Du borde satsa på en karriär som ståuppkomiker så man kan ägga dig efteråt;)



Marre om Bilder från julfesten...:
Nu har jag läst din blogg och även gjort mej besväret att skriva denna kommentar... :p Så, vart är min 10a?! =D


Svar: Måstvarit fruktansvärt jobbigt att skriva detta lååånga inlägg... haha
Här kommer din 10:a iaf=)

             

sanna om Jag sitter här i vänta och spelar lite dota…:
Du är mer hatad än älskad det framgår berkligen av dina komentarer! Sen ska du verkligen lyssna på dom 3 råden tjejen gav dej för det ser för jävligt ut med din utväxt. Inse du kan inte vara blond!! Sen verkar det som du har ett mål i livet , att alla ska hata dig för så kommer det att sluta. Och glapp käft verkar du ha. Sök hjälp så du kan bete dig som normalt folk och du en sak till du har visst mycket från H&M så sluta för fan att klaga då!!! Dubbelmoral i bott är vad du har.


Svar: Jag har aldrig ens så mycket som nämnt något om att jag strävar efter att bli älskad eller ens omtyckt. Det är nämligen så att jag älskar mig själv så att det räcker och blir över. Egotrippat jag vet, men vad ska jag göra när jag föddes sån!

Jag fattar inte att du orkar bry dig men samtidigt förstår jag ju att du är svartsjuk på mig för att jag lever min dröm medan du ser på;) Nåväl så här ligger det iaf till.

När man är så populär som jag är så händer det allt för ofta att jag inte hinner/hittar något passande till kvällen. (Jag menar inte kan man väll ha ett plagg två gånger eller? )

Har jag då brottom men ändå är på stan är det ju ibland enkelt att springa in på någon av skitkedjorna och köpa nått som ändå kommer vara sönder innan kvällen är slut, (ibland skickar jag tom iväg någon som köper in det åt mig). För även om skiten går sönder innan kvällen är slut så gör ju inte det nått med tanken på att det nästan var gratis. Dubbelmoral? … Nej det är renodlad fakta;)



Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
Haha hur länge har du sparat det sminket då, så du kunde visa xD


Svar: Käre någon vet du inte att gammalt smink är fullt av bakterier vilket leder till ögoninflammation. Jag hoppas verkligen inte du använder dig av nått gammalt kring ögonen och så låna absolut inte ut ditt smink, det gör nämligen inte jag heller;)



Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:
När du slutat svara på alla mina komentarer så hoppas jag att du har tagit öivet av dig, för den tjänsten kan du väl ändå göra för oss alla andra som ser dig din fula äckliga missfoster! SNÄLLA GÖR OSS DEN TJÄNSTEN SÅ VI SLIPPER GÅ TILL NÅN PSYKOLOGEN VARJE GÅNG MAN SER ELLER ENS TÄNKER PÅ DIG =S gör dig den tjänsten med, så komemer du må mycket bättre


Svar: Du behöver ju psykolog oavsett vad jag eller någon annan gör eller inte gör.



åsa om Vilket genialisk uppfinning…:
jaha... då har du just tappat flera läsare mej och mina polare... jag menar du behöver ju inte skriva att det är skit med billigare märken då blir du ingen riktig bloggerska om du trakar ner på märken och bara för man klär sig i dyra märken innebär inte det att man har stil tyvärr...



Svar: Nae, det var ju synd vill du jag ska fälla en tår? 

Förstår ändå inte vad det är som är så oerhört svårt att fatta? Jag har ju sagt det föreut men jag sägr det igen! I MIN BLOGG SKRIVR JAG VAD JAG VILL, NÄR JAG VILL OCH HUR JAG VILL!!!

Så sant så, och visst är det illa att ha råd men ingen stil men det finns hjälp att få om än man får betala för hjälpen. Att ha stil men inte råd är dock betydligt värre, där finns ju ingen hjälp, tyvärr.

Älskar er /
             /MissDynamite


Det går fort nu...

Resan gick fortare än väntat och nu har jag redan hunnit vara här i tre timmar. Helt underbar känsla, I LÖVE IT. Snart ska jag med mamma och handla fast egentligen vill jag bara sova för jag är så jävla trött efter resan. Lite surt att datorn dog efter knappt en timma på tåget, man tycker ju att det borde hålla längre, men men. Resan gick ju som sagt bra ändå, jag satt och läste istället. Har börjat läsa ”Svensk Maffia”.

Älskar er /
             /MissDynamite


Vilket genialisk uppfinning…

Med vetenskapen om att många av er brudar ser ut som Cruella De Vill när ni går i högklackat har jag letat fram en internetsida, www.redfootshoes.se, med den mest fenomenala lösningen på alla era problem, nämligen hopvikbara ballerinaskor. Så himla smidigt och sött på en och samma gång!!!

 

Personligen har jag inga som helst problem med att gå i skyhöga klackar, jag föddes ju med ett par på, I LÖVE IT!!! Men för er nollor som haltar sig hem efter en vild partynatt råder jag att lämna klackarna hemma nästa gång. Ni ser ju för jävliga ut i rollen som Cruella De Vill!!!

 

OBS!!! Nu kom jag in på ett sidospår det var inte alls det här jag skulle förmedla, haha.

Älskar er /
             /MissDynamite


                                      

Ni kommer väll ihåg Cruella De Vill i filmen om dom 101 dalmatinerna. Hon som har så rolig gångstil i sina klackar;)

                         

 

                                                               Smidigt värre, inte sant?


