Fel av mig, FÖRLÅT...!


Vad fan gör jag här…?

Att jag inte trivs i en lite skithåla som K-hamn är ju uppenbart men att jag dessutom får ligga sjuk i flera dagar helt i onödan är ju ta mig fan helt oacceptabelt. Jag menar hade jag varit hemma i Borås nu så hade jag frisknat till inom loppet av ett par dagar. Låt oss anta att jag hade börjat med en runda på stan, dagen därpå hade jag tagit en tripp in till Göteborg och så hade jag varit frisk sen. Tröstshopping är den bästa medicinen jag känner till och tro mig det funkar varje gång. Men här i skithålan får man gå runt och vara sjuk i över en vecka istället för att shoppa för det finns ju ingenstans att shoppa. Ahh, det gör mig så grinig för självklart shoppar jag ju istället för att ligga hemma och vara sjuk. Vem gör inte det liksom?

Nåja, jag mår iaf liiiite bättre idag eftersom att jag tröstshoppade en liiiiten grej på Lindex igår.

Älskar er / 
             /MissDynamite

               

                        Detta nya armband har gjort mig liiiite piggare...


Någon som har koll på klockan…?

Fortfarande sjuk men jag känner mig mycket bättre idag. Visserligen har jag ont i huvet och överallt i hela kroppen men jag är framförallt piggare idag, vilket säkerligen beror på att jag börjat käka riktig mat igen. Så förhoppningsvis är jag nog frisk inom kort:)

Annars har jag ju varit vaken ett tag nu och fixat lite saker. Avbokade ju ett möte tidigt imorse och bokade då självklart in en ny tid. Vidare har jag också varit på posten och postat ett paket, och nu ska jag ta och kolla på filmen som jag hyrde igår men inte orkade kolla på. En perfekt slapp dag;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Så här ligger det till...!



Älskar er /
             /MissDynamite

Det blev sallad…!

Men min grannes sallad är inte vilken sallad som helst, det är världens godaste sallad…I LÖVE IT!

Annars har jag just kollat på efterlyst som tog upp fallanger kriget mellan parterna M och K. Den ena parten är Bosnier och den andra är Albaner. Nu ska vi ju naturligtvis inte dra alla över en kam men av egen erfarenhet vet jag att denna sortens människor är oerhört jobbiga och envisa, hehe. Jag är ju själv Bosnier så jag borde väll hålla käften om mina åsikter. Men som sagt jag är Bosnier och dessutom MissDynamite så jag håller inte käften.

Jag menar visst är vi alla Svenskar på pappret men en neger, alban, turk, bosnier eller vad fan det än må vara kommer aldrig någonsin bli en riktig svensk oavsett vad som står i passet och oavsett hur personen i fråga känner sig. För jag menar känslan av att vara svensk är en sak och att vara är en annan. En rasist kommer aldrig någonsin fråga den ”svenska negern” om vad som står i hans/hennes pass eller hure?

Ämnet är jävligt tabubelagt i det här landet, I KNOW! Men så här ligger det till och det är ju skamligt att så många förnekar verkligheten.

Nåja, det jag egentligen vill ha sagt är att dessa ”svenska” albaner och bosnier dvs M och K falangerna båda två borde skickas ut ur landet. Eller egentligen anser jag väll inte att de ska behövas skickas ut för de borde dra självmant anser jag. Inte för att dom begått nått brottsligt i sig. Nej, absolut inte vi är alla människor och alla har vi gränser oavsett var dom går. Alla gör vi ju nått brottsligt med jämna mellanrum men i det här fallet verkar det inte handla om något annat än om just det som vi alla från Balkan en gång flydde ifrån, nämligen religionskrig.

Så snälla låt Sverige vara en fristad när det kommer till religion och sån skit. Ägna er åt vilken annan kriminellverksamhet som helst, den svenska polisen har inte ens chans ändå. Men som sagt skippa religionskrigen som vi alla vart på flykt från en gång i tiden.

