Sen vart det fredag...

Som ni säkert förstår va vi hemma ganska sent i torsdags, så jag sov faktiskt bort mer eller mindre hela fredagen. Inte för att jag var mycket tröttare än vanligt men alltid när jag är hemma hos föräldrarna så sover jag jätte länge, om inte hela dagarna. De typ som att jag inte kan få nog med sömn när jag väl är här. Så här behövs minsann inga sömnpiller, hehe.


På kvällen fick jag dock se till att vakna till liv för då vart det fest. En fest anordnad av Diana och Sandra (Inte jag och Diana utan alltså en anan Sandra och en annan Diana). Jag var inte allt för pigg på att festa men det fick gå ändå. Diana har ju blivit klar med sin lärarutbildning nu och Sandra fyller ju 18år imorgon, GRATTIS!!! till dom båda. Neh, nu måste jag vila lite, försöker blogga mer lite senare + att jag kommer lägga till bilder till det här inlägget. 

Älskar er /
                /MissDynamite


Kollo - eller typ "ringdans"


Min mami var också på festen...


Pappi med:)


Suddig bild men här är dom iaf, Diana och Sandra...


Här satt foket och käkade...


Sen var det tårtdags, här är en av tre tårtor som deras mamma hade gjort...mmm:)


Min mamma och Diana:)


Bättre sent än aldrig...

Efter som jag inte kunnat blogga på ett tag tänkte jag ta och fortsätta där jag slutade sist, alltså fortsätta med torsdagen. Jag var ju först till Gnosjö med mamma och hälsa på Diana. Sen lämnade jag mamma och bilen i Gnosjö och vi tog Dianas bil in till Borås. "Sommartorsdagarna" har nämligen börjat nu och Diana hade tydligen aldrig varit i stan på en "sommartorsdag", men nu har både hon och Sanela varit de, (Sanela är Dianas syster för er som undrar). Riktigt skoj va det faktiskt fastän att det var betydligt färre människor i stan än för nått år sedan då jag var på "sommartorsdagarna" senast. Fast sen ska jag väll inte dra några förhastade slutsatser ännu för det var ju trotts allt bara premiären i torsdags och dessutom var det ett totalt okänt band som var på scenen och spelade. Nåja vi får väll se hur detta utvecklats när jag kommer tillbaka från Bosnien.

Älskar er /
                /MissDynamite


Diana och jag, visst är vi sötast i världen? ;D


Neh, nu är jag riktigt sur...

Vet inte vad det är men det har inte funkat för mig att gå in på blogg.se på ett par dagar men nu så. NU, när jag ska åka. Jag åker ju till Bosnien tidigt imorgon bitti, alltså om ett par timmar. Allt är nerpackat och klart väntar bara på att få lyfta (inte för att vi ska flyga men symboliskt sett;)


För er läsare som känner mig så kan jag tala om för er att jag inte kommer att ha min tele med mig, så ifall jag inte svarar eller hör av mig så vet ni vad det beror på.

  

Annars så har det faktiskt hänt en hel del sen sist, vänta kvar så kommer här snart en uppdatering.

Älskar er /
                /MissDynamite


Vilken underbar dröm...

Redan förra sommaren drömde jag om Antikens Grekland och att få efterlikna dess gudinnomode. Tänk dig själv att få vandra en varm sommardag längst med stranden ikläd en långklanning, gladiatorsandaler och naturligtvis massor med smycken, hälst i guld... Åhh vilken underbar dröm, men för min del kommer denna dröm att förbli just en dröm även i år. Jag har nämligen inte lyckats få tag på den perfekta klänningen i år heller. Visserligen hittade jag en på http://www.bubbleroom.se/ här om dagen men i och med att jag åker på semester redan på måndag hinner jag väll knappast få hem den innan dess, tyvärr får jag väll tillägga. Men åhh vad bra denna klänningen hade passat till mina gladiatorsandaler + en massa smycken hade gjort outfiten fullbordad...