Jag sitter här i vänta och spelar lite dota…

Idag bär det av! Idag ska jag få återse mitt kära BORÅS! Jag har redan kommit en bra bit på vägen fast det kommer ta ett tag tills jag är hemma hos päronen. Vet inte riktigt när jag är framme men jag räknar med att det blir runt en tre/fyra tiden. Vid 11.50 ska jag vara i Gbg iaf där jag tar tåg/buss vidare till Borås:) Känns helt underbar att kunna göra två saker samtidigt, alltså blogga samtidigt som jag färdas mot målet. Perfekt kombination ju:)

Älskar er /
             /MissDynamite


SVAR PÅ TAL!!!

Anonym om Före och efterbilder!!!:

Fortfarande lika ful =D

 

Svar: Enligt Svensk lag om yttrandefrihet får du tro exakt vad du vill, när du och hur du vill. Så fortsätt men det, BUT I DON’T GIVE A FUCK!!!

 

Anonym om SVAR PÅ TAL!!!:

Du bryr dig inte?Lite för lång inlägg du skrivit då ;) Och ja, jag behöver inte banta eller lägga mig under kniven ditt dyslexi missfoster!
haha och alla dina märkes plagg som du inte får på dig längre, hmm UNDRAR VARFÖR DU SÄLJER ALLT??!! JUU låt mig få svara på detta åt dig, för det första så är du så jävla fet så du inte får på dig något utav det så du måste gå till LINDEX och handla storlek 44 och för det andra, för att du inte har några pengar. Och NEJ du vet själv att jag inte är fattig, du däremot. eh säger bara MISSFOSTER du kommer spendera hela ditt liv ensam (Y) pussss

 

Svar: Haha, visste väll att du inte kunde låta bli att skriva igen, Wiho!!! Vad får dig och tro att jag annars hade skrivit ett så långt inlägg? Nu ska jag tom införa en ny kategori ”Svar på tal” som du kan gå till direkt i fortsättningen, där kommer jag nämligen svara på allt. Fast de klart är du allt för jobbigt svara jag bara på det som jag tycker är roligaste, det är ju trotts allt jag som bestämmer här. Men blir det bra?

 

Fan vad patetisk du är, men jag tror ändå jag förstår ditt problem! Kirurgen kan ju göra en snygg människa snyggare men er som haft otur med det genetiska arvet (ska jag sänka mig till din nivå och kalla dig för missfoster?) kan tyvärr inte ens plastikkirurgin göra nått åtL

 

Att jag gått upp i vikt är ingen hemlighet, men som sagt jag är fet och du är ful;). Vidare tänker jag inte diskutera mina tillgångar med dig, vem fan du nu än må vara. Att jag säljer mycket av mina skor, kläder, prylar beror på att jag tröttnar fort, så när jag slutat svara på dina dumma kommentarer så vet du att jag tröttnat på dig också:).

                  

Jag gör som alla andra så länge det är till min fördel! Hehe

                        

Inte nekar jag heller inte att jag på senaste tiden gått upp i vikt;)


martina om Ojdå!:

jag ska ge dig dom bästa tipsen i världen du kommer tacka mig för resten av ditt liv, det är första gången jag läst din blogg men tycker helt ärligt synd om dig. ok här kommer mina tips. 1. träna och skippa colan och godiset 2. fixa ditt hår du ser ut som en råtta typ 3. sminka dig normalt och använd brun utan sol. Om du gör allt detta kommer du bli betydligt lyckligare i ditt liv tror jag. För å skryta om vilka jävla fjällräven kläder du har eller whatever de hjälper inte m tanke på hur du ser ut. tack för mig!

 

Svar: Först vill jag bara tacka dig för att du läser min blogg, alltid kul med nya läsareJ Vidare tycker jag att du kan ta dina råd och stoppa upp någonstans och inte lägga dig i andras problem. För du vet väll att man åldras iförväg av bekymmer, och ska du lägga näsan i blöt lite varstans parallellt med att du sköter dina egna bekymmer (som jag antar att du har gått om) så kommer rynkorna fortare än du tror. Ett ps är att antirynkkrämer inte fungerar;)

 

Sedan ska du veta att det tom är dyrt att sminka sig fult;)



MissDynamite bär DIOR till vardags, I LÖVE IT:)

Evve om TeamWork!!!:

Kuuul! Vi äger i köket! =P
(Och va kort jag är... insåg jag när jag såg sista bilden, haha)

 

Svar: Jah, de klart vi gör!… Tog ju inte mer än 45 min att göra nästan 300 mackor, inte illa jobbat;)

 

D om Varför är folk så elaka?:

SNYGGT!!!

 

Svar: Tack, mali! Jag älskar digJ

 

Anonym om Varför är folk så elaka?:

Hörru miffo, det märks att du inte har några pengar va! Vem är det som är fattig nu då och har h&m kläder =D

 

Svar: Låt mig anta att du syftar på klänningen? Men så här ligger det till att har man gått runt i affärer en hel dag utan att ha hittat nått man verkligen vill ha på festen som är om samma ikväll eller närmare bestämt om ett par få timmar. Jah, då är man bra desperat ska jag tala om för dig!!! Tror att många känner igen sig i såna här knipiga situationer, och även du. Det kallas för impulsköp;)

 

Anonym om Bilder från julfesten...:

Åh jag längtar bort dig från den här planeten =O

 

Svar: Tack för att du läser min bloggJ

 

Madde om Modell för en dag:):

Vilken cooling!

 

Svar: Tack ska du ha älskling, kommer sakna dig massor under dom närmaste veckorna tills vi ses igen:(

Puhh, det här tog tid nu är det bara att hoppas på att en massa nya komentarer kommer in under natten så jag ha nått och göra på tåget mot Borås imorgon. Ja, annars får jag ta och läsa bok:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Modell för en dag:)

Världens sötaste Litta leker modell innan idag och jag fick agera fotograf… SO CUTE!!!

