Äntligen hemma

Efter en lång dag på stan som bla innehöll ett möte med min assistent är jag nu äntligen hemma. Mötet gick hur bra som helst, och enligt uppföljningen av handlingsplanen kan alla punkter nu bockas av. Jag är hur glad som helst att det nu är klart.  Nu kan det läggas på hyllan liksom. Men så har vi även fått till en ny handlingsplan. Den här handlingsplanen innebär dock mer arbete för min del i och med att vi numer försöker hålla ett gott samarbete på disstans. Men det kommer nog bli bra ändå tror jag, om inget annat lär det ju märkas på uppföljningen i höst. De nämligen då det är tänkt att nästa möte ska äga rum.

Efter mötet träffa jag Marco en jätte snabbis. Han var ju på jobbet så vi sågs bara under rasten han hade. Sedan hade jag knappt en timma på mig att gå på stan innan det var stängningsdags. Var bla inne på H&M, MQ, DNA och GinaTricot fast tyvärr blev det ju inga inköp. Hade ju så pass kort tid på mig att jag i stortsätt bara hann in och ut i affärerna. Fast nu har jag äntligen kommit hem. Tänkte jag skulle ta och umgås med min morbror en liten stund nu, så ska jag tidigt i säng med. Det har ju som sagt varit en riktigt ansträngande dag, och imorgon väntar ännu en sådan. Imorgon bär det nämligen av till Gbg på ytterligare ett möte med uppföljning och annat. Klockan ett imorgon ska jag vara på kliniken där min plastikoperation genomfördes för snart ett år sedan. Så imorgon blir det väll mest uppföljning skulle jag tro. Hmm sen tänkte jag även passa på och ta en sväng på NK när jag ändå är där. Känns som att det var år och dagar sedan jag var på NK nu. Fast nu ska jag som sagt ta och umgås med min morbror.

Älskar er /
                /MissDynamite



Dagens Outfit såg ut som på bilderna ovan;)


Ett brutet löfte:(

Blev ju tyvärr ingen uppdatering igår som jag hade utlovat. Har ju visserligen varit lite si och så med uppdateringarna men jag bryter sällan ett löfte. Anledningen till att det inte blev någon uppdatering är helt enkelt den att mitt internet inte fungerade när jag väl skulle uppdatera. Tråkigt men sant. Men jag får väll helt enkelt ta och berätta lite om min händelserika gårdag nu. Var ju i och för sig inte särskilt händelserik med tanken på att jag satt bakom ratten i tre timmar. Vilket ju är väldigt ansträngande så jag sov i flera timmar efteråt. Där hör ju även till att jag fick gå upp klockan halv sex för att packa klart det sista och ordna med lite annat också. Städa hann jag med att göra innan pappa kom och hämtade oss. Kanske mindre intressant för er att veta men nu vet jag iaf att när jag kommer hem så kommer jag till ett välstädat hem. Nått som jag däremot vet att några av er väntat på är filmatiseringen av min lägenhet. Hann filma lägenheten innan jag åkte, så nu ska jag bara klippa i ordning den så den inte blir allt för flummig. För flum det är ju jag i ett nötskal det. Men den kommer lite senare, kanske om någon dag. För nu har jag en del att ta itu med innan jag åker in till stan. Har ett möte senare idag med min assistent. En uppföljning av vad vi hittills åstadkommit ska göras och så ska även en ny handlingsplan göras. Planering på kort sikt eller planerig överhuvudtaget är ju inte riktigt min grej då jag av naturen är väldigt impulsiv av mig. Men genom att sätta mig ner med min assistent och bolla mina framtids planer så har vi ju iaf hittills lyckats väldigt bra tycker jag. Sedan är hon ju även till stor hjälp när det kommer till att leta skola med rätt utbildning, leta bostad som uppfyller mina behov osv. Vi träffas dock inte lika ofta nu sedan jag flyttade upp till Kristinehamn men vi har ju telefonkontakt mer eller mindre regelbundet så det tycker jag är bra. Men hon är och har varit till väldigt stor hjälp för mig. Men nu gäller det att se framåt med nya planer och mot nya mål. Tror att uppföljningen imorgon kommer ta ganska lång tid med tanken på att det nu var länge sedan vi träffades. Hoppas dock att vi hinner med att göra en ny handlingsplan redan imorgon så jag får åka hem nästa vecka som planerat. Håll tummarna för mig nu;)


Jah, sedan är det väll meningen att jag även ska hinna med att träffa Marco en stund och så ska jag så klart ta en sväng på stan. Var ju länge sedan jag gick på Borås gator nu. Men som sagt håll tummarna för mig nu så kommer mer uppdatering lite senare:)


Älskar er /
                /MissDynamite

Äntligen framme...

Efter tre timmars bilfärd så var vi framme i Borås. Jag körde nästan hela vägen så det var lite ansträngande, men vi krocka iaf inte. Är ju lite osäker förare efter att inte ha suttit bakom ratten på nästan två månader.
Nu sitter jag dock hemma hos bästisen Pillan och väntar på att åka till stallet. Vi tänkte vi skulle ta en lite ridtur snart. Sen ska jag hem till päronen och packa upp mina pinaler jag har med mig. Som jag skrev redan igår så är det ju en hel del. Men nu hinner jag inte skriva mycket mer men jag lovar att mer uppdatering kommer senare ikväll.

Älskar er /
                /MissDynamite


Snart bär det av mot Borås;)

Det ser ut som fan här hemma nu men det är väll sånt man får räkna med när man packar. Jag antar att jag även den här gången har med mig allt för mycket grejer men det är väll också sånt som hör till. Men till skillnad från förra gången jag reste bort så har jag iaf inte med mig fem par skor den här gången. Nej, jag har bara med mig ett par, ahh och så ett par som jag ska ha på mig, sen har jag även ett par hos päronen som jag glömde förra gången jag var där. Har inte med mig allt för mycket party kläder och inte allt för mycket vardagskläder heller. Så ska jag vara helt ärlig så begriper jag inte alls hur jag lyckats fylla hela resväskan den här gången också. Det ligger säkert en massa onödigt där som jag inte kommer ha någon större andvändning av men vad gör man åt det? Föresten ska jag sova nu för jag måste nog packa ner det sissta imorgon, dvs datorn och lite annat sånt. NattiNatta

Älskar er /
                /MissDynamite


Glöm inte vrida fram klockan en timma...

För det har ni väll inte missat att man ska göra idag? Själv har jag faktiskt vridit fram min vägklocka redan tidigt imorse, dock har den slutet fungera helt nu. Tror den är i behov av nya batterier. Ska försöka byta ut dom nu snart.
Men annars kommer dagen inte att innebära några större ansträngningar. Visserligen ska jag ju packa för imorgon åker jag till Borås. Så först nu ska jag stryka lite och packa. Därefter ska jag städa och sedan ska jag bara slappa resten av dagen. Måste säga att detta är det ultimata upplägget efter en tung och stressig gårdag. 
Så här såg jag i övrigt ut igår när jag gjorde provet. Min teori är den att man gör bättre ifrån sig om man klär sig bekvämt, men ändå snyggt. Bekvämligheten är ju visserligen en självklarhet i min värld men de väll inte helt fel att känna sig snygg samtidigt. Jah, om inget annat så för sin egna skull. Med vetskapen om att man faktiskt är snygg när man skriver provet tror jag får en att prestera bättre. Sedan syns det ju så väl på en att man faktiskt känner sig snygg och då blir ju allt så mycket roligare... Tom högskoleprovet blir roligare att göra då.

Älskar er /
                / MissDynamite




Så här såg jag ut igår: Vitt linne- BjörnBorg, Kort tröja - Zoul, Mjukisbyxor- Puma, Skor- Adidas och smycken på vänster armen är av egen design.


Högskoleprovet - Avklarat

Nu så är högskoleprovet avklarat, känns riktigt skönt faktiskt. Men jag är helt slut i huvet fastän att jag sov ett par timmar när jag kom hem. Men sen har jag ju även hållit igång sen klockan sju imorse. Provet börjar ju halv nio och då stängs dörrarna till provsalen. Så det gäller att vara i tid. Därför gick jag upp lite tidigare för att försäkra mig om att jag inte skulle missa provtiden.
Tänk er så ambitiöst av mig, jag som i vanliga fall mer än gärna sover bort halva dagen. Men som tur är så är ju energidryck numer lagligt och lugnande har jag på recept sen tidigare. Så tro mig när jag säger att jag inte har den blekaste om hur många milligram lugnande jag fått i mig idag. "Mixxed up" som jag i vanliga fall brukar/missbrukar regelbundet har även i mina ögon idag missbrukats räjält. Tror jag fick i mig fyra redan på morgonen innan provet och därefter drack jag den ena efter den andra så jag har verkligen ingen aning om hur många jag fått i mig. Det jag däremot vet är att mitt kylskåp som tidigare var fullt av "Mixxed up" nu har börjat tömmas rejält på burkar.

Men trotts detta så var det sista delprovet väldigt ansträngande. Men och andra sidan är det väll inte så konstigt. Jag menar att i så många timmar hålla igång en psykiskverksamhet hör väll inte till det vanliga för verken mig eller någon annan som idag gjorde högskoleprovet. Visserligen fick vi ju 20min rast emellanåt, men på 20 min hinner man ju inte med allt för mycket. Möjligtvis hinner man in på toan en snabbis och kanske även ut och ta en nypa frisk luft, sen var den rasten slut.

Fast det gick bra ändå, eller det känns bra iaf. Jag vet ju ännu inte vad resultatet av det hela blir, det var ju så många delprov. Men och andra sidan spelar det ju mindre roll. Det viktigaste för mig är att jag var där, och att jag gjorde mitt bästa. "Rom byggdes ju inte heller över en natt" som man brukar säga. Så blir resultaten inte bra den här gången så går det säkerligen bättre nästa gång. Nästa högskoleprov hålls ju i september.


Sen ska ni veta det att det var himla roligt att göra det här provet. I vanliga fall HATAR jag att göra prov men högskoleprovet skiljer sig markant från tex de nationella proven i nian.
Jag menar för det första tillfrågas inte eleverna i nian om de vill göra de nationella proven. Nej, istället tvingas dom till det oavsett individens egna vilja. Nu så här i efterhand vet jag dessutom att lärarna i första hand går efter provresultaten för att sedan sätta betygen. Dom säger att det inte är något avgörande prov utan att det är mer tillför en mätning av landets alla niondeklassare. Men det är lögn, iaf så som jag och många andra jag känner och lärt känna fått uppleva det. Detta är fel, mycket fel från lärarnas sida.

För det andra så måste man oavsett vad saken gäller vara motiverad för att uppnå bästa möjliga resultat. Men hur ska man få en niondeklassare motiverad att göra de nationella proven när det till en början tvingas till att utföra provet utan tillfrågning. Skolverket bestämmer ju över huvudet på eleverna bara för att dom inte är myndiga. Men det är ju inte det samma som att dom inte har någon egen vilja. För det har dom, det vet jag, jag har ju själv gått i nian en gång i tiden.

Sen tror jag även att många elever upplever en form av negativ press hemifrån. Föräldrarna till den här omotiverade niondeklassaren kanske är väldigt pådrivande individer. Om så är fallet så kan denna pådrivande kraft riktat mot barnet leda till en negativ påverkan på elevens resultat vid provtillfället.

Momenten ovanför kan tillsammans dessutm påverka personen (eleven) i fråga negativt både fysiskt och psykiskt.

Men jag skulle även vilja påstå att inte heller gymnasiets betygsystem skiljer sig allt för mycket från de nationella provens negativa påverkan på eleverna. Jag menar på gymnasienivån finns visserligen inga nationella prov, men däremot gäller ett genomsnittsbetyg när du sedan söker vidare in till högskolan. Vid antagningen till högskolan gäller följande
- Desto högre poäng man har desto lättare blir det att komma in.
Men varför då inte se till elevens bästa och istället anpassa skolan efter elevens egna behov. Varför inte låta eleven utveckla sina bra sidor till nått ännu bättre? Detta skulle ju gynna både eleverna själva och samhället på lång sikt. Men tyvärr är dagens uråldriga skolsystem allt för gammalmodigt och sätter därmed käppar i hjulet för en utveckling till ett modernare samhälle.

Vore det inte tillfördel för både (motiverade) elever och det framtida samhället att tillföra några få reformer i skolverkets utbildningsplan. En utav de få reformerna skulle i så fall kunna vara att eleven som påbörjar ett gymnasieprogram börjar "gymnasiet" och inget annat. När eleven börjat gymnasiet ska personen i fråga själv få sätta ihop sin egna kursplan. Man ska alltså inte behöva bestämma sig för något specifikt program som "barn och fritid" eller "naturvetenskaps programmet". Det väsentliga här ska istället vara att få ihop dom timmar som krävs för att inom en rimlig tidsbegränsning kunna få en studentexamen.

För att förtydliga vad jag egentligen menar så kommer här ett exempel:

Vi säger att en person är väldigt intresserad av kemi, fysik och i viss mån även biologi. För den här personen blir det en självklarhet att välja naturvetenskapsprogrammet. Där får han/hon läsa mycket kemi, fysik och biologi, kanske både A, B, C, osv. Sedan får han/hon ju även läsa matte A, B, C, D osv. Men så här lång är allt ok. På den här linjen läser dom ju mycket matte men matten har ju minst sagt koppling till elevens huvudsakliga intresse, nämligen kemi, fysik och även kanske i viss mån till biologin. Men på den här linjen läser elever även filosofi A, B, C, religion A, B, C mm. Men nu är min fråga. Vad har religion C med elevens huvudsakliga intresse att göra? Finns det någon koppling mellan kemi och filosofi A? Om inte, varför då inte låta eleven istället utvecklas ytterligare på de plan han/hon vill utvecklas i? Religion och filosofi är ju inte direkt livsnödvändiga för en person som ändå vill jobba och utvecklas inom ett helt annat område. Naturligtvis anser även jag att allmänbildning är viktigt, men det är ändå sådant som iaf borde höra till och vara avklarat när eleven går ut högstadiet. Därefter anser jag att eleverna ska få större inflytande i sin egna utbildning. Högskolans roll i det här förslaget till reform ska inte vara större än det var då man förflyttade lågstadieelever till mellanstadiet och från mellanstadiet till högstadiet. Eleverna i grundskolan förflyttades från en skola till en annan men det var ingen större skillnad för eleven själv mer än att eleven möjligen bytte lärare och förflyttades till en annan skola. Så vill jag även ha gymnasiet dvs betydligt mer sammankopplat till högskolan än vad det i dagsläget är.

Men nog om mina funderingar kring reformer, jag skulle ju kunna skriva några A4 till ifall ni vill det;) 
Åter till där jag började, alltså högskoleprovet. Kändes som sagt riktigt bra för jag gjorde mitt bästa. Men annars kommer det ju fler tillfällen så jag är inte det minsta orolig. Det gillar jag skarpt, men som ni kan utläsa av texten ovan så avskyr jag all sorts tvång och strikthet mot min vilja. Och med detta sagt säger jag NattiNatti

Älskar er /
                /MissDynamite


Imorgon väntar en väldigt krävande dag...

Fyrtiofem minuter kvar till Lets Dance finalen, och jag är taggad som aldrig förr. Inte för att jag någonsin följt Lets Dance eller något liknande program men idag är det annorlunda. Jah, det är ju final och så är ju BlondinBella med:) Fast mest spänd är jag nog på att se inledningsnumret som alla tidigare deltagare och dom kvarvarande ska dansa i början av programet. Tänkte att jag ikväll bara ska ta det väldigt lungt. Högskoleprovet är ju imorgon så då är det ju till fördel att vara utvilad. Har bestämt mig för att jag klockan tio ska jag vara i säng, eller iaf senast halv elva. 
Fast nu ska jag sätta mig ner och kika lite till på högskoleproven från föregående år framför Lets Dance. Sen har jag även köpt massor med godis till imorgon, har ju hört att det ska vara bra för koncentrationen. Jag är ju inte särskilt orolig inför själva provet. Men hur ska jag klara av att hålla mig vaken och dessutom koncentrerad under en så lång och krävande dag. Det är ju definitivt mitt största bekymmer just nu. Som tur är så har jag ju dock max fem minuter till skolan som håller i provet hemmifrån mig. Så på lunchen kommer jag ju definitivt gå hem och vila, och käka nått naturligtvis. Men som sagt jag ska upp tidigt imorgon och försöka hålla igång hela dagen. Så nu är det vila som gäller för min del. Vad ska ni hitta på ikväll?