Älskar er /
             /MissDynamite


PS...!

Nu har jag iaf fått min diagnos fastställd och eftersom att läkaren rådde mig till att lägga ner piller/pulver dieten tills jag blir frisk så kommer jag att göra det nu. Jag menar jag orkar ju inte äta nu ändå vare sig det rör sig om piller/pulver eller vanlig mat. Idag har jag inte fått i mig mer än en pulverpåse, (lervälling), och man ska ha i sig 6/dag. De lite väl lite så nu ska jag in till min granne och kolla ifall jag får i mig hennes gudomliga mat. Hon är ju trotts allt suverän på matlagning;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Är det här välfärdssamhället det talas om?

Knappast! För hade det varit det hade inte jag behövt sitta i en hel jävla timma vårdcentralen och läsa om det Svenska välfärdssamhället som socarna byggt upp och som alliansen ändå sedan förra valet sakta med säkert bytit ner. Jag tror fan i mig att jag nu är så pass påläst att jag skulle kunna ta Reinfeldts plats i riksdagen. MEN! Vilket jävla välfärdssamhälle är det tal om här egentligen? Ska sjuka människor som jag och alla andra som satt på vårdcentralen idag verkligen behöva vänta i en hel jävla timma extra bara för att det inte finns resurser till att ringa in extra personal? Ahh, fan vad förbannad jag är!

Älskar er /
             /MissDynamite


Mot sjukhuset...!

Tänk att jag kom fram till slut. Har fått en läkartid kvart i fyra så nu är det nog bäst att jag skyndar mig på. Har nyligen haft besök också, perfekt! Men nu måste jag som sagt dra.

Älskar er /
             /MissDynamite


                 


Uppföljning…!

Mel B:s nya uppseendeväckande frilla som jag bloggade om igår anses uppenbarlien vara riktigt HOT! Först ut att apa efter är två av våra stor bloggare dvs Kenza och Paow men vänta ni bara snart kommer var och varannan svensson se likadana ut.

Älskar er /
             /MissDynamite


                 

                                                                    VS

 

Kenza och Paow apar efter och så tror dom ju naturligtvis att dom är först ut...HAHAHA SÅ patetiskt


Mucka inte med mig idag...!

Jag är fortfarande jävligt sjuk med tanken på att jag fortfarande har feber och alltså svettas som en gris. Dessutom har jag ont i huvet och kroppen i övrigt. Ahh, dessutom kommer jag inte fram till den där jävla vårdcentralen som jag ringt till i två dagar nu! Vad fan är det mina skattepengar går till egentligen? Jah, troligtvis till 16åriga mammor som aldrig hört talas om kondom eller preventivmedel överhuvudtaget. Jag menar lägg pengarna på nått bättre som sjukvård tex istället för att ta hand om ungar som inte kan ta hand om sig själva… FUCK IT! Det är fel på hela vårt system!

Älskar er /
              /MissDynamite
                      
            


Trenden är HOT…!

Men tror ni verkligen att jag blir frisk om jag går ut i klackar och strumpor? Knappast, men jag bara älskar trenden som du enkelt och snyggt bär till kjol, shorts eller klänning. Personligen kommer jag bära trenden med ett par trenchcoat så fort jag blir frisk nog att vistas bland folk igen.

Älskar er /
             /MissDyanmite


Jag älskar att blogga…

Såklart att jag älskar er med kära läsare men just nu är jag sjuk och sover typhel tiden. Därför jag inte bloggar så mycke nu...

Älskar er /
             /MissDynamite


Hot or Not!

Naturligtvis är det upp till dig att avgöra vad du anser om denna look. Men en sak är då säker och det är att looken är att rekommenderar för dig som tycker om att sticka ut. Snagga bara av dig allt hår du har på högersidan så har du en mohikanliknande frilla som också Mel B syntes mingla runt i för ett litet tag sedan.

