Älskade måndagar...

Faktiskt riktigt skönt med måndagar, har visserligen inte hunnit med mycket mer än bara varit i skolan. Är verkligen skit trött men ska snart ner på stan och hämta ut mina skor hos skomakaren. Annars har skoldagen varit riktigt bra, en riktigt heldag så som måndagarna kommer se ut framöver, Me like;)

Håller på att bli sjuk också, perfekt läge liksom, NOT. Men vi får väll hoppas på det bästa och att det itne blir så mycket värre än så här. För planerna inför hemresan är stora, och det vill jag helst slippa ändra på.

Nåja ha det så bra så hörs vi om en liten stund...

Älskar er / 
           /MissDynamite



Just Me;)


Morgon;)

Kom nyligen på att jag måste ha glömt min cyckel vid tågstationen i fredags vilket alltså innebär att jag måste dra snart om jag ska hinna förbi och kolla vart den är. Annars börjar jag 09.50 idag och slutar inte förrän kl 16.00, tänk vilken tur att PowerKing finns. Hade med all säkerhet inte klarat av dagen idag utan min käre vänn PowerKingen. Nåja ska ta och fixa iordning mig sen måste jag rusa, ha det;)

Älskar er /
           /MissDynamite


Min söndag...

Blev inte särsklit lugn och inte så värst mycket bloggande heller, men det har att göra mede att jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Jag gick ju upp redan vid sju för att jag skulle tvätta och det gjorde jag med. Sedan har jag strukit alla kläder så nu har jag lite att välja på. Utöver det så jag har jag städat och plockat lite här hemma, och sen det absolut viktigaste, jag har skrivit och mailat in min ansökan till Bergströms. Så håll tummarna för mig nu, jag vill verkligen det här. Annars ligger jag i sängen och ska sova alldelles strags:) Natti natti

Älskar er /
           /MissDynamite

Sådan mor sådan son...

Eller säger man inte så? Nåja hur det än må vara med den saken verkar iaf Stefani och hennes lille son inte ha nått emot att matcha varandra när de går ut på stan... De va allt en riktigt HOT matchning dom fått till där;) Eller vad säger ni HOT or NOT?

Älskar er /
           /MissDynamite


wenn-rosshair2.jpg

Minnet är bra men kort...

Lova ju att visa upp min nya bekini underdel redan igår dock glömde jag av det, så därför kommer den nu istället...

Älskar er /
           /MissDynamite



Ett riktigt fynd med paljetter (alla vid det här laget borde veta att jag för tillfället är helt såld på paljetter). För endast 49,50kr blev den min ordinarie pris 199kr på BikBok... Det orange nagellacket var också ett fynd för 12,50kr ordinarie pris ca 25-30 kr.


Komiskt nog...

Så var denna film hur kul som helst. Nu kommer jag snart lägga upp bid på den bekini underdel som jag köpte igår på BikBok:) Så håll utkik för den är verkligen HOT;)

Älskar er /
           /MissDynamite



En riktig filmkväll:)

Har nyligen sett klart på "Made in America" på kanal 5. Filmen var en riktig kärleks saga, kan ni tänka er att tom jag som inte är allt för känslig av mig blev tårögd i slutet. Men mer fim blir det, kanal 5 bjuder nämligen på "Date movie" här nest. Vet inte riktigt vad detta är för en film men det verkar va en riktig rolig komedi iaf. Men nu är reklamen slut så nu ska jag återgå till filmen igen.

Älskar er /
           /MissDynamite


En riktig kärleks saga...


Seeegis dag:)

Visserligen är det inte söndag än men en sån här seeeegis dag har jag inte haft på bra länge, men andra ord har jag sovit bort hela dagen. Jag är fortfarande inte riktigt vaken än men hoppas på att det bli bättre snart, får ta en Power King annars. För er som inte visste det så går det en bra film på 5:an just nu, ska kolla klart på den så lovar jag att uppdatera lite senare. Ha de så bra så länge;)

Älskar er /
           /MissDynamite



Bjuder på en gammal bild från förra året;)


MissDynamite;)

Har varit i skolan idag fast vi gick inte så länge, bara till elva. Sedan åkte jag och Madde in till stan för en shopping runda, inte för att det blev så mycket shopping men en bekini underdel, ett nagellack och en penna till skolan. Tänkte egentligen köpa en massa pennor men när jag tog mig en funderare om jag verkligen behövde dom som blev svaret nej, jag sitter ju ändå vid datorn och skriver mer eller mindre hela tiden. Tänkte jag skulle ta och visa upp inköpen lite senare eller kanske imorgon för ikväll tänkte jag ta en sväng ner på stan. Har aldrig varit ute själv men det får bli så ikväll för jag e fruktansvärt sugen på utgång, och dessutom träffar man ju massa folk där ändå... ALL EYEZ ON ME;)

Älskar er /
              /MissDynamite



Jag idag på Nya Peking:)


Sugen på korv, någon?

wenn-uglybetty.jpg


Tillbaka från plugget...

Hade bara en lektion idag, så de soft. Egentligen är det obligatoriskt att gå på alla lektioner denna vecka men personligen ser jag det som himmla onödigt att sitta där i flera timmar till för att gå på introdotion när jag redan vet att jag inte tänker läsa dom ämnena. Däremot vet jag att jag ska läsa Engelska och det var alltså den lektionen jag var på. Annars har jag även hunnit med en sväng ner till försäkringskassa och lämnat lite papper. På banken sa dom att jag skulle ringa skatteverket och det ska jag med så fort min tele har spärrats av. Vilket jag hoppas den gör snart, då jag även hunnit med att ringa tres kundtjänst. Nu tror jag det får bli lite vila innan jag sätter igång med annat. Ha det bra

Älskar er /
              /MissDynamite


HOT.!.!.!

Riktigt HOT outfit från Acne som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att festa till det i. Kläderna är som sagt från Acnes senaste modevisning.

Älskar er /
              /MissDynamite



Lill lördag;)

Kom nyligen hem från Ankaret, men nej jag är inte full jag har bara drukit två coler. Och anledningen till att jag inte bloggat idag är den att det har vart en hel del annat som kom ivägen, som vanligt. Slutade skolan redan vid tolv idag och imorgon har jag sovmorgon, perfekt ju. Fast jag har nog bara en lektion sen slutar jag vilket ju är ännu bättre. Sedan har jag lite andra saker att ta itu med visserligen och om någon undrar varför jag inte svarar på telen så är det för att min tele av någon orsak stängts av. Dom säger att det är en faktura jag inte betalat men pappa säger att han visst gjort det så jag måste ringa imorgon och kolla vart felet ligger.

Nåja, har varit på boxningsmatch med Semlan idag och sen bar det av till Ankaret vilket var ruggigt kul. Människorna som var ute ikväll var riktigt trevliga, vilket uppskattas. Och nu så blir det väll sängen snart misstänker jag, dock inte för att jag är trött men för att jag som sagt måste ta itu med en massa saker imorgon.

Älskar er /
              /MissDynamite
 

Lady Gaga...

Kan konsten att klä ut sig. Men det är väll inte Haloween än va?

Älskar er /
              /MissDynamite

wenn2548412.jpg

Ser ni vad fin denna outfit är?

I den här outfiten skulle jag lätt kunna tänka mig att gå ut i, jah till skola kanske... Väldigt enkelt men helt klart stilren outfit, känns dock konstigt att Paris Hilton lyckats klä sig snyggt för en gång skull;) Men de bra fortsätt så Paris!!!

Älskar er /
              /MissDynamite


vabc082409b_01.jpg


Vad tycker ni om den här hårfärgen då?

Funderar som sagt på att byta hårfärg innom kort, så vad tycker ni om denna färgen? Skulle den passa mig?

Älskar er /
              /MissDyanamite


wenn-aoday.jpg


Så bedårande...


Vad är det som är fel egentligen?

Har väldigt svårt att begripa det här men det kom som blixten själv. Vet inte om det beror på vädret men nått är det som gör mig så himmla seeeg och degig för tillfället och ändå har jag hunnit med både att luncha och sova en timma. Utöver det hann jag även en runda på stan, köpte föresten dessa bedårande jeans på JC. Nu har jag litte papper att ta itu med men frågan är om jag kommer vakna till liv och orka ta itu med detta, hmm.

