Fint väder gör mig väldigt trött...

Har ju tillbringat hela dagen ute så när jag kom in vid femtiden och hade duschat, somnade som en stock. Men jag har ju faktiskt gjort lite vettigt idag också. Medans jag satt på balkongen pysslade jag nämligen i ordning ett par skor. Eller egentligen är det ett par stövlar som jag pysslat i ordning till ett par partyskor. Nu ser dom mycket bättre ut vill jag påstå. Jah, dom ser tom väldigt bra ut. Fast innan dom kan användas måste dom till skomakaren. Jag vill nämligen ha en smal klack på dom och den som sitter på nu är en "klossklack", så den måste bort. Sen funderar jag även på vad för detaljer jag ska dekorera med. Detaljer är nämligen A och O i min värld, alltså väldigt viktigt. Ska ta och visa er skorna när dom vart hos skomakaren och allt är klart, jag lovar. Men det kan ta ett tag det, allt beror ju på när jag går ner till skomakaren med dom, och hur mycket han har att göra men jag hoppas att dom blir klara snart.

Älskar er /
                /MissDynamite


Sol och vackert väder...

Helt underbart väder idag, så det blir nog till att tillbringa större delen av dagen i solen, på min underbara balkong. Förmodligen ska jag också fortsätta med slitningarna på mina vita byxor så då passar det bra att sitta ute också, specielt med tankan på att det blir så dammigt inne annars. Vad mer som händer idag vet jag inte men jag tror inte att det blir så mycket plugg iaf för jag inte fått några nya uppgifter än. Men dom kanske kommer in senare idag, vem vet. Annars kommer dagen att ägnas åt en massa pyssel,  älskar ju att pyssla som nu säker vet. Nu ska iaf bikinin på och så ska jag ut i solen.

Älskar er /
                /MissDynamite


Fullt upp hela dagen lååååång...

Jah, jag har verkligen haft det hur skoj som helst med Madde och Emily. Vi har suttit här och pysslat, eller rättare sagt piffat upp gamla kläder. Emily sydde en kjol av gamla byxor och jag och Madde har suttit och försökt få till snygga slitningar på våra jeans. Allt som behövs är ett rivjärn, och det är just det vi använt oss av. Det blir riktigt snyggt när man gör det själv för det är ju det unika i plagget som är SÅ snyggt. Spelar liksom ingen roll vad eller hur man gör så länge man gjort det själv så är det snyggt, det kallas även för egen design... I LöVe It


Imorgon tror jag att jag kommer att fortsätta med ytterligare slitningar på jeansen som jag hållit på med hela dagen idag. Jag började ju tveka lite innan men nu är jag ganska säker på att jag vill ha ytterligare slitningar. Så det kommer jag nog att ta itu med imorgon.

Men annars har dagen innehållit massa annat myspys också. Massa tjat, pyssel, pizza och efterrätt som bestod av massa god glass och fruktsallad, mumma. Men nu är jag så trött som en människa bara kan bli. Sitter här och kollar på programmet debatt som handlar om fetma. Fan jag blir vansinnig vem fan tror den där jävla Olof Skipper att han är? Fettrasister är vad dom är både Olof och Anna Skipper, kompletta idioter enligt min mening. Neh, nu tänker jag stänga av tv:n innan det åker ut genom balkongen... hehe

Älskar er /
                /MissDynamite



Pysseldags...



Och pizzadags...



mumma:)



Madde med kniven i högsta hugg;)



Emily bereder fruktsalladen...



som blev så här god med med glass till:)


Äntligen morgon...

Nu ska jag ner på stan och träffa Emily, det ska bli skoj de. Och som jag skrev redan igår så blir det antagligen lunch på Paus, det slår aldrig fel där nämligen. Vad jag dock är lite irriterad över är att jag inte hann plugga så mycket inatt då mitt internet la av straks efter att jag la in det senaste inlägget. Snacka om att jag var sur. Det är precis som att min dator kommit in i trotsåldern, den gör alltså precis som den själv vill. Ohh, de gör mig så arg för jag är pricis lika dan. Men de väll ingen ide att hetsa upp sig över det. Nu ska vi ha kul med massa pyssel och annat skoj. Efter lunchen då naturligtvis, för det går ju inte att pyssla på tom mage inte.

Sen kommer ju Madde hit sen också så det ska bli skoj de:)  

Älskar er /
                /MissDynamite


Ingen uppdatering på hela dagen...

Så nu antar jag att ni är väldigt nyfikna på vad jag har hållit hus hela dagen;)


Tyvärr måste jag göra en väldigt besvikna när jag berättar att jag pluggat mer eller mindre hela dagen. Inte allt för kul information för era del kanske, men väldigt viktigt för mig att få det gjort. Skickade in ett arbete i förmiddags och sen dess har jag påbörjat ett annat arbete om Sveriges riksdag. Väldigt intressant men inte alls i närheten så enkelt som det förra arbetet om Sveriges partier var. Men politik är politik och desto mer man kan om det desto bättre för en själv... I LöVe It


Men jag har ju inte enbart suttit och pluggat, jag har även hunnit med att städa och plocka i ordning här hemma och så har jag duschat Litta, min älskade lilla vovve. Tyvärr hinner jag ju inte umgås med verken Litta eller någon annan i den utsträckning jag förut kunnat göra pgv att det är så mycket nu med alla läxor. Men om knappt en och en halv månad är det slut. Då kommer belöningen för att jag nu sitter och sliter som ett djur från morgon till kväll. Ska dock försöka få klart så mycket jag bara kan inatt för imorgon ska jag va med Emily. Troligtvis blir det lunch på Pause och sen pyssel hemma hos mig. Det har ju inte varit något pysslande för min del på väldigt länge så nu är det dags att återuppta rutinerna här. Risken finns ju att jag isolerar mig helt annars. Ohh, jag längtar så till imorgon.

Älskar er /
                /MissDynamite


Känner mig som en riktig nattuggla...

Ja, jag vet att det inte är allt för bra att äta mitt i natten. Men ska jag vara ärlig så tycker jag att det är tillåtet när man sitter och plugga halva natten. För pluggar är just det jag fortfarande håller på med. Och ska jag vara ännu ärligare så tycker jag personligen inte att jag gör annat än och just pluggar. Jag har ju knappt varit utanför dörren sen i fredags. Plugg, plugg och åter plugg tycker jag att det är mest hela tiden.

Okey visserligen var jag ju ute en sväng innan idag, eller rättare sagt igår. Men frågan är om det gills för jag var ju tvungen att gå ut så jag kunde köpa mig medicin för att just orka sitta uppe längre och plugga. 

Puh, nu vet jag inte hur många gånger jag nämnt ordet plugga i dessa få meningar jag skrivit. Men många lär det ju vara, tänker men det är inget jag tänker sitta och räkna på. Jag har ju en del viktigare saker för mig som ni kanske redan vet. Ska ta och äta upp mina mackor nu sen ska jag fortsätta PLUGGA ett tag till.


Älskar er / 
                /MissDynamite
  



Mina goa mackor och Fun Light:)


Här kan man snacka om en häktisk dag...

Har faktisk vart i farten sedan klockan åtta imorse, och morgonen började jag med att ringa en hel del samtal. Jag tror tom att jag satt i telefon till klockan var strags efter tio. Men och andra sidan blev ju en hel del viktiga saker utredt. Känns riktigt skönt det faktiskt. 

Sedan har jag varit nere på apoteket och hämtat ut medicin. Väldigt viktigt att ha sådant hemma när man lider av ständig huvudvärk, 24/7.