Fast nu är det riktigt brottom får jag lov att säga. Jag har ju lite grejer jag bör fixa innan jag åker iväg till Gnosjö vid en fyratiden. Ha det så bra så länge...

Älskar er /
                /MissDynamite


Bubbleroom / H Maxiklänning'

Maxiklänning finns på www.Bubbleroom.se

PRIS: 399.00 kr

Gårdagens...

Så fort jag kommer hem från semesterna ska jag köpa mig en bärbar dator. Att sitta vid en stationär dator är något som enligt mig är det samma som att plåga sig själv. Men det stämmer ju iaf för en som inte suttit vid en stationär på flera år, vilket jag inte har gjort. Därför undviker jag att sitta vid datorn så mycket jag bara kan men ibland så lockas jag att sätta mig här ändå...

Nåja nu har jag nog klagat färdigt.

Får börja med att jag ännu inte är helt frisk men jag orkade iaf åka in till stan idår med mami och hennes kompis. Tänkte kolla rean lite men jag får nog lov o säga att det inte finns någonting alls som lockade. Men vi hade det hur mysigt som hälst iaf, fikade, gick i affärerna osv. Var typ helt död när jag kom hem så jag orkade inte blogga, istället blev det bumms i säng efter jag hade duschat så klart. 

Älskar er /
                /MissDynamite


Neh, vet ni vad?

Jag är fortfarande hur sjuk som hälst så det har faktiskt inte blivit så mycket uträttat idag heller. Däremot tänker jag nu bädda ner mig i soffan med en massa tidningar. Jag hatar verkligen att vara sjuk, och ingen bärbar dator har jag heller:( Nåja, jag återkommer lite senare, nu ska jag först vila lite.

Älskar er /
                /MissDynamite


Det ska bli ett sant nöje att bädda ner sig i soffan med alla dessa:)


HOT.!.!.!

Ok, remsandalen kanske inte är lika HOT i år som för några år sedan, MEN lägg till detaljer som tex dragkedja på ovansidan av foten, fransar eller nitar så har du garanterat sommarens moderiktigaste it- sko.


Personligen slog jag redan förra året två flugor i en smäll då jag fastnade för både remmar och nitar, och investerade i bla snyggingarna nedan. Köpta i Kroatien förra året;)  

Älskar er /
                /MissDynamite



Ser ni att dom längst ner till höger liknar dom jag har på mig ovan?


Snacka om olägligt...

Idag är det ju exakt en vecka kvar tills jag åker till Bosnien och det är verkligen inte läge för att bli sjuk, men nu är det som det är. Har ju en hel del jag behöver ta itu med innan jag åker ner så jag har försökt få ordning på lite saker idag och jag fick ju faktiskt två brev postade också. Men annars har jag bara sovit idag, har inte haft ork till mycket mer än så.

Var föresten nere på ICA innan och köpte mig en massa tidningar som jag tänkte fördriva tiden med, om jag inte kan sova inatt. Dessvärre tror jag att jag somnar ganska snart ändå. Klockan är ju ganska mycket ändå och jag har sett hela två filmer redan. Den första var en svensk, "Två bröder - en skuld", som jag redan hade sett en gång tidigare men den är ju så himla bra ju. Älskar verkligen den filmen. Den andra var en Bosnisk film som inte heller den var så dum. Men man fick verkligen tänka till, annars var den skit bra. Båda filmerna handlar ju om maffia och den kriminella världen vilket ju är ett av mina favoritämnen. Fast nu hörrni nu blir det nog natta för min del.

Älskar er /
                /MissDynamite


Sjuk...21/6 - 09

Njo, idag mår jag lite bättre men det är fortfarande långt ifrån bra. Vet inte om jag glömde berätta det igår men jag är sjuk, blev det efter midsommar, så nu är det bara till att hålla tummarna för att det går över till veckan. Jag har ju en hel del jag bör göra innan jag åker till Bosnien nu på måndag, alltså inte imorgon men måndagen därpå. Måste ju både handla lite nytt och packa, fixa medecin och förbereda mig både fysiskt och psykiskt inför resan. Neh hör ni nu börjar febern komma igen har jag en känsla av, så jag får återkomma helt enkelt.