Älskar er /
              /MissDynamite




Miss Universe!!!

Stefania Fernandez endast 18 år har utsetts till Miss Universe, inte illa pinkat med tanken på att hon endast är 18 år. Men vilken skönhet hon är. Grattis säger vi till Stefania.

Älskar er /
              /MissDynamite


ap0908230363982.jpg

HOT.!.!.!

Åhh har ni sett vad fint mönster det är på denna kläningen? Hade jag råkat springa på en sån här i affären hade jag köpte den på en gång oavsett pris, I Löve It med andra ord.

Älskar er /
              /MissDynamite


En orginell MissDynamite outfit...

Som jag redan skrivit så var ju lördagen rena kattastorfen när vi va ut, därmed blev det ju inga bilder tagan heller. Men däremot kan jag ju visa upp lördagens outfit.

Älskar er /
              /MissDynamite



Glasögon- Vogue, halsband- Kicks (gammalt), Linne- JC (gammalt), skärp, kjol och byxa är från GinaTricot, skor och väska är från Bosnien och jackan lånade jag av Semlan.

Shit, vad trött man blir efter första skoldagen...

Nåja, nu är jag vaken iaf, tänkte att jag skulle dela med mig av partybilderna som togs i fredags.

Älskar er /
              /MissDynamite




Lördagens outfit: jeans- Egen design, linne- FAVORI (Bosnien), jacka- Stories by rikkemai, glasögon- Vogue, väska- Gina och smyckena är köpta lite var stans.



Semlan med ölen i handen;)



Åhh, KÄRLEK:)



Här vart humöret på topp... hehe



Hahaha, jah så träffa vi Bolle, (tror han heter så), som ville strippa lite för oss... hahaha

Skolstart...

Gick verkligen hur bra som hälst att börja skolan idag, några av dom i min nya klass känner jag sedan tidigare och dom andra verkar det inte vara något större fel på heller, perfekt. Det nya schemat ser bra ut det med, vi ska va på universitetet på fredagarna och resten av tiden är hemma studier om man inte väljer till nått på KPS då. Troligen kommer jag att lägga till engelska, inte för att det är så himmla kul att läsa engelska men för att jag behöver uppdattera mig lite. Men just nu ska jag gå och lägga mig en stund för jag är verkligen hur trött som hälst nu efter första skoldagen och allt. Mer uppdatering kommer ikväll. 

Älskar er /
              /MissDynamite
  


Neh hör ni...

om ett par timmar börjar skolan igen. Har suttit nu och läst igenom en massa papper och skulle egentligen behöva registrera mitt studiekonto men det får vänta till imorgon för just nu är jag bara så trött och ska alltså hoppa i säng alldelles strags. En hektisk dag väntar imorgon. Ska bli så himmla skönt att få komma in i rutinerna igen, jag längtar verkligen.

Nu har jag föresten fått bilderna från helgens partande, men dom får ni ta del av imorgon för jag är som sagt helt slut just för tillfället.

Älskar er /
              /MissDynamite


Klockan tickar på allt för snabbt...

Tänkt vad tiden går fort, imorgon är sommarlovet deffinitivt slut för min del och jag börjar skolan igen. Visserligen har jag stora planer på att hoppa av och dra vidare men vi får väll se hur det blir med den saken. Tycker det ska bli roligt att börja skolan imorgon iaf fastän att jag känner mig något stressad. Ni som läst min blogg det senaste vet ju att min polare Semlan hållt på att flytta och jag har verkligen gått in i det och försökt hjälpa till så mycket jag bara kan, (Men det var tydligen inte så uppskattat). Nå väl de sånna smällar man får ta ibland, har lovat mig själv att det ska bli ändring på det. Hur som hälst har jag alltså pga detta inte hunnit med det jag tänkt att jag skulle hinna innan skolstarten vilket gör att jag känner mig lite stressad just nu. Ska dock försöka fixa så mycket som möjligt ikväll. 

Förutom att jag ska till skolan imorgon så ska jag även till banken och hämta ut lite papper som jag sedan ska iväg med till försäkringskassan. Vad det blir mer för roliga aktiviteter imorgon vet jag inte riktigt men, det blir säkert nått mer.

Älskar er /
              /MissDynamite


"Vad skulle vara annorlunda om Britney vore president" ?


1. "Äntligen skulle media uppmärksamma mig"

1. "Äntligen skulle media uppmärksamma henne"

2. "Tre ord - vice president Diddy"

3. "Hon skulle kräva att USA öppnar en nattklubb på månen i slutet av decenniet"

4. "Amerika skulle ha en mer sammanhängande strategi för skattereformen"

5. "Varje affärsmöte skulle innehålla klädbyten"

6. "Hon skulle locka ut Usama ur sitt gömställe med hjälp av min oemotståndliga parfym "Circus fantasy""

7. "Mitt krisrum skulle vara en strandhytt på Palms Casino i Las Vegas"

8. "Gratis paj till alla"

9. "Vi skulle bara ockupera roliga platser, som Cabo"

10. "Hon skulle vara den första presidenten att bära ögonskugga efter Nixon"

Ja, att driva med sig själv kan hon iaf, hehe.

Älskar er /
                /MissDynamite


En viss överdrift...

Vissa har ju tendens till att överdriva saker och ting, extra knepigt är det när det kommer till mode och det blir bara så fel. Hä ser vi ett exempel på hur saker och ting kan bli när det går till överdrift.

Älskar er /
                /MissDynamite

wenn2535089.jpg

Hallå, Hallå...

Är tillbaka från en skit tråkig kväll på krogen, tyvärr går det inte beskriva med ord hur tråkig den varit. Sitter här i min ensamhet nu och funderar på att gå och lägga min alldelles strags. Neh fyfan nu ska jag sluta sitta här och beklaga mig... natti natti

Älskar er / 
                /MissDynamite


Ibland blir det bara inte som man tänkt sig...

Men ibland så gör det inget heller, för det blev verkligen en toppen kväll igår. Tanken var ju egentligen att bara ta det lungt och kanske plocka lite här hemma, men istället blev det utgång. Vi var ut ganska tidigt så det var inte så värst mycket folk ute men det blev ju bara mer och mer. Kommer ni ihåg han snubben som fick min blogg adress på armen nerskriven för rätt länge sedan, han träffade jag igår igen. Det roliga i det hela var att jag inte kom ihåg hur han såg ut eller någonting men han kom ihåg mig och att jag tom kallas för MissDynamite, fatta att snubben lyckades impa på mig eller. Jag menar vilket minne, jag som tom tjafsa med han att jag aldrig sett han... hehe

Nåja riktigt roliga bilder blev det iaf men dom får ni inte ta del av förrens imorgon för dom ärpå Semlans kamera och hon orkar inte langa över dom just nu. Skulle väll kanske gjort det tidigare men dagen idag har bara varit så FLUM. Nåja nu är det folk här ikväll igen så jag tänkte vara lite social nu. Hörs imorgon:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Äntligen är vi klara!!!

Första flytten är klar, jag har lite tid över för en kort uppdatering. Anledningen till att jag poängterar att det är FÖRSTA flytten som är klar är den att grejerna som vi släpat på idag är bara en tillfällig förvaring. De ska nämligen flyttas till Semlans nya lägenhet som hon inte får tillträde till förrens om ett par vecker, tror det rör sig om två veckor. Hur som hälst är allt borta ur den gammla lägenheten så vi eller jag håller på att röja lite här för det var en hel del grejer som inte fick plats i min källare, dom har vi alltså tagit upp hit. Och nu när jag har Semlans grejer här inser jag att jag faktiskt har för lite grejer, men sen är jag ju jävligt kräsen när det gäller bla inredning. Men jag kommer deffinitivt vara på jakt efter lite ny saker till hemmet för det behövs som sagt. Ahh, jag är helt slut i både kropp och själ och för att inte tala om huvudet så ni får ursäkta om detta inlägg blir lite rörigt, det har ju som sagt hänt en hel del idag. Lovar att uppdattera mer senare ikväll när jag duchat och lite sånt.