Älskar er /
                /MissDynamite

Doktorn var ju inte alls farlig...

I vanliga fall har jag ju en tendens av att kunna sova väldigt länge på mornarna. Jah tom så länge som fram till två, tre på eftermiddagen. Dock börjar det nu sakta men säkert att vända. Jag vet inne om det beror på att mormor är här kanske, för hon går ju upp redan vid sextiden hon. Men och andra sidan sover jag ju med öronproppar så att hon går upp tidigt har ju ingen koppling med mig och att jag sover. Jag menar jag hör ju ingenting ändå med öronpropparna i. Men nog om det. Det finns ju faktiskt en hel del fördelar med att inte sova bort hela dagen. Som idag tex, jag har redan hunnit med ett läkarbesök och en provtagning på labbet gällande min laktosintolerans. Jah, för troligen är jag laktosintolerant även fast diagnosen ännu inte är faststäld. Måste även säga det att det gick hur bra som helst hos läkaren. Han var inte en sån där gammal läkare som vänder på allt man säger till sin egna fördel. Nej, den här läkaren utgick från hur jag la fram mina problem. Perfekt, det är ju exakt så som det jämt borde vara. Men sen var han ju inte så gammal heller, och inte särskilt ful heller. Läkarna jag hittills fått träffa har ju vart gamla och fula så de är väll därför jag alltid irriterat mig över TV program som utspelar sig i sjukhusmiljö. Jah, läkarna där är ju alltid så himla snygga, vältränade osv. Så det är väll klart att det stört mig. Sånt fanns ju inte på riktigt, inte i min värld. Fast nu gör det de, för nu har jag fått träffa en snygg läkare. Nåja får nog släppa ämnet nu men det kommer nog ta ett tag till skocken lagt sig, och det kommer nog ta ett bra tag.   

Men från en sak till en annan nu. Mina röda glashyllor som jag tjatat om ganska länge nu har jag också hämtat ut. Och dom blev faktisk betydligt snyggare irl än vad jag hade tänkt mig dom. Så det var verkligen positivt. Visserligen fick jag ju inte med några konsoler som jag också hade beställt. Men jag betalade bara halva priset av det vi först hade kommit överens om. Så 250kr fick jag ge för hyllorna som enligt överenskommelsen skulle gå på 500kr. Verry God säger jag bara;)



Men som sagt det har ju sina fördelar att gå upp i tid, det blir ju en del gjort. Och till detta ska jag då lägga till att jag även hunnit tvätta en massa tvätt. Så nu snart ska vi till Coop också.

Visst har jag varit duktig idag? ;)

Älskar er /
                /MissDynamite


Ordning och reda, löning på fredag;)

Nu är jag helt slut, och nej jag har inte vart ute på motionsrundan. Däremot har jag städat hela lägenheten riktigt noga, och det mina vänner kan jag tala om för att det är tom värre än motionsrundan. Eller så känns det bara så för sen mormor kom hit så har jag ju tagit ett uppehåll gällande min dagliga motionsrunda. Jah, jag vill ju inte lämna mormor ensam hemma. Hon är ju här trotts allt för att umgås med mig. Fast egentligen så kanske det bara är en dålig ursäkt från min sida, jah för att få slippa träna. Dumt egentligen för den tar ju bara en timma, och jag tycker ju om att gå den med Litta. Dessutom känner jag att jeansen sitter bra mycket tightare än vanligt så jah de nog dags att sätta igång ganska omgående med träningen...
Nej nu MÅSTE jag skura golvet för det har jag inte gjort än. Är det inte helt otroligt vad energi man får av "Mixxed up"...Thihi

Älskar er /
                /MissDynamite


Mitt 50kronors kap:)



Partylinne från Koola Anna, 50kr gav jag för det;)

Nu börjar det närma sig...

Ny dag nya tag. Idag mår jag verkligen mycket bättre så nu är det full fart framåt igen. Tänkte vi skulle börja dagen med en lite promenad, ska ta och visa mormor vart skolan ligger.
När vi kommer hem sen tänkte jag visa er mitt 50-kronors fynd jag gjorde häromdagen på "Bettans Collection". Sen måste det städas här och även pluggas. Högskoleprovet är ju nu på lördag och jag har råkat radera all information jag fått om provet i min epost. Men nu har jag skickat efter ny information så jag hoppas att den kommer inom kort. Fast det är nog ingen fara, tror det ordnar sig. Allting ordnar sig. Och inte kan jag påstå att jag är nervös inför provet heller. Jag menar det är ju verken på liv eller död, dessutom kommer det ju flera tillfällen att göra om det. Så nej jag tar inte högskoleprovet på blodigt allvar. Fast de klart att jag vill uppnå bästa möjliga resultat, men jag är inte direkt nervös. Jag har ju gått igenom HP-förberedelserna, jag har även gjort några delprov så jag känner mig ganska förbered.
Naturligtvis kommer det ju inte vara samma prov som det var vid förberedelserna men det är ändå väldigt lugnande att veta hur provet kommer att se ut och även gå till. Det känns väldigt bra det.

Hmm sen har jag även en hälsning till en utav mina trogna läsare nämligen lilla Rajkic. Jag har hört allt, mamma har berättat. Men så här ligger det till att på den här bloggen har vi nämligen inga hemligheter för varandra. Därför informerar jag om allt "Viktigt" som händer under dagen;) Sen vill jag även be dig att framföra en hälsning till min polare, Nove och naturligtvis lille bebisen Leo...hihi


Älskar er /

                /MissDynamite


Nu är Litta vit igen;)

Nyligen kom jag och mormor in från en två timmars lång promenad. En riktigt skön sådan, fast nu är vi väldigt trötta. Ska nog kolla klart på Efterlyst och kanske gå ner till kiosken och köpa cola, sen ska jag sova. Men annars så har det väll inte hänt så mycket idag. Jag har varit dålig, så jag har typ inte lämnat lägenheten överhuvudtaget. Dock har jag lyckats få Litta duschad iaf, så nu är min vovve VIT. Hennes päls har ju gått från att vara vit, grå och nu den senaste tiden har jag gått runt med en mer eller mindre svart hund. Men efter några omgångar intvålning lyckades jag slutligen få henne vit igen. Men kämpigt var det allt, inte enbart för att hon var så pass smutsig utan även för att min rygg gör så himla ont. Fast det har ju blivit mycket bättre med ryggen, så imorgon tror jag tom att jag kan ta motionsrundan. Ska du med Monica?

Älskar er /
                /MissDynamite




Efter någon timma i Duschen är min Litta så VIT hon bara kan bli:)


Dagens Måsten:

            * Plugga

            * Städa

            * Bada Litta

            * Motionsrundan (om ryggen ger med sig under dagen)


Jah, här är dagens alla MÅSTEN, fast idag är de ganska få. Vädret är fint och solen skiner ute men jag känner mig inte helt hundra idag heller. Har ju inte mått bra på några dagar nu, men jag ska väll ändå försöka få lite gjort är det väll tänkt. Fast nu först ska jag börja med att försöka vakna till liv, det känns ju som att jag sover fortfarande.

Älskar er /
                /MissDynamite


Dagens Outfit



Keps- importerad från Bosnien, Halsband- Egen design, Linne- BjörnBorg, Skinjacka- Textil by Stuk, Cardigan- Zoul, Jeans- Only (omgjorda), Skor- Adidas, Väska- Saddler

Vilket KAP jag gjorde idag:)

Hm jah nu tänkte jag att jag skulle plugga lite men först ska jag berätta lite om min dag. Förutom att jag mått skitdåligt även idag, så har jag även hunnit med en fika på BlåValvet med Madde och Monica. Efter fikat gick vi till en butik som jag inte visste fanns överhuvudtaget "Bettans Collection" heter den. Visst är det knas? Jag menar jag har ju ändå bott här i snart nio månader, och jag har inte ens hört talas om butiken. Nått som är ännu mer knas är att den inte alls ligger långt ifrån mig och dessutom är på vägen till tågstationen. Så där har jag gått förbi oräkneligt många gånger utan att veta om att den finns där.

Kläderna som säljs i butiken är väll inget jag i vanliga fall går och köper. Jag måste erkänna det att jag har en viss skräck för att köpa och bära kläder som jag inte känner till märket på. Men nu ska nu inte tro att jag är nånon märkesnörd som enbart går i märkeskläder, för så är det verkligen inte. Jag behöver inte ha på mig något exklusivt märke eller ens märkeskläder överhuvudtaget, jag vill bara veta var kläderna som jag har på mig kommer ifrån. Det kan ju liksom lika gärna vara plagg från Vero Moda eller H&M, men då vet jag ju vart det kommer ifrån och då känner jag mig tryggare på något sätt. Står det däremot något jag inte känner till på lappen bak på plagget avstår jag gärna från att sätta på mig det. Det är knas, jag vet det men det är den nakan sanningen om mig.
Men som tur var så känner jag till "Kola Anna" sedan tidigare, för det var just det som stod på linnet jag fyndade där idag.
Det bara låg där i "fyndlådan" och ropade mitt namn. Allt som ligger i lådan kostar nämligen 50kr/st oavsett tidigare pris. Trots detta var jag dock inte vidare shopping sugen idag. Jag kunde ju gjort många fler fynd ur 50kr- lådan då jag hittade ett flertalet fina plagg som låg i den. Men som sagt jag har ju inte mått så bra idag heller så då är inte ens shopping kul, ingenting är kul när man mår skit. Men ett fynd gjorde jag iaf, ett party linne i cidern. Det är verkligen party över det om man bara kombinerar ihop det med nått passande så lär man ju vara kvällens mittpunkt utan några som helst problem. Ordinarie pris på linnet skulle dock ha varit 399kr men det blev mitt för 50kr, nästan gratis ju. Så det var helt klart ett ofattbart bra kap.


Hm sen så har jag ju självklart umgåtts med min mormor med. Fast nu sover hon, vi har nämligen varit ute på en långis med Litta så min lilla mormor blev helt slut därefter. Sen imorgon så måste jag försöka organisera tiden lite bättre än vad jag gjort dom här senaste dagarna. Jag menar i vanliga fall brukar ju allt som ska göras under dagen ha sin fasta tid i agendan och då ska ju projektet verkligen genomföras. Fast nu sedan mormor kom så har det blivit väldigt mycket flum över det hela. Jah jag har ju verken hunnit blogga eller plugga i den omfattning jag brukar. Och apropå plugga så har jag ju skola imorgon. Fast och andra sidan så är det ju inget viktigt, bara "pysseltimman" som jag går på för skojs skull. Men imorgon tror jag att jag skippar den jag har nämligen en massa annat viktigt att fixa imorgon och dessutom måste jag ta det lugnt och vila. Sen så måste jag ju sätta igång med planeringen, nu får det allt räcka med flummet. Litta ska duschas halv två, och min rygg som jag har så himla ont i ska hålla tills dess också. Så det får bli väldigt stilsamma aktiviteter tills halv två. Fast nu ska jag in på studera.nu och plugga lite sedan ska jag sova. Mormor är ju som bekant morgonpigg så hon lär ju väcka mig klockan fem imorgon bitti igen, och vid den tiden på dygnet befinner jag ju mig på en helt annan planet, i ett helt annat universum tom. Så ha det nu så bra så hörs vi:)

Älskar er /
                /MissDynamite



Fika med Monica och Madde på BlåValvete:)


Pankakor, Dörmmar och Fika, hur går det ihop?

Vad mätt man blir av mormors pankakor. Världens godaste pankakor och riktigt mättande är dom också. Så man kan väll säga att jag fått i mig några stycken för mycket, inte undra på att jag mår lite illa nu...hehe
Men förhoppningsvis går det snart över. Sitter just nu med datorn i knät och bloggar samtidigt som jag kollar på Ugly Betty. Tycker det programmet är väldigt bra faktiskt men eftersom att jag inte har så mycket tid över till att sitta och kolla på TV så missar jag ju det oftast. Fast jag älskar ju allt som har med skor, kläder och mode att göra. En utav mina stora drömmar har länge varit att bli en världskänddesigner. Att vara just världskänd kanske inte är det viktigaste, men i längden handlar det ju om att tjäna på det man gör. Jah så att man kan fortsätta med det och samtidigt försörja sig på det.

På tal om annat så har jag och mormor varit en sväng på stan med. Fast det var väldigt jobbigt, jag har ju så himla ont i ryggen av någon anledning. Fast nu blir det fika på BlåValvet med Monica och Madde. Jag mår ju fortfarande skit, vilket jag gjorde igår också men nu måste jag verkligen komma ut lite så jag så småningom kanske mår lite bättre också. Men vi hörs efter fikat. 

Älskar er /
                /MissDynamite
 


Här är min kära mormor med pankakorna i högsta hugg:) Visst är hon söt?:)


Krävande mormor...

Så skulle man lugnt kunna definiera min mormor för hon är verkligen krävande. Nu tex så är ju klockan inte mer än sju, och då ska ni veta att hon väckte mig för ca två timmar sedan. Så jag har varit vaken länge nu. Dessutom är det ju så himla tidigt, jag tror jag tuppar av när som helst. Hm sen har vi en massa snö här med idag, ganska tråkigt med tanken på att vi snart är inne i april. Vid det här laget har vi ju tröttnat på snö, vi vill ju ha vår nu. Men det verkar ju inte vädret ta någon som helst hänsyn till. Nåja nu ska jag väll försöka vakna till liv för mormor är i full gång redan. Fast hälst av allt vill jag gå och lägga mig och sova igen. Jag är ju inte vaken än, psykiskt sätt asså. 

Älskar er /
                /MissDynamite


  


En dålig dag:(

Vilken jäkla dag det har varit idag. Jag har mått så himla dåligt, så både jag och mormor har sovit sen jag kom från skolan. Jah, för jag tog en sväng till skolan idag fastän att jag mådde skit dåligt. Ville ju inte bara sitta hemma hela dagen, men jag måste säga det att jag inte fick nått gjort överhuvudtaget idag. Så hur stor mening det var att jag gick dit vet jag inte, men antagligen var det inte allt för meningsfullt. Lite synd faktiskt, jag som tycker om "pysseltimmarna" så himla mycket. Men mår man skit så mår man, såna här dagar har väll alla.  Imorgon ska jag dock försöka umgås med min mormor lite mer. Sen har jag masa andra saker som jag måste fixa på stan och i samma veva så ska jag väll visa runt mormor lite här på stan. Så det ska bli roligt, men nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv:n och kanske bli lite tröttare så att jag så småningom kaske tom somnar:)
 
Älskar er /
                /MissDyanmite


Nu är mina gäster här:)

Nu har mina gäster anlänt och en utav dom har till och med lämnat oss alla redan. Min pappa är så himla hispig av sig så man skulle kunna tro att han har eld i baken. Brottom, brottom liksom så dom var här redan vid åtta till. Men jag hade ju mina aningar om vilken tid dom skulle komma på ett ungefär så jag gick upp redan vid sju tiden. Jag måste även säga det att jag inte alls mår bra idag men någon feber har jag iaf inte. Idag är det ju dessutom "pysseltimman" i skolan så jag ska försöka komma iväg på den lite senare. Fast först måste jag vila lite, kanske jag känner mig bättre då. Hoppas de iaf för jag vill ju så gärna gå dit.  Det är ju så himla roligt att designa egna smycken och sånt. Synd att jag inte har några såna verktyg i min ägo annars hade jag nog suttit med och designa egna smycken varje dag. Kanske bör införskaffa mig lite verktyg och material så kan jag ju även sitta hemma och designa smycken. Fast iof så tror jag inte att jag har så mycket tid över för det ändå, tyvärr:(

Fast nu är min mormor här hos mig och hon ska j u vara här hela veckan så nu ska jag umgås med henne. Ha det så bra så länge allihop:)

Älskar er /
                /MissDyanamite


Min mormor är hemma hos mig nu:)


Glömsk...

Jah det skulle man ju lungt kunna säga att jag är. Det har ju varit så himla mycket nu i helgen så jag har helt glömt bort att visa upp dom här fina grogg glasen jag fick av gulliga Madde i fredags. Tyckte jag var jätte gulligt av henne. Tack snälla Madda:)


Min dag...

