Jag ska inte klaga...

I måndags kom jag efter att ex antal timmar fram till Borås där jag tog en fika med Marco, därefter åkte jag hem till päronen.

På tisdagen var jag och mamma i stan för lite shopping men det blev ingen shopping för min del eftersom att jag inte hittade nått jag ville ha. Men det tog ändå hela dagen då vi va hemma ganska sent.

Däremot blev de lite shopping på onsdagen då jag köpte lite kläder inget märkvärdigt dock. Bar en stickad kofta, skarf och ett linne. På kvällen åkte jag till Marco där jag sov över ör att tidigt på torsdag morgon åka till Ullared. Köpte dock inget märkvärdigt, tyckte liksom inte att det fanns något specielt. Så inte blev vi särskilt långvariga då vi tom hann med en lunsch i Borås.

Klockan fyra var jag hemma, sov någon timma för att sedan åka iväg till Gnosjö och träffa Diana.

Fredagen var lugn, träffa Sara gjorde jag...
Lördag dvs ikväll blir det också lugnt... Borde läsa "Mitt förnamn är Ronny" men vi får väll se hur de tblir med den saken. Finns ju en massa filmer på tv:n idag så ja vi får som sagt se.

Älskar er /
             /MissDynamite


Helgens bilder;)



Här dansar jag loss i fredags på Billen;)



Hmm, jag fjantar mig på Billen i Fredags;)



I lördags var jag avdeckad redan på förfesten...



Dock tog jag igen mig ganska snabbt...



Visst är vi sötisar?



Lördagskvällen nalkas mot sitt slut och jag ser ut så här... WETLOOK;)



Så hä såg wetlooken ut bakifrån;)


Älskar er /
             /MissDynamite







Fredagens bilder;)




Resan hem var fruktansvär...

Fy fan vad fruktansvärt illamående jag blev när X2000 hade lämnat Kristinehamn. Troligtvis berrode illamåendet på att det gick så fort men det hörr konstigt nog i sig änstan hela vägen till Borås. Näe, uhh det var en riktigt hemst resa igår, därför jag inte bloggade heller.

Hur som hälst när jag kom fram till Borås mötte Marco upp mig, i tog en fika på Viskan och sen åkte båda åt var sitt håll. Kan ni fatta hur underbart skönt det var att äntligen komma fram efter en resa på ett X antal timmar...hehe

Senare idag ska jag ta och köra in min mamma till doktorn och sedan ska jag ta en sväng om på stan. Troligtvis blir det ingen shopping alls idag, eftersom att jag har det på känn. Men att ta en sväng om i affärerna är ju alltid kul. Och det bästa av allt, jag känner till Borås som min innerficka, dvs jag vet exakt vart man ska gå lite beroende på va man är ute efter. Sån koll har jag tex inte i Karlstad, men men snart kommer bilderna från i helgen...

Älskar er /
             /MissDynamite

Snart så...

Åker jag till borås. Åhh, jävlar vad skönt det ska bli att få komma brt lite. Har lite brottom nu dock, ska ta in cykeln i förådet innan jag åker tänkte jag. Jah, så den slipper stå ute, man vet ju aldrig vad det är för huliganer här som springer om nätterna. Jävligt trött är jag också så mer uppdatering kommer under dagen beroende på hur länge bateriet till datorn håller i sig.

Lovade ju bilder från helgen också men jag fick dom se sent igår så tyvärr orkade jag inte ladda upp dom igår och dessutom fick jag bara några stycken. Men jag lovar att dom kommer upp senare under dagen dom också. Nu ska jag kila.

Älskar er /
             /MissDynamite


I´m so lonely!!!

Fan vad tajt med tid det var i fredags, knappt så jag hann klart med opponeringen. Men det gick bra ändå fast det var nog lite synd om tjejen som jag opponera på... Moahahah jag är ju så elak

På kvällen blev det Billen för mig och Madde... Spela biljard gJorde vi och kan ni tänka er att jag förlora alla tre omgångar, de väll typiskt. Dansgolvet hade don öppnat också så det var en riktigt trevlig kväll får jag väll säga, fastän att det inte var lika kul igår morse när vi båda skulle upp och göra Högskoleprovet 08.20. Fast det gick nog bra ändå, tror jag. Va verkligen skit sega båda jag och Madde när provet var slut men efter en timmas vila blev det trotts allt en lyckad utgång senare på kvällen.

Men gud vad folk det var ute igår, det gick ju knappt och röra sig samtidigt som det var hur varmt som hälst och jag dansa som en idiot i vanlig ordning. Folk glodde i vanlig ordning och vissa ville dansa med mig, men NEJ när jag gör min grej vill jag inte ha någon i vägen, TACK!!! 

