Varför, kan ni svara på varför?

Så här på kvällskvisten har verken jag eller någon annan vettig människa särskilt mycket energi över till annat än att möjligtvis slösurfa på nätet, om ens det. Hur som häst är jag fruktansvärt trött så dt lär nog inte hålla på särskilt länge till för min del heller. Har dock råkat få syn på dessa super snygga Acne- skorna som visserligen aldrig kom i produktion men som jag fullständigt förälskat mig i. Tänk om man hade fått slå klackarn i taket med dessa snyggingar på... Ohlala

Älskar er /
             /MissDynamite




Varför kan jag inte få ha denna kärlek stående på min skohylla?


HoT!.!.!

Hur HoT som hälst med missmatchning, tycker ni inte det?
Personligen kollar jag inte på idol så jag har inte den blekaste om vad tösen på bilden heter. Det jag däremot vet är att hon antingen medverkar eller iaf har medverkat i Idol, troligtvis i år. Och så vet jag även att Elin Kling står bakom denna supersnygga missmatchningen. Åh, så här vill jag också se ut till helgens utgång;)

Älskar er /
             /MissDynamite

tove21

Följer ni Idol? Vad heter tösen med denna supersnygga outfit?


Lady Gaga - Bad Romance...

Vad finns det att säga? Är den inte helt underbar?

/MissDynamite


Komversations problem...

HAr suttit av en hel förmiddag i skolan utan att ha gjort nåptt vettigt överhuvudtaget. Lite tjafs med läraren blev det dock...

- Ja, men gör nått vettigt då...

-Ja, men som vad? Jag kan väll inte hjälpa att jag är så himla bra att jag redan är klar med allt. 

Sten titta misstänksamt på mig...

-Ja, men matten kan jag väll ta fram då, om du kan hjälpa mig med ett tal för jag har fastnat...

-Nä, jag kan ingen matte...

Nehe, tänkte jag och fortsatte och göra ingenting i över en och en halv timma...
Nu ska jag snart ha matte med min riktiga mattelärare som förhoppningsvis kan hjälpa mig med talet som jag fastnat på.

Älskar er /
             /MissDynamite 

Även H&M förbereder för vår...

För vissa känns det mer för andra mindre men för dom allra flesta är vintern den allra svårast perioden på hela året att ta sig igenom. Men inget ont som inte för nått gott med sig, efter vintern kommer nämligen våren. Det går det går fort det, snart är mörkret borta dt går med ljusets hastighet och lika fort går det in modevärlden. Därför ser de stora kedjebutikerna och även andra småbutiker till att ha vårkollektionen framme redan innan jul. Svenska H&M är då inget undantag då de första plaggen för vårkollektionen brukar finnas i butik redan innan jul även här. Och jag menar tom jag som i vanliga fall inte går in på H&M frivilligt skulle faktiskt kunna tänka mig en tripp på stan i dessa bedårande plagg.

Älskar er /
           /MissDynamite




Dom guldiga byxerna till höger på andra raden tex, eller varför inte klänningen längst ner i mitten? Föresten jag skulle kunna ha allt här...Så snyggt ju:)


Victoria Beckham gör comeback lagom till våren...

Viktoria Beckhams karriär satte fart under 90-talet som poppsångerska i tjejguppen Spice Girls. År 1999 gifte hon sig med fotbollsproffset David Beckham och har sedan dess varit aktiv som både kläddesigner och hela världens modeikon.

Designkarriären satte fart på allvar för några år sedan då Victoria tillsammans med RocknRepublic gjorde en jeanskollektion. Därefter kom egna kollektionen ”dVb” och en egen kollektion klänningar. Det allra senaste projektet kommer till våren och heter ”Victoria Beckham Denim”, en klädkollektion innehållandes bla jeans, jeansjackor, och jeansvästar.

Hennes förra jeanskollektion ”dVb” med alldeles för mycket rosa bling och alldeles för mycket stentvättade bootcuts blev ingen direkt långvarig hit i modevärlden. Nu gör hon alltså comeback som jeansdesigner så håll utkik till våren.

Älskar er /
             /MissDynamite


Kirurg för giftemål sökes!!!