Älskar er /
                /MissDynamite


Oj, jag glömde...

Som sagt det är ju en hel del jag har att berätta om så jag glömde totalt berätta om att Mattias var hundvakt igår åt Nalle. Nalle är i övrigt en dvärgpudel som är hur kelsjuk som hälst. Så fort man inte släpper ner han på golvet så börjar han gnälla och vill att man ska ta upp honom igen. Hur keligt är inte det egentligen, vill också ha någon som Nalle som jag kan kela med hela dagarna... hih

Älskar er /
                /MissDynamite



Visst ser Nalle ganska farlig ut ändå?



Fast jag lovar att den här tussen till hund är hur kelig som hälst... hihi

Midsommar- Hur mysigt som hälst...

Päronen kom och hämtade mig ganska tidigt igår, redan vid nio tiden var dom utanför med bilen. Ganska jobbigt för mig med tanken på att jag i vanliga fall aldrig går upp vid den tiden, men det fick gå. Trött som fan var jag hela dagen men det var ändå hur mysigt som hälst. Efter att ha packat ner allt och lastat in det i bilen tog jag, mamma och mormor en sväng på stan medan pappa vilade lite. Han var ganska trött efter att ha gått upp väldigt tidigt och på det kört bil i över tre timmar. Nåja efter det tog vi en fika med min granne Ulla och därefter bar det av till skärgården och Picasso.


Mamma och mormor hade gjort en utsökt picknickkorg med massor av godsaker så som grillad kyckling och någon grekisk sallad som egentligen är en potatissallad med en massa annat gott i. Mammas mat är verkligen mumma den.


Efter några timmar i skärgården åkte vi raka spåret hem, mätta och belåtna. Runt halv fem var vi iaf hemma, jag skulle ju till Mattias senare på kvällen så det blev till och färga håret och göra sig i ordning på en gång. Vet inte riktigt när jag kom iväg men runt en halv tio var jag iaf hos Mattias. Och hemma var jag inte förrän halv tre inatt så det är väll inte undra på att jag sovit hela dagen dag. Så nu vet ni hur jag firade midsommar och vad min dag idag bestått av.

Älskar er /
                /MissDynamite



Här i skärgården vid Picaso skulpturen tillbringade familjen och jag större delen av dagen igår...



Min mormor och mamma...



Min mami...



Midsommarstången på väg att sättas på plats... Åhh alt var så himmla fint med dans och sång...




Vet inte vart jag ska börja riktigt...

Det har ju hänt så himla mycket denna veckan men vi kan väll ta och börja med tisdagen, då jag åkte hem till Kristinehamn. Jag skulle ju vart hemma kl 19.18 men tyvärr tog det betydligt längre tid så jag var inte hemma förrän vid halv tio. Snacka om att jag då var trött och irriterad, men det gick över ganska snabbt. Jag var ju helt överlycklig över att få komma hem ju. Att komma innanför dörren och veta att man får sova i sin egna säng inatt är Lycka med stort L.


Ohh gud, ni ska veta vad brev jag hade fått. En himla massa räkningar och lite presenter bla från MariaBingo hade jag fått hem en Dvd som jag inte hunnit kolla på än. "PS. I Love You" heter filmen, någon som sett den?


Nåja hur som hälst har jag även vart med Emily dom här få dagarna jag varit hemma. Åhh jag är så glad över att hon äntligen fått jobb, hon som letat så. GRATTIS gummsen!


Annars är jag ju hemma hos päronen nu igen, kom hem igår (fredag). Det tog ju inte så värst lång tid att få hem betygen jag väntat på så jag kunde åka tillbaka till päronen tidigare än beräknat, underbart. Visst är ensamheten väldigt uppskattad från min sida men nu när jag inte har nått plugg umgås jag mer än gärna med familjen. Igår var vi tex i skärgården och firade midsommar vid Picasso skulpturen. Verkligen hur mysigt som hälst. Om ni är kvar en stunt till så ska jag snart berätta om min midsommar också.   