Älskar er /
                /MissDynamite


Finns det någon vaken så här dags?

Neh, det kan man ju fråga sig. Jag hade heller inte vart vaken nu men visningen på Semlans nya lägenhet är om exakt en halvtimma och efter som att jag lovat att följa med och kolla på den så är jag också vaken. Annars hade jag lätt sovit en bra stund till, men NEJ. Planen för dagen är den att vi ska till den gammla lägenheten och ta det sissta och förmodligen kommer Semlan kunna lämna över nyklarna redan idag, vilket känns skönt. Då har vi det ur världen. Sen vill jag också medela att jag förmodligen inte kommer kunna blogga mer förrän ikväll, så jag hoppas inte ni blir allt för ledsna nu.

Älskar er /
                /MissDynamite


Att se snygg ut på arbetstid är enklare än på länge...

Här kommer insperatioen från H&M:s senaste visning, och för den som vill ha lite färg på outfiten så går det bra att byta ut de svarta strumpbyxorna i spets mot tex orange helteckande, super läckert och riktigt trendigt. 

Älskar er /
               /MissDynamite


Stackars lille vove...

Den här lilla krabaten har nyligen utsets till Storbritannien fulaste hund. Naturligtvis hade det inte varit lika synd om hunden om den varit i mina händer, jag älskar djur oavsett utseende. Men jag hade ta mig fan inte låtit någon dum jävel analysera mitt husdjur för att sedan utnämna den till något sånt. Aldrig i livet, vad fan är det för människor som har hjärta för sånt egentligen? Dumma jävlar hade jag fått bestämma hade jag helt förbjudit den sortens yttranden... Sånna här dummheter gör mig jävligt upprörd.

Älskar er /
                /MissDynamite

 

article-0-06187dcf000005dc.jpg


Ops i did it again!!!

I play whit your heart... Nej men jag har verkligen haft fullt upp. Jag tänkte blogga på vägen hit till K-hamn men då funkade inte mitt mobila av en eller annan anledning. Hur som hälst så gick jag upp klockan fyra imorse för att åka hit, sov ett par timmar och sedan upp igen för att hjälpa Semlan med flytten. Vi är inte klara än men vi har kommit en bra bit på vägen då det bara är lite små saker kvar i den gammla lägenheten och städningen då, men det fixar vi imorgon. Föresten har även varit i Sunne idag hos Semlans föräldrar och lämnat av lite grejer som hon antagligen inte ska ha mer, och så bjöd Semlans mamma på mat. Snacka om världens godaste veggobullar, tro mig när jag säger att jag inte ätit godare, för att inte tala om svampsåsen någonsin.

Men nu blire sängen för imorgon följer en tuff dag...

Älskar er /
                /MissDynamite


Ska jag eller inte???

Sitter som ni säkerligen redan märkt och letar insperation inför höst/vinter och eftersom att jag ju åker hem imorgon så funderar jag helt ärligt på att plocka ett par finbyxer ur pappas gardarob. Kläderna på modellen nedan är visserligen från HOPE men jag menar dessa byser hittar man i vilken herrgardarob som hälst, alltså borde även min pappa ha ett par någonstans. Hoppas för jag är fullkomligt kär i detta mode.

Älskar er /
                /MissDynamite
 



Herrmodet är inne på HOPE:s modevisning i år, I Löve It!

Ta rubbet för all del...

Och rubbet är också vad jag kommer att andvända mig av i höst och vinter när det kommer till smycket och för att inte tala om alla armband. Grejen är ju bara den att jag inte har så många stora, för STORA ska dom vara, men jag får väll helt enkelt införskaffa mig några i storkelen större. Kanske tom skulle fundera på att blanda stora och små, det borde väll funka det med? Hur som hälst så ska det vara stort i höst/vinter gärna många och olika på en och samma arm.

Älskar er /
                /MissDynamite

 


I höst är det sagolikt som gäller...

Något udda men samtidigt inspirerande skor från Alexander McQueen.

Älskar er /
                /MissDynamite



OBS!!!

Jag har ju glömt att visa upp det lilla jag fyndade här om dagen, för inte kunde jag låta bli att fynda lite... Vem kan det liksom.

Älskar er /
                /MissDynamite




Super söt kjol för typ 30kr på GinaTricot...



Neonrosa legins för typ 30kr på Lindex...



Supersöta strumpor med HelloKitty på...



Ljuslyktor med doft av körsbär...


Äntligen!

Hemma efter en lång dag, behöver jag ens nämna att jag är piss trött? Imorse var jag och mammi i U-hamn där hon hade tid hos läkaren, det tog ju inte så värst lång tid i sig men sen hamnade vi i Rångedalen. Där säljs det trädgårdsvexter och kruker så vi blev kvar där ett tag. På vägen hem körde vi även förbi Gälstad där jag köpte min underbara skinjacka som jag fullständigt förälskat mig i. Så ja, jag är kär nu för ett tag framöver.

När jag väl lämnat av mammi hemma bar det av in mot stan. Jag hade lovat Marco redan igår att jag skulle försöka komma innan tolv för en lunch, så nog var jag allt lite sen. Men i vanliga fall brukar det inte ta så lång tid in till stan, bara om det är poliser ute på vägarna så kan det dra ut på tiden lite. Nåja, mat fick vi i magen iaf och det var ju på tiden med tanken på att jag inte hade käkat något alls.

Hm, nu när jag tänker efter nu så har det inte hänt mycket mer än så. Förutom lite mingel på stan, mingel på knallen och jah det är väll allt. Köpte föresten ett Sia utebord och en lykta till mamma också, men det får ni se sen när hon har fixat iordning det. Nu får ni nöja er med dagens Outfit;)

Älskar er /
                /MissDynamite
 



Skor- Adidas, Jeans- Crocker, Gul/vitt linne- WESC, T-shirt -  J.LINDEBERG, Skarf- butik i K-hamn, Jacka- egen design och armband lika så. 


Nu är det allt brottom...

Mamma ska ju till sjukan nu på morgon och hon har tid halv nio, så jag hinner inte blogga mer än så här. Vi ska ju som sagt till U-hamn och jag vet inte exakt hur lång tid det tar att köra dit men det märker vi väll. Annars så måste jag även svänga in till någon verkstad som ligger någonstans åt det håller och Gälstad så klart, min jacka väntar ju på mig.

Älskar er /
                /MissDynamite

En gång supermodell, alltid supermodell!

Pose!


Galen i skor eller skogalning?

Hur som hälst ställer jag mig nu frågan om detta inte är att gå till överdrift, eller är det bara ytterligare en ovanlig dessign i mängden. Hur det än må vara med den saken hadde jag gärna provat på att gå i dessa bara för att känna på. Jag menar vem vet de kanske är jätte bekväma och inte alls ostabila som jag misstänker att dom är.

Älskar er /
                /MissDynamite



Låååånge fransar....

Lite väl dramatiskt till vardags kanske, men till festen är dessa fransar enligt min mening de mest ultimata. Så varför inte investera i ett par? Du hittar dom på Make Up Store för 200kr och uppåt.

Älskar er /
                /MissDynamite


...

Vet ni vad? Jag tror nog att det är dags för mig att gå och lägga mig snart, kanske tom nu. Ska nämligen upp tidigt imorgon för att köra iväg min mami till sjukan i U-ham, det är väll en 40min dit skulle jag tro vilket innebär att jag ska upp vid åtta tiden imorgon. Lite tråkigt med tanken på att jag inte alls är van vid att gå upp så tidigt men och andra sidan kanske det är lika bra att vänja sig nu när skolan börjar och allt. Hur som hälst har jag fullt upp imorgon då jag även ska ta en sväng förbi Jälstad för att köpa mig en skit snygg skinjacka som jag råkade få syn på förra gången jag var där. Måste även in till stan och fixa lite grejer utöver det att jag ska träffa Marco en sväng. Nåja nu ska jag sova, hade även tänkt visa upp er gårdagens fynd men det får bli till imorgon det för nu är jag så himla trött, och dessutom hittar jag inte sladden till telefonen.