Sedan har jag även träffat Martina och Johan en snabbis på stan. Men lugn nu jag pratar inte om SVINET Johan, jag pratar om hårrockaren Johan på KPS. Satt lite utanför Grillen och tjata. Under tiden vi tjata gick även min huvudvärk över så när jag kom hem kunde jag återuppta mina studier utan vidare problem. Efter ett par timmar tröttnade jag på plugget så jag gick in till Ulla och tjata lite med Stina som är Ullas dotter.

Sedan var ju i princip allt slut här hemma så jag fick även springa iväg en sväng till Lidel för att handla. Brukar ju inte småhandla utan jag tar det när allt börjar ta slut. Så det blev ju en hel del att bära hem idag. Jag skulle tom vilja påstå att det var värre än ett spinning pass. Men nu är ju det överstökat, vilket ju är väldigt skönt. Har ju suttit och pluggat sedan jag kom hem och nu är det väll tänkt att jag ska fortsätta. 

Älskar er /
                /MissDynamite



Här sitter jag och njuter av det vakra vädret som varit idag...



Och vad Martina höll på med har jag ingen aning om, men nått va det iaf;)



Johan, håller stenhårt vid hårdrocks stilen;)


Plugg, plugg och åter plugg...

Här pluggas det för fullt. Bara en massa politik dessutom, så de lite svårt att slita sig. Det är ju så himla roligt, nackdelen är ju dock att jag nästan fått i mig säkert en liter Cola och hur många gram choklad jag stoppat i mig ska vi ju inte tala om. Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag men jag mår hur bra som helst så arbetet flyter på som bara den. Snart är jag dessutom klar med det ena arbetet, sen ska jag börja med det andra. Ifall nu koncentrationen håller i sig ett tag till. Fast jag tror ändå inte att jag skickar iväg dom förrän imorgon då jag läst igenom allt och kollat så att allt är korrekt, perfektionist som jag är. Men nåja nu ska jag fortsätta plugga en stund till.
 
Älskar er /
                /MissDynamite


Sköna söndagar...

Då får man ju sova ut hur länge man vill. Vaknade nyligen och så har jag varit ner i kiosken och köpt mig en massa choklad, popcorn och Cola. Fast innan jag börjar med allt snaskigt ska jag nog ta och göra mig riktig mat. Egentligen borde jag har börjat plugga för länge sedan, men det har inte riktigt blivit så då jag inte fick sova inatt. Det var tydligen någon som hade fått dåligt samvete så här en vecka efteråt och ville ses mitt i natten. Jag va ju naturligtvis inte lika på, på det förslaget. Istället blev det lite sms:ade fram och tillbaka tills jag somnade om. Men nu blir det till att göra lite käka och sen ska det pluggas.

Älskar er /
                /MissDynamite


Nä nu har jag allt varit överambitiös...

Eller vad säger ni? Klockan är kvart över ett och jag sitter fortfarande och klurar på ifall jag hör till det borgerliga eller socialistiska blocket när det kommer till politiskt tänkande. Personligen tror jag att jag har ett svar på detta, men jag är inte riktigt säker än. Vet ju inte om jag berättat detta tidigare men jag har ju planer på att engagera mig politisk. Jag tycker ju politik är så himla roligt. Att ha nått att säga till om och att få vara med och framföra sina åsikter i saker och ting är ju helt underbart. Jag älskar verkligen det här demokratiska styre, (fastän att allting alla gånger inte är som det borde vara). Men det är ju där vi, folket kommer in i bilden då vi kan vara med och påverka då det råder allmän rösträtt i detta underbara land. I Löve it verkligen, fast nu måste jag nog fortsätta. Och snart får det nog bli sängen dessutom:) 

Älskar er /
                /MissDynamite


Det har verkligen varit varmt ute idag...

Jag har alltså legat på balkongen och solat hela dagen. Naturligtvis har jag blandat nöje med nytta och tagit utur med alla viktiga papper jag har. Har bara ett papper kvar att fylla i och posta. Ska nog fylla i det lite senare för det är ju ingen ide att posta det förrän på måndag. Annars ligger alla andra papper prydligt i min pärm där jag har alla mina frakturer och viktiga papper. Det tycker jag att jag gjort bra om jag ska va ärlig, för det var ju en hel del papper.   

En annan sak som jag också gjort bra är planeringen inför nästa vecka. Har en massa samtal att ringa så då är det viktigt att skriva ner det i agendan så att jag inte glömmer det. Åhh, jag känner mig så duktig. Fast nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag in till Ulla och säga hej. Vet ju inte ens om hon lever, jag har ju liksom inte vart där sen i förrgår. Annars brukar jag ju kika in hos henne flera gånger om dagen, men men.

Älskar er /
                /MissDynamite




Min pärm och framförallt agenda klarar jag mig inte utan.


Solen skiner i min värld;)

Helt underbar värme ute idag, och solen skiner på min balkong från morgon till kväll. Helt underbart fastän att det ibland kan bli lite väl varmt. Så känns det just nu, alldelles för varmt så därför ska jag ta med mig en tidning ut och lägga mig i solen. Har ju egentligen inte tid med att ligga och lata mig i solen och inte har jag några utemöbler heller. Men som sagt jag kan ju inte vistas inne här då det är för varmt. Egentligen måste jag plugga, jag har massor att plugga fast det får jag ta och göra senare då det inte är lika varmt här. En annan positiv sak med dagen idag är att det är lördag vilket innebär att man får äta hur mycket choklad man vill, och jag har redan smält i mig 100g:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Underbar gårdag i Karlstad:)

Ni fattar verkligen inte hur underbar min dag var igår. Dagen tillbringades ju i Karlstad med Madde och Monica där det shoppades för fullt. Personligen köpte jag knappt någonting, men det var väll lite så det var menat också. Dels för att jag känner att jag inte behöver så mycket just nu och dels för att jag inte hittade det jag verkligen var ute efter. Nämligen ett par byxor i färg, gärna gult eller någon annan fin färg. Sedan besökte vi ju en massa affärer jag i vanliga falla inte brukar gå in i, och när vi väl kom fram till den butiken jag skulle ta en titt i så var den stängd:( Jag hade ju tänkt mig en västa därifrån, men så blev det ju inte. Det blev lite andra saker istället från dom andra affärerna vi var inne i.


Men ni ska veta att jag var helt slut när jag kom hem igår, tur att vi hann och ta några fikapauser emellanåt... Annars hade nog inte dagen blivit så väldigt lyckad, som den blev för min del. Jag blir ju så övertrött så fort, jag vet inte vad det beror på och läkarna ger ju mig ingen diagnos på det heller så det gör det inte lätt för mig att förklara för människorna i min omgivning heller. Men det gick som sagt bra.


För min del blev det ju lite saker från Panduro till min smyckestillverkning. På kaphal fyndade jag ett 5pack strumpbyxor för en billig slant. Från Lindex fick jag också med mig ett par strumpbyxor. Dessa är dock inte enbart svarta utan Chanel inspirerat svart/vita. De är verkligen skitsnygga med ena benet svart och andra vitt. Jag gav 22kronor för dom fast dom egentligen kostade 80kr, toppen ju. På GianTricot fyndade jag en kjol för 49 kronor som egentligen kostade 149kr. Och från Cubus fick jag med mig ett linne för 60kr. Linnet ser ut som ett helt vanligt linne, men jag blev så kär i färgen som tyvärr inte alls ser lika fin ut på bilden som den gör i verkligheten. Här kommer nedan kommer fynden från gårdagen.

Älskar er /
                /MissDynamite



Några lås blev det från Panduro, det var dock inga fynd då de var riktigt dyra...


Strumpbyxorna var däremot ett riktigt kap för bara 22kr fastän att ordinarie pris var 80kr...



Kjolen var också ett riktigt fynd för 49kr då ordinarie pris var 149kr.



Underbart linnet från Cubus var också ett fynd för 60kr. Färgen på bilden gör dock inte linnet rättvist då färgen är mycket finare i vrkligheten.