Älskar er /
                /MissDynamite


Brottom!!!

Nu är det brottom, riktigt brottom... Tåget går om ett par minuter och jag har ännu inte köpt någon dricka så nu måste jag skynda mig. Pöss på er

Älskar er /
                /MissDynamite

I väntan på tåget...

Just nu sitter jag på resecentrum i Borås och väntar på tåget hem som går om ca en timma, (finns datorer att låna för 19kr/h på resecentrum). Sen har jag ju BARA tre timmar hem till K-hamn så beräknad ankomst är ca19.00. Men vad gör det jag kommer ju hem iaf, kommer dock inte kunna blogga på ett tag då jag inte längre har någon dator hemma. Min dator har ju helt dött och den kommer inte gå att laga heller. Så det blir till och köpa en ny dator när jag kommer hem från semestern, det är vad jag har tänkt iaf. Måste ju ha en dator databeroende som jag är. 

Annars bloggade jag ju inget igår beroende på att jag typ var skit trött hela dagen som gick åt till att sova förutom då jag var till Älvsereds med mamma och käka plättar:) Sen på kvällen var jag en sväng till Marco också för att umgås lite, se på film och lämna tillbaka hans dator som jag har fått låna ett tag.

Fan asså bara tanken på att jag om ett par timmar kommer hem och det inte finns någon dator gör att jag får panik. Att inte kunna blogg, läsa skvaller och andras bloggar, gud vilket katastrof. Som tur är har jag att glädjas åt att jag äntligen ska få träffa Emily som jag saknat massor, har ju inte haft tid att pyssla på väldigt länge heller så det får väll bli till att fördriva tiden med det. Men jag lovar er att jag återkommer så fort jag får tag på en dator. 

Älskar er /
                /MissDynamite
 

HOT!.!.!

Paris Hilton slår två fluger i en smäll, Batik och Långkläning är riktigt HOT i sommar... HOT, HOT, HOT



Kroniskt trött...?

Kan man vara kroniskt trött? Alltså trött hela tiden dag som natt? Finns väll tom en benämning på sjukdommen?

Nåja, nu är jag vaken eller iaf uppe ur sängen. Tänkte jag ska vakna till liv nu så ska jag sätta mig och skriva lite har jag tänkt. Jag kan inte släppa det där med att skolan nu är över så jag har åtagit mig att skriva på en extra uppgift som min lärare ska kolla på. Ambitiösa elever verkar han uppskatta iaf. Det jag skriver på nu handlar i övrigt om Slovenien som EU-medlemsland. Verkligen spänande.

Måster packa också, om allt går enligt planerna så åker jag hem till K-hamn imorgon. Hörs senare.

Älskar er /
                /MissDyanamite



Helt slut efter gårdagens firande...

Gårdagens firande var verkligen inget att leka med. Har varit hel jävla död hela dagen, att jag fortfarande är upp är ett mysterium. Men inte så länge till för nu ska jag bums i säng. Var föresten en sväng till Pillan innan men de va verkligen allt vettigt jag gjort idag. Men men god natt nu allihoppa och sov så gott så hörs vi imorgon.

Älskar er /
                /MissDynamite

Helt underbara kväll;)

Gud, vad roligt vi hade det igår. Kvällen började med förfest hos Mattias och sedan bar det av mot XoY. Fy fan vad studenter det var där, och de såg ut o ha det hur kul som hälst. Mattias var en utav dom men de var som sagt inte bara dom som hade anledning att fira utan även jag. Jag har ju klarat DET, efter hur jävla mycket slit och arbete som hälst så kom belöningen till slut. Helt underbart. Här kommer lite bilder från igår.

Älskar er /
                /MissDynamite




Mattias och Maiki på förfesten...