Älskar er /
                /MissDynamite

Gissa vad...

Anledningen till att jag inte bloggat idag är den att jag varit på kalas mer eller mindre under hela eftermiddagen. Det är nämligen så att två av mina kusiner fyller år just idag, och nej dom är inte tvillingar då det skiljer exakt ett år mellan dom båda. Nåja det har iaf blivit en hel del tårta, kakor, coca-cola och en massa andra onyttigheter, men gött har det allt vart. Nåja, nu är väll tanken den att jag ska vila lite, därefter får vi se vad det blir men troligen blir det väll en hel del bloggande som jag känner nu iaf.

Älskar er /
                /MissDynamite


NoT!.!.!

Nu har det väll ändå gått för långt! Jag gillar verkligen Viktoria och hennes klädstil, men vem ska jag ha som stilikon när hon tynat bort helt? För nog är hon allt på väg att tyna bort helt, vilket är det samma som NotHot! Visst ska man få vara smal om man vill det och inte ska vi sticka under stolen med att kläderna faktiskt sitter bättre då heller men som sagt inte för smal. Så kontentan av det hela får helt enkelt bli följande "jag är hellre fet och lycklig än smal och olycklig";)... PUNKT!

Älskar er /
                /MissDynamite



Hoppzan;P

Har varit på stan hela dagen med mamma och när jag sedan kom hem så var jag så trött att jag stälde klockan helt fel och vaknade alltså inte förrens ett par timmar senare än beräknat. Därför är jag nu hur pigg som hälst, så det får väll bli till att försöka organisera det hela nu inför skolstarten. Dessutom är det ju lite ledighet kvar som också bör organiseras innan jag och Semlan ska tillbaka till K-hamn. Nåja, jag bloggar senare...

Älskar er /
                /MissDynamite

Filmkväll:)

Det har blivit en hel del filmer på sistone fastän att jag inte brukar kolla på film särskilt ofta i vanliga fall. Oavsett så har jag och Semlan nyligen sett klart på "PS. I Love You", som ju är en film som jag fick på posten för ett tag sedan. Det är nog den mest romantiska film jag sett på bra länge och jag måste säga det att den var allt lite långtråkig. Jag är med andra ord inte särskilt förtjust i romantiska filmer. Men iaf nu blir det snart läggdags för våran del, eller iaf för mig för jag är hur trött som hälst.

Älskar er /
                /MissDynamite

Nyvaken...

Det blev inga bilder som jag utlovade igår, men sedan blev det ju ingen utgång heller. Istället satt vi hemma och kollade på film. Det var inte så värst lockande att gå ut igår med tanken på att det var värsta stormen ute igår och idag med för den delen. Nu är planerna dom att vi ska ta och göra oss iordning, städa upp lite här och sen blir det till att dra ut till sjukhuset och sedan hem till mig, eller mina föräldrar iaf. Bloggar mer senare, pöss.

Älskar er /
                /MissDynamite


De e knas...

Min blogg är en del av mig och att inte kunna blogga känns väldigt konstigt. Men samtidigt som jag hela tiden gått runt och tänkt på vad jag inte får glömma att berätta så har det hänt så himmla mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska börja.

Men vi kan väll börja med att jag nu tillbringst ett par dagar med Emelie, och just nu sitter vi i hennes syrras lägenhet och softar. Vi har nyligen kommit hem från knallerian, så ja vi är fortfarande i Borås. Käkade en Tacco och gick lite i affärer, Emelie fyndade massor på GinaTricot som jag ska få se lite senare, jag själv har däremot inte fyndat nått alls idag. Men däremot har jag planer på att återvända till JC nån dag nästa vecka och köpa två pår jeans som föll mig i smaken när jag var inne en sväng innan idag. Det ena paret var fån Disel och det andra paret kommer jag inte ihåg, så nu är frågan om jag kommer i dom eller inte, för igår ko jag inte ens i ett par Replay i storlek 32. Så där är det ju så illa som det bara kan bli, jag måste alltså ner i vikt och det är fortare än kvikt. För det första vägrar jag att köpa 32:er och för det andra kommer jag inte ens i dom längre, Men det är alltså vad som hänt idag, alltså inget specialt.

Igår däremot hände det lite mer. Dels så var vi i Gälstad och kollade runt lite, det var ju också där jag testade ett par 32:er som jag inte fick på mig. Sedan bar det av hem till mig och sedan hem till Jemima igen. Här gjorde vi oss iordning för kvällens utgång, med en massa dans och fulla jobbiga klängande snubbar över oss. Personligen tyckte jag att det flesta var riktigt jobbiga, specielt en av dom som vägrade ge sig men i övrigt blev det en riktigt lyckad kväll. Verkligen länge sedan jag hade så kul:)

Vad gäller torsdagen så hände det inte så värst mycker mer än att vi var på jakt efter en reservdel till bilen som vi i slutet på dagen hittade till slut.  Så nu kommer den på måndag eller senast tisdag, men som sagt det tog oss hela dagen att leta upp den.

Så nu har ni fått lite uppdatering, tänkte ta och kola på film nu o jag inte somnar här och nu. Måste ju var uppvilad till ikväll för ikväll blir det utgång igen. Och då ska jag försöka att inte glömma av att ta bilder okså för det har ju inte blivit några dom senaste dagarna.

Älskar er /
                /MissDynamite

Nyligen hemkommen...

Har verkligen haft en supermysig kväll med Emily och Jemima men just nu är jag så himl trött så jag berättar mer imorgon, Natti Natt

Älskar er /
                /MissDynamite


Hallå;)

Ja, jag har haft stora problem med mitt internet som inte funkat på hela dagen. Nu har det dock kommit igång, nu när jag tänkte ta och åka in till stan. Tänkte jag skulle ta och sola lite om jag hinner och så ska jag ju hämta mina glasögon. Jag skulle ju träffa Emily idag med men hon har inte hört av sig ännu så vi får väll se hur det blir med den saken.

Älskar er /
                /MissDynamite

Åhh!!!

Åhh ser ni vilket fint hår, och vilken alldelles underbar färg. Måste bara få säga hur svartsjuk jag är på alla er som har och kan få långt hår. Jag skulle också vilja ha långt fint naturligt hår, men tyvärr har jag bara lyckats uppnå detta med förlägning om det är ju inte riktigt samma sak. Dessutom funderar jag starkt på att ändra hårfärg, visst håller jag med om att blondiner har roligast men samtidigt har jag varit blond så himla länge nu att jag rent av tröttnat. Har ju vart blond flera år ju, så bli inte förvånade om jag innom kort dyker upp med en lite mörkare hårfärg än vanligt;P

Älskar er /
                /MissDynamite


matric-cole.jpg

Fika på Viskan...

Nyligen hemkommen efter en lång fika men lilla Emily som kom åndå från Kristinehamn till Borås idag. Så underbart att få träffa henne igen och ja vi hade mycket att att prata om eftersom att vi ju inte sets på en hel vecka.

Annars har jag en hel del saker att fixa imorgon så det blir till att gå lägga sig gannska omgående. Dels så ska jag ju till Pizzan och fortsätta hjälpa till med städningen och sedan ska jag in till stan dels för hämta glasögonen som nu är klara och sola men också för att hitta på nått med Emily så klart.

Få se vad vi hittar på imorgon, bio eller biljard skulle ju vara ett alternativ, men vi får se.

Här kommer kvällens autfit föresten. Det verkar som att kameran på mobilen håller på att strejka eftersom att det bara blir fula och suddiga bilder idag men som sagt här är den.

Älskar er /
                /MissDynamite



Tunika- Bosnien, Väst- Vero Moda (gammal), Väska- Bosnien, Byxer- Crocker och skor från Bosnien.