Älskar er /
             /MissDynamite

             


Fukost…!

God morgon

Nej, det är inte det minsta kul att sitta hemma och vara sjuk. Jag har både feber, ont i huvet och ta mig fan i hela jävla kroppen. Det är sjukt irriterande att vara så här sjuk men jag funderar helt ärligt på att åka till Borås så fort det värsta lagt sig. För jag menar jag kan ju inte sitta i skolan när jag är sjuk ändå, eller hure? Dessutm dör jag av tristess här i hålan, dvs K-hamn.

                                              Nåvä, dags för frukost... I LÖVE IT!

                

Älskar er /
             /MissDynamite


Bästa underhållningen...!

Hollywood – fruarna är helt klart den bästa underhållningen en måndagskväll, så jag hoppas verkligen inte att ni missade det. Det gjorde ju jag förra veckan då jag hade en kompis här och han var ju såklart inte intresserad att av att se programmet. Men som tur är går det ju att se programmet i efterhand på Tv3 play vilket ju jag gjorde och vilket ni också kan göra om ni skulle ha missat det. Åhh, asså tänk vad gästvänlig jag är ändå. Jag menar jag missade ju mitt älsklingsprogram bara för en kompis var här. Helt otroligt ju...!

Älskar er /
             /MissDynamite



             


Kenta - Bla bla (Vad är det senaste?)

Jag bara skriver massa skit…

Jag är helt unik i min stil. Det här är bara min helt egna look, andra bloggare ser bara likadana ut allihop…

Jag måste försöka platsa in i idealet. PAPPA! jag behöver en walk in closet, fylla den med plagg från golvet till taket. Pappsen betalar för hela kalaset för jag har ALDRIG haft ett jobb, rent galet;)

Skriv en kommentar jag är helt underbar…

Älskar er /
             /MissDynamite

                  

Dumhets-testet

(*) Tuggummi har trillat ur munnen på dig När du har pratat
(*) Tuggummi har trillat ur munnen på dig Når du INTE har pratat
(*) Du har gått in i en glasdörr
() Du har hoppat ur ett fordon som ror sig
(*) Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed Fått folk Att titta konstigt på dig
(*) Du har sprungit in i ett träd
() Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(*) Du testade precis om du klarade det
() Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat / trillat
(*) Ditt hår är / Har varit blont
(*) Folk har kallat dig långsam
(*) Du har råkat Tända eld på nån sak Ett Flertal gånger
(*) Du har nån gång somnat på en lektion
(*) Du kan ibland berätta om nånting och sen Plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
() Folk skakar Ofta på huvudet och går iväg från dig
(*) Använder du dina fingrar Når du ska Rakan enkla mattetal.
() Du har atit en insekt utan Tvang Når du var liten / mindre.
(*) Du gör Detta test Når du Borde Göra nånting Viktigt
() Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan Att ens marka
(*) Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(*) Du råkar Göra sönder väldigt Många saker
() Du har trillat av stolen Då helt Fortfarande den statt
(*) Använder du ordet "eh" väldigt Många gånger om dagen

Summa: 18 eller mindre betyder Att du Inte är dum.

Min summa: 16poäng, ord så Med andra väl valda ord är jag INTE dum i huvet. Men ska jag vara helt Ärlig så lär det ju Vara natt Fel på det här testet ;)... Hehe, jag Menar ni Känner vall mig vid det här hure laget eller;) Men för all del testa er Själva och se vart ni ligger i dumhetsskalan;)

Älskar er /
/ MissDynamite

FAN, FAN, FAN och åter FAN…!

Jag är alltså fett sjuk och har varit det hela jävla helgen och alltsammans började ju naturligtvis i fredags med huvudvärk. Är det inte självaste fan att man ska bli sjuk över helgen när man äntligen har lite ledigt, FUCK IT!