Älskar er /
             /MissDynamite



Outft 1...



Otfit 2...



Outfit 3...



Outfit 4...


SVAR PÅ TAL!!!

Inom kort kommer jag att införa en ny kategori ”Svar på tal” eftersom att jag ser att allt fler kommenterar mina inlägg. Så kommentera mera, chansen är stor att ni får svar om ni undrar något utöver det som redan står…

 

 

åsa om SVAR PÅ TAL!!!:

jaha så nu funkar inte hm ? du behöver ju inte bli elak mot de billigare märkena... herregud

 

Svar: Jag är inte elak mot dom billigare märkena (hur man nu kan va det, haha) jag säger bara vad jag tycker. Vissa tycker som jag andra inte men det är helt OK för mig för jag skiter i vad. I MIN BLOGG skriver jag om vad jag tycker och tänker, SO FUCK THE REST!!!  

Älskar er /
             /MissDynamite


Bilder från julfesten...

Hade egentligen tänkt lägga upp bilderna betydligt tidigare men med tanken på att jag  tvättat sedan sju imorse och haft Madde här under dagen, (hon sov ju över), så har det inte blivit riktigt som jag tänkt mig. Annars är jag nästan klar med städningen/pakningen inför morgondagen då jag åker mot Borås redan vid en halv nio på morgonen. Åh, jag längtar bort härifrån!

Älskar er /
             /MissDynamite




Gårdagens outfit: Klänning - GinaTricot, Jacka - Fornarina, Skor - Chicas...



Danslinjens framträdande...



Julgröten...



Dans kring granen...




FL1:s uppträdande...



Michael Jackson var även han på julfesten...



Mina brudar...

(Blev bara den här bilden tagen från kvällens utgång eftersom jag var upptagen med att envisas att jag visst kunde vinna över killarna i biljard... Behöver jag säga att jag förlorade S T O R T!)

Varför är folk så elaka?

Jag blir ju ledsen i högra ögat fattar ni inte det?! Eller föresten kan det vara löken jag nyss hackat, de är frågan? Nåväl här kommer dagens outfit iaf;)

Älskar er /
             /MissDynamite




Vitt linne - Björn Borg, Tunika - SISTERS, Strumpbyxor - H&M, Skor - CAT, Halsband - GEMINI och armband egen design;)


Julfesten igår blev till en riktigt trevlig kväll...

Tänkte försöka mig på en sammanfatning av gårkvällen som ju blev hur mysigt som hälst. Det började iaf med samling i matsalen för genomgång av kvällens schema,följt av en dansföreställning i idrottshallen som danslinjen stod för. Åter i matsalen bjöds det på julgröt och julsång/diktläsning. Efter julgröten var det åter dags att ta sig till idrottshallen, den här gången för dans kring granen, men innan dess fick vi se en eldshow med eldslukare, riktigt coolt. Till fikat fick vi daimtårta och slutligen hade FL1 en julshow för oss in Aulan. En riktigt lyckad kväll med andra ord.

Fast det tar inte slut där, det blev ju så klart utgång också, Billen så klart. Ganska mycket folk ute med tanke på att det ju var onsdag igår, fast de klart det var ju mest folk från skolan som var ute. Alkoholaktigdryck, mycket skitsnack och en omgång biljard med Hadjar och Banke gjorde min kväll, (fastän jag förlora mot dom båda i en härrans massa omgångar, haha).  

Nu slutar min engelska snart så då ska jag ner på stan och luncha med Madde. Har en massa bilder från gårkvällen också men dom lägger jag inte upp nu utan senare under dagen, så håll utkik;)

Älskar er /
             /MissDynamite

           


TeamWork!!!

En timma kvar till julfesten och jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig. Madde är ju redan klar vilket stressar mig ytterligare. Egentligen hade jag ju räknat med att sluta vid tolv som jag brukar göra på tisdagarna men det visade sig att vi i klassen var dom som skulle göra mackorna till ikväll, vilket gjorde att mina planer sprack totalt där eftersom att jag skulle tvättat idag med. Men men nu måste jag skynda mig, vi kanske hörs sen innan utgång:)

Älskar er /
             /MissDynamite



Evalena och Madde i fullt upptagna med mackorna...



Jag med mackorna...



TEAMWORK...



TEAMWORK...



Massor av macker skall göras;)



Men vi klarade det med gemensamma krafter;)
Madde, Evalena, JAG och Fredrik!



Early morning!!!

Ska snart till skolan och ha en dubbeltimma i matten därefter har jag engelskaa, fram mot lunch slutar jag. Inget ovanligt mina onsdagar brukar så ut så här. Sedan får vi se vad det blir av dagen. Jag borde ju naturligtvis städa och packa men om det blir av idag eller imorgon får vi se.

Älskar er /
             /MissDynamite


             


Natten nu...

Sitter just nu med en massa färg i håret som ska bli någon nyans mörkare, fast det visar jag imorgon. Färgen ska sitta i ett tag till sen ska jag tvätta ur den och sova. En tuff dag väntar imorgon med skola, julfest och krogbesök, DET ÄR MYCKET NU!!!

Älskar er /
             /MissDynamite



Idag hade jag på mig följande: Linne – Velour, Kofta – ZOUL, Leggings – ZOUL, Jacka – Fjällräven, Skor – CAT och väska från SADDLER... Dyrt att ligga på topp som ni vet;)


Före och efterbilder!!!