Här sliter man arslet av sig;D

Papper, papper och åter papper... Visst att jag längtar till skolan börjar och att få komma in i vardagen igen, och inte är det så lång tid kvar till dess heller. Dock har jag redan nu börjat ta itu med andra viktiga papper som inte har med skolan att göra, vilket ju är lite jobbigare. Dels är det ju jobbigt för att jag inte får tag på mitt ombud samtidigt som jag sitter och irriterar mig över att ett papper som jag fått från försäktingsbolaget är helt fel, det är ingenting som stämmer. Därför tog jag alldelles nyligen en pauos då jasg hjälpte till att sopa bort gruset från ingången. Visst är jag riktigt flitig idag?

Älskar er /
                /MissDynamite



hehe, okey visst ser det lite roligt ut på bilden men jag hjälpte till iaf;)


Oj, vad tiden går fort...

Hade egentligen tänkt blogga aningen tidigare men det har inte riktigt blivit av då jag hunnit med både det ena och det anda under tiden. Har tex städat som en idiot i flera timmar och eftersom att jag tvingades upp redan vid nio tiden så fick det bli en väldigt lång vila efteråt. Tror jag gick upp och duscha runt två tiden, man blir ju helt slut i kroppen av att städa i flera timmar. Nu sitter jag och håller på att gå igenom en del papper, tanken var väll den att det skulle varit gjort till idag men det blev lite väl sent igår. Dessuotm har jag försökt få tag på Gabbi i två dagar här nu men utan resultat, därför tänker jag ringa direkt till mitt ombud imorgon om jag inte får tag på Gabbi, för så här kan vi ju inte ha det. Gabbi är alltså mitt ombuds skreterare. 

Så nu vet ni det, fast nu ska jag ta och fortsätta gå igenom papprena så att det förhoppningsvis blir klart till imorgon. Dessutom måste jag iväg till stan lite senare då jag ska träffa Emily, som är i Borås idag:) Eller hon kommer idag och så ska hon vara kvar tills jag också ska hem, alltså runt den 20:e. Dessutom fick jasg ett sms nu om att mina glasögon är klara så dom måste jag också hämta antingen idag eller någon dag i veckan.  

Älskar er /
                /MissDynamite
 


Nybakat... hahah

Hade jag inte vetat bättre hade jag nästan kunnat tro att det var jag som låg bakom dessa något brända kakor. Som nu ju redan vet bränner jag ju det mesta som kommer i min väg, (därför håller jag mig mer än gärna borta från spisar). Men men nu ska jag ta och återvända till mina pappir som jag har att gå igenom till imorgon. Imorgon är det nämligen tänkt att jag ska ta och ringa mitt ombud och då känns det bra att vara lite förberedd och veta vad man ska säga.

Älskar er /
                /MissDynamite



Inte min dag, idag...

Uhh, jag mår inget vidare idag. Det går inte riktigt att sätta finger på det men allt känns bara så himmla konstigt och huvudet håller på att sprängas i tusen bitar. Men fråga mig inte varför, kanske för att jag inte fått någon cola i mig idag. För vet ni vad jag har inte drukit coca- cola på hela dagen, precis som jag ju lovade igår. Fast nu ska jag gå och lägga mig en stund utifall att huvudvärken får för sig att ge sig. Sedan ska jag sätta mig ner med papper och penna för att strukturera upp de här sissta veckorna som är kvar på ledigheten.

Älskar er /
                /MissDynamite


Ok, bara lite drygt en halv timma kvar...

tills det är måndag. Okey, jag gillar måndagar brukar inte vara nått större fel på dom men just den här måndagen är det nått specielt. Nämligen att jag ska sluta dricka coca- cola som jag sedan många år tillbaka är beroende av. Visserligen har jag sedan lång tid tillbaka också lovat att sluta dricka men det har liksom aldrig blivit av, så nu tänkte jag att skriver jag det i bloggen så kanske det blir så också. Fast de klart man vet ju aldrig, det är svårt att stå emot när abstinensen kommer sa ni veta. Och abstinens det får jag om jag inte dricker cola på en hel dag. Fast nu drar vi igång med stegvis förändring som förhoppningsvis innom snar framtid ska leda till ett sundare liv och bättre hälsa, då kanske jag tom orkar prestera bättre i skolan när den väl börjar.

Älskar er /
                /MissDynamite



Så,

då har städningen av förådet påbörjats. Känns väldigt bra och det är ju en del saker där som jag skulle vilja och behöver ta med mig hem till Kristinehamn. Dock tror jag inte min pappa blir  särskilt glad över denna nyhet då det får bli han som kör upp mig och grejerna näst nästa vecka.

Älskar er /
                /MissDynamite



Här är grejerna jag hittade nere i källaren idag, fast det kanske inte syns så där jätte bra, hihi.


Besiktning imorgon...

Sa jag att jag hade tid för besiktning imorgon? Jag tror jag gjorde det men om någon nu skulle ha missat denna information så vet ni det nu. Och bilen är nu så ren den bara kan bli, så ren att jag nästan vill flytta in i den tom. Fast det kanske skulle bli lite väl trångt med alla mina grejer, hm. Känns iaf som att jag putsat i flera timmar och ändå har jag bara tagit insidan då jag typ inte ens rört utsidan på bilen. För sånt finns det ju faktisk stora maskiner till, eller hure? Dessutom är det nog slitsamt med bara insidan.

Nu blir det lite vila sen ska jag ner i källaren och dona.

Älskar er /
                /MissDynamite



Här jobbas det och slits som bara den...



Medan jag städade hittade jag arbandet som jag tappade bort för ett tag sedan, ohh jag blev så glad:)


Söndagar = vilodagar;)

Är det inte helt underbart att få sova ut ordentligt? Hos mig är det ju som ni redan vet väldigt uppskattat. Eftersom att det är söndag idag och därmed också en vilodag så har jag inga större planer. Tänkte att jag kanske borde dammsuga bilen iaf med tanken på att jag ska på besiktning med den imorgon. Sen måste jag ju ta itur med en massa saker som jag har i källaren här innan jag åker hem till Kristinehamn, vilket ju också skulle kunna vara ett allternativ på dagens göra lista.

Föresten, jag visade ju upp sommarens bästa inköp igår, men så kom jag ju på att jag ju hade missat det bästa av det bästa, nämligen min neonrosa regnjacka. Appropå neonfärg så kan jag råda er att hålla utkik efter neonfärgade ting i butikerna just nu, det kommer slå stort lite längre in på det mörkare halvåret. Än är det ju långt kvar tills dess men är man som jag och gillar att vara först med det senaste så gäller det att vara snabb med att snappa upp trenderna och inte fundera så mycket. Det är nämligen då det blir som bäst;)

Älskar er /
                /MissDynamite



Den neonrosa regnjackan är ett 10kr fynd från återbruk som kommer att andvändas väldigt flitigt framöver. I LÖVE IT!!!! 


Smått och gott...



Puder rosa klänning från GinaTricot...





Blå/grön kuvertväska från GinaTricot.



Svart skärp okså från GinaTricot.



Klädhängare från Partay.



Svart CK BH från NK.


Nytt i sommar...

Eftersom att jag varit så himmla dålig på att hålla det jag utlåvat som tex dom gånger jag lovar att visa det senaste ur gardaroben men så har det aldrig blivit av. Därför tänkte jag visa upp allting nu, fast de klart allting lär det ju inte bli då jag ju lämnade kvar lite grejer då jag var uppe i förra veckan. Vi börjar med fynden från Bosnien...

Älskar er /
                /MissDynamite
 


Transparant partytop, bilden blev dock inte den bästa då den ju är riktigt HOT IRL.



Tunika...



Brun fransväska, för fransat är ju SÅ HOT...



Orange väska med fransar på...



Rosa väska...



Mångfärgad knasväska uppifrån...



Och upphängd...



Paljet keps som ju är så HOT...



Svarta enkla skor med inte allt för hög klack, bra ha skor helt enkelt...



Vita skor...



Och lila partyskor...

Detta var då allt från Bosnien, vänta kvar en stund till så kommer der mer av sommarens bästa;)


Mer bilder från i förmiddags...

Som jag i mitt tidigare inlägg nämnde så var jag alltså på kallas innan idag och därför tänkte jag bjuda på dom få bilder som blev tagna under middagen.