Idag har jag vart med Monica nästa hela dagen. Satt här hos mig och tjata en del, sen gick vi med gemensamma krafter ut på motionsrundan med Litta. Helt underbart att jag slutligen lyckats få med någon mer på motionsrundan. Det är så mycket roligare att gå ut och gå när man är två. Så nu blir det en motionsrunda till imorgon. Monica tyckte riktigt bra om motionsrundan så hon hänger mer än gärna med imorgon också, sa hon iaf. Så det glädjer mig verkligen. Efter rundan var vi båda dock helt slut. Så vi satte vi på en rulle som vi satt och slappa framför. "Employee of the Month" hette filmen. Vet inte om jag hängde med så mycket i filmen men det var en komedi med Jessica Simpson från 2006 iaf. Handla väll om två snubbar som verkligen är bredda att gå hur långt som hest för att få ihop det med drömbruden på jobbet. Men det var en helt okey rulle faktiskt.

Dock är den stora frågan nu är vad jag ska göra här näst. Jag har hur mycket energi som helst i kroppen. Så jag kommer nog inte kunna sova på ett bra tag nu. Kanske sätter mig och pluggar lite. Och imorgon kommer pappa och mormor hit. Mormor ska vara här hela veckan och pappa åker hem imorgon redan. Har en del "MÅSTEN" imorgon med så hur jag ska orka med allt vet jag inte riktigt. Men det blir nog till att missbruka Mixxed Up hela dagen imorgon med. Jah, för nått annat val har jag ju inte. Men det där är morgondagens problem, nu ska jag sätta mig med läxan.

Älskar er /
                /MissDynamite



Monica bäddade ner sig i soffan efter motionsrundan, medan jag försökte få igång DVD:n. Men tydligen hade det blivit nått glapp i sladdarna, (antagligen då jag dammsugit) så jag tog hjälp av min samhällsbok för att få igång den. Och det finkade:)


Orginalet, och inget annat;)

Så nu har jag, Monica och Litta kommit från långisen. Jag har alldeles nyligen duschat och nu är Monica inne i duschen. Så under tiden nu så tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder på min jeansjacka som jag fick av Ulla för ett tag sedan. Jag lovade ju att jag skulle lägga upp den för ett bra tag sedan men det har inte riktigt blivit några bra bilder tagna på den. För den är ju rätt dominant så det gäller ju att ha rätt kläder till för att det ska se bra ut. Men nu i helgen så fick Madde till riktigt bra bilder som verkligen gör jackan rättvis på bilderna. Och med rätt klädsel till blev bilderna helt perfekta. Så här kommer bilderna på jeansjackan, precis som jag vid nått tidigare tillfälle lovat. 

Älskar er /
                /MissDynamite


Jackan framifrån...




Jackan bakifrån...

Kan lova att den kommer andvändas flitigt så fort vädret tillåter detta. För som sagt jag gillar att sticka ut, gillar inte att vara en belk kopia av alla andra. Och med denna på är jag det enda orginalet i hela världen. För som jag i nått tidigare inlägg nämn är jackan designad av Ulla själv och specialsydd av en annan designer vid namn Anki. Den är gjord av ett ex antal jeansbyxer och finns alltså i ett enda exemplat i hela världen;)


HATAR folk som snackar skit!

Jah nu går det nämligen ett rykte på om skolan att jag i förra helgen skulle ha kallat en tjej för FET. Snacka om att jag blev förbannad när jag fick höra detta. Jah, jag vet att jag hackat upp mig på detta rätt rejält. Men jag har verkligen svårt för att släppa en sån här sak. I vanliga fall är jag ju den som oftast skiter i det mesta som inte passar mig. Men när någon går och snackar skit om mig blir jag fly förbannad. Naturligtvis bryr jag ju mig inte om allt skitsnacka. Men att jag skulle kallat någon för fetto bara för att denne kanske råkat gått upp i vikt en smula, gör mig in i helvete förbannad. Jag menar jag dömer inga människor vare sig dom är skelögda, haltande, feta, smala, gula, gröna, stor eller liten haka, näsa mm. Jag bryr mig inte, jag har liksom andra vettigare saker för mig än att försöka trycka ner andra. Dessutom så har jag passerat lågstadienivån för länge sedan. Sean så har jag mina principer som är att jag aldrig någonsin går till personangrep. Jag skulle aldrig säga till en människa att den är fet om den så va 20 gånger större än jag själv. Och då ska ni vet att jag inte liten, inte ens min lilltån är liten.

Men visst jag är inte mer än människa, jag har ju också mina åsikter om vad som är snyggt och inte snyggt. Jag är väldigt mode medveten och jag anser mig själv kunna en del när det kommer till den saken. Många av mina vänner vet om det så jag får ofta agera smakråd till mina vänner. Det kan gälla allt från kläder, smink, frisyr, hårfärg mm.
Men det är ju saker som går att ändra på, saker som kanske redan är bra men som kanske kan bli ännu bättre. Men att gå till personangrep och säga att en människa är fet det är ju rent av elakt. Och elak är verkligen det sista jag är eller vill vara. Jag menar vad får jag ut av att vara elak och säga att någon är fet, skelögd, eller att påpeka liknande saker. Om nu en person mot förmodan skulle vara fet eller skelögd och jag skulle påpeka och jag skulle påpeka det, vad har jag med det att göra. Denna stackars människa kanske lider nått enormt av detta "problem", och till det hör ju oftast dålig självkänsla till. Så varför skulle jag då slänga ut mig någon elak kommentar. När vi egentligen borde stötta och hjälpa varandra tjejer emellan. Så länge vi är elaka kvinnor sinsemellan så kommer det finnas manliga svin som behandlar oss kvinnor lite hur dom vill, som misshandlar och slår sina kvinnor osv. Sverige är ju ett av världens mest jämställda länder men inte fullt så jämställt som det skulle kunna vara om vi kvinnor bara kunde hålla ihop istället för att se ner på varandra och försöka trycka ner dom som är framåt och som lyckats. Och med detta sagt så sitter jag fortfarande och undrar varför denna människa spridit detta minst sagt falska rykte om mig. Visst jag har ett EGO utöver vad som är vanligt, jag är framåt och jag älskar mitt liv. Men jag vill även få andra att känna likadant gällande sig själva. Om man inte älskar sig själv hur ska man då kunna veta vad kärlek är och kunna älska en annan person? (oavsett kön och relation till personen i fråga). Men jag måste säga det att jag tyckte väldigt mycket om denna människa och jag ville verkligen hjälpa henne. Ville ställa upp för henne men vad fan fick jag för det? 
Förutom den enda positiva saken med det här som är att jag nu vet att hon inte är någon vidare kompis och definitivt ingen vän. Så här är hon inte välkommen nå mer, hon kan gå hem och göra bäst fan hon vill för att dämpa sin ångest. Nu skiter jag i vilket, om hon så skulle göra det framför mig så skulle jag inte bry mig ett skit.

Men för att att spekulera i saken ytterligare en stund så kan ju orsaken vara den att hon helt enkelt hittat på det här för hon är ju lite sån att hon nästan letar och hittar på anledningar för att just kunna bråka. Förmodligen försöker hon väll även vända folk i våran gemensamma umgängeskrets emot mig. Men det bryr jag mig inte så mycket om. Tro inte hon kommer lyckas med det och även om hon gör det så är det bara ett bra tecken. Vänder dom mig ryggen nu så visar det ju bara att dom som kallats sig för mina kompisar i själva verket inte va nått och ha så du unnar jag henne den framgången i så fall. Det är ju ändå jag som vinner på det i längden. För nya kompisar finns ju överallt, det är dom riktigt fina guldkornen som är svårast att hitta dock. Så det gäller att leta i vartenda hörn och hålla stenhårt i dom som verkligen ställer upp när det behövs. Jag kan inte säga att jag har många vänner här men jag tror jag har en, kanske två. Det märker man liksom inte på knappt nio månader som jag nu bott här. Men det lär väll tiden utvisa. Har väll en del kompisar men det är långt ifrån vad en riktig vän är. Samma gäller i Borås, fast där har jag lite fler riktiga vänner än här.

Men för att inte dra ut på detta mer så får det bli en liten kort avslutning på det här.

Jag går genom eld och vatten för en riktig vän. Resten dvs dom såkallade "vännerna" pissar jag fett på. Så ett gått råd från min sida är att skaffa sig få riktiga vänner som är värda just dig. Så ställer upp när du behöver det, för precis som i ett förhållande så gäller det att ge och ta. Dom andra som bara tar och tar och aldrig ger nått tillbaka pissa på dom, dom är inte värda ett skit mer än det ändå. Så det kan dom gött ha.



Älskar er /
                /MissDynamite

Lördags seg...

Måste erkänna att det har varit riktigt dåligt med uppdatering idag. Jag har liksom inte haft någon ork i kroppen alls idag så efter det första inlägget i eftermiddags så gick jag och till sängs. Gick väll upp för någon timma sedan. Men ni förstår det är inte lätt att vara en partypingla två dagar i rad. Gick ju visserligen när man var yngre men nu tar det verkligen emot. Tar ju på krafterna så mycket när man blir äldre, och jag är ju redan 21 nu. Jag har inte ens varit utanför lägenheten sedan jag följde Madde till stationen. Men käkat lite har jag hunnit med iaf. Mammas matlådor är mumma dom. Så har jag varit och köpt cola och lite chips, så det blir ju minst sagt en lugn kväll. Så här sleten har jag som sagt inte varit på år och dar. Men det beror ju på den vilda partkvällen igår:) Men nu ska jag gå in till Ulla och umgås lite med henne framför tv:n.

Älskar er /
                /MissDynamite




Från gårdagen. Han lät mig skriva mitt bloggnamn på armen;) Undrar om han varit inne och kollat:P


Jag och min partypingla...

Hade en fantastisk kväll igår. Egentligen så skulle ju Martina följt med ut också men det blev tyvärr inte så då hon hade fått förhinder. Det var ju lite tråkigt. Men vi gjorde det bästa av situationen och det blev en obeskrivligt kul natt. Måste upplevas för att kunna förstås förstår ni. Men nu lite om kvällen som började hemma hos mig med lite cider. Hela kvällen var jävligt flumm och det började redan hemma hos mig. Men så småningom blev vi klara för utgång så då det bar av mot Ankaret. Var inget större drag där men det blev det då vi kom. Vi dansade och stojade på, självklart kunde ju inte jag låta bli att driva med lite folk i vanlig ordning. De är väll någon form av hobby jag har men jag är aldrig elak jag bara driver med dom lite. Men de klart är någon elak mot mig så är ju jag självklart snäppet värre. Jag kan när jag vill förstår ni men igår behövde jag verkligen inte släppa den sidan till. Alla vi träffa på och tjata med var verkligen hur goa och trevliga som helst. Både på Ankaret och Mastis. För vid halv ett bar det av till Mastis. Det brukar ju inte vara nått större drag där heller i vanliga fall men igår var det smockat med folk och stämningen var på topp. Så där fortsatte vi partyt med flumm, dryck och dans till stängningsdags. Tyvärr blev det ingen efterfest inatt dock. Jag vet ju inte hur Madde kände det sig men jag som har Mastis och även Ankaret framför näsan i princip kände att benen höll på att vika sig på dom få meterna jag behövde gå för att ta mig hem. Men det var det värt det för det var verkligen hur kul som helst. Men det brukar det ju vara där jag befinner mig, jag menar jag kallas ju inte MissDynamite för intet och man säger så. Men Madde ska ni veta hon ligger ta mig fan inte långt ifrån hon heller, min lilla partypingla.


Älskar er /

                /MissDyanamite



Jag tog faktiskt flummbilder på Madde också men hon har inte skickat över dom så jag antar att hon inte ville att jag skulle lägga ut dom... Fumm,flumm hemma hos mej...



Flummet fortsätter på Ankaret...


Och värre blev det när vi kom till Mastis....hehe



Tack för en underbara kväll hjärtat...


Madde har kommit nu...



Madde har med sig packning, så man tror hon ska flytta in här för gott. Dock ska hon bara stanna till imorgon...hehe

Massa "MÅSTEN"...

Nu är jag faktiskt klar med alla "MÅSTEN" jag hade på agendan idag. Fast hämta ut glashyllorna har jag fått flytta över tills på måndag. Hon som stod i kassan hos glasmästaren hade tydligen ingen aning om vart dom låg så hon bad mig återkomma på måndag. Men och andra sidan är det ju lugnt för mig. Jag menar jag får ju ändå  inte upp dom där jag hade tänkt mig så nu måste jag ju ändå tänka om, och det kan ta tid mina vänner. Så då är det ju liksom ingen brådska med det.

Annars så har jag även hunnit damsuga, det blev ju en del damm efter att vaktmästaren var här och borra upp sakerna. Fixa mina naglar har jag också gjort. Har målat tånaglarna i en fin somrig rosa nyans och så har jag gjort gelénaglar också. Det blev faktiskt väldigt bra. Jag köpte ju ett gelékitt för ett tag sedan bara för att testa och jag måste säga det att jag är väldigt nöjd med resultatet. Det tog inte lång tid att göra och inte var det nå svårt heller. Sen var det ju visserligen länge sedan nu jag på salong och fixa naglarna men jag kan inte se någon större skillnad på det jag nyligen gjort själv och det dom gör på salong. Visst det här är ju ingen fransk manikyr men vill man ha det går det ju att fixa det också. Så jag rekommenderar verkligen det här kittet för er som vill ha fina naglar men inte har tid eller råd att gå på salong. Dock vet jag ännu hur bra hållbarheten är men jag återkommer med det när jag haft dom ett tag. Men nog om det nu. Måste skynda mig in i duschen nu för om ca 30min kommer Madde. Och då har jag inte tid att duscha för då ska jag umgås med henne.

Älskar er /
                /MissDynamite


Äntligen!!!


 

Ja, det skulle man lugnt kunna säga. Äntligen! är ett utav mina projekt klara. Jag har ju definitivt fler på G, men nu så är min klädhängare på plats. Och inte nog med det, även min avlastningsbänk som jag också har i hallen är på plats. Känslan av att ha detta avklarat är definitivt obeskrivlig. Men det tror jag att ni förstår, jag har ju liksom tjatat om det här projektet ett bra tag nu. Så nu har jag tänk glädjas åt det här hela dagen. Imorgon tänker jag dock släppa detta och gå vidare med nästa projekt. Dvs glashyllorna som jag ska hämta ut alldeles straks. Men nu är hallen klar iaf så där ska inte göras nått mer nu.

Hmm visserligen har jag även fått ett dåligt besked idag också angående mitt nästa projekt. Jag hade ju tänk att skruva ner badrumsskåpet och hänga upp en spegel där med glashyllorna vid sidan av. Men vaktmästaren gav mig det beskedet att man inte få skruva ner badrumsskåpen. Han sa varför man inte får skruva ner dom också, det har någonting med elen som är bakom att göra. Men jag är ju helt okunnig vad gäller sånt så jag fattade inte riktigt. Men att jag inte får igenom mitt projekt i badrummet fattade jag dock. Så det var ju lite tråkigt, men jag får väll sätta mig ner och fundera ut nått annat. Det brukar ju inte ta så himla lång tid för mig tills jag har nått nytt på G så de lugnt så sätt. Jag är inte allt för ledsen över detta besked trotts allt... hihi

Här kommer iaf bilder på resultatet av projeket. För att ni ska få en helhetsuppfattning av hallen så får jag lägga till att skohllorna hänger på andra sidan. Men dom bilderna la jag ju upp när dom sattes upp så det gör jag inte igen.

Älskar er /
                /MissDynamite



Bilden blev ganska kass men det går inte få dden så mycket bättre i och med att hallen inte är allt för stor, och specielt inte nu är även skohyllorna är på plats. Men visst blev det bra?



Intill det här nya projektet jag fått upp så hänger mina prydnadsskor på samma vägg.


OJ, hoppsan...