Med anledning av den elaka kommentar jag fick igår dvs 14/12- 09 har jag nu valt att gå ut med sanningen om mig. För snart ett år sedan lad jag mig under kniven på ArtClinic i Göteborg och ett litet ingrepp genomfördes av världens bästa kirurg. Men detta har aldrig varit någon hemlighet jag är stolt över mig själv och mitt utseende, I LÖVE IT;)

 

Det jag ändå vill påvisa med det här inlägget är att min näsa på något sätt inte är falsk, den är opererad, omgjord och förminskad men inte gjord av plast eller något annat material som möjligen skulle kunna definieras som falskt.

 

Till dig som skrev det elaka inlägget igår vill jag bedja att till nästa gång vara snäll att skaffa dig kunskap i ämnet innan du öppnar käften, mest för din egna skull. Jag menar du skämmer ju för fan ut dig på dubbela plan.

Plan 1: Du skriver elaka saker anonymt... Riktigt illa
Plan 2: Diu låter som att du inte har någon allmänbildning övrhuvudtaget... Ännu värre


Älskar er /
             /MissDynamite





Har jag missat nått?



Ni får verkligen ursäkta mig, själva grundtanken med min blogg är inte att jag ska skiva en massa skit om andra bloggerskor men vad fan det verkar ju som att jag missat en hel del medan jag suttit och råpluggat så nu har jag massor att bearbeta, haha.

 

Med risk för att jag blir lite tjatig nu men enligt vad som står i Natacha Peyres (Ni vet hon utvikningsbruden från Paradis Hotel, long, long time ago) blogg så ska Kissie ha gjort ett påhopp även på henne och hennes pojkvän då Kissie i sin blogg ska ha skrivit följande…

"Natacha Peyre tex.. Sry, men din fula pojkvän intresserar mig inte. Ledsen, men inte du heller. Du är bara påsatt i tv, nothing else. Get a life and.. Låten säger nog allt: I’M UNSTOPPABLE!"

Jävligt omoget men all publicitet är bra publicitet det vet ju med all säkerhet båda dessa bloggerskor så väl om därför svarar Natacha Peyre med…

 

Kissie är ett Geni!

 

”Kan inte sluta skratta åt Kissie.
Jag skrattar och tar emot alla nya läsare till min blogg som jag får betalt för, till skillnad från henne.;)
Lättlurad hon är och bråkar med mig, haha. Jag vill ju bara ha fler läsare. :)”

 

Gött! Natacha är ju iaf ärlig och säger hur det ligger till. Tänker vi dock ett steg längre så är ju iaf min teori den att Natacha förmodligen behöver lite extra klirr i kassan i dessa svåra kristider. Och vad passar då bättre än och ta hjälp av Sveriges största bloggerska för att få upp läsarantalet och därmed tjäna dom extra pengar hennes dyra livsstil kostar. Eller vad säger ni? Inte är det väll en allt för dum teori? I den här världen måste man tänka steget längre mina kära läsare. Och om ni nu inte kan det så hjälper jag er mer än gärna , för så här ligger det till.

Älskar er /
               /MissDynamite


SVAR PÅ TAL!!!

”Anonym om BIG DISS!!!:

Är det någon som i lag inte har någon stil så är det du;) ta din falska näsa och göm dig fetto istället för att bry dig om alla andra”

 

Svar: Haha, om jag säger så här då. Jag är fet du är ful, jag kan banta vad kan du?

I övrigt tycker jag att det är oerhört moget att skriva såna här kommentarer anonymt, NOT!!! Varför gömmer du dig bakom en anonym alias?

 

Sen vet jag ju att det inte bara är du som skrev detta utan många andra är ju faktiskt avundsjuka på min stil och mina märkeskläder. Att mina (J. Lindberg, Diesel, Fornarina, Velour, Fjällräven osv, listan kan göras betydligt längre än så här) tröjor kostar upp mot 1000spänn medan din HoM skit ligger på max 200 bär ju knappast jag skulden till eller hure? Men vad ska jag säga? Det kostar att ligga på topp;)…HIHI

 

Vad gäller min ”falska” näsa kan du ju börja med att tala om för mig och även alla andra hur en falsk näsa ser ut, för jag har faktiskt ingen aning. Är den av plast, keramig, gummi, porslin, tyg, cement eller vad?

 

För inte är det någon hemlighet att jag lagt mig under kniven, I LÖVE IT, så absolut inte men det gör ju inte operationsobjektet (näsan i det här fallet) till falsk. Nåväl, nu vet du det iaf sen ska du veta att din underintelligens ansvarar jag icke för!!!

 

Inte heller är det mitt fel att dina föräldrar födde dig till fattig!!! Visst har jag förståelse för att du aldrig kommer ha råd att slänga ut 49000kr på att förbättra ditt mongoloida utseende och en skönhetsoperation, att du måste gå på soc för att ha råd med hyran, att du måste snåla på krogen varannan helg (eftersom du inte har råd att gå ut varje helg)… De inte mitt fel, och inte är jag någon Robin Hood heller…;)

 

Tror inte att jag bryr mig!!! Ikväll kommer jag att lägga ut före och efter bilder från min skönhetsoperation som jag gjorde i Mars förra året;) Missa inte detta!!!

Älskar er /
             /MissDynamite


God morgon!!!

Riktigt jobbigt att gå upp imorse, jag var tom sen. Men just nu är jag i skolan, har just haft matte, är inte riktigt vaken än dock. Nu ska jag sitta här en timma framför datorn och därefter har jag engelska. Sen slutar jag och vid ett kommer Martina till mig. Så nu vet ni hur planerna ser ut för dagen:)

Älskar er /
             /MissDynamite
  


BIG DISS!!!