Dagens outfit



Linne- BjörnBorg, Tröja- Casels (lånad av mamma), Shorts - Ellos (fått av Monica), Väska- Sanddler, Skor- importerade från Kroatsien och gråa strumpbyxor under shortsen.

Shopping, shopping och åter shopping...

Älskar shopping men jag undrar ifall jag kanske börjar blir lite för gammal för att springa runt på stan i flera timmar. Att bära runt på en massa kassar i skyhöga klackar är väll inte det allra lättaste, med tanken på hur fötterna värker för tillfället. Eller så har jag bara blivit för bekväm av mig med all internetshopping. Men hur det än må vara med den saken så vill tacka mina underbara vänner Madde och Monica för en underbar dag på stan i Karlstad.
 
För er andra läsare som är nyfikna på vad som inhandlades av mig idag kan jag ju säga att det inte blev allt för mycket. Men det blev ändå några saker som fick följa med mig hem men dom får ni ta del av imorgon. För just nu ser jag på filmen som går på ettan, tror dock inte jag kollar klart på den då jag är alldelles för trött för de. Blir nog sängen istället.

Älskar er /
                /MissDynamite


Sängen ler mot mig...

Det skulle man verkligen kunna säga, jag är verkligen helt slut efter den här dagen. Inte för att jag hunnit göra allt jag skulle ha hunnit med idag men pluggat har jag gjort iaf. Och tvättat med för den delen. Klockan har dock hunnit bli mycket så min hjärna koplar inte längre. Ska fortsätta plugga på lördag dock om jag nu får nya uppgifter imorgon. Skicka iväg ett mail till min lärare nyligen och bad om nya uppgifter men frågan är ju om han ser att jag skickat till han imorgon. Nåja det märker vi ju imorgon. Och på tal om imorgon så ska jag ju till Karlstad med Madde och förmodligen Monica. Ska bli riktigt skoj, jag har verkligen längtat så. Tror dock det får bli sängen nu för jag vet inte när vi åker in. Det kan bli redan vid tolv ifall Madde lyckas komma iväg från lektionen så innan tolv måste jag vara klart för avgång oavsett. Ska ju även bli fint väder imorgon så frågan är ju vad jag ska ha på mig. Kjol kanske? Har ju inte haft det på länge. Ballongkjolen? Boyfriend byxorna och ett vitt linne till? Enkelt eller inte? Gah tror jag blir tokig, jag med mitt ständiga klädesproblem. Jag älskar verkligen kläder och skor ska vi inte tala om men sånna här bekymmer lever jag gärna utan... Puhh

Älskare er /
                   /MissDynamite


Morgon alla glada och morgonpigga;P

En alldeles underbar ny dag har vi nu framför oss och jag har en massa saker att ta itu med. Klockan tolv ska jag ner till tvättstugan för att sätta in min första maskin tvätt. Det har ju samlat på sig en hel del nu när jag varit sjuk och allt. Fast idag mår jag ju mycket bättre, men för säkerhetsskull så ska jag ändå gå ner till apoteket och köpa Alvedon sen. Får bli sen det för nummer två på måste göra listan är att plugga. Sedan måste jag även handla och gå till skomakaren med ett par skor, därtill ska en massa andra mindre roliga saker göras också. Men så ligger det till iaf.

Älskar er /
                /MissDynamite
  


Nu är det natten igen...

Och därmed också läggdags för min del. Jag har en hel del att stå i imorgon och dessutom måste jag ju som sagt lägga i turbon vad gäller pluggandet. Så morgondagen har jag planerad in i minsta detalj. Det är ju torsdag imorgon och jag vill ju gärna göra minsta möjliga i helgen. Och redan på fredag vill jag ju gå ut och roa mig med vänner så då gäller det ju att se till så att allting är utrett så det inte uppstår några hinder inför helgens planer. Men som sagt en lång dag väntar imorgon så nu blir det sängen för min del. Natti natt

Älskar er /
                /MissDynamite


I'm beck...

Här är bilderna som jag tidigare utlovat att visa er...

Älskar er /
                /MissDynamite




Mina vaackra öronhängen som jag tillverkade i fredags:)



Bestälningen är gjord på Pärlerian.se och innehåller olika berlocker och annat material för smyckestillverkning.

Hajsan...

Nu är jag tillbaka, nästan frisk. Huvudet värker fortfarande och Alvedonen är slut, tyvärr. Men Monica är här, så det känns bra ändå. Annars har vi inte gjort mycket, har bara slappat framför tv:n. Såg nyligen på "Rent hus" där dom var hos en man som inte hade städat sitt hem på 10 ÅR! Ja, ni såg rätt 10år. Så otroligt äckligt, men väldigt intressant. Nu har vi tänt en massa ljus här så nu fortsätter myset framför "Efterlyst". Har även tagit kort med Monicas kamera på örhängena som jag tillverkat men inte kunnat visa upp gva sjukdom och vistelsen på sjukhuset. Samma sak gäller mina varor som jag fick hem för några dagar sedan från Pärlerian.se. Men dom får ni som sagt ta del av senare för Monica har ju inte med sig sladden till kameran så jag får ju inte över bilderna just för tillfället. Men snart så;)

Älskar er /
                /MissDynamite


Varför åka in till akuten när man ändå får vänta i 10 timmar?

Jag har ju mått dåligt under en väldigt lång tid som ni säkert vet. Huvudet har ju känts som att et ska explodera och illa har jag mått med, lägg till yrsel och frånvaro stunder så har du den exakta beskrivningen av hur jag mått och mår fortfarande. Men igår var det riktigt illa så igår sökte jag hjälp på akuten här i Kristinehamn. Där gjorde läkaren den bedömningen att jag skulle köras in till Karlskoga där jag skulle får göra en röntgen. Så långt var ju allt lugnt, det gick ganska fort. När jag väl kom till Karlskoga fick jag ett rum på akuten och läkaren kom in ganska fort han med. Därefter stannade allt upp, kändes det som iaf. Vet inte hur många timmar jag sammanlagt fick vänta på röntgen men det var bra många timmar. När jag väl kom fram dit, gick det ju fort att ta röntgenbilderna. Väntan på resultaten tog dessvärre tre timmar. Sammanlagt hade hade jag alltså vart på akuten i 8 timmar. Ytterligare två timmar tog det tills jag kom fram till en specielist på hjärnskador. Då undrar jag vad fan det kallas för akutmottagning när man får vänta i 8 timmar. Visst förstår jag att mer akuta fall har företräde men för helvete ska man behöva vänta i 8 timmar för att sedan få reda på att man inte får åka hem utan ska förflyttas till en annan avdelning för observation. Och inte nog med det, jag fick ingen mat dessutom. Dom senaste dagarna när jag mått så dåligt som jag gjort har jag ju inte ätit särskilt mycket och när jag väl blir hungrig så får jag ingen mat. Istället får jag vänta på några jävla resultat som aldrig kom. Skulle dom behöva operera eller något så bör det ju göras på tom mage vad jag förstod det som. Men eftersom att det drog ut så på tiden så var det väll antagligen inget sånt som var aktuellt och då tycker jag dom kunde get mig mat. Eller ok visst jag fick två mackor, men då var klockan tolv, då hade jag alltså varit hungrig sedan klockan två på dagen. Helt sjukt, sen blev jag ju flyttad till en annan avdelning vid halv ett där dom erbjuder mig nått att äta. Snälla, min hunger hade ju hunnit gå över tio gånger om under den tiden jag satt och väntade, så inte var jag hungrig då.