OJ, ja nu kunde det har brunnit här i huset igen. Fast i min lägenhet den här gången. Min spis brukar ju i vanliga fall inte användas mer än som avlastningsbänk vilket innebär att jag lastar av saker på den. Alldeles nyss kom jag hem från stan och la väskan och det jag hade med mig på spisen som jag brukar göra. Skillnaden den här gången var bara en att spisen var på. Jag hade tydligen av misstag råkat sätta på plattan där min väska låg. Så nu är den väskan förstörd, dags att köpa ny med andra ord. Jag kände ju att det började bli varmt och att det luktade fan här. Men inte hade jag märkt att spisplattan var på, den brukar ju aldrig va på annars. Jag lagar ju aldrig mat. Men fan vilken panik jag fick, men som tur var stog jag ju vid spisen så jag kunde snabbt stänga av plattan och flytta på väskan. Dum som jag var tog jag även på undersidan av väskan när jag lyfte upp den så jag brände även mig på handflatan. Men det gick bra iaf, de ingen större skada skedd förutom det att min favorit väska nu är förstörd:(

Älskar er /
                /MissDynamite

 


Dagens

Försov mig idag igen. Det var ju meningen egentligen att jag skulle gått upp kl åtta med det gick verkligen inte. Men jag försökte verkligen, jag hade ställt in två larm på riggning, och lagt dom en bit ifrån så att jag verkligen skulle ta mig upp. Fast nej det funkade inte idag...Tyvärr
Istället gick jag upp, stängde av larmen och gick och la mig igen:( Så nu ligger jag efter i dagens planering. Men nu så ska jag iaf ner på stan. Här näst följer:

                                                                    * Hämta ut skor hos skomakarn.
                                                                    * Systemet
                                                                    * Handla  (gipspluggar och konsoler)
                                                                    * Hämta ut glashyllerna hos glasmästaren

Jag har iaf hunnit ringa Peter dvs vår vaktmästare. Så han skulle försöka komma i eftermiddag och sätta upp min klädhängare. Förhoppningsvis blir det så nu också. För jag måste säga det att det är väldigt tröttsamt att ha en massa jackor i fåtöljen. Fast nu måste jag rusa jag ligger ju som sagt redan efter i planeringen:(

Älskar er /
                /MissDynamite



Riktigt trevlig vårfest

Äntligen kan jag blogga igen. Har inte kunnat göra det fram tills nu för jag har vart så jävla irriterad så jag har suttit i telefon med Marco ett tag nu. Det är verkligen nått speciellt med han för han har verkligen förmågan att lugna ner mig. Har ju som sagt vart på vårfest med Madde och Veronica (tror hon hette så iaf). Men det var verkligen hur fint som helst. Det började med en jättegod middag. Därefter bjöds det på en underhållning i form av sång och så klart fika till det. Som avslutning så hade dom ordnat med eldkonster utanför skolbyggnaden. Jättefint var det verkligen. Det var väll meningen att vi sedan skulle kolla på film också men den som skulle ha film med sig hade tydligen glömt den hemma. Så det blev tårta utan film helt enkelt. Men lika bra var väll det för så förbannad som jag blev på min före detta lärare så var det lika bra. Så vi stack därifrån jag och Madde efter att vi fått i oss lite tårta så klart. Men utöver tjafset med läraren så var det en lyckad kväll, jätte mysigt verkligen. Så ett stor tack ska du ha Madde som bjöd med mig på vårfesten:) TACK:)


Men nu är frågan ska verkligen folk som inte har någon lärarutbildning få undervisa elever. Jag menar visst kan en dagisfröken efter någon kortare komplettering bli lärare på en lite högre nivå, men är det rätt? Jag menar min före detta lärare måste ta mig fan ha varit dagisfröken från början. Eller så är hon allmänt hjärndöd, för hur fan kan en lärare i så fall säga till sin elev att man inte får framföra sin åsikt i ämnet det handlar om. Jag menar vi har ju en lag i Sverige som säger att man ska få yttra sig om saker och ting. Fast iof det kanske inte ingick i hennes så kallade lärarutbildning. För inte fan verkar hon veta nått om yttrandefrihetslagen. Vem fan tror hon egentligen att hon är, komma och ifrågasätta min framtid. Påstå att det inte kommer att gå bra för mig i framtiden. Vem fan har bett om hennes åsikt egentligen. Jag har fan i mig levt i 21 år och och min mamma är snart 50 och det har gått hur bra som hälst. Trotts vårat felaktiga levnassätt, då vi säger vad vi tycker och tänker och även står för det. Men det är ju inte bara jag och min mamma utan säkert många, många fler som faktiskt tar det för givet att man ska få framföra sin åsikt hur dann den än må vara. För en elev som dessutom gått ett treårigt samhällsprogram är detta en förutsättning för att få några betyg överhuvudtaget. Det handlar ju om att ifrågasätta saker och ting, och även framföra sina åsikter, det nämligen så man får igång en debatt. Men i den här klassen och med den här läraren är detta tottalt förbjudet. Men de väll klart samma nivå gäller väll förstås inte på dagis, man får ju inte var elak eller såra någon. Men vadå är det mitt fel att det sitter folk (inte alla) i klassen som knappt lyckats få slutbetyg från nian. Det är väll klart att det blir missuppfattningar från deras sida då.
Till detta här även att den här läraren från första dagen försökt få oss på samma nivå... "Åhh vi ska bli en sån sammansvetsad klass", har hon sagt vid flera tillfällen. Jah, visst dröm du vidare tänkte jag. Jag tar ingen jävla skit från nån dagisfröken. Hon säger ju emot allt jag under tre år fått lära mig på samhällsprogrammet, dvs ifrågasätt och stå för dina egna åsikter, diskutera. Men nu orkar jag inte älta detta mer, jag har faktiskt vettigare saker för mig. Önskar bara att jag ALDRIG mer kommer ha med denna jävla människa att göra. Så nu vet ni det, här kommer bilder från kvällen iaf:)

Älskar er /
                /MissDynamite



En riktigt trevlig kväll med god mat och underhållning


Klara för vårfesten;)



Jag och gulliga Madde

Dagens Outfit

Underbart med en härlig vårpromenad, jah eller vad man nu ska säga att vår motionsrunda är numer. Det fina vädret gör ju det så mycket lättare och roligare att ta motionsrundan. Dessutom har jag och Litta båda fått upp konditionen något så visst går det mycket lättare och fortare nu dessutom. Men det var det ju ett tag sen vi kom in så jag har hunnit duscha och göra mig i ordning och dessutom har jag även fått besök här:) Både Martina och Madde är här nu så snart ska jag gå och va lite social med dom. Dom har tjatat på mig nu ett tag att jag är osocial fast först måste jag ju visa upp dagen Outfit.
Sen blir det vårfest men jag uppdaterar er lite senare, de lite väl mycket just nu. Och massa saker som jag skulle fått gjort idag har fått bli uppskjutna tills imorgon. Det ogillas skarpt men vad ska man göra.

Älskar er /
                /MissDynamite

  


Linne- BjörnBorg, Cardigan- Zoul, Jeans- Fornarina, Skor- Fred Perry (sjalen vet jag ej var den kommer från)


En sån underbar bar...

Och det fina vädret håller fortfarande i sig...Underbart. Idag är jag uppe tidigt, har tom vart uppe sen kl åtta. Men jag har ju en del att göra idag med. Och det ska ju helst vara klart till klockan två för efter det kommer Madde som jag inte träffat på år och dar så då vill jag gärna umgås med henne innan vi ska på vårfesten som börjar vid halv fem/fem. Som jag även lovade inatt så har jag nu tagit kort på de smycken jag tillverkade på "pysseltimman" igår. Så nu ska ni få se dom. Sen ska jag snart även ta och göra mig i ordning för motionsrundan så att inte den blir lidande idag. För den är väldigt viktig. Måste bara ner till kiosken och köpa mig en RedBull för mina Mixxed up är slut här hemma. Men sen så är det bara till att hämta Litta inne hos Ulla så ska vi ut sen:) Men vi hörs efter motionsrundan, om nu mitt internet inte protesterar när jag kommer tillbaka vill säga...

Älskar er /
                /MissDynamite



Tå berlocker till "skolänken" och ett par jättesöta örhängen.


Äntligen funkar internet!!!

Mitt internet är det verkligen nått knas med, för det lägger ju av lite som det känner för. Ahh sånt gör mig arg när jag ska blogga. Men iaf får nog ta och kolla upp det. Kan ju inte hålla på så här.

Nåja idag har jag iaf epilerat mig igen så nu känner jag mig säkert ett halv kilo lättare. Vet inte vad det var som hände men jag fick ett ryck efter skolan idag eller igår blir det ju nu. Men det var verkligen ett vettigt ryck för det behövdes då jag inte epilerat mig sen sist, länge sen nu ju.  Synd bara att det tar så himla lång tid att epilerar allt. Annars hade jag ju gjort det oftare. Fast de klart det måste ju hinna växa ut en bit innan men kan epilera på nytt, går ju inte att epilera stubben. Så man behöver egentligen inte epilera så ofta. Möjligen i början men för min del som använt mig av den här metoden ett tag nu räcker det med kanske en gång i månaden. 

Men På tal om annat nu så har jag ju som ni säkert vet vart i skolan igår. Det är jag ju måndagar och onsdagar då det är "pysseltimma" ju. Fast det blev inte så mycket gjort som jag hade velat. Ett par jättesöta örhängen blev det och två berlocker (till skolänken) blev det. Sen har jag även lagat lite halsband men det är ju ingen egen design på dom så dom är nog inte så roliga att visa upp. Men som sagt jag hade gärna velat hinna med mer, men det vill jag ju alltid. Jag blir ju aldrig nöjd, det vet ju ni som känner mig.

Hmm sen hade jag ju gärna velat få lite ordning här hemma med. Inte för att det är så stökigt här men jag håller ju alltid på med nått projekt. Så imorgon ska jag dels hämta ut ett par eller rättare sagt fem par röda glashyllor som jag beställt hos glasmästaren. Måste även handla lite dricka och betala lite räkningar. Fast i och med att Madde förmodligen kommer hit imorgon så måste jag förs och främst ta itu med städningen. Måste alltså upp tidigt imorgon. Vi ska ju ner på stan och ta en fika men sen ska vi upp hit för att göra oss i ordning inför vårfesten. Inte för att jag riktigt vet vad vårfest är för något men det är skolan som håller i det. Det är det enda jag vet och att det är alkoholfritt men eftersom att jag inte varit med och planerat så vet jag absolut ingenting mer om vad som komma skall. Men och andra sidan tycker jag ju att det är roligt med överraskningar så det gör inte mig så mycket.


Hade ju gärna velat visa er vad jag åstadkommit i skolan med men klockan är allt för mycket för att jag ska orka ta kort på det nu. Så ni får helt enkelt vänta tills imorgon:) Men det klarar ni väll, det är väll ändå ingen mer än jag som är vaken vid den här tiden på dygnet ändå antar jag...hihi

Älskar er /
                /MissDynamite


 


Dagen Outfit



Jacka- Fornarina, Skjorta- sun&shine (MQ), Väska- Sandler, Boyfrien jeans- Only.
CC- inspererat skärp är importerat från polen och skorna från Kroatsien, Sjalen vet jag ej vart den kommer ifrån.

Älskar er /
                 / MissDynamite

Godmorgon:)

Eller nej så kan jag ju inte skriva. Klockan är ju två  snart och till och med jag med mina sovmornar har hinnit med en del. Har vart på motionsrundan med Litta och så har jag nu gjort mig klar för att gå till skolan. Fast jag har ju lite tid kvar tills jag börjar, närmare bestämt en timma kvar. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska springa ner på stan och fixa lite ärenden jag ändå måste ta itu med senare idag. Men jag vet inte kanske bäst att skippa stressen idag och ta det efter skolan. För det här ska verkligen göras idag. Att skjuta upp det tills imorgon tjänar ingenting till för jag har annat för mig imorgon. Fast hör ni nog om det nu fär jag måste verkligen rusa nu, har ju som sagt en del att fixa. Nästa uppdatering kanske nu får veta vad det är för ärenden jag gjort, och så klart kommer ju dagen Outfit;) Men som sagt vi hörs senare...

Älskar er /
                /MissDynamite




Gåragen Outfit i sin helhet...


Motions Outfit

Så jäkla skönt att ta motionsrundan idag, verkligen. Vädret gjorde verkligen sitt, och det märktes. Sedan jag och Litta börjat med den här motionsrundan har vi oftast inte träffat på några människor alls på den sträckan mot Picasso. Men idag mötte vi faktiskt en hel del. De va alltifrån gubbar med stavgång, cyklister och folk som var ute och rasta sina hundar. Skönt att veta att man inte är helt ensam i Kristinehamn iaf, jag hade nästan börjat tro det nämligen... haha
Nåja här kommer min motions Outfit iaf.

Älskar er /
                /MissDynamite



Svarta byxer- Puma, Dragkedje tröja- Everlast, Jacka- Roxy
Självklart har jag linne och skor på mig med fast mina sletna Lacoste tänker jag inte visa upp. Det är nästan så jag skäms för dom för dom är verkligen sletna, men gah vad sköna dom är att gå i. Så dom får hänga med ett tag till faktiskt;)


Dagens Outfit



Jeans- Crocker, Skärp- Tiger of Swedwn, Kofta- GinaTricot, Linne- Diesel.

Till det hade jag skor från Bianko och skinnjacka. Men bild på det får ni se senare för nu ska jag och Litta ta långisen.  Bäst att passa på medan solen fortfarande skiner och himlen är blå:) 

Stort plus till Lyko.se!

Så nu har jag hämtat paketet, och jag blev faktiskt väldigt förvånad måste jag säga. Det visade ju sig vara större än vad jag hade väntat mig, och påsen jag hade med mig för att bära det i satt som slimmat runt. Jah, tom så pass slimmat att jag fick dra sönder påsen för att få ut paketet när jag kom hem. Men utöver det så var allt som det skulle. Både beställningen och leveransen gick alltså hur bra som helst. Leveransen tog ju dessutom bara en och en halv dag. De får Lyko.se ett STORT plus för tycker jag. Så nu har vi klarat av det. Tom samtalet är avklarat så nu ska jag bara in till Ulla och käka lite, känner att jag börjar bli lite hungrig. Men därefter ska vi ta itu med nästa grej på agendan;)


Älskar er /
                /MissDynamite



Så här stor var paketet, snacka om att jag blev förvånad... hihi



Men så inehöll det ju också två, en och en halv litersflaskor, en shampo och en balsam, två pumpar till flaskorna, och ett hårspray. Så det var ju inte så illa ändå:)


 


En sån underbart fin dag...

Idag mina kära läsare älskar jag livet. Älskar mitt liv annars också men just idag känns det extra bra. Kanske just pga att vädret är så himla fint. Solen skiner och och himlen är blå allt känns mycket vackrare då...hihi 
Annars så har jag en helt del att göra idag. Överst på göra listen är står ett samtal som jag ska ringa runt ett tiden dvs snart. Sen ska jag ta på mig min skinnjacka (äntligen) och tracka ner till OKQ8 för att hämta ut mitt paket med schampon som tydligen redan kommit. Måste säga att jag är väldigt överraskad, jah på ett positivt sätt alltså. Snabba leveranser diggas ju stenhårt här. Hm jah utöver det så har jag lite smågrejer därtill som verkligen måste göras idag annars blir jag tokig. Sen har ju även min kära lärare Björn försett med massa nya arbetsuppgifter som jag gärna vill påbörja idag. Jah, lika bra att inte skjuta upp nått, ni vet ju hur jag är. Men som sagt idag har jag lite att stå i så nu ska jag rusa in till Ulla en snabbis bara kolla så att allt är under kontroll sen ska jag som sagt vidare till OKQ8. Men vi hörs lite senare. Då ska jag även visa upp alla mina hårprodukter som jag andvänder mig av. Det är ju en hel del men i och med att det är bra produkter så skadar det ju inte håret utan snarare skyddar det. Nåja mer kommer sen.

Älskar er /
                /MissDynamite


   

Saknar dig massor ska du veta...


Ännu mer smart...

Hittade nyligen ett halsband som jag köpte på SwedenRock festivalen för nått år sedan. Har dock ingen aning om varför jag köpte det för jag har aldrig använt det. Fast nu har jag kommit på den geniala iden att den går att andvända som "skolänk" istället. Så nu kommer den nog användas flitigt. Det är ju väldigt mycket party över halsbandet i sig så detta halsband eller numer "skolänk" kommer vara med om många partyn från och med nu.