Jag menar först tar jag en titt i Kissies blogg där jag får läsa följande...

Idre.
Åre ska det vara!

                                   

Idre skidort, jag var där förra året för jag blev ditbjuden men aldrig igen. Idre är för dom som inte har råd att åka till riktiga skidortar. Jag tänker absolut satsa på Åre detta år! Jag älskar att åka skidor, men jag älskar ännu mer överdrivet dyra stugor med öppen spis där man kan festa hela nätterna

 

Ok, tänker jag hon tyckte inte om Idre och åker till Åre i år istället. Helt ok för mig, hon får åka vart fan hon vill det är ju knappast mina problem eller hure? 

         Någon timma senare hamnar jag på Dessies blogg där jag får läsa följande inlägg...

  
                                                                                                                                                                  

Stugan i Idre!

Äntligen framme!

Vi bor i en lägenhet/Hus vilket är skitnice! Jag och Alexandra delar rum ofc, och har gjort skitsnyggt och laggt upp allt smink osv! Hela lägenheten är asnice, både jacuzzi och bastu! ;) Ingen skitstuga ofc! Men iaf, vår aldelles egna kock Patrik har lagat mat åt oss alla 8 pers, så vi ska äta en riktigt mysigt middag och kanske dricka lite! Sen så lite senare så kommer Nicklas och hans kompis hit! Känner dock inte killarna, men båda har läst min blogg och kontaktade mig så varför inte? ;)

Men nu iaf så gäller det... IDRE HERE WE ARE!




HJÄLP!!! Ser ni sambandet eller? Här handlar det alltså inte om vad Kissies egentligen tycker om Idre utan mer om att han ska och vill utmärka sig. Och jag menar visst inget fel i det, jag gillar också att utmärka mig, men tjejer gör det med stil för fan annars kan det väll va så slipper ni skämma ut er…

 

Och tro mig, det finns betydligt fler ex på att hur dessa tjejer skämmer ut sig gång på gång, det är med andra ord inte någon engångsföreteelse… DESSA BRUDAR SKÄMMER JU UT SIG PÅ LÖPANDE BAND!!!

Fler EX kommer innom kort!!! (Jag väntara bara in dom RÄTTA tillfällena;)

Älskar er /
               /MissDynamite


Äntligen hemma!!!

Tänk att jag tillbringat hela dagen i skolan, och nu e jag hur trött som hälst. Tänkte ta och vila lite en stund nu sen ska jag ner till Jonas (min granne) och lämna hans jacka och sedan åter till en massa stök här hemma. Måste ju får undan lite här, för imorgon kommer Martina hit. Sen är det onsdag och då är det julfest och sen ska jag och Madde ut och parta, tydligen? På torsdag kommer jag förmodligen inte ens vara halvklar med packningen så jag kommer ha fullt upp med den, (slår vad om att jag glömmer hälften i vanlig ordning ändå). Så jag har ju en del att göra, men men. Nu blir det vila en stund så hörs vi sen:)

Älskar er /
             /MissDynamite


I mitt minne finns du kvar...

 

25-åring svårt misshandlad
med yxa och hammare

Svenljunga 2009-12-10 | Uppdaterad 2009-12-11

 

Den man i 25-årsåldern som misshandlades svårt med bland annat yxa i Svenljunga sent i
går kväll är allvarligt skadad.

LäS MER

Den svårt skadade 25-årig man hittades på torsdagskvällen i Svenljunga.
Enligt larmet ska han ha misshandlats med yxa och hammare.

– Han var kraftigt misshandlad mot huvud och ansikte och ligger kvar på Sahlgrenska för observation,
säger Johan Bolsing, inre befäl vid polisen i Borås strax före klockan fyra på fredagsmorgonen.

Mannen var vid medvetande när han hämtades och fördes till Sahlgrenska sjukhuset med
ambulanshelikopter. På fredagsförmiddagen uppgav Göran Ekstedt, presschef vid Sahlgrenska,
att mannens tillstånd är allvarligt men stabilt.

Mannen är skriven på annan ort men vistas ofta i Svenljunga.

Någon misstänkt hade inte gripits eller utpekats vid sjutiden.
– Vi har pratat med mannens flickvän och med grannar runt omkring, vi får se vad det ger, säger Johan Bolsing.

Under fredagen hoppas man kunna höra den skadade mannen.
– Mer kommer jag inte att säga, kommenterar Bolsing.

Polisen fick larmet vid 22-tiden. Då uppgavs att mannen blivit misshandlad med yxa och hammare.
Misshandeln ska ha skett i en lägenhet, som mannen själv krypande lyckats ta sig ut ur, uppger polisen i
Västra Götaland. När polisen kom till platsen fanns inga gärningsmän kvar där.

                                                                                                                                                             

Den här artickeln läste jag någongång under torsdags natten, samtidigt som det slog mig. -Det kan inte vara
någon annan än just HAN!!! Sedan tänkte jag faktiskt inte mer på det. 

Under natten hade jag sån jävla panikångets att det inte är av denna värld. Ni vet torsdags natt då jag inte
kunde somna förrän halv fem och sen skulle upp klockan halv sju på fredag morgon? Hade sån jävla
panikångest ska ni veta, och nu så här ett par dagar i efterhand förstår jag varför. Nu, har jag fått
det bekräftat och ja, det var HAN.

- Det är snart ett och ett halvt år sen sisst men du ska veta att i mitt minne finns du kvar, älskar minnen jag har.
Och jag kan än idag säga att jag utan en sekunds tvekan skulle åka till Happaranda för att få träffa dig, och jag ljugr inte.