Efter ett X antal bröstoperationer och förstoringar, förminskning och uträtning av näsan, utfyllnad av läppar, ansiktslyft och injicering i kinderna kan vilken 38-årig 2-barnsmamma som helst se ut som Utvikningsmodellen Shauna San... Eller vad säger ni? Någon plastikkirurg där ute som söker fru?

Älskar er /
             /MissDynamite



Utvikningsmodellen Shauna San...


Ballet någon?

Året är ännu inte slut men inom modevärlden förbereds det för fullt inför nästa säsong, dvs inför våren 2010. Kan dock inte tänka mig att någon skulle gå och köpa dessa skor från Alexander McQueen. Anledningen till att dessa skor redan nu uppmärksammats är inte för att dom på något sätt ses som snygga eller spås bli någon större hit. Nej, utan snarare för att Lady Gaga redan anammat dom i sin video ”Bad Romance".

Älskar er /
             /MissDynamite




Alexander McQueen s/s 2010...


Lady Gaga i Bad Romance-videon


MysPys:)

Lördagen har varit hur mysig som hälst, och nu sitter jag och ser på Beck. Och så kommer kvällen att fortsätta för min del, alltså framför tv:n. Jag är hur trött som hälst eftersom att jag vaknade redan vid nio tiden imorse och jag har inte sovit mer under dagen heller. Veronica har ju vart här så jag har haft fullt upp med annat om man säger så. Så som mys framför tv:n men pizza tex, vi hann ju även med en timma på biljarden:) Tre omgångar hann vi med på den timman och naturligtvis förlorade jag alla tre omgångar. Men ähh jag skyller på belysningen, köna, biljardbordet eller nått annat lämpligt:) 

Nu ska jag fortsätta kolla på Beck och mitt cola drickande:)

Älskar er /
             /MissDynamite



Veronica utslagen i soffan efter sin kebbabtaldrik...



Och medan hon åt Kebbabtaldrik åt jag världens godaste pannpizza:) En Las Angeles från Pizza House:) Hmm


Kan inte sova mer:(

Är inte det typiskt? När det väl är lördag och man får sova ut så går det inte:( Och snart kommer Veronica också, perfekt... Måste få tag på Ulla innan hon kommer så jag får håret färgat iaf, nu när ändå inte kan sova mer:(

Älskar er /
             /MissDynamite



Hoppsan!!!



Jah, det var väll kanske inte meningen att jag skulle bli pissgul i huvet men så här ser det ut. Misslyckat jag vet, men tänk vilken tur att jag har ytterligare en färg att kleta i huvet. Fast det tar jag imorgon så håret får vila lite nu över natten. Annars har jag nyligen vart nere i källaren och hämtat en stickad tröja som ska läggas ut på tradera innom kort. Lovar att visa er vad det är för tröja så fort jag får tummen ur att ta kort på den och lägga ut den:)

Nu ska jag ut med hunden...

Älskar er /
             /MissDynamite


Utebliven utgång...

Det blir med andra ord ingen utgång ikväll som det var planerat från första början, och tur är väll det får jag väll tillägga. Regnet det bara öser ner och allmänt kallt är det också. Nej, det kommer fler helgen och utgångar men inte när det är sånt här väder. Då sitter jag hellre hemma och myser med mig själv framför tv:n eller någon film. Dessutom finns det en hel del annat att göra också som tex att rensa ut gararoben på allt som är förlitet. Naturligtvis behöver det ju inte slängas då det går att sälja på tradera eller läggas undan till man kommer i plaggen det är frågan om. Nåväl, nu ska jag bli kvitt min utväxt iaf... Jag ska med andra ord färga håret.

Älskar er /
             /MissDynamite


Bara en massa plugg som återstår...

Efter att ha varit i skolan i en hel timma är jag nu åter hemma. Jag är sjukt trött och vädret är skit. Mycket av att man blir trött och känner sig hängig hela dagarna så här års beror ju på vädret. Dock har jag inte tid med att tänka på hur vädret är och kommer att bli för jag måste plugga. Har en av fyra CD:n kvar att lyssna igenom sen ska jag skriva en sida om boken också. Har inte riktigt koll på vad som ska skrivas men det tar jag senare när jag är klar med oken.