Vidare kan jag ju inte påstå att läget ens är i närheten av stabilt idag heller då jag nästan känner mig sämre än igår. Men och andra sidan innebär det ju att jag tänker ägna mig åt minsta möjliga på längsta möjliga tid ändå fram tills jag känner mig helt frisk.

Älskar er /
             /MissDynamite


                         


Måste dra...!

Har nyligen fått i mig min frukost så nu måste jag kila iväg till skolan...

Älskar er /
             /MissDynamite
                   


                   

Haha, visst ser min frukost aptitligt ut med både tomatklyfta och persilja på... I LÖVE IT;)

OBS...!


Helt omotiverad…!

Vet inte vad det är men jag känner mig inte alls motiverad, DET SUGER! Som ni vet har jag ju varit i skolan idag vilket jag alltså inte var igår. Skulle haft två timmar matte men jag orkade knappt den första så jag drog. Borde egentligen gått hem och pluggat men istället har jag suttit och kollat igenom en massa Glaourama avsnitt som jag missat, tror jag är på avsnitt 10 nu.

Annars har jag nyligen kommit hem från Cafe Paus, käka bakpotatis såklart. Saken är ju den att jag är så fattig nu att jag inte har någon mat hemma, haha. Nej, men jag rensade ju ut kyl och frys innan jag åkte till Borås för tanken var väll den att jag skulle beställa ”Kontorspaketet” från gymgrossisten lite tidigare. Men nu gjorde jag ju beställningen igår så förhoppningsvis kommer det väll någon gång nästa vecka. Jag behöver med andra ord inte käka ute så många dagar till, max en vecka ju;) Sedan blir det hårdbantning…I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite


Hallå...!

Har egentligen inte så mycket nytt att meddela mer än att jag just nu sitter i skolan och att det känns väldigt konstigt eftersom att jag ju inte suttit här på ett bra tag. Nåväl, nu ska jag fortsätta med det jag håller på med:)

Älskar er /
             /MissDynamite
 


Så det kan gå…!

Under föregående vecka har det ju slarvats aningen med bloggandet vilket alltså beror på att jag varit i mitt älskade Borås. Fattar helt ärligt inte vad fan det tog åt när jag för snart två år sedan fick för mig att flytta därifrån. Nåväl, med en månad kvar till påskledigheten ska man väll inte klaga;) Det lär ju bli iaf bli desto mer bloggande fram till dess nu när jag återigen är i K-hamn…FUCK IT!

Att det inte bloggats verken idag eller igår beror på att jag varit skit trött och dessutom hade jag Ricardinho här igår kväll. Det blev filmkväll för våran del och så fick jag se första halvtimman på Hollywoodfruar. Men eftersom att jag inte fick se hela avsnittet av Hollywoodfruar igår så tänker jag ta och göra det nu på TV3 play.

Älskar er /
             /MissDynamite


Jag vill verkligen inte…!

Om ca en timma sitter jag på tåget på väg hem till K-hamn. Det är åt helvete! Jag vill inte för jag vantrivs verkligen där. Älskar skolan och universitetet men staden och folket där är en historia för sig. Vad jag känner inför hemresan går verkligen inte att beskriva i ord. Längtar till påsk, då kör vi igen;)

Älskar er /
             /MissDynamite


Det sägs att en bild säger mer än tusen ord...

Älskar er /
             /MissDynamite


                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

                   

Sa jag inte att det skulle lösa sig…!

Vi var inte hemma förrän halv sju imorse så jag orkar verkligen inte skriva så mycket mer. Snart kommer bilderna från igår.

Älskar er /
             /MissDynamite

                   

                   


Det tar på krafterna…!