Älskar er /
                /MissDynamite



Här ska jag precis börja med efterrätten;)



Här är min sötis pappa:)



Och här är ännu en sötis, nämligen Willy mina kusiners vove alltså.

Ja visst ska han leva...

Eftersom att en av mina två morbröder flyller år idag så har jag alltså fram till nu varit i Anderstorp och firat honnom. Det var inget stort firfande med han fyller ju inte jämnt heller, däremot gör han ju det nästa år. Hur som hälst bjöd dom på Lunch och vi sjöng för han och hade allmänt trevligt. Efter en tid vaknade mina kusiner också då satt jag och umgicks lite med dom och nu är jag då som sagt hemma. Borde egentligen ta tag i en del grejer som ju måste vara klara innan jag åker tillbaka till Kristinehamn, men det är ju inte så lätt när man samtidigt försöker njuta in i det sissta av ledigheten. Så därför tänkte jag börja med en liten vila;P

Älskar er /
                /MissDynamite



Födelsedags "barnet" bjuder på tårta, så klart.


Människan blir visst aldrig nöjd...

För ganska länge sedan läste jag en skrämande artickel om hur man i vissa länder där det inte är allt för ovanligt att folk har komplex över sin kortväxthet väljer att genomgå en ganska osäker operation för att bli längre. Jag kommer inte ihåg ordagrant vad det stod i artickeln men inngreppet gick iaf ut på att man lät en kirurg mer eller mindre bryta av benen på mitten, ungefår vi knäskålarna för att sedan operera in metallskruvar. Dessa skruvar ökade man då med jämna mellanrum avståndet på dvs man att man drog isär vaden från knäskålen för att få till den önskade längden. Konsekvenserna av detta ingrepp blev i dom flesta fall att dessa människor som ingreppet utfördes på aldrig mer kunde gå igen, men det finns ju ändå dom som tycker att det är värt det. Och inte nog med det så är det dessutom ett påkostat ingrepp, så jag vad säger man om detta nu då? Alla är vi ju olika, fast vem vet snart kanske man slutar bryta benen på folk. Jah om man nu skulle upptäcka att skruvar i midjan skulle va bättre så varför inte... Fast nu ska jag lägga ner filosofin och återvända till verklighetet istället, hehe

Älskar er /
                /MissDynamite



Kolla in det senaste innom manikyren...




Nå vad säger vi om den här stylingen?

HOT or NOT?... HAHAHA




Älskar er /
                /MissDynamite

Min lilla älskling:)

Här är min nya dator som jag bara älskar. Den har en massa nya funktioner som min förra dator inte hade och den är snabb, riktigt snabb. I LÖVE IT, verkligen;) Så tro mig när jag säger att den kommer andvändas flitigt fram över;)

Älskar er /
                /MissDynamite




Ni får ursäkta den dåliga bilden, men säkerligen kommer den upp här på bloggen tt ex antal gånger till med tanken på att den som sagt kommer andvändas flitigt.

Klockan är nio...

Men vi har inte kommit iväg pga att Sara tydligen ine hade tillräckligt med information. Det som är i Svenljunga ikväll är tydligen en MC- träff och då ska man ju så klart vara medlem vilket med andra ord innebär att vi inte kommer in även om vi så skulle ha åkt dit. Så det får bli en lugn hemma kväll då som jag från början hade tänkt mig. Skulle verkligen behöva pyssla om mig själv då det käns som en evighet sedan sist men vi får även se hur det blir med den saken. Tror helt ärligt det är lika bra att bara ta det lungt ikväll och sedan se ifall det finns tid och ork för sånt imorgon för nu börjar verkligen kroppen säga ifrån.

Så nu ska jag försöka få över bilderna från telefonen till min nya dator, testade det alldelles nyligen men det verkar inte ha fungerat så där jätte bra, tyvärr:(

Älskar er /
                /MissDynamite

Hemma:)

Efter en väldigt lång dag på stan och med Marco så har jag ju änligen kommit hem. Tänkte ta en myskväll ikväll med mig själv. Köpa nått gott att tugga på och bara pyssla om mig själv. Kanske är dags nu med tanken på att det känns som en hel evighet sedan sisst. Men tyvärr blire inte riktigt så, kanske imorgon kväll. För nu ska jag ta och göra mig iordning, sminka mig och sedan ska jag hämta Sara och Hanna och därefter bär det av till Svenljunga. Visserligen är det typ livsfarligt ute i Svenljunga men vad fan nu är det ju tydligen fest där med öltält och hela faderullan. Tänkte faktiskt ta och sätta igång nu så vi kommer iväg vid nio.


Har tagit lite bilder på min nya dator som kommer här gannska snart. 

Älskar er /
                /MissDynamite
 


Uppdatering;)

Nästa vecka beräknas mina glasögon bli klara vilket känns underbart att ha det fixat iaf. Ska bli så himla skönt att snart få slippa dom här jävla linserna, underbart.

Ni ska föresten veta vad jobbigt det var att gå upp vid nio imorse inte minst med tanken på att jag drömde om Linus. Alltså första snubben jag var ihop med i typ sjuan, vi var ihop i fyra år. Men det är ju fortfarande en härrans massa år sedan det tog slut så jag begriper det inte, dock ville jag inte vakna ifrån min dröm imorse.

Nåja, nu sitter jag här med Marco på Hulta och softar. Tänkte att jag snart skulle ta och åka hemåt för jag är så jävla trött. Har fått för mig att det finns en sjukdom vid benämningen CC-sjukan som innebär att man ständigt är trött och att man sover bort mer eller mindre hela dagen. Och det stämmer ju faktiskt in på min situation, kanske borde kolla upp det. Fundera på att kolla upp det i vart fall, för inte kan det väll vara normalt att ständigt vara så här trött.

Tror det får bli lite vila innan jag drar hemåt iaf...

Älskar er /
                /MissDynamite


WOW!!!

Jävlar vilken kropp, undrar just hur mycket träning som ligger bakom det hela. Har ni några ideer så, skriv gärna;)

Älskar er /
                /MissDynamite


no_doubt__14_wenn25267782.jpg

HOT!.!.!

Näe här sparas det minsan inte på krutet. Det var dock jävligt snyggt att som i det här fallet pigga upp en enkel Outfit. Jag kommer nog köra ganska mycket på det här stylingsknepet framöver när skolan börjar. Jag menar vem har tid med annat när plugget väl sätter igång och fritiden försvinner mer eller mindre helt. Nåja det jag i vart fall ville ha sagt och som säkerligen redan kommit fram är att detta överdrivna utsmyckningen vad jävligt snygg.

Älskar er /
                /MissDynamite


wenn2516953rihanna.jpg


BIG NO, NO...HAHAHA

Nya variationen av barbie eller bara ett UFO?

jfx-angelyne.jpg

NoT!.!.!.

Om Rihanna var HOT i det senaste inlägget så kan man ju tyvärr inte säga det samma om Paris Hiltons klädval. Snäll nån vad tänkte människan när hon valde kläder för dagen? Klänningen är visserligen lite väl i ögonfallande men söt men den tyget ser fortfarande ut som en gardin som skulle passa perfekt i ett barnrum. Den går ju deffinitivt inte ihop med väskan heller och lägg då till röda örhängen och rött spänne i håret och det blir lite väll FÖR mycket.

Älskar er /
                /MissDynamite


wenn-paris.jpg

HOT!.!.!.

Ser ni skorna? Riktigt snyggt matchat till klänningen, fortsätt så Rihanna;)

Älskar er /
                /MissDynamite


ramey-riri.jpg

Äntligen!!!