Åh, jag tycker det är så smidigt med bok-CD man kan göra så mycket annat samtidigt som man lyssna på CD:n dvs gör läxan, helt perfekt och hur effektivt som hälst. Jag, älskar ju snabba lösningar som ni säkert vet;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Skolans värstingar...

Fick nyligen syn på ett foto på klass 7F, dvs klassen jag gick i för mååånga år sedan. Vi var nog att lärarnas skräck på den tiden men jävlar vad roligt vi hade. Var Sara (som jag fortfarande har kontakt med) som hade satt ut bilden på facebook, och tack vare henne har jag nu fått kontakt med Sanne. Sanne har jag visserligen tappat kontakten med helt på senare år men jag har känt henne mycket längre än Sara och vart mycket mer nära vän med henne. Men men tiderna förändras... Kul att höra ifrån henne iaf:)

Hoppas på en återträff någon gång i framtiden;)

Älskar er /
             /MissDynamite



Ser ni bruden med vita byxer, rosa linne, hår och buffalo skor?
Tro det eller ej men det är jag... 7F gick vi alla i;)


Tänk att jag är så himmla duktig;)

Gjorde den här väldigt enkla men fina dekoration nyligen, och jag är nöjd med den:) Annars har jag även hunnit med att handla en sväng på coop också. Nu blir det till att plugga lite sen Paradis Hotel klockan nio:)

Älskar er /
             /MissDynamite



Jah, varför inte;)

Äntligen fått mig lite vila efter en hårt arbetsam dag, eller jag var ju i skolan hela förmiddagen iaf. Sissta lektionen hade jag engelska. Helt klart den första något givande engelska timman för denna terminen där jag fick sitta och läsa en saga för mig själv ovh plocka ut glosor i texten. Hur som helst har jag och min lärare kommit överens om att jag loika gärna kan sitta och läsa bloggar på nätet under den tiden så länge bloggarna är på engelsa. Hur sjukt är inte det? Hallå, jag går i skolan för att sitta och läsa bloggar på engelsa. Jag menar det gör jag väll ändå dom få gångerna jag läser andra bloggar vill säga. Nåväl, nästa vecka blir det till att läsa PerezHiltons blogg på engelska timman. Hur soft låter itne det?... hehe

Älskar er /
             /MissDynamite



Regnet det öser ner...

Men iadg är jag allt i skolan ändå. Har just haft matte och om en liten stund är det skolråd, därefter har jag engelskan som jag bara sitter av i vanlig ordning. Fast egentligen vill jag bara hem till min säng och sova, det regnar ju liksom. Måste i övrig hem och lysna igenom den där boken som ska vara utläst till på fredag, har ju inte börjat på den än men låt mig gissa att det går fort eftersom att boken endast består av 100 sidor.

Idag är det exakt tre vecker och två dagar kvar till jag åker till Borås. Känns som en evighet tills dess men jag ska stå ut fastän att jag längtar hem till päronen. Såg min kisse i cam igår, åhh jag saknar han så, min lilla pisse misse som e så sötis.

Nu börjar skolrådet snart, dags och gå ner...

Älskar er /
             /MissDynamite


Hör och häpna!!!

I söndags kväll/natt gjorde jag en beställning från Lycka.se där jag beställde hårvårdsprodukter för 1300kr. Det blev ju en ganska stor beställning med tanken på att nästan allt var slut här hemma. Det roliga i det hela är att jag redan idag fick ett sms från posten där det stor att jag har ett paket att hämta ut. Jag menar snacka om att Lycko.se är snabba med leveransen, det uppskattar vi naturligtvis. Men jag måste säga att jag ändå är minst lika förvånad som jag var förra gången jag gjorde beställningen och leverasen kom så fort. Men som sagt det är väldigt uppskattat, jag hämtade ut dom på en gång:) Tack så mycket Lycko.se för den snabba leveransen:)

Älskar er /
             /MissDynamite




Här är alltså (nästan) alla mina hårprodukter som jag (nästan) använder dagligen:)


Mitt nya armband:)

Som ni redan vet så tog jag det väldigt lugnt i helgen, och eftersom att jag bara var hemma så tog jag tillfället i akt och gjorde mig ett handsmycke. Riktigt stolt är jag över detta eftersom att jag inte haft tid med sådana här nöjen på väldigt länge, och att det blev så fint är jag ett plus det med. Ahh, jag är ju så B Ä S T, tycker ni inte det?