Älskar DIG /
                /MissDynamite


Ojdå!

Anonym om Kärlek!!!:
vad heter du då på trader? annars kan man ju inte kolla...

Svar: vsandrav

Men nu har jag inte tid till det här mer. Ska ner oh köpa en cola nu och sen har jag en hund som väntat på att få bada sen igår. Men nu ska det allt bli av.

Älskar er /
             /MissDynamite

Kärlek!!!

Vilken kväll det blev igår, helt oväntat men det blev bra ändå, så klart. Jag skulle ju egentligen vart hemma igår och bara tagit det allmänt lugnt men det blev utgång för min del. Jag blev tvingad! Kände inte alls för att dra ut men så blev det SÅ lyckat ändå. Jah, med ”lite” sprit i kroppen går allt som ni ju själva vet. Blev en del dricka och en massa dans så klart. Åh, jag älskar och dansa ”krigsdans” som jag kallar det för.

 

Nog om detta. Nu har jag lagt ut en massa saker på Tradera, så ta er gärna en titt. Kommer lägga upp mer annonser så fort jag bara kan, men ni ska veta det den här verksamheten minsann tar tid.  

Älskar er /
              /MissDynamite


Vinterrensning!!!

Som nu ju redan vet så är det ju rensning inför vintern hemma hos mig och tro mig det här tar tid då jag samtidigt försöker städa. Men likförbannat ser det ut som en atombomb nyss landat här. Har rivit ut allt ur alla garderob, skåp osv. Mycket av det jag rensar ur nu ska säljas på tradera, mest för att det bara ligger här och samlar damm. Just nu ligger bara ett par silverpumps till försäljning på Tradera men mer kommer så småningom, så håll utkik.

Nu ska jag återgå till vinterstöket!

Älskar er /
             /MissDynamite



Hallen...



Köket...



Rummet del 1...



Rumet del 2...


Det var som fan… ;)

Jag somnade alltså inte förrän runt fyra tiden imorse och ända var jag så illa tvungen att gå upp runt 06.30 för att hinna med rälsbussen in till universitetet. Fan snacka om att jag var helt död den första timman innan jag fick i mig en RedBull shot. Det var första gången jag drack en energy shot överhuvudtaget men jag måste medge att jag gillade kicken. Verkligen uppåt, och jag kvicknade till på mindre än en timma, tummen upp för det.

 

Allt detta helt i onödan. Vad fan jag hade ju lika gärna kunnat sova vidare för inte fan gjorde vi nått vettigt idag. En frivillig utvärdering sen slutade vi. Jag menar stor meningen att åka in då. Haha, fast lite kul var det dock då vi pratade om kursen i allmänhet. Vissa i den här gruppen tror ju att dom är bättre än alla andra och visst är det störande men samtidigt så jävla kul. Jag älskar ju att pika på andra som tror sig vara NÅTT och visst händer det att jag får pikar tillbaka men grejen är den att du kan pika mig bäst du vill. Min ”brandväg” stöter bort vad det än må vara, men somliga tar ju till sig och de är väll jävligt synd för dom, haha.

 

Eftersom att vi slutade så pass tidigt blev det en tur till Bergvik för min och Maddes del. Sedan åkte vi in till stan och Fontana Di Trevi där vi käka caesarsallad i vanlig ordning. Åh den salladen är så himla mumma. Några timmar senare vad jag alldeles utmattad så jag åkte hem medan Madde var kvar.

 

Visst har jag haft en perfekt dag?... NOT!!!

Men den fick ett bra avslut iaf…

Älskar er /
             /MissDynamite



En bra start på dagen:)



Madde på Fontana di Trevi...



Visst ser jag ut som en spåkärring?



Världens godaste sallad på Fontana di Trevi:)


Av någon anledning...

Kan jag inte sova. Det är fruktansvärt med tanken på att klockan nu är fyra och jag ska upp till skolan halv sju. Nåväl, jag får väll leva på PowerKing imorgon:)

Älskar er /
             /MissDynamite


En aktiv dag…

Nej jag har inte blivit klar med undanröjningen här hemma ännu. Däremot har jag postat dom röda stilettklackarna eftersom att jag fått in pengarna idag. Utöver det så har jag vart i skolan, var en sväng och kolla på lussevolleybollen, vilket var väldigt roligt då alla var utklädda till något. Det blev en vända på stan också, lämnade in skorna som finns ute på tradera nu för hos skomakaren då de behövs klackas om. Sen har jag även vart på jakt efter en sladd till kameran men jag har inte lyckats få tag på någon så jag hoppas att jag hittar en i Karlstad imorgon.

Älskar er /
             /MissDynamite



Nu är dessa snyggingar ute på tradera, de är i storlek 41


Jag tror nog aldrig jag blir klar med det här…

Man skulle ju kunna tro att min lägenhet är skit stor men det är den faktiskt inte. Bara det att jag har en massa grejer som gör att det tar sån himla lång tid. För tro mig jag är inte klar än på långa vägar. Puh, snart blire sängen ändå för nu orkar inte jag så mycket mer.

Älskar er /
             /MissDynamite


En helt vanlig dag…

Med en massa vardagssysslor därtill. Förutom att jag varit i skolan idag så har jag även påbörjat projektet att rensa undan här hemma. Med andra ord ser det för jävligt ut här hemma men sånt det här är nödvändigt för att jag ska få plats med alla mina saker. Dessutom har jag ju planer på att så småningom köpa nytt också och då behövs det verkligen utrymme.