Nu, hör ni nu har jag en splirans ny dator i knät och nej jag har inte lånat den, jag har köpt den. Köpte den innan idag, så nu är jag helt överlycklig, materialist som jag är. En HP fick det ju bli till slut då, jag vet inte riktigt om det är fel på mig eller på dagens datorer men fan vad fula alla är. Och tro mig jag har sett en hel del varianter nu det senaste då jag ju vart på jakt efter en under en längre period. Den enda som var någorlunda duglig i mina ögon var den här. Jag menar visst vissa av minidatorerna är ju naturligtvis också dugliga i mina ögon men dom ska ju gärna vara bra också och då går jag alltså efter hur stort intärnminnet är. De bra, för det ska man tydligen göra. Nåja jag är nöjd iaf, tänkte att jag kanske skulle ta och visa upp datorn imorgon eller kanske redan ikväll om jag får en bra bild. Fast jag är ändå rätt säker på att det får bli imorgon, jah ni vet väll själva hur det är när mörkret faller. Bilderna blir ju inte dom samma oavsett hur bra blixten är. Så håll ut jag lovar att visa upp den imorgon.

Hm, ja nog om datorn nu ni får ju se den imorgon ändå jag lovar. Tänkte berätta lite om andra roliga händelser som inträffat idag men jag kan inte komma på några alls. Ahh, bortsett från att jag lyckades få med mamma ner till stan vilket ju är rätt ovanligt företeelse. Fast vi var inte kvar i stan mer än ett par timmar, jag har ju sovit så himla dåligt inatt så jag var verkligen hur trött som hälst. Att de dessutom var jag som körde bidrog nog till att vi inte blev kvar så värst länge. Men jag hann iaf käka på kina, köpa datorn på siba och en klädhängre på Partaj som jag också tänkt visa upp imorgon. Fast snart får det nog bli sängen för min del, dels så har jag ju haft fullt upp hela dagen och dels så måste jag in till stan ganska tidigt imorgon igen då jag har tid hos optikern. Längtar verkligen tills jag får sätta på mig mina nya snygga brillor... Thihi

Älskar er /
                /MissDynamite


...

http://www.viraltrafik.se/?MissDynamite

Tillbaka!!! Men vad är orsaken?

Va bort till Erika en stund innan men nu är jag tillbaka. Vi satt och kolla på en film som jag inte kommer ihåg namnet på för jag tyckte den var så himmla dryg. Tror aldrig jag sett nån drygare film om jag ska vara helt ärlig, men nåja nu ska jag nog bädda ner mig i ett hörn här och läsa en bra bok. Känner att det var länge sedan jag bara satt och läste för avkoplingens skull. Det är ju trotts allt ett tag sedan jag läste ut boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf som ju också är hennes självbiografi. En riktigt bra bok som jag verkligen rekomenderar fastän att jag personligen hade svårigheter att sätta mig in i boken. Jag kan ju liksom inte låta bli att tycka att Magdalena som ju är bokens huvudperson är lite väl naiv. En annan sak som heller inte går in i mitt huvud men som samtidigt farsinerar mig är att hon klarade av att ta så mycket skit innan hon tar tag i saken för att ändra situationen både för sig själv och sin son.

Hur mycket skit kan en människa egentligen ta innan personen i frågan får nog?
Vad är orsaken till att vissa människor mår så himmla bra av att trycka ner personer i sin omgivning samtidigt som andra låter sig tryckas ner? Uppfostran? Barndommen? Familjeförhållandena då och nu? eller bara en salig blandning av alltihoppa? Kan det vara så att de kvinnor som oftast är offer redan från tidig ålder uppfostrats till att tryckas ner? Eller är det fördommarna om hur en kvinna ska vara som styr det hela? Och jag menar kom inte och säg att det inte existerar några sånna för det gör det och det vet både du och jag. Så var fanns egentligen självrespekten och självkänslan hos Magdsalena Graaf för ett X antal år sedan?

Funderingarna är många men svaren få. Så jag antar att det bästa vore att avsluta detta inlägg med att påpeka att vi alla är olika, och tur är väll det måste jag väll också tillägga.  

                                        

Älskar er /
                /MissDynamite


Nya bågar :)

Nä nu är det brottom, Erika har redan börjat bli otålig. Men med tanken på att förra inläget handlade om mina nya bågar kände jag att jag kanske borde ta och visa upp dom, när dom ändå är på tal liksom. Fast ok nya och nya dom är iaf inte andvända ännu, jag har säkert nämnt dom i nått tidigare blogginlägg när jag fortfarande var nere i Bosnien. För det är ju just dom som jag köpte i Bosnien och som jag nu vill ha glas i med min styrka så klart. Visst är dom helt underbara?

Älskar er /
                /MissDynamite



Så här ser dom ut framifrån...



Och från sidan. I Löve It!!!

Tack och hej, jag ska fundera över saken....

Jag menar vad är det dom på Optikhuset i Kristinehamn fått för sig egentligen? Att jag ska betala överpris för att dom ska sätta in glas i mina glasögon som jag redan har? Neh då trodde dom allt fel, jag menar jag har ju faktiskt haft glasögon ett par år nu så jag vet att det går och få tag på det man nu behöver till betydligt rimligare priser.

Så därför har jag suttit här mer eller mindre hela dagen, eller iaf i ett par timmar och därmer också kommit fram till att det helt enkelt får bli Okularium. Nämligen samma optik där jag köpte mina QunoKvist om ni kommer ihåg dom. Jah, på Okularium har dom iaf ett paketpris för 995kr som innebär att jag får ett par nya bågar med glas och glas till mina bågar som jag redan har. Det blir ju perffa det ju, härregud i Kristinehamn vill dom ha över det dubbla belloppet för att enbart sätta in nya glas i bågarna jag redan har. Därför tänkte jag att jag skulle ta och åka in imorgon och kolla på ett par nya bågar dock tänkte jag släppa saken nu för det ser inte ut som att jag kommer längre med det här idag. Neh, nu ska jag ta en sväng till Erika, hörs sen:)

Älskar er / 
                /MissDynamite



Här har jag alltså suttit hela dagen, inget jag kan rekomendera ska ni veta... 

  


Att det ska vara så svårt att somna när man är övertrött...

Som igår tex det gick ju liksom inte att somna. Så jag fick helt enkelt sysselsätta mig med att skriva upp allt jag borde göra inom en snart framtid och radda upp allting på en lista. För inte hittade jag några sömntabletter heller, fast jag egentligen hade behövt dom inatt. Fast nåja jag somnade ju till slut ändå och nu är jag vaken med nya krafter. Hm, jag vet dock inte hur dagen idag kommer att se ut men jag börjar med att ringa några samtal. Till ComHem har jag redan ring och sagt upp bredbandet till den 1september. Till vaktmästaren ringde jag ju redan igår och bad han bryta upp mitt källarlås så nu är det också gjort. Ja, näe jag borde nog kanske sätta igång med det jag ska få gjort idag annars lär det ju bli sömnlöst inatt också och det vill vi ju naturligtvis inte.

Älskar er /
                /MissDynamite


Nu ni är jag hemma...

Att vara jag är ju inte alltid det lättaste, visst att vissa kanske tror att jag bara sitter och pluggar dagarna i ända men det ska gudarna veta att hade det vart så väl så hade jag varit överlycklig. Neh, idag har mesta dels av tiden gått ut på att leta efter en ny bra andvändbar dator till nästa skolår, alltså det som kommer nu om ca 3vecker. Och nej tror inte att det är nått enkelt projent inte, fast egentligen. Asså jag vill ju inte ha någon allt för dyr dator med tanken på att min förra som ju har gått sönder kostade 17 papp och den har nu alltså efter fyra år gått sönder helt. Så här med kör vi på nått billigt, jag menar om datorn sedan går sönder efter en tid så vad fan då är det ju inga större summor att sörja över då. Om ni förstår vad jag menar. Men men mer om det imorgon eller när jag nu bestämt mig helt säkert.

Annars har kvällen inte innuburit mer än massa softande hemma hos Marco, det är liksom därför jag inte kommit hem förräns nu. Två filmer hann vi iaf med, fast nu tänkte jag gå och lägga mig för det är ju en dag imorgon med som ni säkerligen redan vet:)

Älskar er /
                /MissDynamite
 


Snart så...

är det läggdags för mig men först tänkte jag ge alla er läsare en riktigt blöt kyss bara för att jag...

Älskar er /
                /MissDynamite

Need help dressing: Puss!

Hemma!!!