Älskar er /
             /MissDynamite




Snyggt med olika kedjer och färgkombinationer;)


Vissa dagar orkar man bara inte…

Och idag var en sån dag, jag orkade helt enkelt inte gå till skolan så jag stannade hemma. Antagligen missade jag väll inte särskilt mycket med tanken på att det aldrig händer nått på skolan. Ah, förutom lite skvaller som jag fått höra av Madde men skvaller är inte riktigt min grej. Jag tror man måste brys sig aningen mer för att det ska bli intressant och det känner jag att det har jag verken tid eller lust med så därför intresserar det mig inte så värst mycket heller.

Nåväl var inte skvaller jag skulle tala om egentligen utan göra en uppdatering.

Så idag har jag vart i Karlstad med Madde, letade efter en party outfit till på fredag men jag hittade tyvärr ingenting. Jävla skit stad säger jag bara, jag är så jävla trött på både K-hamn och Karlstad att jag skulle kunna spy galla över det. Neh, fy fan visserligen är det låååångt kvar till jag är färdigutbildad men så fort jag blir det flyttar jag för gott helt klart.

Nej, nu kom jag av mig igen. Va absolut inte detta jag skulle skriva om.

Men som sagt vi har vart i Karlstad och shoppat fast verken jag eller Madde köpte nått. Visste låter det knas, jag vet men så ligger det iaf till. Eller ok jag fick med mig ett puder och en hårfärg hem men det kallar inte jag shopping. FyFan vad förbannad jag är, varför ska jag alltid ha så svårt för att hitta vad jag vill ha?
Är det någon mer som har samma problem som jag så hör av er gärna så jag inte behöver känna mig allt för ensam om detta här:(

Älskar er /
             /MissDynamite



Blonderingsfärg och löspuder... Inte fan kallas det för shopping iaf!!!


Det osar lyx!!!

Säga vad man vill om materialister men jag är en och jag är kär. Helt såld på den här underbara "Jet Set" klockan, och jag som inte ens gillar att ha klockor dinglandes runt armen. Föresten har jag ju redan en DK klockan som jag förmodligen snart ska lägga ut på tradera, så håll utkik. Jag lovar att informera när detta sker just nu ligger ett par röda stilleter och ett par AND1 ute på tadera, så ta er gärna en titt.

Älskar er /
             /MissDynamite

Jet Set Beverly Hills


Jet Set -995kr... PAPPA?!?

Regner det öser ner...

Så behöver jag säga mer? Vädret är piss och jag är inte i skolan. Gick inte till skolan idag för jag har ont, men och andra sidan fick jag ett sms från Madde nyligen där det står att alla lärare vi skulle ha haft idag har insjuknat i divere sjukdomar. Synd för dom säger jag och är samtidigt glad över att jag inte får någon frånvaro;) För som sagt närvaron är A och O i den här kursen som jag läser nu.

Annars har jag vankat runt här hemma hela förmiddagen utan att ha kunnat sova eller gjort nått annat vettigt, känns piss men så fort jag lägger mig ner så börjar värkarna igen:( Snacka om surt, hoppas jag har lite mer ork senare så jag får nått vettigt gjort idag. 

Älskar er /
             /MissDynamite
 



Är det verkligen söndag redan?

Känns jobbigt det att helgen gått så fort, jag vill ju ha mer ledighet ju. Visserligen har jag ju inte gjort så mycekt i helgen men ändå. Jag har haft ont i ryggen eller jah det finns ett namn för den sortens smrta jag känt av hela helgen men jag kan tyvärr inte stava till det. Vi badade i fredags jag och Litta (hon var ju så smutsig) och så bara kom det mitt i allt så jag fick sitta på rumpan i duschen och tvåla in henne. Dock är det mycket bättre med mig nu och Litta är så vit och fin hon bara kan bli:)

Jah, så har jag även lagt ut två par skor på Tradera som jag int elängre är i behov av att bevara här hemma. Nej, nu ska vi ut meddet gammla och in med det nya. Ska snart ner och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår, kanske blir till att jag hyr "Flickan som lekte med elden" och kollar på ikväll för inte finns det väll nått vettigt på TV:n ikvall?