Fiffigt värre;)

Vilken tråkig måndag det har varit. Dagen i sig har det väll inte vart något större fel på men däremot det tråkiga vädret. Helt sjukt, det var ju så fint igår och varmt tom och så idag dimmigt hela dagen. Vid åtta tiden när jag var ute på motionsrundan så hade det dessutom börjat dugga. Så fruktansvärt tråkigt när det är så här. Det värsta är att det påverkar en själv. Jag har mått hur dåligt som helst idag, vart helt utmattad i kroppen och ska jag vara ärlig så har jag sovit större delen av dagen. Fast iof har jag ändå vart duktig då jag (bokstavligt) tvingat mig själv att gå till skolan idag. Jah, på "pysseltimman" iaf. Jag älskar ju den och dessutom hade jag världens ide om vad jag ville göra så jag orkade helt enkelt inte vänta med det tills nästa "pysseltimma" dvs tills på onsdag. Så jag gick dit, och som ni säkert redan vet så har jag helt snöat in mig på min egna smyckes design. Så jag satt med det även idag. Och idag blev det en jah vi kan kalla den för "stövellänk". Den ska alltså vara till för att piffa upp en helt vanlig sko/stövel. Jag menar visst är det fint med en enkel klassisk skor ibland men ibland vill man ju gärna piffa upp sin outfit. Och detta kan man då alltså göra med denna "skolänk". Dels så kan man ju ha den som den är, för öljetterna talar ju för sig. Men sen så kan man även sätta en berlock i en eller flera av öljetterna. Fast än så länge har jag ju bara en berlock, men fler lär det bli. Så i och med att berlockerna går att ta av och på så kan man alltså ha det till vilken outfit som helst, det är ju bara till att sätta i en passande berlock. Fiffigt va? Personligen tycker jag att detta var en genial ide eller vad säger ni?


Älskar er /
                /MissDynamite




Det ser ut som ett hundhalsband jag vet det. Men det är det inte, det är en fotlänk, som jag tänkt ha lite längre upp (på vaden) på en av mina stövlar.



Så här ser den ut på skon, visst är det fint? Dock ser rosetten ut att va rosa fast den är egentligen röd.


Helgens åstadkommande...

Här har ni gardinerna jag kämpat med under hela helgen. Tycker dom blev oerhört fina eller vad säger ni?
Jag är iaf nöjd med det jag lyckats åstadkomma:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Gardinerna i köksfönstret...



Och gardinen in till sovrummet...


Så himmla skönt...

Nu är jag klar med Ullas gardiner så nu behöver jag inte tänka på dom mer, iaf inte på dom i köket. Hon har bett mig sy ett par gardiner till, så det ska jag väll med göra sås måning om. Fast inte nu på ett tag, eller iaf ett par dagar. För nu tänker jag inte röra den där symaskinen på några dagar. Jag får ju så himla ont i ryggen av att sitta still under en längre tid. Fast visserligen säger ju Ulla att detta inte går på ackord utan att det får ta den tid det tar. Men vad ska jag göra när jag bara är sån. När jag bestämmer mig för en sak så blir det så, kosta vad det kosta vill. Och helst skulle det vart klart igår redan. Nae men det jag menar är att det känns så himla onödigt att dra ut på saker och ting. Ju fortare det blir klart desto mer tid får du över till annat, som tex nya projekt. Men bild på gardinerna kommer imorgon, jag hann nämligen inte att ta någon bild då Beck började precis då jag höll på att satta upp dom. Efter Beck glömde jag av det och gick en kortis med Litta istället. Och nu sitter jag med fötterna i ett varmt och skönt fotbad. Ska sitta med det ett litet tag till sen ska jag sova för idag har jag vart extremt utmattad, tror den där utmattningen efter långpromenaden håller i sig än. Dessutom ska jag ju till skolan imorgon så nog får jag allt se till att vila ut mig så jag orkar dit i tid.


Älskar er /
                /MissDynamite




Det här är extremt skönt och avslappnande ska ni veta, och dessutom blir föttrena fina och lena...Thihi


Pankakor och Mixxed Up...

mmm, det här var gott. Jag har nyligen smält i mig två pankakor med lönnsirap, amerikanska pankakor kallar Ulla dom för. Fast ska jag vara ärlig så kvittar det för mig vad hon nu kallar dom för. Det jag vet är att det är väldigt gott så det räcker för mig. Vi var nämligen ute och gick en timma jag och Litta och under tiden gjorde Ulla ett berg med pankakor. Det är både min och Littas favoriträtt så det blev en del pankakor på den timman vi var ute och gick.

Fast nu måste jag erkänna att jag är helt slut efter promenaden + pankakorna, mest efter promenaden dock. Det har väll gått en timma nu sedan vi kom in men jag är som sagt het slut än, helt skakis i benen är jag också. Men det går sakta men säkert mot bättre tider. Men trotts två Mixxed up energidryck så går det rätt seeeegt.  

För er som inte vet vad Mixxed up är för något så kan jag tala om för er att det är en energidryck i stil med RedBull. Den finns på Lidel för jah en fyra kronor styck plus pant, (jag är dock ej helt säker på styckpriset). Jag brukar nämligen köpa hela boxar så jag har ingen aning om vad styckpriset är. Det jag däremot vet är att den är riktigt goda och dom ger bättre effekt än vad RedBullen gör. Man blir liksom mer energifylld av dom, och det är ju just därför det heter energidryck för att man ska tillföra mer energi i kroppen. Så jag tycker verkligen dom är toppen. Dock finns det ju delade meningar i detta.
Vissa anser nämligen att det är livsfarligt med energidryck, Ulla tex. Hon blir ju hypernervös så fort hon ser burken, så nu smyger jag lite med mitt drickande. Hon kallar nämligen min konsumtion/överkonsumtion för missbruk, och jämför mig därmed med knarkare. Hallå eller, visst det kanske är ett missbruk men jag håller mig på lagens rätta sida iaf. Och visst kan mitt intag ses som ett missbruk då mitt intag oftast överstiger den rekommenderade konsumtionen men som sagt det finns ju faktiskt folk som missbrukar mycket värre saker än energidryck. 

Men och andra sidan bruk eller missbruk, jag mår super utav det och det är lagligt. Allt annat utöver det som inte angår mig är inte mina problem.


Älskar er /
                /MissDynamite



Nej, dom är inte brända. Det blir så när man steker i smör i den stekpannan.


Saknad...

Hittade nyligen den här bilden på min pisse. Min älskade lilla pisse misse som jag saknar massor. Saknar verkligen han, men snart så ska jag hem till Borås så då ska jag få umgås med min pisse miss. Ska skaka om han som aldrig förr...hihi 

Älskar er /
                /MissDynamite

 

Min största kärlek här i livet.


Nu är "smekmånaden" över...

Det har ju i vart fall gått en månad sedan Alla Hjärtans dag. En månad sedan igår närmare bestämt, så därför tänkte jag nu ge er alla kvinnor en liten guide till korkade män.

För oss lyckliga/ eviga singlar är detta bara en lite påminnelse om anledningen till att vi är singlar. Tänkte ifall det kanske finns nån singel där ute som råkat glömma detta. Hur man nu skulle kunna glömma en sån sak, men det gäller ju att vara på den säkra sidan. Så därför kommer här "Kvinnans guide till korkade män". Men naturligtvis är denna guide inte enbart för oss lyckliga/eviga singlar utan även för alla er andra läsare också.

Alla svaren står längst ner i inlägget.

                                    Kvinnans guide till korkade män

Nr 1: Vad tänkte Gud efter att ha skapat mannen?
Nr 2: Hur många män behövs det för att byta en toalettrulle?
Nr 3: Vad är en mans uppfattning av förspel?
Nr 4: Hur hjälper en man till i hushållet?
Nr 5: Varför bär sig män så dumt åt?
Nr 6: Vad är skillnaden på Tipsextra och en toalettstol?
Nr 7: Vad är likheten mellan karlar och väder?
Nr 8: Vad kan göra 10 mans arbete?
Nr 9: Varför kommer endast 10% av männen till himlen?
Nr 10: Vad är likheten mellan en man och en öl?
Nr 11: Hur får du en man till att motionera?
Nr 12: Varför vill män gifta sig med oskulder?
Nr 13: Vad är likheten mellan en man och en BH?
Nr 14: Vad är likheten mellan dumma män och golvplattor?
Nr 15: Varför fick män större hjärnor än hundar?


Svar:
          Nr 1: Jag måste kunna göra bättre än så här.
          Nr 2: Vet ej... det har aldrig hänt förut.
          Nr 3: En halvtimmas, bedjande, bönande och övertalning.
          Nr 4: Han lyfter på benen när du dammsuger.
          Nr 5: För att de är dumma.
          Nr 6: En man skulle aldrig missa Tipsextra. 
          Nr 7: Man kan inte ändra på något utav dom.
          Nr 8: EN kvinna.
          Nr 9: För om det vore flera vore det ett helvete.  
          Nr 10: De är båda tomma från nacken och uppåt. 
          Nr 11: Göm fjärrkontrollen.
          Nr 12: De tål inte kritik.
          Nr 13: De hänger vid dina bröst hela dagen, men när det kommer till kritan ger de ändå inget stöd.
          Nr 14: Om du lägger dom rätt första gången kan du gå över dom resten av livet.
          Nr 15: Så att de inte skulle försöka para sig på stolbenen på cocktailpartyn.


Så vad säger ni är dom inte underbara våra män?
;)


Älskar er /
                /MissDynamite


Lite kort om dagen som varit...

Dvs lördagen. Eller egentligen har det inte hänt så värst mycket denna lördag. Brukar ju oftast vara ute och festa både fredag och lördag men denna helgen har det inte blivit någon fest alls. Istället har jag ägnat mig åt mer vettigare saker. Som att tex sova ut ordentligt:) Sov nog till ett tror jag, sen var jag ute på min och Littas motionsrunda vilket var väldigt skönt. Därefter dammsög jag här och plocka lite i lägenheten så det är mer hemtrevligt nu. Och fram tills nu har jag suttit hos Ulla och sytt gardiner. Fast ändå är jag inte klar med dom då jag fortfarande har två längder kvar att sy. Men jag har satt upp dom två som är klara och jag måste säga det att det faktiskt blev riktigt snyggt. Inte enbart för att det är jag som sytt dom utan även för att materialet är så fint. Lätta att sy också för den delen.
Så imorgon ska jag sy klart dom resterande två längderna och sätta upp dom. De kommer bli finfint. En annan vettig sak jag gjort idag är att jag nu har lagat min finfina mobilstol. Så nu ska min mobil sitta i den och inte vara överallt och ingenstans. Jag "tappar" ju jämt bort den, så det brukar vara ett jäkla letande här hemma efter mobilen. Men nu slipper jag leta efter den då den nu har sin egna mobilsolstol, så att jag vet vart den är:)

Älskar er /
                /MissDynamite



"Jebes zemlju koja Bosne nema"
(Svårt att göra en översättning på detta, men det som står stämmer fullt ut.)


Nattshopping är farligt

Jah det skulle man ju lugnt kunna säga för inatt har de shoppats igen. Tycker det är oerhört kul med nattshopping men det är faktiskt väldigt farligt också. Speciellt med tanken på vad slutsumman av min beställning blev. Hade det nu inte varit så att min mamma är en av mina trognaste läsare så hade ni faktiskt fått reda på vad allt gick på. Fast det vågar jag inte tala om nu för då blir mamma nog arg, eller så tuppar hon av. Och det vill jag ju inte utsätta min kära mami för. Men och andra sidan köper jag ju bara sånt som jag behöver. Som inatt tex så beställde jag ju hem schampo av märket Matrix. Matrix och deras schampon har jag ju tidigare skrivit om men det tåls att upprepas då produkterna är så himla bra. Hörde även att Emilie tyckte det var bra redan efter första användningen. Så till henne kan jag ju bara säga vänta tills du använt det ett tag, du kommer aldrig mer att köpa annat än Matrix nämligen. Matrix är en stor favorit som ni märker.
Fast att köpa schampo överhuvudtaget är ju ingen höjdare. Jag menar det finns ju faktiskt roligare saker att lägga pengarna på, så därför har jag beställt mycket schampo. Närmare bestämt en och en halv litersflaskor, både schampo och balsam. Så nu lär jag ju inte behöva lägga pengar på schampo nå mer på ett tag. Till det beställde jag även två pumpar som är till flaskorna och ett hårspray. Så slutsumman blev ju rett hög om man säger så, fast och andra sidan hade den blivit betydligt dyrare att köpa samma produkter hos frisören. Frisörerna tar ju betydligt mer för samma sorts produkt. Så jag är nöjd, även fast jag glömde att beställa silverschampo. Fast det får jag gå ner till frissan och köpa för nått mer tänker jag inte beställa på ett tag nu. För sätter jag mig vid dator och ska shoppa igen så är jag helt övertygad om att det inte enbart blir siverschampo jag beställer. Det kallas nämligen för shoppingberoende. 

Beställningen inatt gjordes i övrigt på Lyko.se. Jag har aldrig tidigare gjort någon beställning därifrån så vi får väll se hur det här går. Leveranstiden skulle ta mellan två till fyra dagar så jag räknar med att paketet kommer senast på torsdag. Men det får gärna komma tidigare också, för som sagt nu är jag i stort behov av schampo.

Min tidigare beställning som jag gjorde på sminket för ett tag sen gick ju bra. Men man ska nog passa sig för internet shoppingen ändå. Jag menar det är ju så lätt och smidigt att göra av med pengar på nätet så man knappt är medveten om det. Det är ju så himla lätt att bara sitta, vilken tid på dygnet som häls och klicka hem saker och ting som man kanske egentligen inte behöver. Just den där lätt tillgängligheten är väldigt farlig, du blir liksom inte fysiskt trött av att sitta vid datorn och shoppa. Det blir du ju däremot av en vanlig shoppingrunda där man får springa från den ena till den andra affären och prova kläder. På en vanlig runda har man dessutom en viss tidsbegränsning då affärerna stänger vid en sex- sju tiden. Så det som blir köpt under den tiden blir köpt resten får va, dagen därpå är man ju helt slut så frågan är om man orkar ta en runda till. Men på internet finns ingen tisbegränsning, du shoppar när du vill, flera dagar i sträck om du känner för det. För dom allra flesta av oss tillbringar ju oerhört mycket tid framför datorn ändå. Och det där klicket är ju så lätt att göra dessutom. Sen slutar det med att man står där med sina kanske mindre nödvändiga köp och inte har ett öre att leva resten av månaden. Så passa er för nätshoppandet är mina kära läsare.

Personligen tycker jag ändå att den här sortens shopping är väldigt bra, iaf för min del. Det är nämligen så att jag har en tendens att bli väldigt trött. Jag har nämligen en sån där så kallad förvärvad hjärnskada efter en olycka som jag var med om när jag var i åtta års ålder. Det var visserligen länge sedan nu och jag mår bra, kroppsligt ser jag ut som vem som helst. Men mitt fall var så pass allvarligt att läkarna inte ens kunde ge mina föräldrar svar på ifall jag skulle överleva eller inte. Och om jag överlevde visste de heller inte i vilket tillstånd jag skulle vakna upp i, dvs ifall jag någonsin mer skulle kunna gå, prata, eller om jag ens skulle känna igen mina föräldrar. Så jag har haft tur jag i livet, minst sagt. Men visst har det orsakat vissa men som jag kommer få leva med resten av mitt liv med. Som tex den dagliga smärtan i rygg och nacke och även andra nedsättningar. Men förutom det så blir jag väldigt snabbt trött, inte kroppsligt men i huvet. Vid såna tillfällen blockeras hjärnan och jag är längre inte mottaglig för någon ny information. Så när jag tex är ute och shoppar så kanske min hjärna klarar att hänga med i en två- tre timmar, därefter lägger den av. Jag både ser och hör under den tiden och det märks inget speciellt på mig heller men jag känner det. Jag älskar att shoppa på det hederliga sättet och gå i massa affärer men inge under en hel dag. Av erfarenhet vet jag nämligen att då min hjäna lägger av efter ett par timmar blir det inte mer köpt om jag så skulle haft all tid i världen på mig att shoppa.
Så för mig och för personer med liknande problem är dessa nya metoder helt fantastiska. Men för guds skull shoppa inte upp hela din månadsinkomst så du inte har pengar att leva för i slutet av månaden. 