Mattias lever sig in i sina storys som vanligt...Och folk lyssnar fortfarande



Bico var rädd för att kvällen inte skulle ge någon napp så han tog med sig sin hemifrån...HAHAHA



Jah, här spar vi på disken;)



Lamin satt sist kvar med sin taccos:D



Maiki, lekte frisör och snagga alla frivilliga...



Starkars Therezor han hade inte ett hårstrå kvar på skallen till slut...



Den här bilden blev soft, riktigt soft...HAHAAH



Efter krogen blev det fylle käk från MC-donalds...



Och naturligtvis fylle slagsmål också...



Med en massa blod...



Så nu har jag nog fått med alla kvällens händelser, Fan vilken lyckad kväll
;)

Yes, lyckan är fullständig!

Efter ett par veckors isolering från omvärlden har jag äntligen klarat det. Alla tentor är nu inne och redan igår fick jag reda på resultaten. Nu går vi vidare med gått samvete med andra väl valda ord. Jag är nog ta mig fan en utav dom lyckligaste på denna jord just nu, men det är bara jag själv hur jävla mycket arbete det ligger bakom ohh som jag har slitit. FY FAN säger jag bara.

Nu när ni vet varför jag haft blogguppehåll ett tag hoppas jag att alla ni underbara läsare har förståelse för detta så låvar jag att hålla er uppdaterade i fortsättningen. Häng kvar så kommer här en uppdatering från gårdagens firande;)

Älskar er /
                /MissDynamite

OBS!!!

Är medveten om att uppdateringen dom senaste dagarn varit väldigt dålig, och jag är ledsen om jag gör er besvikna nu när jag säger att det kommer fortsätta så ett litet tag till. Det har nämligen hänt en hel del oförutsägbara saker som lett till en hel del förändringar i min tillvaro, dock kan jag inte ta upp allt just nu. Men jag lovar att återkomma till det när jag är klar med allt. Annars dog min dator för ett par dagar sedan och jag har inte fått igång den sedan dess, men det har löst sig. Som ni ju redan vet är jag starkt beroende av datorn då jag andvänder den till allt. Jag shoppar, pluggar, bloggar, läser andras bloggar och mycket annat via datorn, jag är alltså beroende med stort B... hehe

Älskar er /
                /MissDyanmite

FullTräff!!!



Tycker ni inte att Paris Hilton lyckats få in en riktig full träff den här gången?

Snart kommer belöningen...

Än sliter jag dock som ett djur, totalt isolerad. Eller så ska jag ju egentligen inte säga, jag hade ju faktiskt en hel veckas ledighet i förra veckan. Dessutom har jag Ulla och Litta här stup i kvarten, och igår var det oerhört fint väder så då låg jag ute i solen hela dagen. Att Emily var och hälsa på var ju inte illa det heller, fast hon brukar ju komma över ibland, som tur är får jag ju tillägga. Tycker vi hade oerhört mysigt igår då hon höll mig sällskap medan jag pluggade i solen. Annars har jag just skickat in kapitlet som var på en 45sidor och 17 uppgifter till som jag fick igår. Har inte sovit mer i tre och en halv timma inatt så nu ska jag ta och vila lite, sen ska  jag ner och köpa mig rejält med Power King så att jag orkar med dom nya uppgifterna jag nyligen fått. Dessa borde dock inte ta så lång tid då jag redan läst kapitlet och dessutom är det betydligt färre uppgifter till det här kapitlet. Men som sagt det blev inte mycket sömn inatt så nu ska jag lägga mig och vila en stund.

Älskar er /
                /MissDynamite


Solen skiner och himlen är blå...

Idag är det väldigt fint väder ute, dock har jag stängt alla fönster och dörrar i ett försök att bevara kylan. Hoppas att det funkar nu bara, då jag verkligen bunkrat in mig här hemma. Annars har jag även fått nya uppgifter som jag ska försöka få klart till imorgon, för som sagt nu är det verkligen turbo som gäller. Fast innan jag sätter igång med pluggandet så ska jag städa lite här.

Älskar er /
                /MissDynamite


RSS 2.0