Älskar er /
             /MissDynamite


Lugna puckar...

Bara lördag idag visserligen men det har varit oerhört lungt denna helg. Igår var jag tex på universitetet och sen gick jag runt lite på stan. Helt värdelöst var det dock med tanken på att jag hittade kläder jag ville ha och som jag med glädje hade köpt också om jag bara hade fått på mig dom vill säga. Åt även på resturangen som jag och Madde åt på förra fredagen, skit gott ju:)

Idag har det som sagt vart lungt, har hunnit med att tvätta, seeeega och slöa och även se filmen men som hatar kvinnor. Annars har jag även hunnit med att tillverka ett skitfint armband som jag fulkomligt förälskat mig i just nu. Så för er som undrat vad det blivit av mitt intresse för smyckestillverkning kan jag säga att det är på intåg igen. Dels så har jag ju väldigt begränsat med tid just nu men sen ligger det mycket i att jag förut vart så pass ivrig med tillverkningen att många av den färdiga produkterna inte ens blev snygga och därmed inte använda. Därför kör jag numer på känn, dvs ploppar det upp en bra ide ser jag till att förverkliga den. Sen om det tar lång tid mellan att ideerna ploppar upp gör inte det så mycket för huvudsaken är ju att det blir snyggt och att det används det som tillverkats.

Nu mina kära är det snart helt klart läggdags för mig, så bilden på arbandet kommer imorgon.

Älskar er /
             /MissDynamite



Hehe...


BACK!!!

Tillbaka från bibblan, har nästan allt klart inför morgondagen. Förutom en sak, jag har nämligen fortfarande inte läst Poppulär musik från Vittula som jag till en början tänkt skita i att läsa överhuvudtaget. Men så lånade snälla Madde den på CD åt mig för ett tag sedan, så nu sitter jag här och bloggar oh lyssnar på cd:n. Inte för att jag fattar ett skit men jag sitter iaf och lyssnar. Nu är jag klar med första cd:n bara sex kvar nu då;) Blähh vad tråkigt, få se hur många timmar det här kan ta:(

Men men hörs sen;)

Älskar er / 
             /MissDynamite


Ingen är perfekt, men jag är ju SÅ jävla nära;)

I LÖVE MY PERFECT LIFE!

Det är inte lätt att vara MissDynamite, men tro mig jag gör så gott jag kan. Vet inte vart jag ska börja, jag ha lyckats få igenom två saker idag. Dels det där med matteläraren, nu har hon väll insett att jag är ett hopplöst fall så hon har gett med sig. Samma sak måste väll ha hänt men vår kursansvarige på universitetet för han har också efter många om och med gett med sig och jag får skriva tentan som hemtenta. Egentligen är det mer eller mindre ett krav i just den här kursen att skriva salstenta men se vad amn kan åstakomma bara man inte ger sig.

Ja, jag är jävligt envis. Jag ger mig inte förrän jag fått som jag vill ha det och när jag väl fått det så är det itne lika roligt längre. Jah, ni förstår vinken, jag sitter här med andra ord och funderar på om jag verkligen vill ha en hemtenta... HAHAHA

Sjukt!!! Ja, jag vet jag är född sån:)

Men hör ni nu ska jag till bibblan, måste kolla upp en sak där. Men vi höres väll sen;)

Älskar er /
             /MissDynamtie


Jag har inte varit i skolan idag och det har varit så himla skönt...

Visserligen hade jag ont i huvet imorse och blev hemma av den anledningen men ändå. Jag tar gärna vara på dom dagarna jag inte behöver bara där av en eller annan anledning eftersom att det är så himmla meningslöst att gå på KPS. Jag sitter ju bara av tiden där och gör inget specielt men jag är ändå tvungen att va där, hur meningslöst är inte det? Och nej jag är inte lat, JAG ÄR SMART!!! Vad ska jag göra åt att jag har alla behörigheter redan?

