Gårdagen

Jah igår va jag som sagt med Marco en sväng på stan och tog en fika bland annat. Här är lite bilder från gårdagen. 



Gårdagens outfit: Glasögon-Kuno Qvist, Skjortan är lånad av pappa, Halsband-Saddler, Väska-Saddler, Skärp-Tiger of Sweden, Jeans- Fornarina, Skor-blink.

Självklart gick jag ju inte bara sådär utan jag hade jacka med mig, den fick dock ligga kvar där då vi bara skulle ta några snabba bloss:)



Marco med sin kladdkaka...hehe



Jag i nervöst tillstånd:D


Riktigt myspys:)

Så nu har jag kommit hem från Marco:) Riktigt myspys va det och filmerna var riktigt bra dom med... hihi
Fast nu får ni inte veta så mycket mer för nu ska jag nana kudden;)

Natti natti

Äntligen har jag fått mina hyllplan:)

Oj, jah klockan har ju hunnit att bli rätt mycket och jag har inte hunnit med och blogga någonting idag… tyvärr

Men och andra sidan har jag ju hunnit med och köpa mina hyllplan idag:) Jag fick ju visserligen hjälp av gulliga Marco att bära alla hyllplan för det va rätt tungt. Dom väger ganska mycket så Marco hjälpte mig att lasta in dom i bilen. Men och andra sidan är ju det gjort nu:)…Skönt att det är avklarat nu iaf:) 

Därefter tog vi en fika, sen var Marco tvungen att dra till jobbet och jag åkte hem. Egentligen har jag en massa och göra nu innan jag åker hem till K-hamn men jag blev så trött efter att ha vart på stan i ett par timmar så det fick bli en liten tupplur istället:)

Nu sitter jag hos Marco igen och gör inte så värst mycket, ska väll snart kolla film eller nått.
Vi får se vad det blir, men jag återkommer:)

Pöss på er så länge:)


Shopping idag igen:)

Jah nej det blev inte att jag åkte in till stan idag och inte heller träffade jag Marco. Nej, istället var jag och shoppade med mamma:) Köpte en massa saker dock var det mest saker till hemmet. Nödvändiga saker som dammsugare och fibermopp. Men självklart köpte jag ju inte enbart nödvändigheter utan även sådant som är mindre nödvändigt men ändå användbart då man bor själv:) Har ju inte bott själv så värst länge, bara ett halvår knappt. Så det är klart att det saknas en hel del saker hemma hos mig men det blir allt bättre och bättre:) Snart så har jag allt jag behöver... Ska bara köpa en strykbräda också så har jag dom större mer nödvändiga sakerna klara:)

Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag. Har shoppat lite andra saker till hemmet med men det är inget jag kommer att visa upp nu utan när jag kommer hem till Kristinehamn. Då ska jag packa upp dom och ställa i ordning:) Hmm Sen blev det även lite skönhetsprodukter och gamla filmer jag inte sett tidigare:) Så visst blev det en hel del som inhandlades idag:) Men och andra sidan så får det va bra med allt sånt nu.. Nu vill jag bara hem och få i ordning allt, eller jah först måste jag ju köpa hyllor. Men hyllorna ska jag nog ta itur med imorgon om jag nu hinner och det inte blir några ändrade planer inför morgondagen vill säga:) Och imon SKA jag träffa Marco:) hihi





Här är min supersnygga dammsugare som jag blev störtförälskad i. Tror iof det beror på att den ju är helvit vilket jag tycker är snygt sen e det ju lite specielt med det coola hantaget till också:)



Eftersom att jag nu inte kommer att packa upp nått mer av det nödvändiga som inhandlades idag så får ni nöja er med dammsugaren. Här är kommer iaf der mindre nödvändiga som tex tre fina diadem. Tror dom kommer bli jätte fina till nån partyfrysyr nu när luggen börjat växa ut och allt. Kommer säker kunna andvändas till vardags med till kanske utsläpt hår eller bara en enkel hästsvans.



Sedan köpte jag strumpor med. Tyckte dom va så fina så jag kände att jag var tvungen att visa upp dom för er. Tycker alla är fina men mest av allt har jag fastnat för dom vita med hjärtan på, dom e ju så fina. Och sen även som rosa med svarta cirklar på dom är ju så coola ju:)

Köpte lite tjejsaker också som puderborste, lösnagelkitt med gele och allt som behövs till för att få fina naglar. Body Butter för led och fin hy, Nagelfil och nagel putts, idominsalva, Nivea spray deo och skydd för slitet trort hår.



Visst kändes det bra att ha shoppat en hel del som jag gjort idag. Någon som dock kändes ännu bätte var att få komma hem och ta sig en banan och jordgubbs smoothie:)

Och nu ska jag sova, har massor och ta itur med imorgon... Natti natt på er allihop:)


Shopping!!!