 

Har inte börjar med utrensningen av garderoberna ännu men det kommer väll. Tycker ju att jag borde hinna det på dom nio dagarna som återstår innan jag åker hem till päronen över julen. Mycket ska slängas men en del ska ut på tradera, och kan ni tänka er vad skönt det kommer bli att komma hem sen efter ju och allt är i sin ordning här hemma. Vilken underbar känsla!

Älskar er /
             /MissDynamite


Hela dagen är förstörd…

Kunde inte somna inatt fastän att jag gick och la mig vid två tiden somnade jag inte förrän fem imorse. Så ja ni kan ju gissa vad jag gjort hela dagen;) För jag har ju absolut inte sovit…hehe

Hinner inte skriva så mycket mer för nu ska jag kila iväg till Awat. Ha det fint så länge…

Älskar er /
             /MissDynamite


Hör och häpna!

Christian Louboutin gör numer skor för även plastiga fötter. Christian Louboutins skor är ju som ni redan vet ett välkänt märke som kändisarna gärna visar upp sina fötter och så gör även den plastiga dockan Barbie. Christian Louboutin har nämligen inlett ett samarbete med Barbie och skapat en kollektion till dockan. Tre olika dockor kommer att släppas under det närmsta halvåret (en inbrottstjuv i december, en safaridocka i februari och en som passar på Cannes-festivalen i maj) och varje docka kommer att ha fyra par Louboutinskor som var och en kommer med tillhörande skokartong och dustbag. Hur gulligt är inte det?

Vad gäller den första dockan dvs inbrottstjuven har den redan sålts slut. Egentligen kanske det inte är så konstigt med tanken på att både Barbie-samlare och Louboutin-fans slåss om dem!

Älskar er /
             /MissDynamite

 


Men hoppsan!

Kom på att klockan är så mycket som 23.00 redan och jag har just skrivit mittörsta blogginlägg ju. Och inte lär jag hinna med många fler blogginlägg så här dags heller men ska jag vara ärlig så har jag varit så inne i min tenta idag att jag helt enkelt glömt allt annat omkring mig. Har ju inte ens vart i skolan idag pgv tentan, fast och andra sidan vad gör det? Händer ju inget vettigt där ändå.

Nåväl, jag får väll se vad jag hinner med inatt nu är det tänkt att jag ska gå och fixa till mig lite. Ja, ni vet noppa ögonbryn, raka benen osv... Tror jag ska smörja in mig med brun utan sol också jag känner ju mig som värsta blekfisen just nu:(

Älskar er /
             /MissDynamite
 



Hm, vad blire?

Avundsjuka är det värsta som kan drabba en människa...

Snodde den här bilden från Blondinbellas blogg nyligen, jag kom nämligen på mig själv med att uppmärksamma Kissies avundsjuka blick det första jag gör. Jag läser bådas bloggar emellan varven och måste väll hålla med om att Blondinbellas blogg är rena skiten numer och Kissies verkar följa Blondinbellas fotspår. Tyvärr får man ju tillägga för visst är tjejen (Kissies) som besatt av både det ena och det andra och det syns så tydligt här på bilden så de inte är klokt. Stackarn!

Älskar er /
             /MissDynamite


  

Ser ni att man riktigt kan se avundsjukan i Kissies blick?


Så här ligger det till…

Idag kommer det inte att bli nått bloggande här mer än just det här inlägget. Anledningen till är den att jag har tenta som ska vara inlämnad imorgon och som jag inte ens börjat på, dvs jag har en del att stå i idag. Fast vem vet jag kanske tar rast och då kanske det kommer in nått inlägg ändå, man vet aldrig.

Älskar er /
             /MissDynamite



Kan ni gissa vem som inte somna förrän klockan fem imorse?

Jag hade ju så trevligt besök här inatt så det blev inte att jag kom i säng förrän klockan hade blivit hem. Men vi hade hur trevligt som helst, skratta och stod i tills vi storknade. Men för det har jag fått igen idag. Har varit helt borta hela dagen och inte gjort nått vettigt alls, inte ens bloggat som ni ser.

 

Min aktion på tradera gällande ett par röda stilletter är nu avslutad, vilket känns bra. Fick nästan hundra kronor mer än utropspriset dvs 445kr så jag är nöjd. Tack alla ni som budat, fler aktioner kommer inom kort:)

Älskar er /
             /MissDynamite



Jag fick alltså 445kr för dessa snyggingar:)


Varför inte slå två flugor i en smäll?

Det är lördag vilket alltså för många innebär en vild party kväll men för lika många innebär lördagen mys framför en bra film hemma i soffan. Det är ett självständigt val man gör, men visst kan jag hålla med om att det ibland kan bli lite svårt att välja.

 

JAG HAR DOCK ETT FÖRSLAG!!!

 

Får man svårt att välja föreslår jag nämligen att slå två flugor i en smäll med outfiten medan. Och jag menar hur snygg och alternativ är den inte? Ja, här snackar vi alltså mjukisbrallor och ett helt vanligt linne som kombinerats ihop med korsett och högklackat, en bedårande kombination enligt mig.

 

Enligt vad jag se och läsa mig till (trotts min urusla engelska) så tror jag stenhårt på denna trend. Denna trend kommer slå stort om inte i Sverige så iaf utomlands, jag hoppas dock på att även Sverige anammar denna trend då den ser störtskön ut och antagligen är också.


Älskar er /
             /MissDynamite



Skulle du kunna tänka dig att gå ut med denna Outfit?

Tyvärr mina vänner...

Har jag inte bloggat under hela dagen, och vad det beror på vet jag inte. Kanske att jag hade tänkt blogga hela kvällen/natten men det blev ju tyvärr inte så då jag fick oväntat besök här stras efter halv ett. Nåväl, snart blir det sängen för min del. Men först kommer ett inlägg till.