Hur som hälst väntar jag nu på att Madde ska komma upp, hörs sen:)

Älskar er /
             /MissDynamite


Inte långt kvar tills fredag...

Måndagen är ju avklarad och det är ju den jobbigaste dagen i vart fall för mig i skolan. Skit jobbig dag ju och inte nog med det de samma jävla jobbiga diskussion varje jävla gång och Haggan (matteläraren på KPS) kör med samma gammla ohållbara argument. Snacka om att jag var helt slut i huvet när jag en stund senare satt på pysseltimman.

Annars har helgen varit underbar. I lördags så vart jag ju nere på stan och gjorde ansiktsbehandling. Det känns mycket renare nu får jag lov och säga. Köpte även naturprodukter som ska hjäpla till att hålla ansiktet någorlunda fint tills nästa besök.

På kvällen vart det PARTY! hos Ivana med utgång och allt. Det var riktigt kul, med både det ena och det andra.

Älskar er /
             /MissDynamite


Åhh en sån underbar dag det är...

Lyckades få tag på ett X antal lugnande inatt då jag inte alls mådde nå vidare. Vet inte vad som orsaken kan ha vart, dagen i övrigt var ju så perfekt en dag kan bli. Men men idag är ångesten borta och jag mår bättre än någonsin, för idag är det lördag dvs ledighet. Mrotts de så har jag en hel del att fixa ändå... Så snart ska jag ner på stan en sväng för att:

*Klippa mig
*Köpa dricka till ikväll
*Köpa lungnande (så jag har utifall att)

Därefter blir det nog raka vägen hem, för här hemma väntar en massa MÅSTEN...

*Stryka och få in all tvätt från i går i gardaroben
*Städa och plocka, skura
*Få årdning på en massa papper som bara ligger här i pärmarna och även utanför pärmarna
*Läsa boken "Kalla det vad fan du vill"

Och sen ikväll blir det PARTY dessutom, en perfekt dag om nu bara tiden räcker till:)

Älskar er /
             /MissDynamite



Dagens fynd:)



Första fyndet gjordes på BROTHERS, (Har dom tjejkläder där?). Nah, på tjejavdelningen fyndade jag den här till halva priset, dvs att den blev min för 199.50kr...



Långt linne - 249kr MQ



Långt linne - 199kr MQ



Jeans tights - 299kr MQ

Och så slutligen ett sissta minuten fynd från GinaTrikot..



Tröja - GinaTricot (på rea) 139kr

Dom flesta plagg ser bättre ut på än när dom bara ligger som mina plagg gör här, få se plaggen på. Men inte just nu för nu är jag helt slut, och ändå måste jag ner och hämta tvätten snart... Ohh, vad livet ska va jobbigt:(

Älskar er /
             /MissDynamite

Heldag på stan med Madde:)



Här sitter min älskade Madde mittemot mig med sin Pizza på resturang Fontana di Trevi...



Fontana di Trevis super goda sallad:)

Snart kommer fynden från dagen också upp, ska BARA ner till tvätten först;)

Älskar er /
               /MissDynamite

Jag älskar dig Madde!!!

Kom hem för ett tag sedan, har vart nere med tvätten också, jag skulle ha tvättat redan vid fyra men jag kom ju inte hem förrän NU!

Dagen började annars med en förmiddag på Universitetet, sedan bar det av till "Fontana di Trevi" ett jätte mysigt matställe med världens godaste sallad!!! Där vill jag äta nästa gång också. Fast först vart jag jävligt grinig och började jag nästan bråka med servitrisen som stod i kassan för att han till en början inte kunde erbjuda mig det jag ville ha, eller snarare nått av det jag ville ha. Hallå eller ska jag betala för maten vill jag gärna ha lite sörvis, TACK! Till slut fick jag mig då en kyckling sallad, världens godaste kyckling sallad.