Men men fick åka hem idag iaf, klockan elva kom taxin och hämta mig. Men jag kan väll inte säga att jag känner mig som vanligt men jag mår nog lite bättre ändå. Har varit med Emily sedan jag kom hem från sjukhuset, och vi började med lunch på Pause. För en gång skull fick jag ju i mig hela bakpotatisen som jag i vanlig ordning beställde, dock var det inte mycket jag lyckades hålla kvar i magen. Gjorde även lite mat nyligen som jag fick i mig, men inte heller den maten lyckades jag behålla. Så jag får väll göra ett försök imorgon igen, lyckas jag ej med det så får jag åka in till sjukan igen. Vilket ju vore synd, jag som ogillar sjukhus så mycket. Jag tycker nämligen att jag tillbringat tillräckligt med tid på sjukhus när jag råkade ut för bilolyckan -96. 


Gulliga Emily köpte även choklad o tugga på medan vi satt och pyssla men den står kvar här än. Apropå pyssel så har ju både jag och Emily fått hem våra varor vi beställde för någon dag sedan från parlerian.se. Vi är verkligen hur nöjda som helst med våran beställning. Så nu kommer det bli massor med nya fina smycken, dessutom har vi fått hem "öronkrokar" nickelfria som jag hade i örat under tiden vi satt och pyssla. Måste säga att dom var riktigt bra, jag som är extremt nickelallergisk kände inte av den minsta irritation.


Men nu blir det nog lite plugg för min del och sen blir det sängen. Måste ju lägga i turbon nu är det kommer till plugget men så måste jag även vila som läkaren sa igår. Dock glömde han dock fråga om jag har tid med att vila men det är väll en annan femma. Nåja turbo var det och sen vila, och om allt blir som jag tänkt mig imorgon så ska ni även få se mina verk som jag på senaste tiden tillverkat men inte riktigt haft möjlighet till att visa upp.

Älskar er /
                /MissDyanmite


Pyssel, pyssel och åter pyssel...

Kan ni gissa vad jag och Emily gjort hela dagen idag? Joh, vi har suttit och pysslat. Mina öronhängen som jag gjorde i fredags när jag och Madde satt och pyssla gick ju sönder under kvällen, så dom har jag lagat nu. Sedan har jag även påbörjat ett par andra örhängen, men dom kommer nog ta ett tills dom blir klara. Dom är det ju lite mer jobb med än med andra örhängen men jag är helt övertygad om att dom kommer bli hur fina som helst. Så imorgon  ska jag fortsätta med dom och förhoppningsvis får ni ju även se dom då. Dessutom kommer jag även att visa er örhängena som jag gjorde i fredags.

Älskar er /
                /MissDynamite


Den värsta dagen i mitt liv...

Och är det inte den absolut värsta så är det ju inte allt för långt ifrån. Vaknade nyligen och det var helt tomt här hemma. Inga missar att prata med, ingen att ge mat, helt tomt. Fast nu får jag nog sluta klaga. Tänkte ni skulle få se bilderna från fredagens party på Ankaret istället:)

Älskar er /
                /MissDyanmite




Fredagens bilder från Ankaret;)


Världens mest meningslösa dag...

Tyvärr så har ju mitt bloggande blivit lidande idag pgv lite oväntade händelser som inträffade igår. Fast det låter nog alvarligare än vad det egentligen var. Har ju visserligen haft jäkligt ont i huvet idag igen och så men så har jag ju lugnande och andra mediciner också som hjälper lite. Så efter omständigheterna mår jag relativt bra nu ändå. Dock har dagen idag vart kanske den mest meningslösa under mina 21år i livet. Jag har verkligen inte gjort någonting vettigt överhuvudtaget. Bara legat och dragit mig och snart blir det sängen igen. Ännu en tråkig sak är att Monica och Lars kommit hem, vilket ju innebär att mina kissar fått åka hem nu. Fruktansvärt tomt är det utan dom. Men nu är det väll bara att hoppas på att Monica och Lars åker bort snart igen så jag får passa missarna snart igen. Åhh, vad glad jag skulle bli. Fast de är ju skönt att Monica är hemma också. Har ju inte sett människan på hela veckan, så vi ska nog försöka ses imorgon. Fast nu har jag så fruktansvärt ont i huvet igen så nu blir det sängen och bilder från gårdagens party kommer imorgon. Det lovar jag...

Älskar er /
                /MissDynamite


Är det inte för jävligt?

02.08 MISSHANDEL, KRISTINEHAMN.

På Kungsgatan har en kvinna blivit misshandlad av en man. Hon blev slagen bl.a. i huvudet och fördes i ambulans till sjukhuset i Karlskoga. Den misstänkte mannen hämtades senare till förhör av polispatrull och anhölls av åklagaren.


Let the party begin...

Älskar er /
                /MissDynamite


Dagens inköp...



Mina vita byxor från Crocker...

Tillbaks...

Kan ni tänka er att vi tillbringat hela fyra timmar på stan här i Kristinehamn. Ska jag vara helt ärlig så viste jag inte att man kunde tillbringa så många timmar i den här lilla stan. Ahh visst är det ju en sak om man bor här men jag menar ur shopping synpunkt. Hursomhälst är jag helt slut nu, men lite shopping blev det iaf. Madde hittade ju en hel del. Själv köpte jag bara ett par vita byxor från Crocker. Naturligtvis var vi ute och käkat också. Fast nu blir det pyssel för hela slanten, Madde har tom med sig en bok med massa idéer i, så den ska jag titta i nu innan jag själv påbörjar något.

Älskar er /
                /MissDyanmite



Massa god mat på Kina...



Och massa mys på balkongen, för det är ju så fint vänder ute.


Planer för dagen...

Gick upp tidigt imorse, redan vid nio faktiskt. Måste säga att det gick väldigt trögt, men till slut kom jag upp iaf. Men nu är jag upp och tur är väll det för nu är Madde här, trevligt. Det blir en heldag för våran del. Vi tänkte börja på Kina, så vi får lite mat i magen. Därefter tänkte vi shoppa lite, ta en sväng på stan och sedan blir det pysselstund. Så ser dagen ut för våran del men man vet ju aldrig med oss. Våra drastiska planändringar är vi ju ganska kända för. Att jag ska ha mat i magen nu är ett som är säkert, sen får vi se ifall det blir nått ändrat:)

Älskar er /
                /MissDynamite



Ännu en mysig pysselstund hemma hos mig...

Emily var här innan och pyssla lite med mig, helt underbart att ha någon att pyssla med ju. Att göra eget tycker jag är så himla kul, det behöver ju inte vara smycken. Kan ju vara annat också men det är just kreativiteten hos människor jag tycker är så kul att se. Så tycker ju även jag om att få vara kreativ emellanåt. Fast idag har det inte blivit några smycken alls för min del, jag har målat berlocker istället. Berlockerna ska jag ha till armbandet jag gjorde igår, men det får ni se sen när det blir klart. Annars tänkte jag fortsätta pyssla nu en lite stund till sedan ska jag sätta mig och göra lite beställningar på material jag behövet till smyckes tillverkningen. Behöver ju även ett silverschampo så det får nog bli en beställning på Lyko.se igen. Så nu vet ni det:)

Älskar er /
                  /MissDynamite

            
   

Smyckes verksta


Massa mys med Emily...

Kom hem för en stund sedan från Emily. Tänk er vad mysig dagen varit då vi båda suttit och lyssnat på musik samtidigt som vi pysslat med våra smycken. Verkligen hur mysigt som helst. Jag hade ju idétorka först men sen så kom jag igång så det blev ett par jättefina örhängen idag. Påbörjade även på ett armband men det blev tyvärr inte helt klart, så det får ni se när det blir det. Tror jag måste köpa lite berlocker till det först annars blir det inte så fint som jag tänkt mig att det ska bli.