Oj idag har det vart mycket. Visserligen hade jag sovmorgon till jah jag vet inte riktigt men jag tror jag sov till lite över tolv iaf, sen fick jag inte sova längre eftersom Marco ringde och väckte mig:(
Men det gjorde ju inte så mycket med tanken på att klockan va så pass mycket.

Hur som helst hann vi knappt att lägga på förrän dom ringde från Natur Kompaniet, Göteborg. Det är nämligen så att jag va i Göteborg i förra veckan med mamma för att köpa en Fjäll Räven jacka av modellen Kodiak Women. Men då fanns inte den modellen i Svart och storlek M så det snälla butiksbiträdet beställde en sån åt mig från leverantören (antar jag). Den skulle i vart fall inte komma förens imorgon men tydligen så fick dom in den redan idag och det blev ju jag glad för. Så jag åkte in till Gbg nästan med det samma....hihi


Men när jag väl kom dit och fick testa jackan så va den för stor och jag såg ut som en sopsäck i den:( ... Fatta att jag blev vansinnigt sur. Men enligt butiksbiträdet skulle jacka finnas i en annan av deras butiker. Så hon skicka iväg mig dit. Hon till och med rita upp en karta över hur jag skulle ta mig dit...hihi Tyckte jag va lite kul men väldigt snällt av henne. För tack vare kartan hittade jag ju dit jag skulle. Men där fanns den inte:( Butiksbiträdet letade och letade tom i skyltfönstren men den va tydligen försvunnen eller stulen som han misstänkte att den va, då han berätta att dom hittat förstörda larm kvarlämnade i butiken.

Istället testade jag en röd Kodiak, och här kan man snacka om kärlek vid första ögonkastet:) Jag blev störtkär direkt...hihi

Tydligen ska den Kodiaken finnas kvar i vissa butiker runt om i Sverige där det bland annat då finns tre kvar i Stockholm som han mena på att dom kunde beställa hem åt mig. Men jag blev så kär i den röda så jag slog till på den.
Jag tycket inte den röda såg så fin ut när jag kolla på den i förra veckan men gud vad fint den va på. Mycket finare än på galgen i butiken kan jag lova;)

Nog om min jacka nu. Eller jah det finns egentligen inte så värst mycket mer att berätta. Jag har vart och shoppat precis hela dagen och eller jah iaf den ena halvan av dagen som jag inte sov bort;)

Jag träffade dock aldrig Marco idag vilket va planerat, men det blev för mycket helt enkelt. Jag kom hem så sent och trött va jag också.
Men vi ska ta och ses imorgon istället och då ska jag även se till och få mina hyllplan. För snart gäller det. Snart ska jag hem till Kristinehamn och då vill jag gärna ha mina hyllplan innan dess:)

Här är det jag köpte idag:)



Jag i min underbara jacka:) Ahh vad jag älskar det, jag tror tom att jag ska sova i den inatt:)



Köpte massa fina trosor från Calvin Klein och hanky panky:)



Då jag behöver en hel del basplagg nu, inhandlade jag tre linnen från Björn Borg.


Jag köpte även lite andra basplagg: Gul topp (Saint Tropez),  Vit kortärmad (Filippa K), Svart linne (Velour), Krämfärgad kortärmad (J.Lindberg)


Så det va allt för idag:( Det är inte alt för lång tid kvar tills klockan slår tolv och då är det ju en ny dag... hihi Fast inte för mig för jag ska inte sova än, jag är inte trött alls. Vem vet jag kanske blir det snart men nu ska jag iaf stryka lite kläder som jag tvättade igår och så kanske jag hinner måla naglarna med innan jag somnar vem vet... Men vi hörs imon alla glada:)


En vanlig dag på stan:)

Idag har det vart en vad jag kallar det för "en vanlig dag på stan". Dagen började med att jag körde mamma in till stan, och sen körde jag vidare till Knallen för att möta upp min vän Marco:)...

Ohh gud ni ska veta vad glattöverraskad jag blev när han tog fram en hjärtformad nyckelknipa.
De är nämligen så att jag oftast bär runt på stora väskor som tex min nya som jag köpte för någon dag sen, som jag ska visa upp för er lite senare. Men i alla fall så brukar mina nycklar försvinna i dom där stora väskorna jag bär på. Och låt mig anta att detta är ett vanligt problem för oss som älskar väskor av den större modellen. Men hittar aldrig det man söker efter, just för att väskan är för stor helt enkelt. Och eftersom att jag nu har en så snäll vän som Marco så tänkte han att han kanske hade lösningen på mitt problem, dvs att köpa en gullig nyckelknipa:)                                                                                                                                             
Och jah jag måste säga det att nycklarna är betydligt lättare att hitta nu då nyckelknipan är rätt stor och gullig dessutom:) 

                                                                                        


Hunger!!!