Kort och gott var kvällen riktigt lyckad för alla tre (Ivana var också med) fastän att min frill inte höll och jag gick runt med en wetlook helt ovetandes om det hela kvällen, haha. För att inte tala om hur hela kroppen värkte när jag väl hade lagt mig i sängen, AjAj!

Nu är jag helt ensam eftersom att Madde åkte hem för ett par timmar sedan men det gör inte mig nått för jag är så trött så jag kommer bara sova idag tror jag. Skulle egentligen suttit på tåget till Borås idag men det blev inte riktigt så. Så nu blire sängen och bilder från igår och på wetlooken kommer antagligen senare beroende på när Madde skickar dom till mig.

Älskar er /
             /MissDynamite


Höstfest?

Nae jag har inte tid, har annat för mig men annars är det höst fest på skolan idag. Och imorgon är det middag på universitetet med klassen, dock har jag inte tid med det heller, tyvärr. Idag måste jag plugga och få klart opponeringen eftersom att den ska framföras imorgon. Och imorgon ska jag kanske till Veronica en sväng för att sedan åka hem och vila för på lördag är det högskoleprov, vilket är jobbigt i sig eftersom att det dels blir en lång dag och dels så är det ju svårt. Fast nu tar vi ett steg i taget dvs gör klart inför morgondagen. Tror nog jag kommer bli sittandes med det halva natten mist eftersom att jag knapt börjat med det. Jag har ju läst igenom arbetet flera gånger men jag får inte riktigt grepp om hur människan tänkt, hela arbetet är allmänt rörigt utan verken käller eller rubriker för att inte tala om underrubriker. Ahh, kepigt är det iaf och specielt efter ett glas vin som jag nyligen fått i mig... men men

Älskar er /
           /MissDynamite

091022

God morgon:)

Idag känns det bättre, har faktiskt vart upp sen åtta och plockat undan tvätten från igår bla. Nu ska jag till skolan snart och sen komer Martina hit så ska jag umgås med henne ett tag och sen blir det väll till och plugga. Oppositionen ska ju vara klar imorgon så det gäller att ligga i nu. Men som sagt skola först...

Älskar er /
           /MissDynamite


092110

Puhh, ni anar inte hur sleten jag är idag och jag vill bara hem till min sköna säng. Har haft matte nyligen så nu har jag bara en lektion kvar sen slutar jag för dagen. Åhh jag längtar så eftersom att jag ska få pankakor idag som Ulla ska göra åt mig och jag som älskar pankakor:) Sedan ska jag även hinna med och gå ut på en promeniz med Litta ikväll annars blir det väll bar till att sitta hemma och jobba med opponeringen som är på fredag.

Älskar er /
             /MissDynamite


Jag fyller ju inte år...

Men jag får presenter ändå:) Dessa fick jag av Diana i fredags, snacka om att jag blev överaskad... Tack så mycket älsklingen:)

Älskar er /
           /MissDynamite




En hjärtformad skål med två muggar till:)...Super sött ju:)



En supersöt mobilstrumpa... Älskar den...thihi



Och öronhängen... Som jag blev störtförälskad i.... Dom är ju bara så mycket MissDynamite som det går att bli... Thihi

Fredags nöje;)

Skrev ju igår att jag var och shoppade i fredags och att jag blev jävligt besviken på mig själv då jag inte fick på mig nått, och det jag fick på mig satt för jävligt på. Alla ni som går i märkeskläder vet ju att märkeskläder bara görs upp till en viss storlek och växer man ur den får man helt enkelt köpa något annat i någon annan butik. Disskriminering är vad det är men det är så det ligger till iaf. 

Fast jag ger mig inte några extra kilon ska inte få mig och ändra på min klässtil därför är det hårdbantning för tillfället som gäller. Ska faktiskt ut och röra på mig nu till och med vilket ju är ganska ovanligt för min del men men något måste man ju offta för att ligga på topp. Men iaf det jag försöker komma fram till är att jag trotts allt fick med mig två plagg hem...

Älskar er /
           /MissDynamite



En supersöt farfars tröja från FredPerry... OCH...


Ett linne från Svea...


Vilken seeeg dag det har varit...

När jag kom hem från skolan dekade jag bokstavligen... Och jag vet inte vaknade väll för ett tag sedan så nu är ju frågan vd jag ska göra resten av natten. Tror det blir till att plugga för det var ju det jag skulle ha gjort idag om jag inte hade sovit bort hela dagen vill säga. Tänkte ta och gå ut och gå en sväng med Litta okså så vi kommer ut och rör på oss lite. Fast egentligen är det ju framför allt jag som inte rör på mig, sitter ju bara vid datorn dagarna ut. Men men skola imorgon...