Men åter till idétorkan. Jag tror att det är till stor hjälp när man har någon att bolla med vad än saken gäller, tror det är lättare att gå vidare då. Så idag har lilla Emily vart till stor hjälp för mig, annars hade jag ju antagligen inte fått nått alls gjort. Vilket ju hade varit väldigt tråkigt. Här kommer bilder från dagens och även gårdagens pyssel.

Älskar er /
                /MissDynamite



Dessa fina örhängen blev det idag...



Skollänken blev till redan igår....



Och halsbandet likaså.


Ännu en solig dag...

Och jag har inte det minsta ont i huvet idag, helt underbart. Dessutom är jag proppmätt, har nämligen varit med Emily på kina och käkat. Måste skynda oss hem till henne nu för hon har tvättid klockan fyra. Så har vi tänkt sitta och pyssla lite under tiden hon tvättar. Men som sagt nu är det brottom så vi hörs senare ikväll.

Älskar er /
                /MissDyanmite




Nu tar vi nya tag;)

Det blev ett litet uppehåll igår vad gäller bloggandet. Hade knappt igång datorn igår då jag kände att jag ville ha en datafri dag. Sen vart det ju tidigt i säng igår med, direkt efter Valander faktiskt. Men idag har det ju hänt desto mer. Har varit på kafé Paus med Emily och käkat lunch, sedan blev det lite shopping. Inte för min del dock men för Emilys. Det blev ett par skitfina örhängen från Pilgrim och lite där till för hennes del. Själv köpte jag mig bara ett nagellack, ett gult tom. Gult är inte fult, kom ihåg det. Dessutom tänkte jag att det kunde vara fint nu så här till våren/ sommaren. För ni har väll inte missat Rihannas superlånga gula naglar, riktigt fränt måste jag säga. Gult är ju en färg som alltid kommer åter så här års, men i år tror jag faktiskt att det kommer hålla i sig även till sommaran. Gult i en ljusare nyans och massa andra pasteller därtill... SNYGGT;)




Annars fortsatte dagen med pyssel hemma hos mig. Emily hade ju köpt ett "gör det själv" kitt, så det blev ett jätte fint halsband för hennes del. För min del blev det en skollänk och ett halsband. Så imorgon ska vi fortsätta pysslet hemma hos henne. Så nu är frågan vad jag ska göra då, för just nu är det verkligen idétorka här.    

Älskar er /

                /MissDyanamite

P.s Bilder på dagens pyssel kommer senare D.s


Natten är lång och missarna har blivit galna... hihi

Puh, äntligen klar med läxan, jag har tom skickat in den. Wiho, så vad ska jag göra nu? Har ju sovit bort hela dagen eftersom att jag haft sån himla huvudvärk. Så nu när jag tom är klar med läxan, hatr jag ingen plan B. Jag är väldigt rastlös alltså. Det samma gäller kissarna, tror deras mål är att vända upp och ner på hela min lägenhet tills på lördag, hihi. Nä, usch hoppas denna vecka blir en riktigt låååång vecka så jag får umgås med kissarna desto mer. Kommer bli så tomt här utan dom:( Fast neh nu ska jag nog ta och läsa lite så kanske jag blir trött såsmåning om.

Älskar er /
                /MissDynamite



Den Svara är lite svår att ta bild på men jag fick allt en iaf;)


Fint väder = Glass i stora lass

Vaken för tredje gången idag. Har ju vart uppe två gånger tidigare idag men då har jag haft så himla ont i huvet att jag gått och lagt mig igen med en gång. Huvudvärken värker inte lika illa nu som innan men för säkerhetsskull tog jag en Alvedon nyligen. Hoppas det slutar värka helt snart.

Annars är det ju jättefint väder ute idag, perfekt för en glass ute på balkongen. Tänke jag kan gå ner till kiosken nu och köpa mig en sen ska bikiniöverdelen på så ska jag ut i solen. Mer än så tror jag inte att det händer idag faktiskt. Borde gå och handla också men jag har ingen aning om affären är öppen, dessutom verkar huvudvärken inte ge sig. Ska ner och köpa mig en glass nu iaf  sen ut och njuta av solen.

Älskar er / 
                /MissDyanmite
  


En riktigt solig påskafton...

Åh vilket fint och soligt väder det är ute idag. Just nu sitter jag och missen på min balkong i ett försök att få lite färg på kroppen. Skönt att inte behöva sitta ensam och sola iaf. Påskafton idag, det är nästan helt tomt ute på gatan bara en och annan bil som kör förbi då och då. Känns ovanligt men ändå skönt på något sätt. Tycker bättre om att lyssna på fågelkvitter än bilarnas irriterande tutljud som i vanliga fall överröstar fågelkvittren.

Tror inte det händer mycket mer än så här idag, blir nog väldigt lungt. Visserligen ska jag plugga lite till senare och så hoppas jag på att någon av alla tusen pizzerior som finns här i stan är öppen. För idag är jag sugen på pizza. Har inte käkat pizza på väldigt länge så nu är det dags igen. Eller om kinesen här nedanför är öppen vore ju kanske ännu bättre. Fast jag tror inte kinesen är öppen, frågan är om ens pizzeriorna har öppet. Fast det märker vi ju när hungern börjar ta vid lite senare.


Älskar er /

                /MissDynamite


Hemkommen från krogen...

Tror aldrig jag varit hemma så här tidigt efter ett korgbesök tidigare. Det var så tråkigt och så lite folk ute på Mastis idag, och de som var ute var enbart äldre. De va ta mig fan det värsta jag vart med om. Förfesten jag var på var väll ganska ok dock. Massa konstigt folk jag aldrig tidigare sett och så men helt ok, hyfsat soft ändå. Nu är jag dock hemma hos missekatterna, tror dom saknat mig faktisk. Dom har typ bara varit här i knappt 24timmar och jag börjar redan oroa mig för hur jag ska klara mig utan dom. Usch vad hemskt, måste få bort dom tankarna och leva i nuet istället. Det vore ju så himla mycket bättre. Fast nu är frågan vad jag ska göra här näst, orkar inte sova än. Det är ju fredag liksom. Här kommer iaf lite bilder från kvällen, så får vi se vad det blir sen. 

Älskar er /
                /MissDyanmite
 


Kissarna har anlänt...

Det gjorde dom redan igår i och för sig men nu börjar dom känna sig trygga här, de skönt. Vill ju inte att missarna ska må dåligt av att va med lille mig. Dock ville dom inte sova med mig inatt, och jag tänker inte tvinga dom till något. Så dom fick sova där dom kände för det. När jag vaknade så låg den ena under sängen och den andra under ett av elementen. Fast inatt ska jag nog försöka locka dom lite, för naturligtvis vill jag ju att dom ska sova i sängen med mig. Gör ju alltid min misse jue. Nåja idag ska jag tvätta och plugga eftersom att det inte blev nått plugg igår, jag var ju för trött för det. Men idag så. Annars tvättar jag ju också och så ska det städas här. Känns som att jag har massor att göra, och dessutom så har Emily födelsedagsfirande ikväll. Så jag måste ner på stan och köpa något till henne. Tror jag borde sätta igång nu med det samma så att jag hinner allt som står på agendan. Annars finns det ju risk för att jag inte gör det, tyvärr.

Älskar er /
                /MissDyanamite



Den ena av missarna:)


Det här måste väll ändå va lyckans dag...