Men nog om mitt liv och shoppingberoende. Nu ska jag in till Ulla och käka hennes hemmagjorda kräm som minst sagt är beroendeframkallande. Det är nämligen den jag levt på i flera dagar... den är riktigt mumma den. Sen måste jag även damsuga här. Nu tror ni säkert att jag har någon form av städmani men så är det inte. Det är nämligen så att allt svart jag har här hemma drar åt sig en massa skit väldigt fort så det är därför damsugaren är framme var och varannan dag. Men ha det så bra nu så hörs vi snart igen:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Är jag för gammal?

Jag är liksom 21år gammal och jag sitter en fredags kväll och syr gardiner. Räknas man inte som gammal då?
Fast nu har jag lagt ner det projektet för ikväll. Orkar inte sitta och sy mer då jag får så himmla ont i ryggen av att sitta still i flera timmar. Ja ni läste rätt, jag har suttit och sytt som där gardinerna i flera timmar nu. Puhh



Min syhörna, ska fortsätta sy imorgon:)


Kom nyss in med Litta...

Och så här såg mina byxor ut då vi kom in från våran korta kvällsrunda. Jah, eftersom att jag har fullt upp med att sy gardiner så har det ju inte blivit någon motionsrunda för våran del. Men gud vilken vurpa jag gjorde i parken, hoppas verklign ingen såg det den. Ni förstår att efter vurpan blev det minst sagt brottom hem... haha 
Vill ju inte att någon ska se mig i dom skitiga byxorna.


Dagens Outfit



Jeans- Crocker, Linne- Diesel, Cardigan- GinaTrocot, Skärp- Tiger of Swedwn och halsban som är egen disign

Bare en rekomendation...

Nu har det varit en sån där stressig dag igen, en sån där dag som det händer saker och ting. Det gillar jag skarpt. Jag började dagen med att tvätta. Och medan tvätten låg i maskinen, så har jag gjort både det ena och det andra. Dels så har jag vart på Coop och köpt lite saker. Sen har jag vart hos en av frisörerna här på stan för att fråga om vad hon rekommendera för schampo till mitt hår. Men hon sa bara det jag redan visste och rekommenderade mig det schampot som jag redan använt nu i säkert ett år eller nått. Schampot jag använder mig utav är av märket Matrix och är faktiskt väldigt bra men det kostar ju 185kr för 250ml också, fast det är det värt. Men nu har jag hittat en sida på internet som säljer dessa schampon för ett mycket billigare pris. Så jag har ju suttit här och tänkt göra en beställning nu i flera dagar men problemet är bara det att det finns så mycket produkter från Matrix på denna sida. Så jag tänkte om jag kanske skulle prova något nytt då mitt hår blivit mycket friskare nu. Men det var tur att jag inte gjorde någon beställning, för det verkar som att jag ska hålla mig till de produkter jag redan använder. Men jag rekommenderar starkt detta schampo och även balsam finns att köpa till.

Kan även meddela att även Emilie nu har börjar använda sig av detta schampo. Visserligen för en annan hårtyp men det är ju så det är vi är ju inte alla lika och inte våra hår heller. Hon köpte schampot igår men jag skulle tro att det inom kort kommer en recension om detta på hennes blogg som ni kan gå in och kika på. Gå då in på emilieba.blogg.se.

Nu från en sak till en annan. Igår när Emilie var här så pratade vi om hårförlängningar och då tipsa hon mig om att den salongen jag var inne på idag. Dom skulle tydligen göra betydligt billigare hårförlängningar i jämförelse med det jag tidigare fått ge för mina. Och visst var det bra mycket billigare men det var tyvärr inte den sortens förlängning jag är ute efter och van vid så nej det blir ingen förlängning på den salongen. Jah har ju inte tänkt göra nått mer med håret nu på ett tag men till sommaren vill jag vara långhårig och platinablond. Så jag har ju tid på mig att se mig om efter ett billigare alternativ. Men hittar jag inte det så får det blir HB i Borås som föregående gångerna. Min frisör  Hellene är ju en jätte bra frisör och det har blivit lika bra varenda gång jag vart hos henne. Och håret hon använder sig av är riktigt bra då det håller sig fint i upp till nio månader.

Men nog om hår nu. Nu ska jag ta itu med tvätten och ta mig en RedBull. Sen ska jag in till Ulla och fålla hennes gardiner.


Älskar er /
                /MissDynamite
                                                  Matrix sleek schampo  250 ml
Det finns massa olika färger på schampoflaskorna beroende på att dom är för olika hårtyper. Men det här är den jag andvänder och jag tycker den är jätte bra. Det finns som sagt balsam också men flaskan ser likadan ut. Skillnade på dom är förutom innehållet att det står på flaskorna vad innehållet är.

Känner mig som en helt ny människa

Så himla skönt att ta sig en motionsrunda en gång om dagen. Nu känner jag ju mig som en helt ny människa, underbart. Men det fanns ju en som var med på promenaden och som inte delade mina åsikter angående detta. Nej, Litta hon protesterade, vägra gå och när jag drog med henne trotts protesterna så började hon hosta gång på gång och allt detta bara för att slippa gå. Så till slut vände jag och börja gå hemåt och då helt plötsligt upphörde hostningarna helt. Så då vände vi igen och börja gå till dit vi brukar gå, självklart försökte hon ju med hostningarna ett par gånger till men snart märkte hon att det inte funkade den här gången så till slut la hon av och följde snällt med istället. Så va det med den saken, jag kan vara bestämd bara jag vill.

Sen har jag även hunnit med en dusch vilket innebär att jag snart ska sätta mig med läxan. Skulle ju egentligen fållat Ullas gardiner men det blir för sent nu så jag tar det imorgon istället. Tycker egentligen inte om att skjuta upp på saker och ting men ibland måste man ju ta en paus i all stress och bara ta dagen som den kommer. Och idag har det ju vart just en sån där dag, men och andra sidan har jag hunnit att träffa Emily vilket jag är väldigt glad över:) Men nu ska jag som sagt plugga lite och nedan kommer bilder på min present som jag fick idag.    

Älskar er /
                /MissDynamite





Så här fin var den när jag fick den...



Fast eftersom att jag inte vill ta död på min vackra blomma var jag tvungen att ta bort plasten på den. Dessutom var den i stort behov av vatten.

Tack så mycket gumman:)


Nu har jag haft besök här...

Gud vad roligt det var att träffa Emily igen. Hon är verkligen en sån där människa som man bara kan sitta och prata av sig med. Hur underbart som helst och avstressande. Så nu är jag faktiskt mindre stressad i jämförelse med vad jag var innan hon kom. Såna som hon är faktiskt sällsynta, och idag hade hon med sig en present till mig dessutom. Jag blev helt rörd jag, jättefin var den. Tack snälla Emily, du betyder mycket ska du veta.

Så nu har hon vart här en stund, tjatat lite så kolla hon på mina egen designade armband som jag lagt ut på bloggen tidigare och så. Fast nu har hon gått så nu måste jag sätta fart igen. Två RedBull på raken ger mycket energi så nu har jag tänkt att gå ut med Litta på vår dagliga långis. Vi har ju riktigt hunnit med den än då jag mer eller mindre sovit bort halva dagen. Men nu så är vi snart på väg ut och därefter ska jag sy upp ett par gardiner åt Ulla.

Måste även skicka in min inlämning också. Jag satt ju inne hos Ulla innan Emily kom och plugga så nu har jag bara två frågor kvar som ska renskrivas så kan jag förhoppningsvis skicka in det inatt. Sen ska jag även lägga upp bilder på min fina present som jag fått.


Dags att sätta lite fart

Snart ska jag ner på stan i lite ärenden. Men först måste jag bara visa upp mina super fina sockor jag har på mig i dag. Det är första gången jag använder dom och ja, jag har visat upp dom tidigare. Men inte visste jag att dom var så snygga på. Gud vad fina dom är.


Visst är dom fina på?


Sovmorgon...

Har en massa saker i almanackan som skulle vara gjorda idag. Tror dock inte det blir nått utav det. Dagen idag skulle ha bestått av att sitta i tele hela dagen i sort sätt. Men det innebär ju också att jag skulle fått gå upp tidigare vilket jag verkligen inte orkade. Har iaf ringt ett samtal till min assistent idag, men jag fick inte tag på henne. Inte konstigt iof då jag senare kom på att hon börjat jobba deltid och därmed hade hon väll gått för dagen. Men jag lämnade ett meddelande i telefonsvararen så förhoppningsvis ringer hon upp mig tidigt imorgon. Jah, så att jag kan ta itu med resten av samtalen som jag skulle ha ringt idag. Funderar på att ringa några samtal idag ändå, bara för att få känna mig duktig över att jag gjort nått idag. Dock tror jag att jag låter bli det och sysselsätter mig med nått annat. Det är ju ingen ide att ringa och boka in nått förens jag får klartecken från min assistent. Så idag har det ju inte blivit allt för mycket gjort fastän att klockan är så pass mycket. Men så underbart att få sova ut. Har ju inte fått sovit på flera nätter i rad nu så det var verkligen underbart:) Hoppas ni alla sovit lika gott som jag:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Dagens outfit



Enkelt svart linne- Velour, Kofta- Gina Tricot, Jeans- Replay, Skor- Blink, Skajlen kommer från ett okänt ställe och glasögonen är från KunoQvist

Nytt armband...

Dagen idag har innehållit långpromenad med Britta, den som vi tar varje dag numer. Sedan har jag varit på den sista HP-förberedelsen nu innan högskoleprovet. Tycker nämligen att dessa HP-förberedelserna är väldigt bra då man får tips på olika tanesätt som man kan använda sig av. Jag har säkert framfört min åsikt gällande saken tidigare i nått inlägg men det tåls att upprepas. Efter den lektionen så följer ju som vanligt "pysseltimman", den tycker jag är så himmla rolig. Enligt mig själv så är jag ju ganska kreativ av mig och jag tycker ju att det är så himla roligt att göra egen designade smycken och även att sy kläder. Fast på "pysseltimmarna" ägnar jag mig framför allt åt smyckes design. Jah, eftersom att jag inte har verktygen som behövs hemma är det ju lika bra att passa på medans man ändå är där det finns. Symaskin däremot har jag hemma. Nåja, nu är jag väldigt trött, då jag inte sovit i många timmar inatt heller. Det är ju faktiskt andra natten som jag inte sovit nå vidare så nu ska jag vila lite. Sen ska jag in till Ulla och plugga där, så slipper jag sitta här själv. Det gör jag ju hela nätterna ändå så nu får ni ha det så bra tills jag vilat klart.



Detta gulliga armband var det jag hann med idag. Strasskedjan fick jag nämligen pilla med väldigt länge tills den var så pass kort att den passade min handled. Den har nämligen tillhört ett halsband tidigare och var då därför menad som en halskedja från början. Men inte nu längre;)


Fågelskrämma?

Nej, jag är verkligen inte den som sticker under stolen med att jag gillar att sticka ut och synas men någon måtta får det väll ändå vara. Ska man vara udda och synas så ska man ju göra det med stil. Visst har jag förståelse för att alla inte kan sticka ut på samma sätt, för då sticker man ju inte ut längre, då blir man ju än i mängden iaf. Men som sagt lite måtta får det ju ändå vara. Jag menar man behöver ju inte gå bokstavligen halvnaken på stan för att synas. Dock verkar det ju finnas delade meningar gällande ämnet. Lady Gaga tex, hon är garanterat den mest kända världsstjärnorna med flest misslyckade/desperata försök att sticka ut. Om hon nu väljer kläderna själv innan hon går ut eller om hon har en stylist vet jag inte men visst ser det inte helt lyckat ut? Så nu är fråga vem vill se ut så här? Jah, förutom Lady Gaga förstås.
Någon?
Neh jag tänkte väll det.
Men världsstjärnan verkar iaf vara övertygad om att hennes stil är helt rätt och har därför gått ut med att hon inom kort hoppas kunna lansera sin egna klädkollektion. HJÄLP! 





Nåja, vi får väll ändå hoppas att den blivande klädkollektionen inte blir någon större hitt. Jah om inget annat så inte här i Sverige iaf. Jag vill ju gärna kunna gå utanför dörren utan att bli ihjälskrämd av fågelskrämmor mitt i stan. Nu har jag sagt mitt. Vad säger ni om Lady Gagas stil, Flipp eller Flopp?

Älskar er /
                /MissDynamite

Vampyr?!?!

För höra imorse att jag antagligen är en vampyr eftersom att jag ofta sitter uppe på nätterna och sover på dagarna. Men kan det verkligen vara så att jag är utav dom? Vampyrer är ju djur som är vakna hela nätterna och sen när det börjar ljusna ute så sover dom. Jag menar det är ju exakt så jag också fungerar. Jag har suttit och pluggar hela natten, till tidigt imorse. Men så vid halv nio så la mitt internet av, då va jag arg ska ni veta. Så jag gick och la mig, täckte för fönstret i sovalkoven och sov ett par timmar. Fast det blev inte mer än tre och en halv timma. För sen kom Ulla och väckte mig, och sen dess har jag vart vaken. Var först ute på långisen med Litta, för motion är ju viktigt. Därefter har jag vart i farten och städat hela lägenheten. Men nu är det iaf ordning här så nu inatt kan jag plugga utan att störa mig på saker och ting som inte har med plugget att göra. Jag har dessutom gjort ett försök till att filma lägenheten men min kamera var tyvärr inte tillräckligt bra för det. Men pappa kommer ju hit snart så då jag ska be han ta med en kamera så att jag får det här gjort någon gång. Det tråkiga just nu är att jag börjar känna av tröttheten så nu går jag nog ner till kiosken snart och köper mig ett par RedBull så jag har nått att dricka inatt:) Jag menar jag kan ju inte vara törstig mitt i natten när jag ska plugga och allt, det går ju inte för sig. Tror allt att jag är lite av en vampyr trotts allt , eller vad säger ni?
Och eftersom att jag inte lyckades filma lägenheten så ska ni få se lite bilder på hur rent och fint det är han nu:)

Älskar er /
                /MissDynamite



Så här ser min lilla lya ut från "köket". Och anledningen till att jackerna ligger i folöljen än är den att jag ännu inte fått upp min klädhängare på väggen:( Men visst ser det ändå rent ut?




Och så här ser det ut från andra hållet, dvs balkongshållet. Sen har jag även en sovalkov, hall en megastor balkong, som jag också tänkt att visa. Fast det får vänta tills pappa kommer så jag kan filma istället, det syns mycket bättre då:)


Gårdagens Outfit...



Tunika- Werk of Sweden, Kofta- KRISS, Leggings i lack- Bianco, MC kängor- CAT, Glasögon- QunoKvist.
 I håret hade jag ett enkelt diadem och armbandet är egen disignat.

Älskar er /
                /MissDynamite

Min dag...

Idag har jag vart allmänt nedstämd och trött. Skulle egentligen fått en massa saker gjorda idag men det har väll inte riktigt blivit så i och med att jag inte mått riktigt bra. Fast nu mår jag hur bra som helst dessutom kommer jag nog hålla igång ett tag nu då jag dessutom nyligen tog mig en Redbull. Så snart får jag vingar;) Nae men jag måste säga det att jag verkligen hatar såna här dagar då jag mår så här. Det är liksom inte det att jag har ont någonstans utan mer att hjärnan inte hänger med. Allt känns bara som en enda stor dimma, och jag befinner mig mitt i den. Jag vet inte riktigt vad detta beror på men jag kanske borde söka hjälp. Jag menar jag mår ju inte bra utav att det inte händer nått vettigt omkring mig. Jag är ju en sån människa som vill ha liv och rörelse kring mig. Jag vill ha min almanacka fullspäckad med saker som ska göras. Och då menar jag verkligen göras också och inte som idag då det inte blev någonting gjort överhuvudtaget. Jag verken vill eller orkar ha det så här mer. Jag har ju tom en så kallad Handi dvs en handator jag skriver i saker och ting precis som i en vanlig almanacka. Skillnaden från en vanlig almanacka är att den här Handin är elektronisk och går och få in en massa olika funktioner i,  en handdator helt enkelt. Då den även har ett alarm installerat så blir den mer eller mindre som en assistent åt en. Eller kanske inte riktigt en assistent för en assistent planerar du ju in saker och ting med. Här får du ju planera din tid själv men den memorerar och påminner dig om saker som ska göras precis som en assistent gör. Jag som är väldigt ordningsam och faktiskt väldigt bra på att planera in saker har väldigt stor hjälp av Handin då jag gärna skjuter upp det jag planerat in. Men tack vare Handin blir det jag planerat in oftast inte uppskjutet. Så jag kan ju varmt rekommendera en sån här till alla er som är som jag och som gärna skjuter upp saker och ting. Eller bara rent allmänt glömmer att kolla i almanackan, för det är jag en höjdare på med ska ni veta. Värt att tillägga är väll också att jag dessutom är väldigt oteknisk. Så därför har jag en väldigt enkel modell. Men för er som känner att ni skulle vilja ha en ännu enklare modell så tror faktiskt att det finns det. Sen finns det ju naturligtvis en massa andra modeller som är mycket mer avancerade än min. Så återigen rekommenderar jag starkt detta lilla elektriska underverk. För utan den klara jag mig inte överhuvudtaget.  