Jag hittade konstigt nog en dator på El-giganten i Gislaved. Hallå, jag som inte ens visste att El-gigant fanns i Gislaved, men hur som hälst en Toshiba var det iaf. Jag köpte den dock inte då jag hade tänkt åka in till stan imorgon och kolla efter en annan dator som jag kanske skulle kunna tänka mig men annars får det väll bli den här Toshiban jag pratar om. Fast som sagt jag behöver fler alternativ innan jag kan ta ett slutgiltigt beslut. 

Annars sitter jag just nu och funderar över kraven jag har på min nya dator men jag kommer ju inte på så värst mycket, kanske beroende på att det ju är rätt sent och jag borde ju gå och lägga mig med tanken på vilken jobbig dag det har varit i övrigt.  

Älskar er /
                /MissDynamite


NOT.!.!.!.

Vet inte vad man ska säga om det här förutom just NOT!, den här frillen går ju inte ens hem på Pride festivalen...hahaha men ok lite kompiskt är det ju allt fastän att det sitter på Lady Gaga;)

Älskar er /
              /MissDynamite
  


NOT.!.!.!.

Okey, visst mode har ju den tendensen att bli SÅ överdrivet så att det inte bara blir uttjatat utan rentav fult och här har vi ju ett exempel på det flätade modet som bara är SÅ överdrivet och inte är det snyggt heller. Men sen är det ju så klart Lady Gaga som bär den förfärliga kreationen så jag är ju inte direkt förvånad är ni det?

Älskar er /
              /MissDynamite



Nej jag vet det är inte morgon nu...

Men ska jag vara helt ärlig så vaknade jag just precis nu. Visserligen så har jag ju varit uppe tidigare idag och jag skulle ju egentligen in till stan och kolla på ny dator och hälsa på Mattias plus lite annat. Men så blidde det ju inte då vädret var rena katastrofen så jag gick och la mig igen så klart. Missen såg ju ut och ha det så himla mysigt där han låg i sängen så jag tänkte att han kanske behövde lite sällskap.


Nåja nog om det, nu är det tänkt att jag och mamma ska ta och åka in till Gislaved iaf och kolla på el-giganten där efter en dator och så ska vi ju hälsa på mormor med så klart.


Men jag måste säga det fy fan vad trött jag är, nej jag är inte ens vaken ännu men jag fick en rolig veckning iaf. Dom ringde mig från studion "Modell för en dag" som jag tänkte bjuda med Emily till när hon kommer tillbaka i veckan men ni får lova att inte säga nått för det är en hemlis. Sömnig som jag var uppfattade jag ju inte riktigt vad hon på andra sidan luren sa men jag har ju vart på väg dit en gång förut så jag vet på ett ungefär vad det handlar om ändå. Så tack snälla Erika för rekommendationen det kunde verkligen inte kommit mer lägligt än just nu, så tack ännu en gång.


Nu bär det av mot Gislaved...

Älskar er /
                /MissDynamite


Hela veckans händelser i ett...

Annars så åkte jag ju till Kristinehamn  i måndags som ni säkert redan vet. Träffade ju så klart min lilla Emlan, pemlan socker semlan det första jag gjorde när jag kom fram. Självklart blev det ju över en bakpotatis eftersom att båda var utsvultna, och så har jag ju saknat bakpotatisen i Kristinehamn, den är ju bara så gudomlig. Därefter bar det ju av mot Karlsstad där vi tog en runda och sedan tillbaka till Kristinehamn igen.

Eftersom att vi skulle åka dagen där på alltså i tisdags så sov Emily över hos mig, jag för smidighetens skull men, haha de vet ej fan om det var så mycket smidigare för vi sov verkligen ingenting, istället blev det en massa tjat. Efter frukosten på McDonalds lyckades vi dock somna i ett par timmar innan motorerna startades igen.

  

Jah, man var ju aningen sliten under tisdagen men hem till Limmared kom vi allt ändå. Och efter ett par timmars sömn och en massa pizza bar det av in mot stan där vi mötte upp Marco. Café Viskan satt vi på och tjata i en herrans massa timar innan det var dags att dra sig hemåt. Vi kom i säng ganska sent den natten så det blev en hyfsad sovmorgon i onsdags.

  

Onsdagen var då inte särskilt välplanerad då allt mer eller mindre bara blev så flummigt, men vi hann iaf och träffa Emilys syster som bor här i Borås och så hann vi väll med en två affärer kanske. Men mysigt hade vi allt med en massa tjejsnack ute på balkongen.

Onsdagskvällen bjöd också på film, nämligen Wallander och Hämnden som jag halvt sov mig igenom men hann ändå uppfatta så pass mycket att jag kan ge den ett godkännande. Blev en ganska sen kväll och trött som fan var jag också.

  

Så Torsdagen bjöd på sovmorgon den med, en ganska lång sovmorgon fjantiskt. Så vi va väll inne i stan runt en halv tre kanske kommer inte exakt ihåg vad vi gjorde för det var ju en hel del men kort skulle man väll kunna säga att vi gick runt i lite affärer och jag köpte det jag hade tänkt mig och Emily köpte sitt. Sedan bar det av till MAX och världens godaste hamburgare. Efter maten körde jag Emily till hennes syterslägenhet som hon fått låna och som vi då gjorde oss i ordning i för kvällen. Men först var jag ju tvungen att få tag på party kläder som kännes rätt och det fick jag ju också. Var dock ett helvete att köra igenom stan då halva innerstan var avspärrad pgv det årliga cykelmaratonet. Men som sagt det gick ändå och jag fick tag på mina party kläder som bestod av en skitgullig klänning från Gina som jag nog visar upp någon dag framöver.

Vad gäller kvällen så kan jag inte påstå att det var så värst lyckad, jag menar vist vi var ju hos Persa och visst var det kul att träffa han eftersom att jag inte träffat han på skit länge men sen drog vi ju till Harrys som var tomt på folk och en skit dålig DJ hade dom kvällen till ära också så musiken var rena skiten. Inte nog med det så fick vi några äckel efter oss också så njah kvällen vart sådär.

  

I Fredags bart det av till Gbg eftersom att Emily skulle hem och bussen skulle gå från Götet så då tänkte jag ta tillfället i akt och följa med in. Det blev dock inte så mycket gå i affärer ändå men en BH av favorit märket Calvin Klein hann jag ändå få köpt på NK, fika hanns också med. Därtill får man väll ändå lägga till att vi fick springa runt på stationen och leta efter hållplatsen för den avgick tydligen inte där alla andra bussar i vanliga fall brukar avgå. Fast det fick ju bra ändå till slut. Förutom att min buss åkte framför nosen på mig men som tur var så behövde jag inte vänta särskilt länge på att tåget skulle avgå.

  

Väl hemma blev det ytterligare en Wallander nämligen Kuriren, vilken jag tyckte var väldigt bra. Och igår innan jag drog ut blev det också en Wallander (Skulden), vilken också var riktigt bra. Så nu här har vi alltså en liten sammanfattning av dom senaste dagarna. Alltså har vi nu kommit igång lite och imorgon fortsätter uppdateringen som vanligt.

Älskar er /
                  /MissDynamite


Nu drar jag igång bloggen igen...

Gårdagens lilla äventyr pågick faktiskt ända fram till en typ halv fem imorse, då jag bokstavligen stupade ner i säng efter en lång natt fylld av spänning. Va ju egentligen meningen att ta det lugnt igår då hela denna veckan varit fylld av en massa roliga och mindre roliga händelser, men dock blidde det ju inte som planerat. Istället blev det först en sväng förbi Pangea med Sara och när det stängde där vid ett så drog vi in till stan. Och ja jag blev jävligt förvånad över att Sara ville följa med in till stan hon som i vanliga fall håller sig låååångt borta från stan, hehe. Nåja, där mötte vi iaf Jocke som verken jag eller hon träffat sedan typ 9:an så man skulle kunna säga att vi hade en lite klassträff för oss själva. De va riktigt skoj de, fast nae nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på en rulle om det inte finns nått sevärt på tv:n vill säga.

Älskar er /

                /MissDynamite     


RSS 2.0