Älskar er /
           /MissDynamite



Så här såg jag ut idag...

Lång kofta- MQ, stickad polo/cardigan- Fornarina, leggings och knästrumpor från ett okänt ställe.
Super mysig outfit enligt mig själv... I skolan hade jag en ljus skun jacka och mc kängor till... PERFEKT!!! 

Ännu en "kändis" som viket ut sig i PlayBoy;)

Hatar verklingen The Simpson serien men tyckte det här var extremt roligt... *garv*

ÄLSKAR ER /
                  /MissDynamite

marge-simpson-playboy-cover.jpg
marge-simpson-playboy-fotos-2-1.jpg
marge-simpson-playboy-fotos-1.jpg

NOT!!!

Eller vad tycker ni om Rihannas senaste håruppsättning?

Ehh, NOT är min första tanken dock...

Älskar er /
             /MissDynamite


ririvideo1.jpg

Åhh, vad jag längtar hem just nu...

Jag vet att jag som person kan uppfattas som allmänt flummig men tro mig jag älskar det... Jag älskar mitt liv, hade det vart bättre hade det varit illa;)  Ni läsare har säkert fått intrycket av att jag inte håller vad jag lovar och kanske är jag just en sån person, vem vet. Fast just idag längtar jag bara hem (Är i skolan nu) så jag kan visa upp mina fina presenter som jag fått av Diana + det jag köpte i fredags. 

Annars kan jag väll inte påstå att jag tycker att engelska är det roligaste jag vet, specielt inte med tanken på att jag valt att läsa med en nybörjar grupp som beffinner sig på en nivå där man lär sig "My name is"... BLÄÄÄÄ VAD TRÅKIGT!!!  

Puhh, en hel halv kvar till jag börjar... Ännu mer tråk!!!
Nåja, hörs sen;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Natta...


Uhh...

Vad skönt det är att få skriva av sig lite, rena terapin ju. Nu ska jag ta och organisera upp mitt liv!!!
Under dom här två veckerna som jag inte bloggat på har jag till stor del tillbringat med nosen nerborrad i mina böcker. Visst har jag varit ute lite också och gjort annat men när jag vart hemma gjorde jag inte mycket annat, möjligen laga mat och diska då. Därför behöver det bokstavligen städas här och organiseras så att det blir någon ordning på sakerna här, får ju panik av oredan. Dessutom är semenariet på fredag, högskoleprovet på lördag och sedan åker jag till Borås igen alltå är det ännu viktigare att det hela blir återstält så snart som möjligt. Vill liksom har tillbaka mitt liv, för tro mig det känns inte som att man lever när man sitter och skriver och skriver och det känns som att man aldrig ska bli klar. Men nu så är det ju klart, ska bara börja leva också;)

Annars vet jag inte riktigt vad som hender i veckan... Borde kanske kolla med mina vänner ifall dom fortfarande kommer ihåg mig...haha Men nu tar jag jag dag för dag, så jag får återhämta mig lite... 

Älskar er /
           /MissDynamite



The one and only... JUST ME;)


Eftersom att jag är värd det...

Så blev det lite shopping ändå i fredags, inte mycket dock bara en tröja och ett linne som jag lovar att visa imorgon. Får inte till någon bra bild just nu så därför tar vi det imorgon.

Lovar att jag också ska visa upp presenterna som jag fick av Diana i fredags. Jag fylde ju inte år men hon ville ge mig presenter ändå, åhh jag blev så glad allt är så himla fint... Tack gumman:)

Jag åkte ju tillbaka till Kristinehamn i fredags med Diana som sedan flera månader tillbaka hade planerat att komma och hälsa på mig just i helgen som varit. Det var ju visserligen fredag så visst fanns det funderingar på att dra ut, åtminstone till Billen och ta en cider. Men efter fyra timmars bilfärd upp hit och två timmars uppehåll på A6 center i Jönköping bestämde vi oss för att skita it och stanna hemma istället.

Dessto roligare blev det i lördags då vi åkte in till Karlstad och slog klackarna i taket med Veronica och Sofia, riktigt kul;) Synd bara att Madde bangade i sissta secund, men du får faktiskt skylla dig själv gummz;P hehe föresten appropå det där med klackarna i taket, det var ju bara jag som hade klackar på mig. Åhh, jävlar vad vi dansade sissta timman var som att gå på glas och hur fan jag tog mig till bilen är en gåta för jag vägrade förnedra mig genom att ta av mig skorna och gå barfota till bilen. Är det så illa att man går barfota ut från krogen så ska man helt enkelt inte ha klackar nästa gång, för då kan man inte gå i dom. Därför plågar jag mig helldre ändå fram med klackarna än och tar av mig dom mitt ute på gatan.