Men nog om min Handi, den är guld värd och det vet ni ju nu. Det lilla vettiga jag faktiskt gjort idag är iaf att jag vart till skolan en sväng. Jag var ju på "pysseltimman", inte för att den är särskilt viktig men ändå. Jag kände att jag ville komma ut och träffa lite folk, och samtidigt göra nått kul. Jah, jag påbörjade ju ett nytt armband i onsdags och nu har jag fått det klart idag. Men det blev faktiskt riktigt bra enligt min mening, så jag är väldigt nöjd med det.



Fast nu ska jag nog gå ut och gå en kortis med Litta så jag får lite frisk luft och sen måste jag plugga. Jag har ju visserligen arbetet klart här men jag har inte skickat in det än. Vilket ju vore på tiden och göra nu. Fast jag som är lite av en perfektionist har lite svårt att släppa ifrån mig saker och ting som jag inte är helt nöjd med. Så jag antar att jag inte är det med det här arbetet i och med att det inte är inskickat än. Men förhoppningsvis kan jag skicka in det inatt, för jag har tänkt att se över det efter att jag kommit in med Litta.

Men ni får väll ha det så bra så hörs vi väll lite senare inatt. Jah eftersom att jag sovit större delen av dagen lär jag ju knappast sova än på ett bra tag, och speciellt inte med tanken på att sömnpillarna tog slut igår:(

Älskar er /
                /MissDynamite


Seeeega söndagar...

Så godmorgon, idag tog jag en riktigt lång och skön sovmorgon. Underbart var det. Fast jag har även hunnit med att stryka alla kläder som legat lite överallt här hemma. Så nu är dom ur vägen. På köpet har jag även bränt min mage med kanskten på strykhjärnet i vanlig ordning. Aj vad ont det gör. Ah så nu ska jag in till Ulla kolla vad hon gör. Sedan ska jag vila lite, kanske kolla på en film. Sen behövs det ju även städas här, jag orkade ju inte göra det igår. Och plugga ska jag också hinna med idag. Men utöver det ska jag nog göra minska möjliga. Dessutom är det grått och mulet ute och på de så snöar det. Riktigt tråkigt väder alltså, egentligen vill jag bar ligga och lata mig hela dagen men vissa saker måste jag ju göra. Men nu ska jag in till Ulla.
 

Älskar er / 
                /MissDynamite
 
  


Finbesök

Idag har vi verkligen haft finbesök här, eller vi säger jag. Ulla fick besök idag av sin syster som hade med sig min lilla älsklings vove Aida. Det var faktiskt helt oväntat, jag visste inte alls att dom skulle komma men jag blev oerhört glad då jag såg Aida. Aida är nämligen Ullas dotters hund som hennes syster numer får ta hand om. Men under två veckor förra året så bodde Aida hos Ulla och jag som är helt tokig i djur överlag fäste ju mig vid Aida mer än vad jag borde ha gjort. Jag visste ju liksom att Ulla inte kunde ta hand om två hundar samtidigt och under den tiden gick ju jag i skolan så det kunde ju inte jag heller. Så jag vet inte vad jag gick och hoppades på, eller jag insåg nog inte hur fäst jag hade blivit vid henne under bara den korta lilla tiden. Och jag minns så väll den morgonen Ulla stod utanför mig och bad mig komma in till henne för att säga adjö till Aida. Jag riktigt minns hur jag satt vi vid köksbordet inne hos Ulla i säkert en timma och bara grät över att Aida hade åkte. Och jag minns hur arg jag var på Ulla över att hon lämnade bort henne. Usch vad hemskt och imorgon åker hon igen:( Så snart måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp tidigt imorgon så jag kan tillbringa lite tid med henne innan hon åker imorgon. 

Annars så var det väll meningen att jag skulle fått gjort en del grejer idag men det har inte riktigt blivit så. Dels har jag ju vart så himla trött mer eller mindre hela dagen pga festandet igår. Men så har jag också varit ute med mina två voffsingar på en långpromenad som gjorde oss alla tre ännu tröttare än vad vi var från början. Men mig gjorde det absolut ingenting. Jag var nämligen så överlycklig över att få gå med båda mina foffsingar på en och samma gång så det finns inte ord för det. Två koppel, ett i vardera hand. Aida var i vanlig ordning orolig över att jag skulle komma fram före henne så han sprang före. Litta däremot bryr sig också i vanlig ordning inte om hon kommer sist. Hon blir mest bara irriterad över att hon inte få gå som hon vill, där hon vill. Och däremellan dom två befinner jag mig precis som det varit under den tiden Aida bodde här. Så idag ska ni veta har lyckan varit fullbordad. De knapt så jag tror på att hon är här ens, men jag får väll låta det smälta in över natten nu så hörs vi imorgon:)

Älskar er /
                /MissDynamite


PartyParty!!!

Oj, vilket ös det var igår. Med massa folk ute på krogen, hälig stämning och allt var bara så perfekt. Jag var ju så himla taggad igår redan innan vi gick ut så det bidrog ju säkert mycket till att det blev så pass lyckat som det blev, iaf för mig. Mia stack ju i vanlig ordning hem redan vid ett tiden hon, och jag stanna kvar. Jag brukar ju va sist ut från krogen och så även igår. Men jag hade kul även efter det att hon stuckit. Träffade ju en snubbe som heter Kristoffer, om jag inte mins fel. Det var så himla roligt för han var helt inne på att han skulle ragga upp mig, jah ni vet krogragg. Vi träffades ju så klart på dansgolvet i och med att jag i vanlig ordning tillbringar större delen av utekvällen där. Så han kom fram till mig och började dansa och det var väll ok. Men sen när vi gick ut började raggningsreplikerna, och jag trodde jag skulle dö av skrattattackerna som kom med jämna mellanrum inom mig. Men vi malde på tills krogen stängde sedan gick vi hem till mig. Jah, asså inte enbart jag och han utan jag och en massa andra människor bla Lizza som jag hade bjudit in på efterfest. Och nej jag bjöd han inte ens, han tog det för givet att han fick hänga på. Men iaf vi va väll en sex personer som satt här och efterfesta hemma hos mig till en fyra, halv fem. Därefter körde jag ut alla. Alla utom Kristoffer för han fick inte tag på sin kusin David som han skulle sova hos. Så han fick låna min soffa över natten. Jah, inte för att den är världens bekvämaste att sova i men hans val stod ju mellan soffan eller balkongen så han valde soffan. Tycker ju jag iof att han gjorde helt rätt i. Jag menar jag hade inte velat sova på balkongen om jag var han heller. Otroligt nog somnade han omedelbums trotts att soffan inte är vidare bekväm att sova i. Själv gick jag inte och la mig fören halv sex imorse, jag var ju hur pigg som helst. Och nej jag låter inte okända människor sova hemma hos mig bara sådär. Visst jag känner inte Kristoffer sedan tidigare men jag känner två av hans kusiner så därför fick han ta soffan. Annars hade han åkte ut med huvudet före. Men nu har jag iaf fått iväg honom så nu är han inte mitt problem längre.
Annars så har det inte hänt så mycket idag. Jag har vart på apoteket och nu tänkte jag att jag skulle stryka klart det jag inte hann med igår. Därefter borde jag nog städa lite det ser ju inte klokt ut här. Så nu vet ni det;)

Älskar er /

                /MissDynamite


En lyckad kväll;)

Jah, nu är klockan mycket och jag tänker snart gå och lägga mig, jag ska bara köra ut folket som är här. Jag är så himla trött men det verkar som att folket här inte tänket gå än på ett tag så jag får nog köra ut dom helt enkelt. Nåja mig kvittar det, sova är vad jag vill göra nu iaf. Men det har vart en riktigt trevlig kväll faktisk. Neh snart blir det läggdags för min del.

Älskar er /
                /MissDynamite



Så här såg jag ut innan jag gick ut, och hur jag ser ut nu vill ni inte veta...haha


Nått Kristinehamn aldrig skådat förr;)

Så nu är Mia här och vi håller på att göra oss i ordning. Hon har ju vart här en timma nu så vi är väll halvfärdiga men hon är skit fin idag, med nya kläder och allt. Så håll utkik alla Kristinehamn killar ikväll ska ni få skåda något de aldrig skådat förr. 
Älskar er /
                /MissDynamite



   

Just me and Mia;)


Stress!!!

Det blev tyvärr ingen simning idag heller. Men och andra sidan har jag haft fullt upp ändå. Jag har till att börja med vart ute med Britta på en lång promenad i raskt tempo. Så där fick jag min dagliga motion ändå. Jag vet inte riktigt vad hon tycker om dessa promenader men jag tyckte iaf att det var väldigt skönt, och hon ligger fortfarande helt utslagen i soffan inne hos Ulla. Hur som hälst när vi sedan kom hem blev det en dusch för oss båda. Jag var ju super svettig och hon var super skitig så det passade bra med en dusch då tyckte jag. Därefter fick jag lite mat i magen. Hade ju inte ätit något innan promenaden och så det var allt gött det. Jag brukar ju aldrig äta frukost så nog var jag allt hungrig, för att ine säga vrålhungrig. Men det var inte enbart pga hungern som det var så gott utan också för att Ulla hade gjort nått kollebojs med korv och tomatpuré på en hård macka och sallad till var det riktigt Mumma. Men här fick det inte gå någon tid till spillo.
Direkt därefter gick vi ner på stan jag och Ulla. Hon skulle ju till bankomaten och jag skulle ju hämta ut mina skor som jag ska ha på mig ikväll. Vi hann även med en sväng in på systemet för ikväll ska det ju firas att det är fredag. Jah inte för att det spelar någon större roll för mig i och med att jag är ledig 24/7 men ändå. Eller ledig är jag ju inte men jag bestämmer ju själv över mina studiertider. Så jag kan ju plugga klockan fyra en måndag morgon allt går ju via datorn ändå. Fast nog om det nu för nu är jag lite stressad, Mia kommer snart och jag har lite grejer kvar jag ska göra innan dess. Tvivlar starkt på att jag ens hinner att stryka hälften av mina kläder som ska strykas, men jag påbörjar lite här nu så får vi se hur långt jag hinner innan hon kommer. Nu får ni ha det så bra så hörs vi lite senare eller om inget annat så hörs vi ju inatt.

Älskar er /
                /MissDynamite



Här är det jag fått i mig idag, mumms vad gott det var:)



Här är klackarna som jag fick lagade idag. På bilden här syns det inte riktigt hur bra det faktiskt blev men jag har inte tid nu att ta någon bättre bild. Fast skomakaren nere vid pressbyrån han är jätte duktig. Han har lagat fleratalet av mina skor och det har blivit lika bra varens gång. Dessutom är han billig 125 kr fick jag ge för att få båda klackarna lagade, vilket ju är jättebilligt i jämförelse med vad jag tex hade fått ge i Borås då det kostar minst det dubbla där. Så han vid pressbyrån är att rekomendera.


Då kör vi...

Nu ska jag snart börja med göra mig i ordning för dagen. Jag klev nyligen upp ur sängen så det vore väll på tiden. Förhoppningsvis får jag väll även lite tid över till att städa i garderoben för det behövs verkligen. Fast jag måste vara klar runt två tiden för då ska jag ner på stan. Jag lämnade ju inte ett par skor till skomakaren igår så nu idag ska jag hämta dom. Jah, så kanske jag kan ha på mig dom redan ikväll. Fast jag tror iof inte det, jag har haft dom ute så många gånger nu så nu är jag riktigt trött på dom ändå. Fast vi får se dom kanske passar bäst till klädseln jag ska ha ikväll. Inte för att jag vet vad det blir för klädsel men det får vi se, det kanske är just därför det är så lämpligt ifall jag hinner röja i garderoben lite. Nåja vi får väll se vad det blir.

Prata nyligen med Mia, så vid tretiden när jag är klar på stan så ska vi till badhuset och simma lite. Motionssimning är ju bra, det ger ju motion iaf så varför inte. Sen därefter får vi se vad som händer. Fastspikat är att det blir utgång ikväll men fram tills des har jag allt för mycket att ta itu med. Så jag tror inte jag hinner allt idag, men jag ska försöka.  
Fast nu måste jag rusa. Jag ska göra mig i ordning som sagt och därefter så har jag lite annat för mig. Så vi hörs lite senare:)

Älskar er /
                /MissDynamite
 
             


Så skönt

Nu har jag fått min dagliga motion. Kom nämligen nyss in med Litta från en lång, rask promenad mot Picasso. Det var riktigt skönt faktiskt. Tror i och för sig inte Litta tyckte det för visst protesterade hon allt. Men det var inget jag brydde mig om, hon behöver motion. Och jag med för den delen. Både jag och litta skulle ju inte ta någon större skada av om vi gick ner ett par kilon så det här var bara nyttigt för oss båda. Jag funderar faktiskt på att införa en sån här promenad dagligen. Fast hur det blir med den saken får vi nog se. Nu känns det iaf väldigt bra och jag är pigg. Fast det har jag ju varit hela dagen, mest beroende på att jag haft fullt upp tror jag. Brukar ju vara trött större delen av dagen annars men inte idag.

Nu ska jag ringa min kära mami, sedan ska jag stryka kläder så jag har det gjort tills imorgon. För imorgon väntar ett minst lika stressigt schema som idag. Eller det kanske inte blir lika stressigt men nått åt det hållet iaf. Fast det får vi ju se imorgon. Fast nu får ni ha det så bra så kanske det blir ett inlägg till innan läggdags:)

Älskar er /

                /MissDynamite


            


Nu får jag väll ändå snart hjärtattack

Jah, fy fan vilken dag, och den är ändå inte slut än på långa vägar. Jag har stressat som en idiot hela dagen och svetten bara rinner av mig. Tror inte jag behöver något bättre motionspass än så här idag om jag ska va ärligt. Det positiva med dagen ju så klart att jag har fått en del gjort. Fast det är ju mycket ogjort också som står kvar på schemat. Jag började iaf dagen med att göra mig i ordning och sedan gå ner till banken för att se ifall automaten funkar idag, och det gjorde den. Som tur var får man väll tillägga. Innan jag gick ner på stan satte jag i en ny maskin tvätt, och städade efter mig i tvättstugan. Ni förstår det är väldigt viktigt att påpeka att man städat efter sig för i det här huset är det inte många som vet hur eller vad man använder städredskapen till. Det finns två sopkvastar, en golvmopp och lite andra redskap i tvättstugan men lika jävla skitigt är det varenda gång man kommer ner dit och ska tvätt. Men nog om det.