Sedan vart det shopping, shopping och åter shopping. Vet inte riktigt vad som tagit åt mig idag, brukar ju sällan hitta någonting jag verkligen vill ha och är det inte nått som jag verkligen vill ha jah då köper jag det inte. Och det här med att jag gått upp i vikt gör ju inte shoppingen mer lockande heller. Men ähh ni fattar poängen va? Jag har med andra ord bränt pengar idag så det får jag vara nöjd med. Kanske beror det på att det är fredag den trettonde idag? Som, ni ju vet är jag kärringen mot strömmen så jag tänkte att om fredag den trettonde är den internationella otursdagen så måste det ju vara min turdag eller nått åt det hållet iaf?

Kommer snart ett inlägg med dagens fynd, håll utkik:) Nu ska jag först ner till tvätten...

Älskar er /
             /MissDynamite


Jag är jag, vem tror du att du är?

Förbannad, jag är riktigt förbannad!!! Visst förstår jag att inte hela Sveriges befolkning vill gå omkring som feta kossor redo för slakt. Visst har jag förståelse för att Replay (mitt favorit märke) inte görs i hur stora storlekar som helst. Inte är det inte heller helt sunt att se ut som en fet kossa på 110kg och naturligtvis förlorar ju klädföretagen på att tillverka märkeskläder i större storlekar än 30.

 
Visst har jag gått upp i vikt, jag får inte på mig verken Replay eller Fornarina längre. Och tro mig jag skulle hellre dö än och köpa kläder på Kaphal. För det känns verkligen så iaf dom senaste gångerna jag gått runt i affärerna har jag bara velat lägga mig ner och dö.

 
Exakt så kändes det idag när jag var på Kaphal som jag i vanliga fall aldrig går in i. Kärringkläder säger jag, min mamma skulle ju hellre dö än och handla där. Men mot alla odds hittar jag idag ett par jeans som kanske skulle fungera tills jag gått ner till min vanliga vikt. Efter många om och men går jag in och provar och vad fan tror ni? Tror ni jag kom in i skitjeansen?

 
Åhh, det här gör mig så arg!!! Men vänta ni snart, snart kommer jag i min vanliga storlek igen. Då jävlar ska jag visa er hur man bränner MONEY;)

Älskar er /
             /MissDynamite

                          


Jag drömmer mig bort till en värld utan dess like...

Som vanligt på onsdagar slutar jag strags efter tolv och sedan dess har jag bara sovit. Var så himmla trött imorse dessutom, nära på att jag inte gick till skolan alls men det gjorde jag till slut. Annars sitter jag här och drömmer mig bort fast jag egentligen borde ta och läsa dom 100 sissta sidorna som är kvar i boken. För tillfället läser jag "Anhörig" som ju är en riktigt gripande bok, den ska presenteras på fredag så det är väll dags att sluta drömma:(

Älskar er /
             /MissDynamite



GISSA TRE GÅNGER!!!
Vad drömmer jag om just precis just nu?

Kalla det vad fan du vill...

Jah, vad vet jag kanske är jag en bitterfitta eller så är jag bara en elev på KPS som känner mig allmänt förtryckt av matte läraren. Men det är som sagt bara matte läraren det gäller. En helt underbart snäll lärare med dessvärre konstiga ideer för sig, och jag begriper ingenting. Jag menar så som jag upplevt lärar rollen är att läraren egentligen ska vara neutral i sin syn på eleverna, dvs inte sympatisera med en enskild elev och behandla alla lika. Visst är det svårt att som lärare hålla vid detta eftersom att det alltid finns någon eller några som betyder mer än andra i vilka samanhang det än må gälla. Men när andra elever börjar känna sig förtryckta och tar upp det på lektionen hån ler hon och kommer med dom dummaste bortförklaringarna jag någonsin hört. Det är med andra ord ingen större konst för den som tänker efter minsta lilla att komma med hållbara motargument. Idag lackade jag ur och tog ett snack med matte läraren!