                                   
Sen var Marco väldigt hungrig vilket ju suns på hans fullastade talrik...hehe

                                      
Hehe behöver jag säga att jag med var väldigt hungrig?...hehe

                                            
Det vad väldigt fint där vi fick bord, så vi va tvungna att ta kort på omgivningen:)

                              
Jah omgivningen var väldigt fin tyckte även jag så Marco tog kort på mig med den fina bakgrunden:)   



Efter vi hade lunchat var Marco tvungen att dra iväg te jobbet. Och eftersom att jag är så snäll som jag ju är så körde jag ju givetvis dit han. Sedan mötte jag upp mamma igen och åkte iväg till Knallen återigen. Jah jag letar efter svarta trähyller i svart. Ungefär sånna som finns på Ikea fast i andra mått. Ikea har ju tyvärr inte dom måtten jag behöver för att få ihop det där hemma i Kristinehamn:(. Annars hade jag så gärna velat ha just den här hyllan, eller jah jag behöver ju sju stycken.


                      LACK Vägghylla                                      
Men jag tror ända att jag har en lösning på det här problemet. Va inne på Silvan idag och dom skär dom tydligen till plankor där du bestämmer motten själv och inte nog med det. Du bestämmer även färg då dom har fler olika färker. Ah den enda nackdelen är vell att färgen på plankorna dom har på Silvan inte är i exakt samma nyans som jag villat ha. Men och andra sidan så ska dessa hyllplan endas aggera skohylla och dessutom kommer det vara en helsvart frangardin över så det kommer nog inte synas så mycket att det inte är exakt den nyansen jag hade velat ha. Jag har ju inte köpr hyllorna än men jag tror jag åker in imon igen och gör det. Om det nu inte dyker upp nått annatförstås:)

                                                              
Men det blev lite shopping ändå:)


Köpte fem sånna här klädhängare. Det synns inte           
på bilden att det är klädhängare men det är det.
Jag ska jag ju skaffa hyllplan nu har jag ju tänkt och då blir jag                                                                                                                  
ju tvungen att ta ner hatthyllan så därför ska jag ha klädhändare
på en annan vägg i hallen:) Men det får ni ni se när jag fixat upp allt som  
det ska va. Dock kommer det att ta ett tag tills jag kommer hem eftersom
att jag är i Borås nu hos päronen:)

                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                               
                                                                                                                                     Sedan köpte jag även två sånna här förpackningar med ljuslyckter. Dom ska jag ha på andra hyllor som jag redan bestält på glasmästeriet i Kristinehamn. Dock har jag ju inte hämtat dom än men jag får ta och göra det när jag kommer hem tror jag. Kommer bli väldigt fint med silvriga paljetter/glitter till röda glashyllor:)

Men som sagt allt detta får ni se när jag kommer hem och har fått upp allt detta. Men jag tror det kommer bli väldigt fint:)


Jag och missen bloggar:)



Ja som sagt det har vart fullt upp dom här senaste dagarn nu, men det är ju bara för att jag är hos mammsen och pappsen. Dvs på hemmaplan där jag har alla min gammla vänner och så:) Nu idag (eller igår blir det vell eftersom klockan har hunnit bli så pass mycket) har jag iaf vart i Gnosjö och hälsat på Diana. Tyvärr har jag tog jag inga bilder för vi hade massa annat för oss eftersom att vi inte setts på ett bra tag. Sen igår va jag hos Nillan. Och jah inga bilder blev det där heller men gud vad roligt vi hade. Epilera benen på henne eftersom hon inte klarar av det själv och sen noppa jag ögonbrynen på henne. De va riktigt roligt med tanken på att hon verken kunde ligga still eller vara tyst medan jag epilera.

Så nu idag efter att jag sovit ett par timmar för det har jag tänkt mig iaf så ska jag in till stan med mamma tror jag. Ska nog träffa marco och fika sen ska vi nog bara ta en runda på stan jag och mamma. Men vi får se hur det bli när jag vaknar om jag orkar allt det jag planerar att göra.

Men men nu ska jag försöka sova... Natti natt

Trötter är vad jag är:(

Jah nu har jag vart igång hela dagen lång. Jah men jag har hunnit med en hel del också. Just nu har jag ett rensnings projekt här hemma hos päronen. Det är nämligen så att jag fortfarande har en del saker kvar här och vissa av dom ska med mig till Kristinehamn när jag nu åker hem till säga. Fast det mästa ska nog slängas tror jag. Men hur som hälst här rensas för fullt och så har jag hunnit med och träffa min underbara vän Marco. Jah vi hade mycket och prata om så jag kom hem för en stund sen jag och då hämta jag ändå upp han från jobbet klockan 19.00...hehe Så nu har vi nog allt båga tjatat hål i huvet på varandra. Men nej nu ska jag sova jag har massor att ta itur med imorgon:)

Kram på er


RSS 2.0