Under tiden tvätten låg i maskinen och blev tvättade var jag ju som sagt nere på stan, utanför mig träffade jag Emily och Monica:) Roligt när man springer på någon man känner på stan bara sådär. Fick även reda på att jag har en ny läsare nämligen Monica:) Välkommen gumman!!!
Men jag hann dock inte snacka med dom mer än så för jag hade ju brottom till mitt och antagligen dom till sitt. Så det blev ingen lång pratstund. Sedan var jag även en sväng förbi skomakaren och lämnade in mina skor på lagning. Klackarna har slitits ut så jag ska hämta ut dom imorgon efter klockan två någon gång. Under den korta pratstunden fick föresten reda på att det nalkas party imorgon, vilket var en riktig rolig nyhet;) 

Efter att jag gjort det jag skulle på stan gick jag hem till Ulla och försökte varva ner lite men det gick ju sådär. Så jag kom iväg därifrån ganska snabbt och ner till tvättstugan igen. Maskinerna var ju klara så jag la det jag hade på tork, hämtade min resväska från källaren och stack först iväg till Coop. Var ju tvungen att köpa handukar åt mamma som hon tjatat om så himla länge. Det blev dock bara ett paket eftersom att dom jag inte kunde betala igår hade tydligen försvunnit. Men jag ska gå dit imorgon igen och se ifall dom hittat dom. Sen vart det iväg till Lidel en sväng med, dom har ju så himla god ananas juice där så därför var jag ju tvungen att ta resväskan med mig. Vill ju så klart få hem så mycket juice som möjligt när jag väl är där. Och det fick jag med, för nu har jag hela kylskåpet fult men juice. Så nu är jag glad:) Fast nu ska jag gå in till Ulla och käka lite. Vet ju inte vad det är för mat hon gjort idag, fast det är säkert nått gott kollebojs som hon själv kallar det för. Sen måste jag stressa ner lite innan jag sätter fart med nästa projekt på schemat.
Älskar er /
                /MissDynamite


Full fart framåt igen

Idag gick jag faktiskt upp redan vid åtta. Nu har jag nämligen bestämt mig för att ta min medicin regelbundet. Så nu ska jag ta den klockan 8, 12 och 18. Det funkade ju förut men jag har ju börjat slarva väldigt mycket nu sen jag börjat må bättre. Jag har även hunnit med att ringa vaktmästaren men han hade fullt upp denna veckan, så jag får inte upp min klädhängare idag. Men jag skulle ringa tillbaka på tisdag i nästa vecka så skulle han komma då istället ifall han inte fick förhinder vill säga. Hade ju hoppats på att få upp dom redan idag fast de klart tisdag är ju inte allt för långt bort ändå.Men att ha alla jackor i en utan fåtöljerna är ingen höjdare direkt. Tvätta ska jag också göra idag, eller jag har faktiskt redan lagt i två maskiner. Jag har tvättid fram till fyra. Fast jag ska försöka hinna med lite saker emellanåt. Jag behöver ju gå och handla idag. Och eftersom att jag inte fick ut mina pengar i automaten igår så kanske jag tom blir tvungen att gå in på banken för att kunna handla sedan. Så jag tror jag börjar med det. Eller iaf att gå till den bankomaten som ligger strags intill banken. Ahh så jag inte behöver gå tillbaka utifall att det inte skulle fungera idag heller. Fast jag får nog börja med att göra mig i ordning ifall jag nu överhuvudtaget ska kunna visa mig utanför dörren. Jag tvättade håret imorse så nu står det åt alla håll och kanter. Men nu vet ni iaf vad som händer här för ett tag framöver.
Älskar er /
                /MissDynamite




Så här ser det ut i mitt vardagsrum där alla jackor täcker över en hel fåtölj:(



Ahh vad mycket tvätt, ovh ändå är det bara hälften av det som ska tvättas idag:(


Jag lär mig bäst på nätterna

Nu är det natta och jag har nyligen varit ute på natti promenad med Litta. Klockan är ju inte allt för mycket för att ha min dagsrytm men jag är så himla trött ändå. Så nu har jag tänkt bädda ner mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. Nej föresten jag ska plugga. Fast först ska jag visa er vad jag gjort på "pysseltimman" idag:)




1. Det första armbandet har jag inte gjort så mycket med mer än att jag har bytt ut dom tråkiga pärlorna som varit där tidigare till lite mer roligare färglada pärlor.

2. Det andra armbandet har jag bara limmat på den svarta blomman som hade trillat av. Dedan limmade jag även på dden vita pärlan då jag tyckte att armbandet blev mycket snyggare så.

3. Nu är snart mitt klädhängarprojekt klart. Det jag har gjort är alltså borrat i hjärthängarna och sedan spikat i hålen med helt vanlig spik. Men det var inte helt lätt då plankan var lite hård men det gick allt. Det som återstår nu är bara att sätta upp det hela på väggen. Men de ska inte jag göra, det ska jag ringa vaktmästaren om imorgon. Hoppas bara han har tid att komma och fixa det åt mig imorgon:)

Det var allt för idag... Nu ska jag pugga lite innan läggdags.
Älskar er /
                /MissDynamite


Banken

Näe fy fan nu är jag riktigt jävla irriterad. Vadå tekniskt fel, folk behöver ju sina pengar. Ni förstår att nu är jag riktigt upprörd. Jag var nyligen nere och skulle köpa handukar till mamma och lite mat för ikväll och så funka inte kortet. Nehe tänkte jag vi kan väll försöka igen, jag tryckte säkert bara fel kod eller nått. Men då säger hon i kassan att nae det här har krånglat hela dagen idag. Men om jag tar ut pengar i automaten tänkte jag, den ligger ju precis vid ingången. Så jag gick dit och bad kassörskan hålla mina varor. Jag trycker in min kod där och summan jag vill ha ut, och så står det tekniskt fel. Vadå tekniskt fel hur fan har dom tänkt jag ska betala mina grejer? Sen kommer det en gubbe fram som också ska ta ut pengar. Han hade tydligen beställt pizza som han inte kunde betala eftersom att han hade samma problem som jag. Så jag fick skjus av han till Nordea banken för att se ifall det möjligen funkade där. Men näe då "Ingen kontakt med banken" stod det precis som det tidigare stått. Gjorde ett tredje försök på vägen hem i min bank men inte funkade då heller. Gud jag blir så himla arg, "vadå ingen kontakt med banken" hur i helvete ska folk kunna betala sina varor. Som jag på storköpet eller som han som beställt sin pizza. Ahh vad arg jag är nu, det kokar verkligen inom mig. Så nu vet ni det. Fast nu har Ulla vart här och e sur så nu måste jag kila iväg och käka för hon har gjort mat åt mig:)

Älskar er /
                /MissDynamite


Ett bra budskap...

Det blev tyvärr inte någon simning idag men och andra sidan har jag nyligen kommit hem från en långpromenad med Litta. Så nu återstår bara en promenad till så den ska vi ta lite senare ikväll. Annars så ska jag snart börja spika och ha mig med mitt klädhängarprojekt. Jag väntar bara på att Ulla ska komma in hit så hon kan hjälpa mig med det. Vet ju inte riktigt hur jag ska ha det, men förhoppningsvis kan jag ringa vaktmästaren redan imorgon så jag får upp det så fort som möjligt. Orkar inte ha jackorna liggandes i fåtöljen mer. Det ser så ostädat ut, jag tycker inte om det. Nåja tror vi ska komma igång med projektet snart annars får jag gå in och hämta henne. Bilderna på mina armband som jag lovat att ta får ni dok vänta lite till med. Jag måste först få allt annat klart så att jag kan lugna ner mig sen, för just nu är det väldigt mycket.
 
                      
Älskar er /
                /MissDynamite 


Vilken dag

Idag vart det allt lite stressigt på morgonen när jag gick upp. Självklart fick jag ju lite sovmorgon iaf men jag är ju van med mycket mer. Men ska jag vara ärlig så gillar jag sånna här dagar, när det händer saker. Fast jag gillar inte att komma för sent, vilket jag var nära på att va då  jag kom iväg till skolan allt för sent. Jag slängde i mig frukosten/lunchen och kuta iväg. Men som tur var så kom jag ju i tid, vå visst var det väll värt all stress. Det är nämligen så att våran lärare är den som brukar stå för förseningarna så vi som elever kommer ju aldrig försent då läran själv är sen. Men det var roligtoch lektionen gick fort. För fort tom, jag så nu måste jag plugga en massa hemma istället.
Hmm sen har jag även vart på den så kallade "pysseltimman". Jag gillar ju att pyssla och att vara kreativ så det här är den perfekta avkoppling för mig. Fast jag hade nog velat att jag hunnit med mer än vad jag faktiskt hann med. Visserligen har jag idag påbörjat en del av det som slutligen ska bli en klädhängare till hallen. Utöver det så han jag även att laga två armband och dessutom påbörja att göra ett eget. Bild på armbanden kommer senare.
Nu är frågan vad mer jag hinner med idag. Jag hade ju gärna velat fortsätta på min klädhängare vilket jag ju kan göra här hemma. Men jag skulle även vilja gå till badhuset en sväng för lite motionsimning. Hmm jah vi får väll se vad det blir, jag kan ju inte göra allt på en gång. Självklart finns det ytterligare måste idag då jag även måste gå och handla, plugga och duscha Litta. Hon som är helvit blir ju lätt så himmla smuttsig nu när det är sånt här vidrigt väder ute.  
Hm jah fast nu ska jag gå in till Ulla och se vad hon gör. Bild på grjerna jag gjort idag kommer som sagt upp lite senare.
Älskar er /
                /MissDynamite


  


De e knas...

Tänkte jag skulle skriva ett litet kort inlägg nu och sedan för ovanlighetens skull gå och lägga mig. Jah det är ju typ nu jag i vanliga fall börjar komma igång med saker och ting. Fast nu är det ju så att jag vart i farten hela dagen och så är jag helt slut i huvet då jag suttit och pluggar nu i ett X antal timmar. Det är ju också ovanligt för att vara jag (hihi). Fast vi håller ju på med lite ytlig politik. Vi läser tex om dom olika partierna, hur samhället styrs osv. Det tycker jag är riktigt roligt för det är ju nått som jag är intresserad av. Fast egentligen hör ju detta till allmänbildningen. Jag menar att veta hur man kan vara med och påverka och att man faktisk kan påverka är enligt min mening viktiga kunskaper. Kunskaper att ta vara på helt enkelt. Sen är det ju upp till var och en hur pass engagerad man faktiskt vill vara. För de klart att alla inte lika åpolitiskt ntresserade som jag. Min granne Ulla tex hon är ju inte alls intresserad av politik. Hon vet väll lite om hur samhället styrs och så men mer intresserar henne inte. Men och andra sidan gillar hon ju Svenska desto mer, så visst har jag förståelse för det. Alla är vi ju olika, och tur är väll det.

Men nog tjatat om det här för nu måste jag sova ifall jag nu ska komma iväg till skolan imorgon. Börjar ju inte fören ett men ändå jag brukar ju sova längre än så oftast. Dessutom hade jag ju tänkt gå upp lite tidigare imorgon så att jag hinner och plugga lite innan jag ska till skolan:)
Älskar er /
                /MissDynamite


Fullt upp

Jah, nu är jag verkligen helt slut, eller snarare så trött att jag inte längre vet vad jag heter. Jag gick ju som sagt upp tidigt imorse, och därefter har det ju inte vart någon vila. Som bekant för er som läser min blogg regelbundet så brukar jag ju inte gå upp fören någon gång på eftermiddagen. Men det blev det inget med då jag hade lite ärenden på stan som jag fick ta itu med. Så det var ju bra att jag fick något vettigt gjort idag. Hmm och under tiden som jag var på stan så var Ulla hemma och gjorde världens godaste bullar. Hennes bullar är riktigt mumma dom, så nu har jag fått i mig hela tre stycken. Men sen har jag ju även vart ute med Litta en lite sväng så det borde väll jämna ut sig. Sen har det väll inte hänt så mycket mer idag. Sen jag kom in med Litta har jag bara suttit hos Ulla, ätit bullar och spelat spel. Fast nu får det vara slut på det roliga, jag måste verkligen plugga. Har en massa plugg och imorgon ska jag dessutom till skolan. Fast först måste jag nog vila upp mig lite. Det är ju en hel del plugg så nu när jag vilat ut mig så har jag tänkt att börja med samhällen som ju handlar om det kommunala självstyret. Därefter så ska jag läsa lite engelska. Fast först och främst ska jag vila så jag är klar i huvet när jag väl ska plugga.

Här är lite bilder från idag:)
Älskar er /       
                /MissDynamite



Godmorgon


Elle nej föresten. I  min värld är det ingen god morgon fören jag sovit ut, dvs vaknat vi typ tolv och så fått ligga och dra mig en timma. Jag är ju inte så morgonpigg som ni säkert redan lagt märke till. Hade gärna sovit ett bra tag till och inte hade jag haft nått emot att ligga och dra mig heller. Men nej det här är ingen sådan morgon. Nej verkligen inte får jag väll tillägga, till en början ringde klockan vid åtta. Det ogillas skarpt kan jag ju tala om för alla er som inte känner mig. För mig är en god morgon då jag fått ligga och dra mig minst en timma efter att jag vaknat. 
Men sen finns det ju dom få mornar då jag inte får sova ut och som däremot är fruktansvärda för mig, det är nästan som att det inte finns nått värre. Och nae det gör det väll inte heller, inte i min värld iaf. Usch näe nu måste jag ta mig en dusch, jo visst rimmar det men det var inte därför jag skrev det. Jah vem vet det kanske får mig att vakna till liv, lite iaf. Men sen blir det massa roligt, då ska jag ner på stan och göra massa roliga ärenden. Eller föresten det är mest Ulla som ska utföra massa ärenden men jag ska följa med. Men nu måste jag ju som sagt ta en dusch och göra mig i ordning:)

Älskar er /

                / MissDynamite


Tiden går fort när man har roligt

Ja, oj tiden går verkligen fort när man har roligt. Klockan har ju redan hunnit bli halv fyra och jag sitter fortfarande här med mina böcker och pluggar. Såg det inte förens nu och jag som måste upp tidigt imorgon. Jag tror jag måste upp redan vid åtta tiden imorgon då jag har en massa ärenden på stan som jag måste ta itu med, och jag som är van att sova till en tolv, ett på dagen. Nåja om jag går och lägger mig nu så borde jag väll komma upp i tid imorgon. Eller vad säger ni? Jag är ju väldigt trött nu så jag kommer nog somna omedelbumms. Borde ju egentligen gått och lagt mig tidigare med vetskapen om att jag faktisk ska upp så tidigt som vid åttatiden men "Den kommunala självstyren" år ju så roligt att läsa om. Jag har ju alltid vart intresserad av politik och har även sedan tidigare haft planer på att engagera mig politiskt. Fast tyvärr har det ju inte blivit någonting av mina planer. Jag har ju alltid haft så mycket annat omkring mig så tiden har väll inte räckt till för det. Men att läsa om det tycker jag verkligen är roligt så jag antar att det är därför jag fortfarande sitter upp fastän klockan är halv fyra. Fast om jag nu tänker efter lite så har jag ju faktiskt inte lika mycket omkring mig som jag tidigare haft. Jag kanske borde söka mig till något parti som passar mig någorlunda bra och börja engagera mig. Politik är ju kul när man väl förstått vad det går ut på. Nåja nog om mina politikdrömmar, nu måste jag verkligen sova annars kommer jag inte upp imorgon.  
Älskar er /
                / MissDynamite  


En lång dag

Tänk vad mycket man hinner med då man går upp tidigt på morgongen. Jah, idag gick jag upp rätt tidigt faktiskt och jag har hunnit med en del. Jag har ju hunnit dammsuga, och plocka lite här hemma. Sedan har jag vart nere på stan en sväng med Ulla. Skulle ju till skolan idag med men eftersom att jag nu verken får närvaro eller frånvaro så sket jag i det.  Så nu ska jag väll fixa lite till här hemma sen ska jag plugga. Har en del att plugga fast först ska jag sätta mig framför tv.n ett tag och bara softa:) Är helt slut efter den här långa dagen.
Älskar er /
                / MissDynamite


Snart läggdags

Snart dags att sova klockan är ju rätt mycket och jag har en massa saker att ta itu med imorgon. Dels så ska jag ju till skolan, dels måste jag ju plugga och utöver det har jag massa annat smågrejs som ska göras. Känner att jag nog behöver städa lite imorgon. Sen är det nog dags att börja röra på sig så jag ska ut och motionera imorgon. Fast nu ska jag bums i säng för det lär nog bli en lång dag imorgon:)
Älskar er /
                / MissDynamite


Min ena älskling:)



Här är hjärtegullet Litta:)

Den senaste tiden


Söndagar = vilodagar:)

Har faktiskt vart vaken nu ett tag då jag både hunnit med att se på Lets Dance och käka lunch. Men jag känner mig dock inte helt vaken än. Visserligen är jag ju betydligt piggara idag mot vad jag var under hela gårdagen men ändå inte helt pigg. Nåja idag ska jag bara vara seeeg och göra minsa möjliga. Ska försöka plugga lite så fort jag vaknat till liv men utöver de så blir det inte så mycket mer. Hmm kan även medela att hissen stannat för typ 104 gången så nu är Ulla väldigt orolig, och jag är trött så visst går vi bra ihop;P Nu ka jag gå och låsa dörren så ingen kommer in här då jag sover för nu ska jag gå och lägga mig igen, så vi får höras när jag vaknat igen.



Älskar er / 
                /  MissDynamite


RSS 2.0