Älskar er /
             /MissDynamite


”Sno inte Lady Gagas stil”

Nej, nu kommer jag inte ihåg varifrån jag fått citatet ovan men det kommer iaf från en blogg som jag hamnade på häromdagen. Snacka om att jag blev chockad, jag menar vad i hela friden finns det att sno?

 

-          Stilen?

 

Ja, men vilken stil säger jag då? Alla har väll för fan underkläder fastän dom kanske inte förmår sig att gå ut i enbart underkläder som Lady Gaga allt som oftast gärna gör. Och visst har man läst om en och annan kändis som glömt underkläderna hemma men inte fan har någon av dom då gått ut naken för den sakens skull.

 

Så för att sammanfatta det hela: Det finns inget att ”sno”, underkläder är inget nytt fenomen.

Älskar er /
             /MissDynamite
 



Nej, det är inga Chenkläder Lady Gaga går klädd så här ute på stan...


Ni behöver inte vara oroliga, jag lever…

Min dag har bara vart så oerhört mysig att jag inte haft tid till att blogg. Dagen började med att Madde ringde och ville luncha, Thai fick det bli. Riktigt gott var det men nu får det vara slut med att käka ute, måste börja tänka på vikten nu.

Apropå vikten så har jag faktiskt vart på en rask långpromenad med Litta. Helt underbart skönt var det sedan har jag även kollat på film. Ja, ”Flickan som lekte med elden” kom ju ut på DVD redan i förrgår faktiskt så jag hyrde den innan idag. Måste säga att jag är riktigt besviken, den var ju skit rent ut sagt. Eller så är det bara att jag inte fattar den, men jag tror att jag fattar den. Och om det nu är så att jag fattat allting rätt så är den jävligt dålig. Dock hoppas jag på att jag missuppfattat hela situationen så att jag kan kolla om på den imorgon och inse att den faktiskt var riktigt bra. Ska ta och se den en gång till imorgon och hoppas på att den är mycket bättre då. Jah, det får nog bli direkt på morgonen eftersom att jag ska tvätta och städa hela dagen imorgon...

Älskar er /
             /MissDynamite





Syns man inte så finns man inte...

Är ett motto som Lady Gaga måste ha tolkat väldigt bokstavligen, för visst ser det så ut?

Älskar er / 
             /MissDynamite


Skyhöga klackar och priser därtill...

Den mest bedårande stövletten kan man ha till både vardags och fest. Dekorerade med både nitar, paljetter och kedjor kan det bli bättre än så? De kommer från Cesare Paciotti och kostar 7534kr.



Den perfekta party skorna kommer från Giuseppe Zanotti och är alltså prydda med en mängd pyttesmå speglar och priset man får ge för dessa små raringar är 5048kr, men det är dom väll värda dessa små under.

Denna underbara stövel men öppen tå är från La Silla och finns endast i begränsad upplaga. De söta små detaljerna är helt bedårande i äkta Swarovski- kristal men så ligger priset på hela 33616kr, verken mer eller mindre;)




Men vad ska man säga mer än att det kostar att ligga på topp;)

Älskar er /
               /MissDynamite


Tänka sig att jag mösa mig upp till skolan ändå…

Grejen är ju den att jag egentligen börjar tidigt idag men jag och min mattelärare har gjort upp om att jag ska få komma en timma senare bara jag gör det jag ska på lektionen. Så då har vi gjort så idag och det har funkat hur bra som helst. Jag har fått massort gjort:)

 

Har även vart på engelskan vilket har vart mindre roligt idag men där fick jag också en del gjort. Och ännu gladare är jag över att jag inte behöver komma imorgon till engelskan för dom ska baka i den klassen som jag egentligen inte går i utan är bara med under deras engelska timma. Perfekt!!!

 

Fast grejen är ju den att jag inte ska till Universitetet på fredag heller vilket alltså innebär en långhelg för min del. Frågan är ju bara vad jag ska göra, jag känner mig redan rastlös.

 

Men men nu ska jag lägga mig och vila lite för snart kommer Martina.

Älskar er /
             /MissDynamite


Apropå Jimmy Choo...

Pappa, du vet jag behöver en ny plånbok och eftersom att det ju snart är jul tänkte jag att denna skulle passa mig alldeles utmärkt. Så vad säger du pappsen? Det är ju faktiskt din biologiska skylldighet så klaga inte...

Älskar er /
             /MissDynamite


Jimmy Choo - 399kr


Tänk att...

Jag har varit på jakt efter just en sån här jacka i flera veckor. Jah, jag har tom engagerat folket i min omgivning i jakten på just en sån här paljettjacka, men utan nå vidare resultat. Så när jag väl hittar den perfekta paljettjackan, ja då kostar fanskapet 999kr. En paljettjacka liksom!!! Den är då fanimig inte värd mycket pengar. Jag menar hur länge till kommer paljettmodet att hålla i sig? Inte så värst länge enligt min mening, så nej det blir ingent inköp av just denna paljettjacka. Kanske en bligare variant dov, om jag nu hittar någon liknande just den här annars får det va. Men snygg som fan är den allt ändå, eller vägar ni säga emot?

Älskar er /
             /MissDynamite



Jimmy Choo för H&M

Ingen vidare uppdatering idag…

Vilket i sig beror på spränghuvudvärk. Ändå har jag varit i skolan idag och snart ska jag ut och gå med Litta. Sedan blir det nog sängen igen för som sagt jag har spränghuvudvärk.

Älskar er /

             /MissDynamite

Ipren, den intelligenta värktabletten... Hmm?


RSS 2.0