Tror jag börjar bli gammal, FAN! Förr i tiden kunde jag utan några som helst problem festa en vecka i streck utan några som helst problem. Vi kunde tom dricka inte en utan TVÅ 70isar var bara över en helg, men vad fan är det så här det är när man blir gammal?! Jag orkar ju fan ingenting! Igår var jag ju ute med grabbarna och var väll inte hemma förrän halv fyra men behövs det verkligen 10timmars sömn dagen efter för den sakens skull? FUCK IT!

Nåväl, nu när jag sovit hela dagen lär jag ju iaf vara utvilad inför kvällens party, party. Tanken är ju den att vi ska ute ikväll igen men problemet är att vi inte vet vart ännu. Men det löser sig…

Älskar er /
             /MissDynamite


Jävlar vad jag vart i farten idag…!

Just nu sitter jag här och samlar krafter för ännu en utekväll med min energidricka i handen. Hur fan jag ska orka och hur fan det ska gå lär vi ju få reda på efter ikväll. Egentligen är ju planen den att han ska bjuda mig på bio men helt ärligt jag vill inte på bio. Jag har ju redan sett dom två bioaktuella filmerna jag vill se och ser då ingen mening med att gå på bio ”bara för att”. Nej, då kan han hellre bjuda mig på en drink ute på krogen;) Det får nog bli Harrys eller Tonic, måste snart dra.

Annars har jag idag som sagt vart i farten hela dagen. Har varit och inhandlat lite grejer som behövs där hemma i K-hamn och även lite material till nya armband som jag tänkt göra. Annars har jag även varit och hälsat på hos mina kusiner dvs hos mina båda morbröder.

Hur fan ska detta gå?

Älskar er /
             /MissDynamite


Svar på tal…!

Anonym om LillLördag…!:
Lagt till med mörkt hår och röda linser ser jag!


Svar: Vad menar du med lagt till? Att ögonen på bilden blev röda beror nog på kameran eller på ljuset i rummet, vad vet jag. Hann hur som helst inte fixa till det igår eftersom att jag fick brottom till Erika då jag upptäckte vad klockan hade hunnit bli.

Vad gäller min nya hårfärg så stämmer det att jag numer är brunett. Marko färgade håret på mig för bara ett par dagar sedan och jävla vad roligt vi hade, haha. Men jag grät och jag har varit i skocktillstånd sedan dess därför har jag inte dokumenterat detta ännu och inte heller har jag lagt ut bilder på mig själv i mörkt hår förrän igår. Nåväl, jag tror skocken börjar lägga sig och när den lagt sig helt ska jag lägga upp bilder på hur det såg ut när Marko var i farten och färgade mitt hår, haha.

Älskar er /
             /MissDynamite


                   
            
                                                   Blondi VS Brunett...!

                   

                                                     Bättre eller sämre?


Det var väll torsdag igår, va?

Utgången igår blev hur lyckad som helst fastän vissa störande subjekt. Mer tänker jag inte säga för då har jag ingenting sagt men vissa smällar här i livet får man bara ta. Hur som helst började vi hos Erika och sedan bar det av mot stans för tillfället hippaste ställe nämligen X&Y.

Ni förstår att det där med ”vippaste ställen” kan ju ändras från den ena dagen till den andra. Jag menar då jag var 17år var ju Harrys det hippaste stället men alla 17åringar kom ju inte in där då med tanken på att Harrys då som nu har 20års gräns. Haha, JAG ÄR JU MISSDYNAMITE, tror inte jag behöver säga så mycket mer.

Nåväl vi klev in på X&Y som vippgäster igår och röjde järnet för ni tror väll inte att JAG OCH MINA FRIENDS står i kö? Haha, GLÖM DET!

Just nu sitter här och söker på vimmelbilder men tydligen har inte alla kommit upp ännu för jag finns ju inte med och jag ska ju finnas med på minst två iaf. Jaja, får se om jag hittar dom lite senare…

Älskar er /
             /MissDynamite

                        

                    Mycket folk ute igår men vi dvs Erika, Aida och jag fastnade på bild.



                                                   Aida och Erika...