För och motargument:

Läraren: Hon ska inte behöva åka så långt för enbart en liktion för att åka tillbaka en timma senare.
Klart jag håller med, det är ju så onödigt det kan bli. Men gäller denna regel en elev så gäller den väll alla oavsett om man reser eller inte? Jah, annars kan det väll klassas som mobbing, disskriminering eller vad fan du vill. Men NEJ, NEJ regeln gäller enbart denna elev för att hon får åka så långt. DVS, att sitter jag hemma i lunginflamation så gäller inte denna regel mig, även om detta är ett perfekt tillfälle att räkna lite extra matte för att minska tristessen hemma. Dock, får man ingen närvaro eftersom man är sjuk...hmm
 
2: Det är ju till för del att vara på lektionen
Här säger läraren ifråga emot sig själv eftersom att HON och ingen annan tillåtit att eleven i fråga inte behöver infinn sig på lektionen. Men vi andra måste det, annars få vi frånvaro vilket inte personen i fråga får. Huvud argumentet är fortfarande att denna person inte ska behöva åka så långt, det tar ju sån tid och förstör därmed hela MISS dag. OK? Det förstör inte min dag när jag sitter där på morgonen hur jävla trött som hälst och försöker räkna i en timma. Därefter har jag en och en halv timmas hål till nästa lektion, dvs ungefär samma tid som det tar för personen i fråga att åka tur och retur.

3: Håltimman är ju jättrebra tillfälle att sitta och studera
Har eleven i fråga inte samma jättebra tillfälle att sitta och studera på tåget som tar henne tur och retur på samma tid? Joh, det är just vad personen har då inga särskilda hinder finns för någon utav oss.

Så här har ni i korta drag lite av det som upprörde mig nått så fruktansvärt idag, dvs ohållbara argument från lärarens sida. Dock får jag tillägga att det hade känns betydligt mer ok med denna överenskommelse dom emmellan om det hade gett oss andra samma möjlighet om vi tex vid nått tillfälle skulle varit sjuka. Men det gjorde det inte då jag för ett tag seda låg i luftväggsinflamation, och därmed ska det ta mig fan inte gälla någon annan heller. Det har jag gett mig fan på och det här kommer jag gå vidare med, jag tänker inte tollerera detta.

Älskar er /
             /MissDynamite

Tänk vad livet är underbart ibland... NOT!!!

Tänka nu har jag fått ryggont nu med, underbart eller inte. Annars har jag vart upptagen med att fixa och dona hela dagen, inte pluggat alls. Jag är långt ifrån klar men det går ju framåt. Har fixat och strykit kläder också och kommit på mig själv med att ha jävligt tråkiga kläder. Borde kanske köpa nytt men de inte så kul när man inte får på sig nått. Har ju gått upp så mycket i vikt så de inte är klokt, dessutom har jag tappat stilkänslan tottalt men det beror ju på vikten så klart för känsla för stil har jag men inte när det gäller att klä mig själv just nu, tyvärr.

Neh nu ska jag fortsätta fixa och dona här hemma. Vad ska ni göra ikväll?

Äldskar er /
              /MissDynamite


NöffNöff!!!

Nej, jag har inte fått svininfluensan fastän man skulle kuna tro det, för jag låter så ibland... NöffNött. Men det lutar mer åt en vanlig förkylning så som läget ser ut just nu fast man vet ju aldrig. Har inte orkat ta tag i något av det jag måste få gjort i helgen för att få ordning här hemma, kanske att det blir av imorgon istället för man vet ju aldrig. Nu ska jag snart lägga mig och sova så tar vi nya tag imorgon...

Älskar er /
             /MissDynamite

NEEEJ!!!

Bloggen är inte nerlagd, jag har bara ett liv vid sidan av... heheh
Neh, förlåt jag driver, pugget tar upp all min lediga tid så NEJ jag har inget liv. Annars är det ju fredag och jag skulle varit med Veronica ikväll och kollat film men det sket sig för idag mår jag skit.

Kollar debatt nu och slappar framför tv:n med poppcorn till ändå känner jag mig fruktansvärt rastlös. Men låt mig anta att orsaken är att jag inte har nått plugg jag MÅSTE göra. Hela veckan har jag pluggat som en idiot för att hinna klart med uppgiften till idag och så får vi reda på att läraren är sjuk när vi väl är där. Surt? Ja, men vad ska man göra. Jag och Madde gick runt i Karlstad och käkade på Peking som vi alltid gör sen åkte jag hem, för då mådde jag verkligen skit. Nu mår jag bättre och har en massa jag borde göra men hur det blir med det vet jag inte...

Älskar er /
             /MissDynamite


RSS 2.0