Det tråkiga vädret höll verkligen i sig igår. Så jag var hemma hela dagen lång och läste min bok, bortsett från dom gångerna jag var ute med Litta då. Annars så har jag ju vart på möte med syo:n idag. Det gick hur bra som helst, har till och med sökt in på högskolorna runt om i landet så nu är det bara att vänta och se ifall man kommer in någonstans. Annars finns ju en plan B dvs ett år på KPS till, har sökt in även där. Tänkte en studieförberedande linje vore ju inte fel, för socionomutbildningen kommer nog vara minst sagt svår. Men sånt är livet, dessutom har jag gett mig fan på att jag ska göra det här nu. Så håll tummarna för mig. Efter mötet kollade jag upp bussarna till Marieberg, som jag ska till alldeles straks. Det är nämligen dit jag ska vid tvåtiden på ett annat möte. Sedan måste jag hem och plugga och ta emot mina gäster så klart. Var med Monica alldeles nyss tjata lite och så kom vi överens om att jag skulle ta hand om henne missar under denna veckan medan hon och Lars är bortresta. Men jag tror inte ni förstår min lycka, jag är nog i himmelriket. Jag ska alltså ha TVÅ missar (INTE EN) hos mig i en hel vecka. Och jag som bla älskar missar. Har ju en egen i Borås men han får tyvärr inte komma hit för min mamma:( Så nu kommer pluggandet för  min del gå mycket bättre när jag har två till här som ska plugga med mig:) Har ju en massa att plugga nu, men det ska nog gå bra. Annars så läste jag även ut boken Snabba cash igår, riktigt bra bok måste jag säga. Det ska ju även finnas en fortsättning på den men jag har ingen aning om vad den heter. Någon av er kära läsare som kanske vet vad den heter?

Fast nu måste jag verkligen kila, så jag inte missar bussen.

Älskar er /
                /MissDynamite


Tråkigt väder leder till ändrade planer...

Det blev ingen "pysseltimma" idag, det regniga vädret avmotiverade mig totalt. Istället så har jag varit ute med Litta en sväng, snacka om att jag blev pissblöt. Min Fornarina jacka är visserligen avsedd som vinterjacka men inte för regnigt väder. Så därför orkade jag inte gå till skolan, dessutom fick jag ju tag på syon ändå. Det är ju det som är det viktiga, så nu har jag ett möte med syon klockan nio imorgon.

Annars passade jag även på att gå på marknaden här i stan när jag ändå var ute med Litta. Jag visste ju inte att det var någon marknad idag, ändå hålls den på Kungsgatan som jag bor på. Men marknad som marknad, samma överallt vart än man kommer i Sverige.

Nåja, regnet håller i sig och det verkar inte ha några som helst planer på att sluta, och därmed har inte heller jag några planer på att gå utanför dörren idag. Istället ska jag bädda ner mig och läsa min bok.

Älskar er /
                /MissDynamite


Dagens...

Det blev ju tyvärr inget mer inlägg igår, mitt internet kronglade ju. Men nåja snart är det tänkt att jag ska till skolan. Jag ska försöka få tag på syon, vilket ju inte är det lättaste. Men jag måste försöka för jag behöver verkligen prata med henne. Sen ska jag även på "pysseltimman". Har ju ett par byxor som jag tänkte att jag skulle försöka sy om idag. Så nu vet ni det, men nu måste jag kila.

Älskar er /
                /MissDynamite


Saknaden är stor:(

Det blev visst pankakor och riktigt smaskens var dom också, så jag hade visst fel gällande Dianas pankakor.
Fast nu är jag själv här hemma igen. Diana åkte ju för en liten stund sedan, och som vanligt var avskedet riktigt jobbigt.  
Ett riktigt långt och utdraget avsked, jag börja tom gråta utan att veta om det. Tårarna bara kom, av sig själva.
Ush vad hemskt, det kommer bli så tomt här nu. Jag har ju inte varit själv en minut sen två veckor tillbaka och nu är jag det igen. Riktigt tråkigt måste jag erkänna. Får nog sysselsätta mig med något vettigt nu så att ensamheten och saknaden inte blir allt för stor. Tänkte att jag skulle städa lite nu och plocka i ordning. Kanske läsa lite sen också, vill ju gärna läsa ut "snabba cash" tills imorgon. Känns som att jag läst den boken i evigheter. Men jag kunde ju inte läsa en så tung bok när jag mådde så pass psykiskt dåligt som jag gjorde. Så den har ju bara legat här hemma:(
Annars har jag även fått en ny bok av Diana som jag tänkte börja läsa inom kort. "Svensk maffia" heter boken jag fick. Älskar att läsa om svensk maffia eller maffia överhuvudtaget. Böcker som mer eller mindre är värklighetsbaserade, tycker jag är väldigt intressant att läsa. Inte för att jag tror att vartenda ord är sant, men jag tror inte heller att det ligger allt för långt ifrån verkligheten. Så det här ska bli spännande läsning.

Älskar er /
                /MissDynamite




"Snabba Cash" av Jens Lapidus och "Svensk Maffia" av Lasse Wierup och Matti Larsson

Godmorgon


Jag har varit vaken ett tag nu men ingen frukost har jag fått än. Annars har Diana nyligen kommit igång med pankakorna hon lovade mig igår. Vet dock ej om det blir några pankakor för hon typ halvsover vid köksbänken. Men vi får väll se vad det blir av det. Personligen är jag ju väldigt skeptisk till att det blir något överhuvudtaget. Fast jag måste nog erkänna det att jag också halvsover. Det blev ju ganska sent igår, med massa chips, godis och film till. Hur mysigt som helst. Filmen vi såg igår hette "Win a date with Ted Hamilton". Riktigt bra film faktiskt. Har ni sett den?

Om inte så kan jag tala om för er att den handlar om en tjej som vinner en dejt med sin stora filmstjärneidol. Så här långt är allt okey men det visar sig sedan att hennes idol blir kär i henne. Han till och med söker upp henne, för att tala om det för henne. En dröm som går i uppfyllelse. Men för hennes arbetskollega som i smyg under en längre tid vart förälskad i henne förvandlas situationen till rena mardrömmen. En verklig mardröm där hans känslor för sin bästa tjejkompis sliter i honom.


Älskar er /
                /MissDynamite


Dagens fynd...

Här är bekinin som jag fyndade idag. Den är av märket Friis & Company och den blev min för halva reapriset. Jag är
verkligen lyckligt lottad...

Älskar er /
                /MissDynamite



Shopping i Karlstad...

Egentligen behöver jag ju inte skriva så mycket mer, jag tycker överskriften talar för sig själv. Men för sakens skull kan jag informera er om att dagen började med frukost på fiket nedanför mig. Sedan bar det av mot Karlstad. I Karlstad hade vi full show med att hitta parkering som passade oss, eller rättare sagt Diana. Det var ju ändå hon som körde. Vi känner ju inte till stan verken jag eller Diana men till slut hittade vi ett jätte bra ställe att parkera på. Typ vid busstationen, parkeringen där kostade det bara 40 kr/dygn.

Första besöket blev på Mittcity, ett varuhus på två våningar mitt i Karlstad. Där köpte Diana en jättefin tröja på BikBok för halva reapriset, skitbra ju. Därefter var det lunchdags. Båda var vrålhungriga så det blev lunch i varuhusets matservering. Sedan fortsatte vår shoppingrunda, inte för att det blev så mycket mer köpt men vi missade inte en enda affär, vi gick in i bokstavligen ALLA affärer. Till slut hittade jag en bekini i guld, perfekt till sommaren. Jag är så glad, lovar att visa upp den senare. När det blev alldelles för mycket för mig så tog vi en fika på MC- donalds eftersom att vi inte hittade något fik. Jag hade högklackat på mig så till slut fick jag lite ont i fötterna, men det gick bra. 