Tror inte vi var hemma förrän halv fem faktiskt, åh gissa vilken överaskning vi fick? Spisen hade råkat gå på och var naturligtvis på under hela tiden vi vart borta vilket kunde ha inneburit att hela lägenheten hade brunnit ner. Dock hade vi tur, inte mycket blev förstört. Bara dekorationen som stod på spisen och kexen bredvid spisen...PUHHH!!!

Sen igår SÖNDAG, steg jag upp redan vid nio och gjorde frukost vilket gjorde Diana både glad och överaskad:) Det var med andra ord mer uppskattat än att äta frukost ute på Cafe Paus som vi gjorde i lördags, vilket också glädjer mig. Sen dröjde det inte länge förrän jag blev ensam igen och Diana begav sig hem till Gnosjö/Småland igen:(

Men jag hann knappt vila förrän Madde kom, hon fylde ju 24år i fredags så jag hade köpt en present till henne redan i torsdags som hon skulle ha fått på lördagen. Men hon blev så glad för sin hjärtformade porrpiska ändå, tyckte det var en klockren present till henne...HAHAHA

Älskar er /
            /MissDynamite


Jag är värde de, jag svär bre;)

Efter lite drygt två veckors isolering är jag nu tillbaka med mer tid till att blogga än någonsin. Orsaken till två veckors isolerin har vart mina studier dvs ett arbete som lämnades in redan i torsdags. Med andra ord hade jag egentligen kunnat blogga redan då, men jag behövde lite ledig, jag är ju värd det;)

Fast vänta lite!!!

Tro inte att det inte händer saker kring mig bara fr att jag sitter och pluggar, det är ju trotts allt MissDynamite vi snackar om;) Naturligtvis kan jag ju inte gå två vecker tillbaka och ta allt i detalj så jag börjar med torsdagen;)

Som ni ju vet förespråkar jag plastikoperationer, jag älskar plastik kirurgi och mitt mottot är Plastic- Fantastic;) Så förra året gjorde jag ett ingrepp till förbättring och visst har det blivit riktigt bra utåt sett men jag har fått problem, STORA problem. Jag kan inte andas eller jag har iaf STORA problem med andningen. Därför var jag i Trollhättan på återkontroll där han i princip sa att jag får leva med det och då måste ni ju förstå att jag tände till... hehe Så vi får väll se hur det blir men jag tänker inte ge mig om jag så ska bli tvungen till och stämma ArtClinik i Göteborg;)... hehe fast de klart lite kul om man skulle behöva gå så långt.

Nåja, stora planer det där. Åkte iaf hem till mina föräldrar efter det och sen till Mr H. Va där i ett par timmar och sen åkte jag hem till päronen igen.

På lördagen blev det lite shopping. Vill ju ha massa nya kläder men tyvärr är det ju så att jag kraftigt gått upp i vikti de här två veckerna vilket innebar att allt jag provade var för litet eller satt för jävligt på fastän att jag provade kläder i två storlekar större än vad jag brukar ha, dvs att det är slut med MÄRKESKLÄDER för min del fram tills jag gått ner i vikt iaf. Så fram tills kilona är borta får jag helt enkelt gå naken eller köpa nå billiga leggings eller nått så det inte sitter åt överallt.

Men nog om min övervikt nu det har ju varit helg också;)

Uppdaterar snart om helgens händelser;)

Älskar er /
           /MissDynamite


 

Följer inga råd, jag är självlärd;)

Efter en veckas uppehåll är jag nu tillbaka i blogg världen, och vem vet det kanske håller i sig ett tag nu. Har ingen vidare insperation, pluggar ju bara som en annan jävla idiot. Men det här ska gå, jag ska klara det om det nu är det sissta jag gör här i livet. Brukar fixa det jag gett mig fan på, så vad kan gå fel den här gången? Tappa motivationen? Knappast iaf inte om man lever efter mina motton dvs att regler är till för att brytas och hinder överstigas.

Sitter i skolan just nu och väntar på att pysseltimman ska börja, sen ska jag hem och plugga. Blir till att skriva och leta infomation i ämnet, borde läsa också så med andra ord behöver jag organisation. Och jag som hatar organisation, jag vill ju leva i nuet inte ångra mig sen och det går ju inte om amn ska organisera upp allting här i livet.

Fick ett impulsiv tanke härom dagen dock kom logiken ifatt mig så det blev inget av min  tilltänkta impulsiva handling. Hade tänkt ta mitt pick och pack och dra, sticka helt enkelt, men så hann logiken som sagt ikap:( Njah en annan gång kanske, snart är det ju lov med så vem vet, kanske;)

Älskar er /
             /MissDynamite


RSS 2.0