                        

                                                       Just me end my baby...



LillLördag…!

Innan jag flyttade till K-hamn trodde jag att LillLördag alltid inträffade på en torsdag men var man än i landet befinner sig men uppenbarligen inte, LillLördag i K-hamn infaller nämligen på onsdagar. Nåväl, ska jag vara ärlig så skiter jag i vilket för det viktigaste för mig är att jag får roa mig... I LÖVE IT!

Älskar er /
               /MissDynamite

                       


Missonis melodi...!

Än känns sommaren ljusår bort men det går tydligen aldrig att vara för tidig inom modevärlden. Missonis visar redan nu sin höstkollektion med det klassiska missonimönstret uppmixat med nya mönster... I LÖVE IT!

MEN...!

Låt oss njuta av sommaren först...

Älskar er /
             /MissDynamite

Artikelbild


Soffjakten har börjat…!

Hela dagen har jag tillbringat i Borås på jakt efter en soffa, men utan vidare resultat. Det finns två olika modeller inne på EM som jag skulle kunna tänka mig men då har jag alltså inte vart inne på Mio och kollat ännu. Det är ju visserligen ingen brådska med köpet men jag har ju under en längre tid funderat på hur soffan ska se ut och nu tror jag att jag vet exakt hur jag vill ha den. Problemet är ju bara att jag nu efter en heldag på soffjakt är helt förvirrad. Jag vet ingen längre, jag är återigen tillbaka på noll…

Älskar er /
             /MissDynamite



Bryssel 9995kr


                   

Siracusa 9995kr



Torino 8495kr

                   

Haag 8995kr



Haag 6995kr

                   

Bern 6995kr

                                            Följande soffor är från EM...


Filmkväll...!

               

                                Skit kass film om ni frågar mig...!

Jävla skit dator…!

Tänkte att det är lika bra att upplysa er om att min dator krånglat nu i ett par dagar och att detta utgör ett stort hinder för mig och min pågåendeverksamhet. Har ringt kundtjänst nu och de kunde inte hjälpa mig så imorgon ska jag gå direkt till Siba i Borås och då blir det inte roligt kan jag lova. Mitt heta temperament i kombination med min rappa käft kommer inte vara till fördel för Sibas del fram till den dagen då de fixat så att jag har en helt korrekt fungerande dator.

Älskar er /
             /MissDynamite

          
                   

    En lite drygt åtta ånader gammal dator ska fungera helt felfritt så enkelt är det...! 


Bilder från gårdagens tripp till Halmstad…!



Rattman, min gammla körskola i Halmstad...

                   

                                                         Min papi:)



Lille jag såklart;)

                   

                                                    Kinamat, såklart!


Se upp...!

Det gäller att se upp när MissDynamite är i backen så att du inte får hål i nacken...

Skriver mer sen jag är helt slut...

Älskar er /
             /MissDynamite

                           


Nu är jag hemma och nu kollapsar jag…!

Som ni förstår har det verken varit någon vila eller ro här idag därför hoppas jag på att jag kan ta igen mig imorgon då jag tänker göra minsta möjliga. Nu snarkar min kisse för fullt och det är just vad jag också tänker göra. Berättar mer imorgon…

Älskar er /
             /MissDynamite


Snart bär det av mot Halmstad…!

Det är pappa som håller i förmiddagens aktiviteter så jag har inte riktigt kolla på vad som händer i Halmstad men det blir nog bra. Kanske att vi åker och hälsar på min gamla körskolelärare, en helt underbar människa. Det är ju faktiskt tack vare han som jag kör så bra som jag gör idag. Tidigare hade jag ju gått hos en annan körkortslärare fast tjärringen vad ju helt jävla dum i huvet så efter ett tag sutade jag hos henne och började då i Halmstad och fick världens bästa körskolelärare på köpet, I LÖVE IT!

Älskar er /
             /MissDynamite

                 


RSS 2.0