Bergviken var vi också och besökte men vi gick typ bara in och ut eftersom ingen av oss orkade mer. En hel dag på stan får en verkligen utmattad, men och andra sidan vad gör det. Vi hade kul och det är ju det viktigaste. Så nu vet ni det;)

Älskar er /
                /MissDynamite



Jag och Diana i Karlstad:)


Godmorgon allihop:)

Idag är en ny dag vilket innebär nya planer och äventyr. Resan hem igår gick hur bra som helst men det vet ni ju redan. Annars är det tänkt att jag och Diana ska åka in till Karlstad och kolla läget lite. Dock har jag ju skola idag med men jag tror jag hoppar över den lektionen. Fast det beror ju helt på när vi kommer tillbaka från Karlstad. Frukost på schemat härnäst, sedan kommer trippen till Karlstad och därefter får vi se vad som händer. Troligtvis blir det nått skojigt, men vad får ni veta senare;) Så glöm inte att läsa min blogg senare ikväll, så lovar jag att uppdatera er senare.


Älskar er /

                /MissDynamite


Semestern är över för min del...

Hejdå Borås nu sitter jag i bilen på väg hem till Kristinehamn. Det känns tungt att lämna min underbara stad men snart kommer jag åter. Fast just nu är vi som sagt på väg hem till mig. Tanken var väll den att vi skulle komma iväg redan vid fem timtiden, det blev dock inte så. Istället kom vi inte iväg fören förtifem minuter senare. Men och andra sidan har vi ju inte brottom, vi har ju hela natten på oss om det skulle va så. Annars har det inte hänt så värst mycket idag. Jag har packat och varit hos Pillan en snabbis. Kommer sakna dig gumman.

Men det var verkligen full fart framåt och första stoppet blev i Tibro, där lämnade vi av Dianas syster Sanela. Sedan fortsätte vi dit Asfaltina dvs vår navigator tog oss. Men hem till Kungsgatan kom vi iaf;) Och nu är vi äntligen hemma efter ett antal timmars färd med bil. Snart blir det läggdags men imorgon hörs vi igen.

Älskar er / 
                /MissDynamite


Nu har det firats massor...

Man fyller ju liksom bara en gång om året, så då får man passa på att fira. Och det är just vad vi gjort nu under kvällen. Det är nämligen så att jag och mamma nyligen vart på kallas hos min lilla kusin som fyller nio år idag. Riktigt trevligt var det faktiskt med massor av god mat och tårta. Så nu är min lilla kusin Dino nio år, och när jag frågade han hur det kändes att vara nio nu fick jag till svar att det ska bli kul att fylla nästa år, för då blir det tvåsiffrigt han fyller. Visst är han smart min lilla kusin:)

Älskar er /
                /MissDynamite




Jag må han leva ut i hundrade år:) Grattis Dino:)


Det blev en helkväll igår...

Och den började med bio, "En shopaholics bekännelse" blev det. Skulle dock inte vilja påstå att det var den bästa filmen jag, men det dög väll. Handla liksom om en shoppinggalen journalist som blir av med jobbet och på det har hon en massa skulder. Tillslut får hon kronofogden efter sig som tar alla tillfällen han får för att sätta käppar i hjulet för hennes karriär på den nya tidningen hon anställdes på. Men jag skulle inte vilja påstå att det var världens sämsta film heller, för den var ju bra. Jag hade nog bara lite större förhoppningar på den. Jag kanske tom är lite besviken, vad vet jag. Men både jag och Pillan kände igen oss i filmen, och den hade ju sina homoristiska inslag med.

Efter bion hade vi inte allt för mycket inplanerat. Så det blev den gamla vanliga svängen förbi Tonic. Där var det dock bara en massa nyblivna artonåringar, hela stan var full av nyblivna artonåringar igår. Det var väll mindre kul. Var ju länge sedan vi var ute på stan tillsammans men vi brukar ju alltid stöta på någon vi känner, men igår kände vi inte ens igen någon. Så vi kom ganska snabbt på att vi kanske borde röra på oss. Blev en runda på stan och sen in på Vimmel, där det var betydligt mer drag än vad det var på Tonic. Innan stängningsdags var det tom smockat med folk. Men skoj hade vi som alltid. Vi slog oss ner jämte några snubbar, som till en början verka vara helt ointresserade av att snacka med oss. Inte för att vi hade några större problem med det, störde ju inte oss. Tills jag fick en öl över mig. Det störde mig nått så fruktansvärt, för därefter stank det verkligen öl om mig och jag som inte ens dricker öl. Men nåja då kom grabbarna igång iaf, jävla vilket tjat det blev på dom. Och det slutade tom med efterfest hemma hos dom på Trandared. Så vi var inte hemma förrän halv fem imorse.


Nu är det dock tänkt att jag ska få liv i Pillan om en liten stund så vi kan göra oss i ordning. Jag tänkte vi skulle ta en sväng ner på stan, det är ju "vårmarknad" vad jag fattat det som. Det vill man ju inte missa. Därefter ska jag köra hem Pillan och göra mig i ordning för kalas. Det är nämligen så att min lilla kusin fyller år idag så vi ska kalasa och fira honom idag. Ska bli kul att träffa kusinerna som jag inte träffat på ett tag nu. Fast nu måste jag verkligen röra på mig annars missar vi säkerligen marknaden och allt annat också för den delen.


Älskar er /
                /MissDynamite




Bättre kväll än så här går inte att få...;)

Slappt;P

Jag kan inte påstå att dagen idag varit särskilt händelserik. Nej, den har snarare varit väldigt lugn. Men jag har ändå orkat mig ner på stan för att kika runt lite. Fast den egentliga anledningen till att jag åkte ner var nog den att jag var tvungen att hämta ut medicinen på apoteket. Redan imorse var jag där men då hade tydligen inte mitt recept kommit in, fastän att medicinen skulle vart tillgänglig redan i onsdags. Väldigt knas kan man tycka, men så ligger det till iaf. Men jag fick åka hem igen och ringa runt för att se ifall jag kunde få ut medicin som jag kunde ha över helgen åtminstone. Jag va ju lite sur där, men det löste sig så nu har jag medicin som ska räcka en vecka till. Fast när jag kommer hem till Kristinehamn ska jag ta tag i det här. Jag menar tror dom på fullt allvara att dom minskar min panikångest genom att skriva ut små doseringar. Det leder ju bara till att jag får ännu mer panik när den är på väg att ta slut. Helt sjukt ju. Men som sagt det löste sig för den här gången.
Annars så har jag som sagt inte gjort så mycket annat idag. Men det är skönt med såna här dagar också då man får vila ut sig ordentligt. Fast nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag nog till Pillan. Hon var tydligen sugen på bio idag, vilket ju jag också varit under en längre period. Så vi får väll se vad det blir för bio idag:)

Älskar er /
                /MissDynamite


En liten kort uppföljning av dagen...

Jag är väldigt nöjd med dagen som varit, saker och ting har blivit avklarade och det älskar jag. Mest nöjd är jag nog med dom timmarna jag ägnade åt att putsa, städa och dammsuga Pärlan (bilen). Nu kan jag säga er att Pärlan bokstavligen skiner inuti;) Jag hann dock inte åka till Gislaved som det var tänkt från början. Istället åkte jag direkt till Diana:) Det var riktigt skoj de. Vi brukar ju ha skoj när vi ses, men har man inte möjligheten att ses så ofta så blir dom få tillfällena man får ihop verkligen speciella. Men detta tror jag dock gäller det mesta som inte hör vardagen till. För våran del blir det oftast en helt del tjat om allt och inget, då vi inte setts på länge. Det tar ju liksom en stund att informera varandra om viktiga händelser som inträffat sen man sågs sist. Sedan tog vi även en motionsrunda runt om hela Gnosjö, nästan iaf. Riktigt skönt måste jag säga men saken är den att jag är urform just nu. Det har ju liksom gått två veckor sedan jag var ute på motionsrundan med Litta senast. Men förhoppningsvis så blir det ändring på det inom kort. Tänkte jag skulle försöka komma igång så fort jag kommit hem, så kanske jag även får igång Monica igen:) Vore skoj de:)

Annars har jag även fått ryggmassage idag av Diana. Va hur skönt som helst och så hade hon någon massage "salva" till hjälp som gjorde det ännu skönare efteråt. Den typ sved, brändes och kylde av ryggen på en och samma gång, fast ändå inte. Helt obeskrivlig känsla som jag upplevde på ett väldigt positivt sätt var det dock. Fast nu är klockan mycket så nu blir det bums i säng för min del så att dagen imorgon förhoppningsvis kan bli lika effektiv och meningsfull som den varit idag.

Älskar er /
                /MissDynamite


Massage och motionsrunda i Gnosjö;)


Lite av varje...

Äntligen har jag hittat sladden som jag inte kunde hitta igår. Kan ni gissa vart den låg? Joh, under soffan, och jag som letat igenom hela huset två gånger om. Är det inte typiskt? Fast ser man det från den positiva sidan så innebär det ju att bilderna från igår kommer upp och ikväll kommer även bilder från dagens händelser upp. Bra va;)

Annars kommer dagen idag innehålla följande. Pärlan dvs bilen ska städas inuti alldeles straks. Går ju inte att köra runt i en smutsig bil och tro att man är nått. Funkar inte i Borås iaf;P
Sedan ska jag iväg till Gislaved till mina kära kusiner för att hälsa på. Därefter bär det av till Gnosjö dvs till Diana som tydligen har lagt upp nått motionspass för dagen. Puhh och jag som slarvat med motionsrundorna den senaste tiden. Men håll tummarna för mig nu så att allt går bra. Jah, så att jag inte tuppar av någonstans mitt i Gnosjö, vore ju inge vidare kul. Fast nu är det nog dags för mig att sätta lite fart annars lär ju inte ens hälften av det som står på schemat bli av bockat idag. Hoppas ni får en underbar dag i så hörs vi lite senare.

Ps. Snacka om att jag blev förvånad när ett affärsbiträde kom fram till mig igår för att påpeka att hon tycket väldigt mycket om min jeansjacka. Jag hade ju på mig den igår men inte kunde jag i min vildaste fantasi tänka mig att någon i en så pass stor stad som Gbg skulle påpeka nått så futtit som ett plagg. Jag menar där har man väll ändå sett det mesta. Men glad blev jag:) Ds.

Älskar er /
                 /MissDynamite




Jag och mamma på världens bästa Paprika och på Espresso House;)

Min dag i Gbg...

Nu har vi äntligen kommit hem efter en heldag i Gbg. Jag säger vi eftersom att jag för ovanlighetens skull fick med min mamma. Hon brukar ju inte vilja följa med på några såna här heldagars äventyr men idag gick det tydligen bra. Mamma var även med till ArtClinic där jag hade ett uppföljningsmöte med Ingmar som ju är min plastikkirurg. Det är nämligen Ingmar som för ca ett år sedan genomförde min näsoperation. Sen dess har jag fått åka flera turer in till kliniken, fast det var mer före och efter operationen nu är dessa turer betydligt färre. Jag kan till och med säga att det är väldigt länge sedan jag var inne nu. Det är ju ungefär ett år efter operationen som man ser hur det slutgiltiga resultatet blivit. Det gör man nämligen inte innan för det rör på sig väldigt mycket under läkningsprocessen. Det gjorde det iaf på mig. Men så fick jag även reda på att det troligen kommer att röra på sig ännu mer men det kommer inte vara några större förändringar. Så resultatet utseendemässigt bör ju inte förändras nå mer nu. Så vi kom faktiskt fram till att resultatet av operation mer eller mindre blev lyckad. Dock blev det inte helt lyckat eftersom att jag nu har fått svårt med andningen och ibland kan jag inte alls andas genom näsan. Dessa andningssvårigheter kommer med jämna mellanrum men oftast på natten innan jag ska sova. Så vi ska boka in en ny tid där bla en öron, hals och näskirurg ska vara med för att se vad som går att göra åt problemet. Men utifrån den informationen jag fick av Ingmar idag så blir det förmodligen aktuellt med ytterligare en operation. Fast det gör ju inte mig något, så länge resultatet blir bra och jag kan andas som en människa efteråt så är jag nöjd.


Men vilken kick det var att gå in på ArtClinic igen. Kändes nästan som att jag skulle in på operation ännu en gång. Måste säga att det var det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Även fast att min näsa nu inte uppfyller den funktion en normalt fungerande näsa borde kunna uppfylla så är det inga större fel som inte går att rätta till. Så när det här andningsproblemet har rättats till så är jag 110% nöjd, nu ligger jag på 100% nöjd.


Och nej bara för att man väljer att operera sig så innebär det inte att man inte är nöjd med sig själv. Annars skulle ju inte jag varit en utav dom som valt att operera sig, för jag är nöjd med mig själv. Det har jag alltid varit, och de ta mig fan ingen som ska påpeka mina fel och brister för sådana har vi alla. Ingen är ju perfekt. Men så länge jag ser felet eller föresten det behöver inte ens vara nått fel. Det finns ju faktiskt människor som tröttnar på sitt utseende precis som andra tröttnar på tex bilen, huset, cykeln eller något annat dom har möjligheten att påverka och förändra för att skapa lite lyx i vardagen. För mig är det alltså ingen skillnad på att byta ut sin bil som man tröttnat på efter ett par år och att operera en kroppsdel. Naturligtvis är det ju skillnad på det praktiska dvs utförande av handlingar för att uppnå målet men det är också den enda skillnaden jag kan se i det här. Om möjligheten till förändring finns så varför inte ta vara på den möjligheten då? Fast nu får det vara nog om det här. Jag är en av dom som tog vara på denna möjlighet, och jag är helt övertygad om att fler skulle ha gjort det samma ifall dom haft möjligheterna till det. Jag är också övertygad att fler kommer ta vara på denna möjlighet i takt med att priserna på ingreppen sjunker. För att priserna kommer att falla är jag också övertygad om. Då kommer det inte vara lika tabubelagt heller. För i dagsläget är det ju väldigt tabubelagt då jag anklagas för både det ena och det andra när min omgivning fått reda på ingreppet. Jag ska bla anklagats för att ha dåligt självförtroende och att jag inte innan operationen inte ska ha tyckt om mig själv, och detta har jag hört från personer som verken känner mig nu eller gjorde det då. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta argumentera emot eller ta det dom sa med en nypa salt. Jag menar visst finns det ju människor som har komplex och så genomgår operationer i ett desperat försök att få bort dessa. Men blir dessa människor någonsin nöjda? Jag menar jag var nöjd med mig själv från början. Men jag vill även påpeka att något som är bra från början alltid kan göras bättre. Med den inställningen kan jag lova att man oftast blir nöjd med resultatet vad det än är man önskar genomföra.

Men hur det än må vara med den saken så fick jag ju som sagt med mig mamma ända till Gbg, vilket ju är väldigt ovanligt. Vi var helt slut när vi kom hem, men det är ju inte så konstigt med tanken på hur man får springa från ena sidan stan till den andra för att hitta rätt saker. Shopping borde ju vara en idrottsgren, kanske något som man kunde välja till på skolidrotten. Det dlev ju en del affärer vi besökte men dock blev det ingenting köpt för min del. Ahh förutom ett par Kalvin Klein trosor, men inget mer. Fast jag tycker dagen vart väldigt lyckad ändå. Tycker det var kul att få umgås med min mamma då det även blev ett ex antal fikapauser och lunch på paprika som är mitt absoluta favorit matställe i Gbg. Det blev inte så många bilder tagna idag, men dom som togs får ni se imorgon för jag hittar inte sladden så att jag kan överföra bilderna till datorn:(          

Älskar er /
                /MissDynamite


RSS 2.0